İpsala

İpsala

Son dakika ipsala haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ipsala ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ipsala haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İpsala

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ipsala gelişmeleri de dahil olmak üzere 519 ipsala haberi bulunmuştur. Tüm ipsala haberleri aşağıda listelenmiştir.
Edirne ve ilçelerde hangi parti kazandı? 31 Mart yerel seçim: Edirne Büyükşehir ve ilçe belediyelerde kazanan partiler ve isimleri...
Edirne ve ilçelerde hangi parti kazandı? 31 Mart yerel seçim: Edirne Büyükşehir ve ilçe belediyelerde kazanan partiler ve isimleri... 31 Mart 2024 yerel seçimleri geride kaldı. Milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yerel yöneticiler bu seçimle 5 yıl görevlerine devam edecek. En çok merak edilen illerin başında Edirne geliyor. Edirne Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerini hangi partilerin kazandığı oldu. CHP ve AK Parti'nin başa baş gittiği şehirde Edirne Büyükşehir Belediye Başkanlığını CHP'li Filiz Gencan Akın kazandı. Peki Edirne ilçe belediyelerini hangi partiler ve isimler kazandı?
3.04.2024 Gündem
Edirne yerel seçim sonuçları 2024: Edirne'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Edirne'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Edirne yerel seçim sonuçları 2024: Edirne'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Edirne'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Edirne geldi. Edirne yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Edirne Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Edirne'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Edirne yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
31 Mart 2024 Edirne yerel seçim sonuçları: Edirne Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Edirne aday listesi
31 Mart 2024 Edirne yerel seçim sonuçları: Edirne Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Edirne aday listesi Edirne yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Edirne iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Edirne Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Edirne aday listesi
24.03.2024 Gündem
10 Yunan adasına 7 günlük vize! Erdoğan: Türkiye-Yunanistan olarak dünyaya örnek olmak arzusundayız
10 Yunan adasına 7 günlük vize! Erdoğan: Türkiye-Yunanistan olarak dünyaya örnek olmak arzusundayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Atina’da Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu ve Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile görüştü. Erdoğan, Miçotakis ile yaptığı görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye-Yunanistan olarak atacağımız ortak adımlarla tüm dünyaya örnek olalım arzusundayız. Açık söylüyorum. Bizim aramızda çözülemeyecek kadar hiçbir sorun yok” dedi.
7.12.2023 Gündem
İstismar cinayeti dedi ama gerçek bambaşka çıktı
İstismar cinayeti dedi ama gerçek bambaşka çıktı Eyüpsultan'da eşine 5 yıl önce cinsel saldırıda bulunduğunu söylediği kuzeni Abdullah Koşar'ı başından vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Aslan İlhan hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, olay yerinde 'Namussuzluğun bedeli budur' notu bulunmasına rağmen, cinayetin maktul Koşar, şüpheli Aslan İlhan, İlhan'ın eşi ve ağabeyleri arasında Trakya'da bulunan definenin paylaşımı konusundaki anlaşmazlık yüzünden gerçekleştiğine kanaat getirdi. Savcılık, Aslan İlhan, eşi Semanur İlhan ve ağabeyleri Erdal İlhan ve Nedim İlhan'ın "Tasarlayarak kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle cezalandırılmaları talebiyle dava açtı.
26.08.2023 Yaşam
Oy kullanılacak gümrük kapılarına ilişkin YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Oy kullanılacak gümrük kapılarına ilişkin YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) gümrük kapılarındaki oy verme işlemlerine ilişkin kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.03.2023 Gündem
Edirne'de 1363 TOKİ konutunun hak sahipleri belli oldu
Edirne'de 1363 TOKİ konutunun hak sahipleri belli oldu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi kapsamında, Edirne'de yapılacak 1363 konutun kura çekimleri tamamlandı.
11.03.2023 Ekonomi
Yunanistan'dan deprem bölgesine 48 araçlık yardım malzemesi
Yunanistan'dan deprem bölgesine 48 araçlık yardım malzemesi Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Yunanistan’da afetzedeler için toplanan yardım malzemeleri, 48 araçtan oluşan konvoyla Türkiye'ye getirildi. Yardımlar, Tekirdağ'da AFAD depolarına indirildi.
20.02.2023 Gündem
Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros'tan Türkiye sınırında yeni tahrik
Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros'tan Türkiye sınırında yeni tahrik Son dönemde Ege ve Akdeniz'deki tansiyonu yükselten Atina'dan skandal bir hamle geldi. Türkiye sınırında incelmelerde bulunan Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros gerilimi artıracak açıklamalara imza attı.
30.12.2022 Gündem
Yunanistan, 11 ayda 19 bin 636 göçmeni ölüme itti
Yunanistan, 11 ayda 19 bin 636 göçmeni ölüme itti Ege ve Akdeniz'den bu yılın 11 aylık döneminde çeşitli deniz araçlarıyla çıktıkları yolculukta, Yunan askerlerince darbedilip, havası indirilen lastik botlarla geri itilen 19 bin 636 göçmen, Türk Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı. Sahil Güvenlik Komutanlığı kayıtlarına göre geri itme olaylarında 10 göçmen öldü.
6.12.2022 Gündem
Edirne Valiliğinden, Yunanistan ve göçmen açıklaması
Edirne Valiliğinden, Yunanistan ve göçmen açıklaması Edirne Valiliği, göçmenler üzerinden kaos oluşturmayı hedefleyen gerçekdışı paylaşımlar nedeniyle İpsala Sınır Kapısı etrafında toplanan gruba kolluk kuvvetleri tarafından kontrollü müdahale edilerek göçmen grubunun Geri Gönderme Merkezine alındığını duyurdu. Valilik açıklamasında, "Yunanistan medyasının bahse konu olayı da göçmenlerin sınırı geçmeye zorlanması şeklinde lanse etmesi, göçmenlere karşı takındığı insanlık ve hukuk dışı tutumu defalarca tespit edilmiş olan Yunanistan’ın alışılageldik suçluluk psikolojisi olarak görülmektedir." denildi.
19.10.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığından Yunanistan’ın göçmen iddialarına sert tepki
İçişleri Bakanlığından Yunanistan’ın göçmen iddialarına sert tepki İçişleri Bakanlığı, “Yunan hükümeti kendisine cinayeti yakıştırdığı gibi yalanı ve iftirayı da yakıştırmaktan imtina etmemiştir. 2020 yılından bu yana 46 bin 840’ı Ege Denizinde, 14 bin 897’si Yunanistan kara sınırında olmak üzere toplam 61 bin 737 göçmen geri itmeye maruz kalmıştır. Yunanistan’ı, ölümlerle sonuçlanan göç politikasından vazgeçmeye davet ediyoruz” açıklamasını yaptı.
17.10.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Bakan Kirişci'den çiftçilere müjde! 1000 TL artıyor
Bakan Kirişci'den çiftçilere müjde! 1000 TL artıyor Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, çeltik alım fiyatının ton başına 1000 lira artırıldığını açıkladı. Söz konusu fiyatın, TMO'ya ürününü daha önce verenler için de geçerli olduğunu söyleyen Kirişci, "Gelişen piyasa koşullarını dikkate alarak TMO'nun çeltik fiyatlarını her bir çeşit için ton başına 1000 TL artırıyoruz. Bu fiyat farkından bugüne kadar TMO'ya ürün teslim eden üreticilerimiz de faydalandırılacaktır" dedi.
5.10.2022 Ekonomi
Bakanlık desteğiyle çeltik üretimi, 1 milyon tona çıktı
Bakanlık desteğiyle çeltik üretimi, 1 milyon tona çıktı Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yürüttüğü 'kabuğu çıkarılmamış pirinç' olarak adlandırılan çeltikte verim artırma çalışmaları ile üretim, 1 milyon tona ulaştı. Türkiye'de 2002 yılında 60 bin hektar alanda 360 bin ton çeltik üretimi yapılırken, 2021'de bu rakam 129 bin 490 hektar alanda 1 milyon tona (pirinç karşılığı 600 bin ton) yükseldi.
21.09.2022 Ekonomi
Edirne'de 2 PKK'lı terörist yakalandı
Edirne'de 2 PKK'lı terörist yakalandı Yasadışı yollardan Yunanistan'a kaçma hazırlığında olan terör örgütü PKK üyesi 2 kişi, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.
6.09.2022 Gündem
Dedeağaç nerede, hangi ülkede? Dedeağaç Amerika üssü mü oldu?
Dedeağaç nerede, hangi ülkede? Dedeağaç Amerika üssü mü oldu? Dedeağaç Amerikan üssü nerede? Dedeağaç, ABD üssü oldu. New York Times gazetesinde yer alan haberde, birkaç yıl öncesine kadar neredeyse hiç kullanılmayan limanın, ABD'nin Doğu Avrupa'daki varlığını güçlendirme adımlarıyla birlikte "merkezi bir rol" üstlendiğine dikkat çekildi.
22.08.2022 Dünya
İznik Gölü'ne 1 milyon 43 bin sazan yavrusu salındı
İznik Gölü'ne 1 milyon 43 bin sazan yavrusu salındı Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü'nce Bursa'da İznik Gölü'ne 1 milyon 43 bin sazan yavrusu salındı. Bursa'da bu yıl içinde 45 göl ile gölete toplam 2 milyon 500 bin sazan yavrusu bırakılmış oldu.
18.08.2022 Yaşam
TOGG'da geri sayım başladı! İki kritik tarih heyecanla bekleniyor
TOGG'da geri sayım başladı! İki kritik tarih heyecanla bekleniyor Türkiye'nin yerli ve milli elektrikli aracı TOGG hakkında da konuşan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "60 yıl önce yarıda kalmış bir rüyamız vardı. Bu neydi? Türkiye'nin otomobilinin üretilmesi. Türk markasıyla üretilmesi. Bize bu görev verilince Türk özel sektörüne, yani sizlere güvenerek dedik ki; ‘Biz bu işi yaparız. Türk iş dünyası olarak yaparız’ dedik. Allah nasip ederse bütün IP hakları bizim. Yüzde 51'i yerli ve milli. Türkiye'nin ilk otomobilini, TOGG'u, teknolojik anlamda da dünyayla aynı zamanda yapıyoruz. Artık fosil yakıt devri bitiyor. Ne başlıyor? Elektrikli otomobiller. Bunu Avrupa'da da yapan 2-3 ülke var. Başka yok. Amerika'da var, Çin'de var. Başka da yok. Türkiye'nin ilk yer ve milli arabası TOGG'un fabrikasını 29 Ekim'de açacağız. Allah nasip ederse de inşallah mart ayında Keşan'da TOGG'a hep beraber bineceğiz" ifadelerini kullandı.
12.08.2022 Ekonomi
Ayçiçeği ve mısır için 7 ile uyarı! Bakanlık genelge gönderdi...
Ayçiçeği ve mısır için 7 ile uyarı! Bakanlık genelge gönderdi... Ayçiçeği ve mısır için 7 ile genelge gönderildi. Trakya Bölgesi’nde ayçiçeği tarlalarında ve bazı bölgelerde ise mısırda görülen çayır tırtılı üreticiyi ve bakanlığı alarma geçirdi. Çayır tırtılının ayçiçeğine büyük zarar verdiği ve önlem alınmaz, zamanında ilaçlama yapılmazsa çok büyük verim kaybı yaşanacağı bu nedenle etkin mücadelenin zaman kaybetmeden yapılması gerektiği ifade ediliyor.
16.07.2022 Ekonomi
Günlerdir aranıyordu, sulama kanalında cansız bedeni bulundu
Günlerdir aranıyordu, sulama kanalında cansız bedeni bulundu Edirne'de 5 gündür haber alınamayan Hüseyin Adalıoğlu'nun (47), İpsala'daki sulama kanalında cansız bedeni bulundu.
14.07.2022 Yaşam
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan Yunanistan'a uyarı: Sırtını sıvazlayanlara prim vermesin
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan Yunanistan'a uyarı: Sırtını sıvazlayanlara prim vermesin AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Ege'deki Yunan adalarının silahlandırılmasına ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Yunanistan başkalarının kuyruğuna takılarak kendilerinin sırtını sıvazlayanlara asla prim vermesin ve meseleleri içinden çıkılmaz, çözülmez bir hale getirmesin. Türkiye ne Doğu Akdeniz'de, ne Mavi Vatan'da, ne Adalar Denizi'nde, ne de bütün bu coğrafyada hiçbir hakkının çiğnenmesine göz yummayacak, müsaade etmeyecektir" dedi.
26.06.2022 Siyaset
Askeri bölgede yakalanmışlardı! Yunan polis ile kız arkadaşı için istenen ceza belli oldu
Askeri bölgede yakalanmışlardı! Yunan polis ile kız arkadaşı için istenen ceza belli oldu Edirne'de birinci derece askeri yasak bölgeye girdikleri gerekçesiyle haklarında 2 yıldan 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Yunan polis memuru Valasoudis Manolis (42) ile kız arkadaşı Aheni Aohna’nın (29) yargılanmalarına başlandı. 50 bin lira cezayla yurt dışına çıkış yasakları kaldırıldıktan sonra ülkelerine dönen 2 sanık, duruşmaya katılmadı. Mahkeme, sanıkların ifadelerinin alınması için yurt dışına yazılan müzekkere yazılarına gelecek cevabın beklenmesine karar vererek duruşmayı erteledi.
27.05.2022 Gündem
Buğday taban fiyatı açıklandı mı? TMO buğday alım fiyatları ne zaman açıklanacak?
Buğday taban fiyatı açıklandı mı? TMO buğday alım fiyatları ne zaman açıklanacak? Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve İpsala Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Darcan, buğday alım fiyatının kilogram başına 8 lira 50 kuruş olmasını beklediklerini söyledi. Peki, Buğday taban fiyatı açıklandı mı? TMO buğday alım fiyatları ne zaman açıklanacak?
25.05.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İpsala ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ipsala haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.