İntihar Girişimi

İntihar Girişimi

Son dakika intihar girişimi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan intihar girişimi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını intihar girişimi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İntihar Girişimi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan intihar girişimi gelişmeleri de dahil olmak üzere 528 intihar girişimi haberi bulunmuştur. Tüm intihar girişimi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mecidiyeköy istasyonunda bir kişi metro raylarına atlayarak intihar etti
Mecidiyeköy istasyonunda bir kişi metro raylarına atlayarak intihar etti Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı Mecidiyeköy istasyonunda raylara atlayan bir kişi intihar etti. Olay nedeniyle metro seferleri çift yönlü olarak bir süre durduruldu. Duraklarda yoğunluk oluştu.
14.03.2024 Gündem
Beşiktaş transfer edecekti! Ünlü futbolcudan intihar girişimi, aşk acısı yaşıyormuş
Beşiktaş transfer edecekti! Ünlü futbolcudan intihar girişimi, aşk acısı yaşıyormuş Fransız futbolu bu sabah büyük bir şok ile sarsıldı. Fransız kaynaklara göre Nice'ten bir futbolcu Nice A8 otoyolu üzerinde intihara kalkıştı. Bu futbolcunun Nice'te forma giyen orta saha oyuncusu Alexis Beka Beka olduğu öne sürüldü.
1.10.2023 Fenerbahçe
Kız arkadaşını öldürdü, başına ateş ederek intihar girişiminde bulundu! Kan donduran olay
Kız arkadaşını öldürdü, başına ateş ederek intihar girişiminde bulundu! Kan donduran olay Antalya'da sokakta tartıştığı kız arkadaşı Merve Girişmek'i (25) tabancayla başından vurarak öldüren Batuhan C. (23), 300 metre uzaklaştıktan sonra kendi başına ateş etti. Ağır yaralanan Batuhan C., hastanede ameliyata alındı.
30.07.2023 Gündem
Genç kız balkona çarpıp yere düştü! Şişli'de feci olay
Genç kız balkona çarpıp yere düştü! Şişli'de feci olay Mecidiyeköy’de 16 yaşındaki genç kız, asansörle çıktığı bir binanın çatısından aşağıya düştü. Metrelerce yükseklikten düşerken balkona çarpan genç kız ağır yaralanırken, olay kameralara yansıdı.
31.05.2023 Yaşam
Korkunç cinayetin ayrıntıları dehşete düşürdü! 'Beni seviyorsan onu öldürürsün'
Korkunç cinayetin ayrıntıları dehşete düşürdü! 'Beni seviyorsan onu öldürürsün' Genç kızın işlediği korkunç cinayet ABD'de gündem olmuş olayın detayları ise duyanları şok etmişti. Son ana kadar hapisten kurtulacağını sanan genç kız, aldığı cezayı ve babasının yaptıklarını öğrenince tüm gerçekleri anlatmaya başladı. Cinnamon'un itirafları ise mahkemedeki herkesi şaşkınlığa uğratmıştı.
31.05.2023 Dünya
Marmaray seferleri durdu mu? 15 Mayıs Marmaray çalışıyor mu, seferler neden durdu? TCDD'den açıklama
Marmaray seferleri durdu mu? 15 Mayıs Marmaray çalışıyor mu, seferler neden durdu? TCDD'den açıklama 15 Mayıs Pazartesi günü Marmaray seferlerinde yaşanan aksaklığın nedeni sorgulanmaya başlandı. Gebze ve Halkalı yönüne seyahat edecek vatandaşlar Marmaray çalışıyor mu, neden çalışmıyor? sorularına yanıt arıyor. Marmaray’dan açıklama geldi. Peki, Marmaray seferleri durdu mu?
15.05.2023 Gündem
Tatile çıkacak herkesi ilgilendiren haber! Otel konaklama ve lahmacun fiyatları dudak uçuklattı
Tatile çıkacak herkesi ilgilendiren haber! Otel konaklama ve lahmacun fiyatları dudak uçuklattı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, lüks işletmelerde geçen yıl 200 TL'ye satılan bir lahmacunun fiyatı 450 TL'ye, kişi başı gecelik konaklama hizmeti ise 450 liradan başlayıp, konum ve konsepte göre 200 bin liraya kadar çıkıyor. Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, "Yüksek sezonda 1 milyon liraya 5 gece konaklama yapılan yerler de var. Bu tarz yerler oteller içerisinde villa ve apart konsepti olarak hizmet veriyor. Burada 7 kişi de konaklayabiliyor" dedi.
2.05.2023 Yaşam
Marmaray seferlerinde intihar girişimi nedeniyle aksama
Marmaray seferlerinde intihar girişimi nedeniyle aksama Marmaray Yenikapı İstasyonu'nda raylara atlayan kişi hayatını kaybetti. Olay nedeniyle Marmaray seferlerinde aksama yaşanıyor
2.05.2023 Gündem
6 yaşındaki çocuk bu görüntüden sonra yok oldu! Annesinin intihar notundaki detay...
6 yaşındaki çocuk bu görüntüden sonra yok oldu! Annesinin intihar notundaki detay... Annesinin okuldan aldığı 6 yaşındaki çocuk, bir anda yok oldu. Son kez otelde güvenlik kameralarına yansıyan o görüntüden sonra küçük çocuktan bir daha haber alınamadı. Annesinin korkunç sonu, intihar notu ve ipuçları, olayı ilginçleştirmeye yetti. Yıllar sonra yaşanan bir gelişme ise aileyi isyan ettirdi.
21.01.2023 Dünya
Askerde intihar etmişti, 7 yıl sonra şehit sayıldı
Askerde intihar etmişti, 7 yıl sonra şehit sayıldı Kars'ta vatani görevini yaparken psikolojik sorunları doktor raporu ile kanıtlandığı halde, terhis edilmeyen, sonrasında intihar eden Jandarma Er Sait Çığcı (20), açılan davada 7 yıl sonra şehit sayıldı. Mahkeme kararının ardından oğlunun mezarını ziyaret eden Emine Çığcı, "Sen şehitsin, şehitliğin ile gurur duyuyorum" dedi.
10.01.2023 Yaşam
Beylik tabancasıyla intihara kalkışan Armutlu Kaymakamı, ağır yaralandı
Beylik tabancasıyla intihara kalkışan Armutlu Kaymakamı, ağır yaralandı Yalova’nın Armutlu İlçe Kaymakamı Alparslan Kılıç (45), evinde beylik tabancasıyla intihara kalkıştı. Ağır yaralanan Kılıç hastanede tedaviye alındı.
6.11.2022 Gündem
İntihar girişimi tramvay seferlerini durdurdu! Vatandaşlar yürümek zorunda kaldı
İntihar girişimi tramvay seferlerini durdurdu! Vatandaşlar yürümek zorunda kaldı Fatih Beyazıt'ta vince çıkan bir kişi intihar girişiminde bulundu. Olay nedeniyle tramvay seferlerinde aksamalar oldu. İşe gitmek isteyenler yürümek zorunda kaldı.
31.08.2022 Yaşam
Feribotta intihar girişimi! Alarma geçildi
Feribotta intihar girişimi! Alarma geçildi Pendik-Yalova seferini yapan feribottaki 18 yaşındaki yabancı uyruklu yolcu, denize atlayarak intihar girişiminde bulundu.
28.08.2022 Yaşam
Şarkıcı Kurtuluş Kuş'tan hayranına cinsel istismar iddiası! Yatakta kan ve yırtılmış iç çamaşırı...
Şarkıcı Kurtuluş Kuş'tan hayranına cinsel istismar iddiası! Yatakta kan ve yırtılmış iç çamaşırı... Aydın'ın Efeler ilçesinde, hayranı B.B. (19) adlı kıza nitelikli cinsel saldırıda bulunduğu ileri sürülen şarkıcı Kurtuluş Kuş (25) hakkında, 12 yıldan az olmamak koşuluyla hapis cezası istemiyle dava açıldı.
8.07.2022 Yaşam
Çağlayan Adliyesi'nde intihar girişimi!
Çağlayan Adliyesi'nde intihar girişimi! Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda 5’inci kattaki korkuluklara çıkan bir şahıs intihar girişiminde bulundu. Şahıs, Başsavcı vekilleri ve diğer yetkililerin çabalarıyla ikna edilerek korkuluklardan indirildi.
28.06.2022 Yaşam
İçişleri Bakanlığınca 81 il valiliğine “Ülkeye Giriş Tedbirleri” konulu genelge! Zorunluluk kaldırıldı
İçişleri Bakanlığınca 81 il valiliğine “Ülkeye Giriş Tedbirleri” konulu genelge! Zorunluluk kaldırıldı İçişleri Bakanlığınca 81 İl Valiliğine “Ülkeye Giriş Tedbirleri” konulu genelge gönderildi. Genelgeye göre; 01 Haziran’dan itibaren tüm sınır kapılarından ülkeye girişlerde, girişten azami 72 saat önce yapılmış negatif sonuçlu PCR test raporu veya girişten azami 48 saat içerisinde yapılmış negatif hızlı antijen testi zorunluluğu aranmayacak.
31.05.2022 Gündem
Samsun'da denizde üniversite öğrencisi kızın cesedi bulundu!
Samsun'da denizde üniversite öğrencisi kızın cesedi bulundu! Samsun'da denizde bulunan cesedin üniversite öğrencisi bir genç kıza ait olduğu belirlendi.
31.05.2022 Yaşam
TBMM Başkanı Şentop, Meclis'te bisiklet sürdü
TBMM Başkanı Şentop, Meclis'te bisiklet sürdü TBMM Başkanı Mustafa Şentop, '3 Haziran Dünya Bisiklet Günü' kapsamında milletvekilleriyle birlikte bisiklet sürdü.
31.05.2022 Siyaset
Gören intihar girişimi sandı, gerçek ise bambaşka çıktı!
Gören intihar girişimi sandı, gerçek ise bambaşka çıktı! Edirne’de yaşlı bir vatandaşın sundurmaya çıktığını gören vatandaşların intihar girişimi ihbarıyla olay yerine çok sayıda ekip gönderildi. Olayın intihar girişimi değil vatandaşın gaz kokusu nedeniyle çıktığı balkonda mahsur kalmasından kaynaklandığı ortaya çıktı.
31.05.2022 Yaşam
İntihar girişimi başarılı olmayınca araçtan inip viyadükten atladı
İntihar girişimi başarılı olmayınca araçtan inip viyadükten atladı Beykoz’da aracıyla kendisini viyadükten aşağı atmaya çalışan şahıs başarılı olamayınca araçtan inerek intihar etti. Dehşete düşüren o anlar ise amatör kamera tarafından saniye saniye görüntülendi.
2.04.2022 Gündem
Mecidiyeköy üst geçitte intihar girişimi
Mecidiyeköy üst geçitte intihar girişimi Mecidiyeköy'de bir kişi üst geçitte kabloları yakarak intihara kalkıştı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
6.03.2022 Yaşam
Mezarlığa gömülmüş cenin bulundu! Polis çalışma başlattı
Mezarlığa gömülmüş cenin bulundu! Polis çalışma başlattı Adana’da, mezarlığa gömülmüş cenin bulundu. Polis, cenini kimin gömdüğünü bulmak için çalışma başlattı.
4.03.2022 Yaşam
Yenikapı-Hacıosman metrosunda intihar girişimi!
Yenikapı-Hacıosman metrosunda intihar girişimi! Hacıosman Metro Hattı İTÜ istasyonu, intihar girişimi nedeniyle kapatıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Seferler Yenikapı-Sanayi Mahallesi ve Atatürk Oto Sanayi-Hacıosman istasyonları arasında yapılıyor.
3.03.2022 Yaşam
Yenikapı-Hacıosman metrosunda intihar girişimi; seferler aksadı
Yenikapı-Hacıosman metrosunda intihar girişimi; seferler aksadı Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı İTÜ istasyonu, intihar girişimi nedeniyle kapatıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Seferler Yenikapı-Sanayi Mahallesi ve Atatürk Oto Sanayi-Hacıosman istasyonları arasında yapılıyor.
3.03.2022 Gündem
AK Parti ilçe binasına çıkıp Cumhurbaşkanı'na hakaret etti
AK Parti ilçe binasına çıkıp Cumhurbaşkanı'na hakaret etti Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde AK Parti Teşkilatı binasının çatısına çıkıp intihar edeceğini iddia eden kişi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret edince gözaltına alındı. Zanlının boşanma aşamasında olduğu eşinin şikayeti üzerine hakkında uzaklaştırma kararı bulunduğu öğrenildi.
4.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İntihar Girişimi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki intihar girişimi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.