İpek Tuzcuoğlu

İpek Tuzcuoğlu

Son dakika İpek Tuzcuoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İpek Tuzcuoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İpek Tuzcuoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İpek Tuzcuoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ipek tuzcuoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 190 ipek tuzcuoğlu haberi bulunmuştur. Tüm ipek tuzcuoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
İpek Tuzcuoğlu kahvesini dezenfekte etti! Görenler büyük bir şaşkınlık yaşadı
İpek Tuzcuoğlu kahvesini dezenfekte etti! Görenler büyük bir şaşkınlık yaşadı 'Asmalı Konak' dizisindeki Dicle karakteri ile büyük bir çıkış yakalayan oyuncu İpek Tuzcuoğlu, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Çantasından çıkardığı bir cihazla kahvesini dezenfekte ettiği görülen Tuzcuoğlu, "Temizlik hastası oldum çıktım" açıklamasında bulundu.
23.09.2023 Magazin
Seda Tosun anne oluyor
Seda Tosun anne oluyor Mahsun Kırmızıgül’ün “Mucize” filmiyle adını duyuran oyuncu Seda Tosun, ilk bebeğini kucağına almak için gün sayıyor.
28.04.2023 Magazin
İpek Tuzcuoğlu: İzleyip mesaj atıyorlar
İpek Tuzcuoğlu: İzleyip mesaj atıyorlar Nurgül Yeşilçay, Selda Alkor ve Özcan Deniz'in başrolü paylaştığı 'Asmalı Konak'ın (2002-2003) Dicle'si İpek Tuzcuoğlu, son yıllarda daha mütevazı bir hayatı tercih ettiğini açıklarken, "Ünlü olmayı bir kenara mı bıraktınız?" sorusunu cevapladı. Yeni projesi hakkında bilgi veren oyuncu, final tarihinin üzerinden 20 yıl geçmesine rağmen hafızalarda yer eden fenomen dizi hakkında konuştu.
28.04.2023 Magazin
Demet Özdemir ve Oğuzhan çiftinden kötü haber!
Demet Özdemir ve Oğuzhan çiftinden kötü haber! Son bekar tatilini yapan Demet Özdemir'in tatili kötü bitti. Oğuzhan Koç ile ağustos ayında evlenecek olan Demet Özdemir koronaya yakalandı. Son dönemde yaptığı bikinili paylaşımlarla ön plana çıkan oyuncunun hastalığa yakalanması film setini erteletti.
14.07.2022 Magazin
Burcu Binici kimdir? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon oyuncusu Burcu Binici kaç yaşında, aslen nereli, evli mi?
Burcu Binici kimdir? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon oyuncusu Burcu Binici kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? EDHO yeni sezon bu akşam ekranlara geliyor. 200.bölüm ile ATV ekranlarında yayınlanacak dizinin yeni yeni sezon oyuncuları merak ediliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizinin yeni sezon oyuncularından biri de Burcu Binici oldu. Peki; Burcu Binici kimdir? EDHO yeni sezon oyuncusu Burcu Binici kaç yaşında, nereli ve evli mi?
26.10.2021 Gündem
'Güldür Güldür Show' oyuncusu Meltem Yılmazkaya'nın acı günü!
'Güldür Güldür Show' oyuncusu Meltem Yılmazkaya'nın acı günü! 'Güldür Güldür Show'da yer alan Meltem Yılmazkaya, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda babasının vefat ettiğini duyurdu. Babasının bugün defnedileceğini belirten oyuncu, bu süreçte yanında olanlara teşekkür etti.
1.06.2021 Magazin
Tövbeler Olsun final mi yapıyor? Tövbeler Olsun neden final yapıyor?
Tövbeler Olsun final mi yapıyor? Tövbeler Olsun neden final yapıyor? Ekranların sevilen dizisi Tövbeler Olsun ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Usta oyunculardan oluşan oyuncu kadrosu ve konusu ile TRT'nin dikkat çeken yapımlarından olan Tövbeler Olsun 9 Ağustos 2020'de izleyici ile buluşmuştu. Son gelen bilgilere göre Tövbeler Olsun dizisinin final yapacağı iddia edildi. Dizinin takipçileri, 'Tövbeler Olsun ne zaman bitiyor? Neden bitiyor? Tövbeler Olsun final mi yapıyor? Tövbeler Olsun neden final yapıyor?' sorularını araştırıyor. İşte Tövbeler Olsun dizisi ile ilgili son gelişmeler...
1.03.2021 Gündem
Bu bayram evde, kedileriyle
Bu bayram evde, kedileriyle Hayvanseverliğiyle bilinen İpek Tuzcuoğlu bayramda İstanbul’da kalmayı tercih etti.
14.08.2019 Magazin
Organik Tuzcuoğlu
Organik Tuzcuoğlu Organik beslenen ve uyku düzenine dikkat eden İpek Tuzcuoğlu, bir ayda altı kilo verdi. Günde yarım kiloya yakın hurma yiyen oyuncu, dört saat tempolu yürüyüş yapıyor.
24.06.2019 Magazin
İpek Tuzcuoğlu eridi
İpek Tuzcuoğlu eridi Uzun zamandır gözlerden uzak bir hayat yaşayan oyuncu İpek Tuzcuoğlu, önceki gün City's AVM çıkışı objektiflere takıldı.
20.06.2019 Magazin
Metroyla zaman kazanıyor
Metroyla zaman kazanıyor İpek Tuzcuoğlu, Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı’ndaki Levent durağında objektiflere takıldı.
3.06.2019 Magazin
Eda Karaytuğ'dan "Hoş Sedalar" yankılandı
Eda Karaytuğ'dan "Hoş Sedalar" yankılandı Kültür Bakanlığı İstanbul Devlet Modern Folk Müzik Topluluğu sanatçısı Eda Karaytuğ’un Zorlu PSM’de gerçekleşen “Hoş Sada” isimli konserine, iş ve sanat dünyasından birçok ünlü isim katıldı.
25.02.2019 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar Belediyesi'ni ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar Belediyesi'ni ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Belediyesi'ni ziyaret etti.
8.12.2018 Siyaset
Malatya Film Festivali'ne 'Anons' ve 'Güvercin' damgası
Malatya Film Festivali'ne 'Anons' ve 'Güvercin' damgası Malatya'da gerçekleştirilen "8. Uluslararası Film Festivali"nde Uzun Metraj Film Yarışması'nda mücadele eden "Anons" ve "Güvercin" filmleri 5'er ödülün sahibi oldu.
15.11.2018 Kültür Sanat
Öğretmenler Günü için ünlülerden kamu spotu
Öğretmenler Günü için ünlülerden kamu spotu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından birçok ünlünün yer aldığı bir kamu spotu hazırlandı. Reklamda öğretmenlerin ve öğretmenliğin önemi vurgulandı.
23.11.2017 Eğitim
Kadir Çöpdemir sette fena düştü!
Kadir Çöpdemir sette fena düştü! TRT1'de yayınlanan 'Yalaza' dizisinin çekimleri Sakarya'nın Taraklı ilçesinde devam ediyor. İzleyiciye keyifli bir dizi sunmak için yoğun tempoda çalışan set ekibi ve oyuncular, kendilerini eğlendirmeyi de ihmal etmiyorlar.
16.11.2017 Televizyon
Yalaza'da büyük sürpriz!
Yalaza'da büyük sürpriz! Osman Sınav ve Hasan Kaçan'ın işbirliğiyle TRT1'de izleyiciyle buluşan yeni dizi 'Yalaza'nın sekizinci bölümünde hiç beklenmedik bir gerçek ortaya çıktı.
1.11.2017 Televizyon
Balığın içinden Kadir Çöpdemir çıktı!
Balığın içinden Kadir Çöpdemir çıktı! Osman Sınav ve Hasan Kaçan'ın yeni dizisi 'Yalaza'nın fragmanları yayınlanmaya başladı. TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan dizinin fragmanında eğlenceli sahneler dikkati çekti. Özellikle Kadir Çöpdemir'in büyük bir balığın içinden çıktığı sahne izleyenleri güldürdü.
13.09.2017 Televizyon
İpek Tuzcuoğlu 'Yalaza' ile dönüyor!
İpek Tuzcuoğlu 'Yalaza' ile dönüyor! Bir Osman Sınav projesi olan Yalaza ile ekranlara dönmeye hazırlanan İpek Tuzcuoğlu artık Sakarya Taraklılı oldu.
23.08.2017 Televizyon
Didem Balçın'ın falı gerçek oldu
Didem Balçın'ın falı gerçek oldu Didem Balçın, Osman Sınav'ın 'Yalaza' dizisi ile ekranlara dönecek.
8.08.2017 Magazin
Osman Sınav iki diziyle geliyor...
Osman Sınav iki diziyle geliyor... Usta yönetmen Osman Sınav, yeni sezonda iki projeyle birden seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
28.07.2017 Televizyon
İpek Tuzcuoğlu'ndan Ramazan programı!
İpek Tuzcuoğlu'ndan Ramazan programı! Sevilen oyuncu İpek Tuzcuoğlu, ramazan ayına özel ‘Lezzetli Sohbetler’ programıyla ekranlara döndü.
29.05.2017 Televizyon
İpek Tuzcuoğlu jüri koltuğunda!
İpek Tuzcuoğlu jüri koltuğunda! Sevilen oyucu İpek Tuzcuoğlu geçtiğimiz günlerde 10.su düzenlenen İnönü Üniversitesi Uluslararası Kısa Film Festivali’nin Ulusal Kurmaca bölümü jürisinde yer aldı.
4.05.2017 Magazin
"Benim ne kadar sevildiğimi cenazemde görürsünüz" demişti...
"Benim ne kadar sevildiğimi cenazemde görürsünüz" demişti... 2014'te Cine5'te İpek Tuzcuoğlu İle Yüzleşme adlı programa çıkan Halit Akçatepe, "Düşünür müsünüz ölümü?” sorusuna “Niye düşünmeyeyim ölümü. Öleceksek öleceğiz. Bunun başka çaresi yok. Cenazemde görürsün benim ne kadar sevildiğimi” diye cevap vermişti.Sinema sanatçısı Halit Akçatepe'nin 79 yaşında hayatını kaybetti.
31.03.2017 Haber
Yeni yıl yemeği yediler
Yeni yıl yemeği yediler Birçok ünlü ismin menajerlik işlerini yapan Ebru Küçükakar, önceki gece oyuncu dostları ile bir araya gelerek yeni yıl yemeği yedi...
21.12.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İpek Tuzcuoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ipek tuzcuoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.