İos 7

İos 7

Son dakika ios 7 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ios 7 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ios 7 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İos 7

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ios 7 gelişmeleri de dahil olmak üzere 444 ios 7 haberi bulunmuştur. Tüm ios 7 haberleri aşağıda listelenmiştir.
WhatsApp artık o telefonlarda kullanılamayacak
WhatsApp artık o telefonlarda kullanılamayacak WhatsApp, Windows işletim sistemli telefonlarda artık kullanılmayacak. Microsoft, Windows 10 Mobile güncellemelerine devam edecek ama WhatsApp uygulamasını 16 Aralık'tan itibaren mağazadan kaldıracak.
21.11.2019 Bilim ve Teknoloji
Telefonumda cinsel organ fotoğrafı belirince donakaldım
Telefonumda cinsel organ fotoğrafı belirince donakaldım Siber teşhirciliğie maruz kalan kadınlar anlatıyor: İşe gelirken telefonuma bakıyordum. Bir anda ekranda çıplak bir adam fotoğrafı belirdi. Sanki çıplak kalan benmişimcesine bir utanç dalgası kapladı bedenimi.
30.07.2019 Dünya
O telefonlarda artık WhatsApp olmayacak!
O telefonlarda artık WhatsApp olmayacak! WhatsApp bu sefer platforma entegre ettiği yeni özelliği ile değil kullanıcılarının pek de hoşuna gitmeyecek bir haber ile gündemde.
2.01.2019 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp bazı telefonlarda çalışmayı durduracak! İşte detaylar...
WhatsApp bazı telefonlarda çalışmayı durduracak! İşte detaylar... WhatsApp eski mobil işletim sistemleri için desteğini sonlandırıyor. Facebook'a ait uygulama, Nokia S40, Android Gingerbread ve iOS 7 için desteğin sona ereceğini paylaştı.
8.12.2018 Bilim ve Teknoloji
Bu sabah telefonunu açanlar şoke oldu!
Bu sabah telefonunu açanlar şoke oldu! Dünyanın en popüler mesajlaşma uygalamalarından olan WhatsApp, bazı işletim sistemlerinde çalışmayı durdurdu.
6.12.2018 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp'tan eski iPhone sahiplerine çok kötü haber
Whatsapp'tan eski iPhone sahiplerine çok kötü haber Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'tan eski iPhone ve Android telefon sahiplerini çok yakından ilgilendiren kötü bir haber geldi. Whatsapp'ın bu telefonlarda her an çalışmayı durduracağını açıklayan şirket, hangi modellerin Whatsapp'tan mahrum kalacağını da duyurdu.
21.06.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp desteğini keseceği telefonları açıkladı!
WhatsApp desteğini keseceği telefonları açıkladı! Sosyal medya devi Facebook’un bünyesinde bulunan WhatsApp bu sefer platforma entegre ettiği yeni özelliği ile değil, fişini çekmeye hazırlandığı akıllı cihazlar ile gündemde.
7.06.2018 Bilim ve Teknoloji
Otomobillerde WhatsApp dönemi
Otomobillerde WhatsApp dönemi Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, iPhone’ların sürüş esnasında telefon kullanmanızı sağlayan CarPlay özelliğine destek verecek.
30.01.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp bu telefonlarda artık çalışmayacak!
WhatsApp bu telefonlarda artık çalışmayacak! WhatsApp, bu ay sonunda bazı cihazlardan desteğini çekecek.
2.06.2017 Bilim ve Teknoloji
Ford'dan Android ve Apple güncellemesi geldi!
Ford'dan Android ve Apple güncellemesi geldi! Ford, 2016 model araçları için Android Auto ve Apple CarPlay güncellemesi yayınlamaya başladı. Detaylar haberimizde.
22.05.2017 Bilim ve Teknoloji
iOS 10'un en önemli yenilikleri burada!
iOS 10'un en önemli yenilikleri burada! iOS 10'a yükselttiğiniz iPhone'unuzda veya iPad'inizde ilk bakacağınız yenilikler hangileri?
18.09.2016 Bilim ve Teknoloji
İkinci eşi bu uygulamayla buluyorlar!
İkinci eşi bu uygulamayla buluyorlar! Rusya'da geliştirilen bir çöpçatanlık uygulaması, erkek kullanıcıların ikinci eş bulmalarına yardım ediyor. Sosyal medyanın gündemine oturan uygulama, eleştirilerden de nasibini almış durumda.
18.07.2015 Bilim ve Teknoloji
Huawei TalkBand B2 satışa sunuldu
Huawei TalkBand B2 satışa sunuldu Huawei TalkBand B2 gelişmiş özellikleriyle dikkat çeken bir akıllı bileklik.
4.06.2015 Bilim ve Teknoloji
iOS 8 kullanım oranı açıklandı
iOS 8 kullanım oranı açıklandı iOS 8 kullanım oranı her geçen gün artıyor. iOS 9'a kadar kullanımın %90 seviyelerine çıkması bekleniyor.
30.04.2015 Bilim ve Teknoloji
YouTube artık eski cihazlarda çalışmayacak
YouTube artık eski cihazlarda çalışmayacak Dünya teknoloji devi Google`dan yapılan açıklamaya göre; Youtube`da gerçekleşecek olan API değişikliği nedeniyle güncellemesi gerçekleşmemiş cihazlardan erişim sağlanamayacak...
22.04.2015 Bilim ve Teknoloji
"Telefonunu öldür" özelliği rekor kırdı
"Telefonunu öldür" özelliği rekor kırdı Akıllı telefonların çalınmasının önüne geçmesi için geliştirilen ‘Telefonu öldür’ (kill switch) özelliği hırsızları caydırmaya başladı. New York ve Londra gibi şehirlerde hırsızlık yarı yarıya düştü.
17.02.2015 Bilim ve Teknoloji
İOS 8 kullanım oranı %68'e ulaştı
İOS 8 kullanım oranı %68'e ulaştı iOS 8, iOS 7 kadar olmasa da büyümesini sürdürüyor.
8.01.2015 Bilim ve Teknoloji
Foursquare'dan kullanıcılarına müjde!
Foursquare'dan kullanıcılarına müjde! Daha önec iPad uygulaması üzerinde çalıştığını açıklayan Foursquare, yayınladığı uygulamayla artık iPad kullanıcılarının da yeni yerler keşfetmesine olanak sağlayacak...
17.12.2014 Bilim ve Teknoloji
iOS 8'in kullanım oranı %56'ya yükseldi
iOS 8'in kullanım oranı %56'ya yükseldi iOS 8 kullanım oranı her geçen gün artış gösteriyor.
15.11.2014 Bilim ve Teknoloji
Mac OS X Yosemite'in tüm detayları
Mac OS X Yosemite'in tüm detayları Apple yeni nesil PC tabanlı işletim sistemi OS X Yosemite'yi tanıttı. Detaylar bu haberde
17.10.2014 Bilim ve Teknoloji
iOS 8'e geçişler kaplumbağa hızında!
iOS 8'e geçişler kaplumbağa hızında! iPhone ve iPad sahiplerinin ışık hızıyla iOS 8'e geçtiğini mi düşünüyorsunuz? Durum pek öyle değil!
9.10.2014 Bilim ve Teknoloji
Pil ömrünüzü uzatır!
Pil ömrünüzü uzatır! Apple, iOS 7 ve iOS 8'de başarılı arayüz çalışmaları yaparak görselliği büyük oranda geliştirdi...
8.10.2014 Bilim ve Teknoloji
Apple'a kötü haber!
Apple'a kötü haber! İlgi görmedi...
8.10.2014 Bilim ve Teknoloji
iPhone sahiplerini yıkan haber!
iPhone sahiplerini yıkan haber! iPhone ya da iPad'inize iOS 8 kurdunuz ama pişmansınız... Öyleyse bu haber sizi bir kez daha yıkacak
30.09.2014 Bilim ve Teknoloji
iPhone'da bir skandal daha!
iPhone'da bir skandal daha! Apple yeni telefonu iPhone 6 Plus'un bükülmesinden sonra yeni bir skandalla karşı karşıya. İşletim sisteminde bulunan bir özellik tüm hareketlerinizi sizden habersiz kaydediyor.
27.09.2014 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

İos 7 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ios 7 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.