İntibak

İntibak

Son dakika intibak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan intibak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını intibak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İntibak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan intibak gelişmeleri de dahil olmak üzere 584 intibak haberi bulunmuştur. Tüm intibak haberleri aşağıda listelenmiştir.
2000'den sonra emekli olan memurlara intibak var mı? 2000 sonrası memur emeklisine intibak verilecek mi?
2000'den sonra emekli olan memurlara intibak var mı? 2000 sonrası memur emeklisine intibak verilecek mi? 2000 sonrası emekliye intibak zammı verilecek mi? Emekliye intibak yasası 2024 ile ilgili araştırmalar devam ediyor. İntibak düzenlemesine yönelik yapılan açıklamalar ve gelişmeler emeklilerin gündemindeki yerini aldı. Düzenleme için henüz gelişme yaşanmazken, talep yeniden gündeme geldi.
5.03.2024 Ekonomi
42 ilin jandarma komutanı değişti
42 ilin jandarma komutanı değişti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; 42 ilin jandarma komutanlıklarına atamalar yapıldı. Karar ile; birçok kaymakam ve vali yardımcısı da yeni görev yerlerine atandı. 
24.08.2023 Gündem
İntibak yasası çıkacak mı 2023, emekliye intibak yasasına ne oldu? 2000 sonrası intibak yasası Meclis'ten geçti mi? Emekli 1300 TL zam alacak mı? Emekli intibak yasasında son durum!
İntibak yasası çıkacak mı 2023, emekliye intibak yasasına ne oldu? 2000 sonrası intibak yasası Meclis'ten geçti mi? Emekli 1300 TL zam alacak mı? Emekli intibak yasasında son durum! 2000-2008 arasında sigortalı olarak ilk kez işe girenlerin emeklilik yaşını da öne çekecek bir çalışma olup olmadığı gündemdeki yerini koruyor. İntibah yasasının çıkmasıyla 2000 öncesi emekli olanlar ile 2000 sonrası emekli olanların aylıkları arasındaki fark giderilecek, prim eşitlenecek, maaşlarda artış yaşanacak. Peki, İntibak yasası çıkacak mı, 2000 sonrası intibak yasası Meclis'ten geçti mi? İntibak yasası ne oldu?
4.02.2023 Emekli
EYT ile ilgili 'kod 8' uyarısı: Kıdem tazminatınız yanabilir! Dikkat çeken 10 gün detayı
EYT ile ilgili 'kod 8' uyarısı: Kıdem tazminatınız yanabilir! Dikkat çeken 10 gün detayı Emeklilikte Yaşa Yakılanlarla ilgili yasa teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu. 8 Eylül 1999 öncesinde sigortalı çalışmaya başlayanlar yaş dışındaki koşulları yerine getirerek emekli olabilecek. Emeklilikte ise kademeli prim günü aranacak. SGK Uzmanı Emin Yılmaz, EYT’deki kademeli prim günü uygulaması, teşvik için 10 gün detayı ve kod 8 hakkında bilgiler verdi.
1.02.2023 Ekonomi
EYT ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu
EYT ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu Emeklilik için gün sayan milyonlarca kişiyi ilgilendiren son dakika EYT açıklaması! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT'nin 2023'e maliyetinin 150 milyar lira civarında olabileceğini söyledi. Bilgin, EYT düzenlemesinin haftaya Meclis'e geleceğini söyledi.
24.01.2023 Ekonomi
EYT için geri sayım başladı! Dikkat çeken e-devlet uyarısı
EYT için geri sayım başladı! Dikkat çeken e-devlet uyarısı Emeklilik için gün sayan milyonları kapsayan son dakika gelişmesi! Sayılı günler kaldı, tüm işlemler e-devlet üzerinden yapılabiliyor. SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı hizmetlerinin hizmet birleştirilmesi ile ilgili kritik uyarı geldi. EYT ile ilgili gelişmeler devam ederken, askerlik ve doğum dışında işe girişi geriye çeken borçlanmalar olup olmadığı merak konusu oldu. İşte dikkat çeken vefat durumu detayı...
28.12.2022 Çalışma Hayatı
KYK bursu ve kredisi geri ödemeli mi, geri ödemesiz mi? 2022-2023 KYK burs ve kredi başvuru tarihleri!
KYK bursu ve kredisi geri ödemeli mi, geri ödemesiz mi? 2022-2023 KYK burs ve kredi başvuru tarihleri! KYK burs ve kredi başvuruları başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu, 2022-2023 KYK burs ve kredi başvurularının başladığını duyurmasının ardından öğrenciler KYK bursu geri ödemeli mi, KYK kredisi geri ödemesiz mi? sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, KYK bursu ve kredisi geri ödemeli mi, kimler alabilir?
16.11.2022 Eğitim
KYK burs başvuruları ne zaman? KYK burs başvuru tarihi belli oldu mu? Gözler Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda!
KYK burs başvuruları ne zaman? KYK burs başvuru tarihi belli oldu mu? Gözler Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda! Yüz binlerce üniversite öğrencisinin gözü kulağı Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) burs başvurularında! Üniversite öğrencileri KYK burs başvuru tarihlerini araştırırken Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan yapılan açıklamalar da yakından takip ediliyor. Peki, KYK burs başvuruları ne zaman? KYK burs başvuru tarihi belli oldu mu? KYK burs başvurusu nasıl yapılır? İşte KYK burs/kredi başvuru sürecine ilişkin merak edilenler…
4.10.2022 Eğitim
Maaş farkı kalkıyor! EYT sonrası yeni çalışma: Yüzde 70 zam
Maaş farkı kalkıyor! EYT sonrası yeni çalışma: Yüzde 70 zam Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Milyonları ilgilendiren düzenlemede art arda adımlar atılıyor. Bir süre çalışmış pek çok kişi ise çıkacak EYT düzenlemesinin kendilerini kapsayıp kapsamayacağını merak ediyor. 8 Eylül 1999 öncesinde sigortalı olarak çalışmaya başlamış olan çalışanlar EYT'li olarak kabul ediliyor. Bu kapsamda emekli olamayan vatandaşlar için yeni formüller aranıyor. EYT'nin ardından yeni bir düzenleme daha bekleniyor. Bu düzenlemeyle; 1999 öncesi emekli olanlarla 2000 senesi sonrası emekli olanların maaş farkının ortadan kalkması planlanıyor. İşte son dakika haberinin detayları...
23.09.2022 Çalışan Hakları
KYK burs başvurusu başladı mı, ne zaman başlıyor? GSB 2022-2023 KYK burs ve kredi başvurusu!
KYK burs başvurusu başladı mı, ne zaman başlıyor? GSB 2022-2023 KYK burs ve kredi başvurusu! KYK burs başvurusu başladı mı, KYK burs/kredi başvuruları ne zaman başlıyor? sorularına yanıt arayan üniversite öğrencileri gözlerini Gençlik ve Spor Bakanlığı'na çevirdi. Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından üniversite öğrencilerine verilen burs ve kredi desteği başvuruları sabırsızlıkla bekleniyor. İşte GSB 2022-2023 KYK burs ve kredi başvurusu hakkında merak edilenler…
14.09.2022 Eğitim
KYK burs başvurusu ne zaman açıklanacak, 2022-2023 KYK burs başvuruları ne zaman başlıyor? KYK başvuru tarihleri merak ediliyor!
KYK burs başvurusu ne zaman açıklanacak, 2022-2023 KYK burs başvuruları ne zaman başlıyor? KYK başvuru tarihleri merak ediliyor! 2022-2023 KYK burs başvuruları ne zaman başlıyor, KYK burs başvurusu ne zaman açıklanacak? Üniversitelerin açılmasına sayılı gün kala burs ve kredi başvuruları aramaları başladı. Geri ödemeli kredi, karşılıksız verilen burs başvurularının ne zaman başlayacağı üniversite öğrencileri tarafından sorgulanıyor. Başvurular e devlet üzerinden alınıyor. Peki, KYK burs başvurusu ne zaman 2022-2023?
31.08.2022 Eğitim
KYK burs başvuruları ne zaman, KYK burs başvurusu başladı mı? 2022 – 2023 KYK burs başvuruları
KYK burs başvuruları ne zaman, KYK burs başvurusu başladı mı? 2022 – 2023 KYK burs başvuruları Üniversite kayıtlarının başlamasının ardından öğrenciler gözlerini KYK başvurularına çevirmişti. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan resmi açıklamaya göre KYK yurt başvuruları başladı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptığı açıklamada 2022-2023 eğitim dönemi için KYK yurt başvurularının başladığını ve başvuruların da pazar gününe kadar devam edeceğini duyurdu.
24.08.2022 Eğitim
KYK burs başvuruları başladı mı? KYK yurt başvuruları ne zaman başlayacak? KYK burs miktarı ve yurt ücretleri ile ilgili bilmeniz gerekenler!
KYK burs başvuruları başladı mı? KYK yurt başvuruları ne zaman başlayacak? KYK burs miktarı ve yurt ücretleri ile ilgili bilmeniz gerekenler! Milyonlarca öğrenci üniversite yerleştirme sonuçlarını bekliyor! Gözler ÖSYM’ye çevrilirken pek çok aday ve üniversite öğrencisi de Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) burs ve yurt başvurularının ne zaman başlayacağını araştırıyor. Peki, KYK burs başvuruları başladı mı? KYK yurt başvuruları ne zaman başlayacak? İşte KYK burs miktarı ve yurt ücretleri ile ilgili bilmeniz gerekenler!
14.08.2022 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Görev yerleri değişti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Görev yerleri değişti! Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirler Atama Kararnamesiyle, 422 Mülki İdare hizmetleri sınıfında görev yapan vali yardımcısı, kaymakam, bakanlık merkez teşkilatında görevli olanlar ile hukuk müşavirlerinin atamaları yapıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararnamesi ile 2 ilin emniyet müdürü merkeze alındı, 11 ile ise emniyet müdürü atandı.
12.08.2022 Gündem
Bakan Kurum: Adeta siyasi buhrana yakalandılar, tabiri caizse raydan çıktılar
Bakan Kurum: Adeta siyasi buhrana yakalandılar, tabiri caizse raydan çıktılar Bitlis'te yatırım değeri 1 milyar 232 milyon lira olan 21 ayrı yatırımın toplu açılış töreninde konuşan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, muhalefeti eleştirerek, "Muhalefet, bir türlü iktidara gelemeyince son 20 yıldır da milletimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza iktidarı verince adeta siyasi bir buhrana yakalandılar. Tabiri caizse raydan çıktılar, zaten bozuk olan ayarları, sinirleri, dengeleri daha da bozuldu" dedi.
22.07.2022 Siyaset
YÖK duyurdu! Öğrenci affı ile ilgili usul ve esaslar yayınlandı! Kimler öğrenci affından yararlanabilecek?
YÖK duyurdu! Öğrenci affı ile ilgili usul ve esaslar yayınlandı! Kimler öğrenci affından yararlanabilecek? YÖK duyurdu! Öğrenci affı ile ilgili düzenlemenin detayları belli oldu. 5 Temmuz 2022 tarihli Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 7417 sayılı Kanun'da kamuoyunda “öğrenci affı” olarak adlandırılan yasal düzenlemenin uygulanmasına ilişkin usul ve esaslar Yükseköğretim Kurulu tarafından yayımlandı. Peki, Kimler öğrenci affından yararlanabilecek? Öğrenci affı ile kimler kayıt yaptırabilecek? Öğrenci affı kimleri kapsıyor? Kapatılan okulların öğrencileri aftan yararlanacak mı? İşte Öğrenci affı ile ilgili usul ve esaslar…
22.07.2022 Eğitim
Resmi Gazete'de yayımlandı! Bedelli askerlik düzenlemesi yürürlüğe girdi
Resmi Gazete'de yayımlandı! Bedelli askerlik düzenlemesi yürürlüğe girdi Bedelli askerlikte son dakika gelişmesi. Askerî Ceza Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, yoklama kaçağı, saklı veya bakaya olup bedelli askerlik hizmetinden yararlanamayan yükümlüler bu hizmetten faydalanabilecek. İşte tüm detaylar...
12.07.2022 Gündem
MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? MSÜ tercih sonuçları 2022 sorgulama ekranı (PERTEM)!
MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? MSÜ tercih sonuçları 2022 sorgulama ekranı (PERTEM)! MSÜ tercih sonuçları için PERTEM sorgulama ekranı yoğun bir şekilde ziyaret ediliyor. MSÜ tercih sonuçları tercihlerin yapıldığı 30 Nisan ve 19 Mayıs tarihleri sonrasında en çok merak edilen konulardan biri oldu. https://personeltemin.msb.gov.tr/ internet adresinden yapılan açıklamada sonuçların açıklanacağı tarih belli oldu. Peki, MSÜ tercih sonuçları 2022 ne zaman açıklanacak, MSÜ tercih sonuçları saat kaçta açıklanacak? MSÜ tercih sonuçları 2022 sorgulama ekranı (PERTEM)!
20.06.2022 Eğitim
Gayrimenkul sektöründe yeni dönem! Köpük fiyatlar düşecek, ilanlar silinmeye başladı
Gayrimenkul sektöründe yeni dönem! Köpük fiyatlar düşecek, ilanlar silinmeye başladı Ev alacak ya da kiralayacak olanları doğrudan ilgilendiriyor. Konut sektöründe yeni bir dönem başlıyor. Kiralık ve satılık ev fiyatlarındaki fahiş artış ile ilgili harekete geçildi. Özellikle büyükşehitlerde en düşük kira bedeli asgari ücretle yarışır hale gelmişti. Satılık konut fiyatları ise astronomik rakamlara ulaşmıştı. Hükümet toplumun büyük kesimi ilgilendiren konu ile ilgili harekete geçti. Dijital denetim başladı. Emlak fiyatlarındaki manipülasyonu önleme amacıyla Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yayımlanan tebliğle internet ortamında yayımlanan ilanlar takibe alındı. Düzenleme ile birlikte sitelerden günlük silinen ilan sayısı ikiye katlandı.
3.06.2022 Ekonomi
Öğrenci affı nedir, gelecek mi, üniversite öğrenci affı ne zaman çıkacak? Üniversite affı en son ne zaman çıktı, bu yıl çıkacak mı?
Öğrenci affı nedir, gelecek mi, üniversite öğrenci affı ne zaman çıkacak? Üniversite affı en son ne zaman çıktı, bu yıl çıkacak mı? Üniversite affı 2022 ile ilgili aramalar arttı. 2018 yılında yapılan öğrenci affının ardından bu sene üniversite öğrencilerine affın gelip gelmeyeceği merak ediliyordu. Merak edilen yanıt AKP Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu’ndan geldi. Peki, Üniversite affı nedir, YÖK üniversite affı 2022 çıkacak mı? Üniversite öğrenci affı ne zaman çıkacak, öğrenci affı 2022 gelecek mi?
13.05.2022 Eğitim
2022 muhtar maaşları ne kadar oldu? Muhtar maaşlarına zam Resmi Gazete’de!
2022 muhtar maaşları ne kadar oldu? Muhtar maaşlarına zam Resmi Gazete’de! Muhtar maaşlarına zam! Resmi Gazete’de yayımlandı ve belli oldu! Resmi Gazete’de yayınlanan 7394 sayılı Hazineye Ait Taşınmaz Malların Değerlendirilmesi Ve Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun İle Bazı Kanunlarda Ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'la Muhtar Ödenek ve Sosyal Güvenlik Yasası’nda düzenleme yapıldı. Karar göre, muhtar maaşları asgari ücret seviyesine yükseltildi. Peki, 2022 muhtar maaşları ne kadar oldu? İşte detaylar…
15.04.2022 Çalışan Hakları
Emeklilik, 3600 ek gösterge ve borçlanma ile ilgili son dakika açıklaması! 2000 yılı sınır...
Emeklilik, 3600 ek gösterge ve borçlanma ile ilgili son dakika açıklaması! 2000 yılı sınır... Emeklilik ile ilgili flaş gelişme! Emeklilik borçlanması ve 3600 ek gösterge ile ilgili açıklamalar peş peşe geldi. Emeklilikte esnafın haksızlığa uğramaması için Bağ-Kur’da geriye dönük borçlanma talep edildiğini vurgulayan Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “SSK’lılar 7 bin 200 prim gününü doldurup emekli olabiliyorken, esnafımızın 9 bin günü doldurması gerekiyor. Gecesi, gündüzü, tatili, bayramı, özel günü ya da hafta sonu izni olmayan esnafımızın SSK emekli prim günü ile arasında neredeyse 5 yıl var. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının 3600 ek gösterge ile kamudaki düzenlemeler için çalışmaları gündeme tekrar almış ve bu konuda çalışma yaparken, esnafımızın da sosyal güvenlik konusunda yaşadığı sıkıntılar unutulmamalı” açıklamasında bulundu.
26.02.2022 Emekli
Teğmen nasıl olunur, şartları nelerdir? Kimler teğmen olamaz?
Teğmen nasıl olunur, şartları nelerdir? Kimler teğmen olamaz? Teğmen, ülkelerin deniz, kara ve hava kuvvetlerinde gerçek görevi tim komutanlığı olan asteğmen ve üsteğmen arasında kalan bir askeri rütbedir. Teğmenlik mesleği, ordu için çok önemli bir meslek dalıdır. Teğmenin apoletinde bir yıldız bulunur. TSK’da subay sınıfında yer alır.
16.02.2022 Çalışma Hayatı
MSÜ sınavı başvuruları başladı! 2022 MSÜ sınav ücreti ne kadar, MSÜ 2022 başvurusu nasıl yapılır?
MSÜ sınavı başvuruları başladı! 2022 MSÜ sınav ücreti ne kadar, MSÜ 2022 başvurusu nasıl yapılır? MSÜ başvuru kılavuzu ÖSYM tarafından yayımlandı. ÖSYM tarafından yapılan açıklamada, 27 Mart tarihinde uygulanacak MSÜ sınavı için başvuruların başladığı aktarıldı. MSÜ başvuru kılavuzunun yayımlanmasıyla sınav ücreti ve başvuru şartları, başvurunun nasıl yapılacağı da netlik kazandı. 13 Ocak ila 9 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılacak MSÜ başvuruları hakkında merak edilenler…
13.01.2022 Eğitim
884 lira zam geliyor, bu yıl maaşlara yansıyacak, yüz binlerce emekli alacak
884 lira zam geliyor, bu yıl maaşlara yansıyacak, yüz binlerce emekli alacak Maaşlar artacak. 884 TL'ye varan fark olacak. Düzenleme bu yıl içerisinde tamamlanacak. Hem emekliler hem de çalışanlar yararalanacak. Milyonlarca vatandaş 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmelerini yakından takip ediyor. Ek göstere ile birçok kişinin maaşı değişecek. Maaşların dışında emekli ikramiyelerinde de artış olacak. Öğretmen, polis, hemşire ve din görevlilerini kapsaması beklenen düzenleme ile ilgili detaylar netleşiyor. 411 bin emekli öğretmene müjde geldi. 3600 ek gösterge düzenlemesi bu yıl yasalaştıktan sonra emekli öğretmenlerin maaşında da 884 liralık artış olacak. 3600 ek göstergenin kapsamının genişletilmesi de gündemde. Peki, 3600 ek göstergede son durum ne? 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? 3600 ek gösterge ne zaman Meclis'e gelecek? İşte ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmeleri...
12.01.2022 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

İntibak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki intibak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.