İntihar Saldırısı

İntihar Saldırısı

Son dakika intihar saldırısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan intihar saldırısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını intihar saldırısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İntihar Saldırısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan intihar saldırısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.232 intihar saldırısı haberi bulunmuştur. Tüm intihar saldırısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İran’daki terör saldırısını DEAŞ üstlendi
İran’daki terör saldırısını DEAŞ üstlendi İran’ın Kirman kentinde dün düzenlenen terör saldırısını terör örgütü DEAŞ üstlenirken, terör saldırısıyla ilgili yapılan incelemelerde ilk patlamanın canlı bomba tarafından gerçekleştirildiği tespit edildi.
4.01.2024 Dünya
Pakistan'da intihar saldırısı: 2 ölü, 24 yaralı
Pakistan'da intihar saldırısı: 2 ölü, 24 yaralı Pakistan'ın Quetta kentinde polisi hedef alan intihar saldırısında 2 kişi hayatını kaybetti, 24 kişi de yaralandı.
30.11.2022 Dünya
Kabil'de eğitim kurumuna intihar saldırısı: 19 ölü, 29 yaralı
Kabil'de eğitim kurumuna intihar saldırısı: 19 ölü, 29 yaralı Afganistan'ın başkenti Kabil'de bir eğitim enstitüsünde patlama oldu. Olayda 19 kişi hayatını kaybetti, 29 kişi yaralandı.
30.09.2022 Dünya
Somali'de intihar saldırısı: Hükümet sözcüsü yaralandı!
Somali'de intihar saldırısı: Hükümet sözcüsü yaralandı! Somali'nin başkenti Mogadişu'da düzenlenen intihar saldırısında hükümet sözcüsü Mohamed İbrahim Moalimuu yaralandı.
16.01.2022 Dünya
Türkiye'den Uganda'daki intihar saldırılarına kınama!
Türkiye'den Uganda'daki intihar saldırılarına kınama! Dışişleri Bakanlığı, Uganda’nın başkenti Kampala’da gerçekleşen intihar saldırılarını kınadı.
16.11.2021 Gündem
Gri listedeki DHKP/C'li terörist tutuklandı
Gri listedeki DHKP/C'li terörist tutuklandı İçişleri Bakanlığı'nın Terör Arananlar Listesi'nde gri kategoride yer alan ve 15 Eylül günü İstanbul'da yakalanan DHKP/C üyesi Kerim Kaya tutuklandı.
19.09.2021 Gündem
ABD Başkanı Joe Biden 'karşılık verilecek' demişti! DEAŞ'a misilleme...
ABD Başkanı Joe Biden 'karşılık verilecek' demişti! DEAŞ'a misilleme... Afganistan'da Kabil Havalimanı yakınlarında düzenlenen terör saldırısını üstlenen DEAŞ/Horasan elebaşına yönelik Afganistan'da hava saldırısı düzenlendiğini duyurdu.
28.08.2021 Dünya
ABD, Afganistan'ı vuracak mı? Pentagon'dan son dakika açıklaması
ABD, Afganistan'ı vuracak mı? Pentagon'dan son dakika açıklaması Afganistan'daki son gelişmeler üzerine açıklamalarda bulunan ABD'li Tümgenereal William Hank Taylor, "Kabil'de Havalimanı'nında hala 5 bin kişi bekliyor." dedi. Pentagon, "Kabil'de iki intihar saldırısı olmadı, tek saldırı gerçekleşti. Afganistan'dan 31 Ağustos'a kadar tahliye çalışmalarını bitirme planımız hala geçerli." dedi.
27.08.2021 Dünya
Afganistan’da son dakika gelişmesi! Kabil Havaalanı'nda intihar saldırısı
Afganistan’da son dakika gelişmesi! Kabil Havaalanı'nda intihar saldırısı Son dakika haberi... Taliban’ın yönetimini ele geçirdiği Afganistan’da dünyayı tedirgin eden haberler gelmeye devam ediyor. Pentagon'dan yapılan açıklamada, "Kabil Havalimanı dışında patlama oldu, kaç can kaybı ve yaralanma olduğu henüz belli değil, detaylar geldikçe paylaşacağız" denildi. Reuters patlamanın intihar saldırısı olduğunu iddia etti. Taliban'dan yapılan açıklamada ise patlamaların ardından 13 kişinin yaşamını yitirdiği ifade edildi.
26.08.2021 Dünya
Endonezya'da kiliseye bombalı saldırı!
Endonezya'da kiliseye bombalı saldırı! Endonezya'nın Güney Sulawesi eyaletinin başkenti Makassar kentinde, kiliseyi hedef alan bombalı saldırıda 14 kişi yaralandı.
28.03.2021 Dünya
Fahrettin Altun'dan NATO'ya terörle mücadelede dayanışma çağrısı
Fahrettin Altun'dan NATO'ya terörle mücadelede dayanışma çağrısı Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, NATO'ya terörle mücadelede dayanışma çağrısında bulup, "Türkiye, Avrupa'yı ve tüm müttefikleri etkileyen terör örgütlerine karşı göğüs göğüse çarpışırken, bu örgütleri tek başına bozguna uğratırken, kahramanca mücadelemizin karşılığı olarak müttefiklerimizden akıl ve izandan yoksun açıklamalar dinlemek ve müttefik bildiklerimizin ortak düşman olan terör örgütlerinin yanında yer aldığını görmek NATO'ya olan güvenimize gölge düşürüyor" dedi.
18.02.2021 Gündem
Dışişleri'nden, Bağdat'taki intihar saldırısına kınama
Dışişleri'nden, Bağdat'taki intihar saldırısına kınama Dışişleri Bakanlığı, Irak'ın başkenti Bağdat'ta çok sayıda kişinin ölümüne neden olan intihar saldırısını kınadı.
21.01.2021 Dünya
Bağdat'ta intihar saldırısı: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Bağdat'ta intihar saldırısı: Çok sayıda ölü ve yaralı var Irak'ın başkenti Bağdat'ta düzenlenen çifte intihar saldırısında en az 21 kişi öldü, 44 kişi yaralandı. Polis, patlamaların Tayaran Meydanı'ndaki pazar yerinde meydana geldiğini duyurdu. Yaralananların bir kısmının durumunun kritik olduğu, bu nedenle ölü sayısının artabileceği bildirildi. Saldırıda patlayıcı yelek kullanıldığı açıklandı.
21.01.2021 Dünya
Somali'de Türk firmasının şantiyesine intihar saldırısı! Çok sayıda ölü ve yaralı var...
Somali'de Türk firmasının şantiyesine intihar saldırısı! Çok sayıda ölü ve yaralı var... Somali'de yol yapan Türk firmasına ait şantiyeye motosikletli bir saldırgan tarafından intihar saldırısı düzenlendi, 2 Türk vatandaşı hayatını kaybederken, 3 vatandaşımız da yaralandı. Sağlık Bakanı Fahyrettin Koca, "Somali'de yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı 2ye yükseldi" dedi.
2.01.2021 Dünya
Can pazarı: 8 ölü, 15 yaralı
Can pazarı: 8 ölü, 15 yaralı Afganistan'ın başkenti Kabil'de bomba yüklü bir aracın patlaması sonucu, aralarında parlamento üyesinin de bulunduğu 8 kişi hayatını kaybetti; 15 kişi de yaralandı.
20.12.2020 Yaşam
Rusya'da bombalı saldırı! Yaralılar var...
Rusya'da bombalı saldırı! Yaralılar var... Reuters'ın son dakika olarak geçtiği habere göre Rusya Federasyonu'na bağlı Karaçay-Çerkesya bölgesinde bombalı bir saldırı düzenlendi.
11.12.2020 Dünya
Bursa'da yakalanan DEAŞ'lı intihar bombacısının ifadesi ortaya çıktı
Bursa'da yakalanan DEAŞ'lı intihar bombacısının ifadesi ortaya çıktı Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 2 ayda 5 iş yerini ateşe vererek yakan ve polis merkezine intihar saldırısı düzenlemeyi planlarken yakalanıp, gözaltına alınan DEAŞ'lı terörist Muhammed Abduaalrazak Alzalan (19), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Alzalan’ın mahkemede verdiği ifadede, “Yangınlardan tatmin olmadığım için canlı bomba olmaya karar verdim. Yakalanmasaydım Türkiye’de polis ve askerin olduğu bir kuruma bombalı eylem düzenleyecektim” dediği öğrenildi.
21.08.2020 Yaşam
Bursa'da yakalanan DEAŞ'lının bomba yaparken fotoğrafı ortaya çıktı
Bursa'da yakalanan DEAŞ'lının bomba yaparken fotoğrafı ortaya çıktı Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 2 ayda 5 iş yerini ateşe vererek yakan ve polis merkezine intihar saldırısı düzenleme planı yaparken yakalanan DEAŞ'lı terörist B.A.'nın bomba yaptığı sırada çekilen fotoğrafları ortaya çıktı.
17.08.2020 Gündem
Dışişleri Bakanlığından Somali’ye taziye mesajı
Dışişleri Bakanlığından Somali’ye taziye mesajı Dışişleri Bakanlığı, Somali’nin başkenti Mogadişu’da otele bomba yüklü araçla gerçekleştirilen intihar saldırısı ve ardından çıkan çatışma sonucunda hayatını kaybedenler için bir taziye mesajı yayınladı.
16.08.2020 Gündem
FBI "yanlışlıkla" 11 Eylül saldırısı şüphelisi Suudi yetkilinin ismini  açıkladı
FBI "yanlışlıkla" 11 Eylül saldırısı şüphelisi Suudi yetkilinin ismini açıkladı ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI), 11 Eylül 2001'de New York'taki Dünya Ticaret Merkezine düzenlenen terör saldırısında El Kaideli teröristlere yardım ettiğinden şüphelenilen Suudi yetkilinin ismini "yanlışlıkla" açıkladı.
13.05.2020 Dünya
İşte terörist Mazlum Kobani'nin 'kırmızı bülten' dosyası
İşte terörist Mazlum Kobani'nin 'kırmızı bülten' dosyası Terör örgütü PKK/YPG'nin elebaşlarından Suriye uyruklu 'Mazlum Kobani' kod adlı terörist Ferhat Abdi Şahin'in kırmızı bülten dosyasına DHA ulaştı. Dosyada Kobani'nin gerçekleştirdiği saldırılar ve hakkındaki bilgiler yer aldı.
27.10.2019 Gündem
Terör örgütü Tel Abyad'da SMO'ya saldırdı!
Terör örgütü Tel Abyad'da SMO'ya saldırdı! Terör örgütü YPG/PKK’nın, Tel Abyad ilçe merkezinde, Suriye Milli Ordusu askerlerine düzenlediği intihar saldırısında iki asker yaralandı.
24.10.2019 Dünya
Afganistan Cumhurbaşkanı Gani'nin mitinginde bombalı saldırı
Afganistan Cumhurbaşkanı Gani'nin mitinginde bombalı saldırı Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani'nin katıldığı seçim mitingine düzenlenen intihar saldırısında 24 kişinin öldüğü bildirildi. Bir patlama da Kabil'de meydana geldi. ABD Büyükelçiliği'nin bulunduğu merkezde düzenlenen saldırıda 6 kişi hayatını kaybetti. Saldırıyı Taliban üstlendi.
17.09.2019 Dünya
DAEŞ düğünü kana buladı! Çok sayıda ölü
DAEŞ düğünü kana buladı! Çok sayıda ölü Afganistan’nın başkenti Kabil’de bir düğün salonuna düzenlenen intihar saldırısında 63 kişi öldü, 182 kişi yaralandı. Saldırıyı terör örgütü DAEŞ üstlendi. Türkiye de olayı sert bir dille kınadı.
19.08.2019 Dünya
Afganistan'da düğün salonunda patlama
Afganistan'da düğün salonunda patlama Afganistan'ın başkenti Kabil'de dün gece bir düğünde düzenlenen intihar saldırısında aralarında kadın ve çocukların olduğu 63 kişinin hayatını kaybettiği, 182 kişinin yaralandığı bildirildi.
18.08.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İntihar Saldırısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki intihar saldırısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.