İnternet Yasası

İnternet Yasası

Son dakika internet yasası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan internet yasası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını internet yasası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İnternet Yasası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan internet yasası gelişmeleri de dahil olmak üzere 478 internet yasası haberi bulunmuştur. Tüm internet yasası haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnternet haber sitelerinde yeni dönem! Basın kartı sahibi olacaklar
İnternet haber sitelerinde yeni dönem! Basın kartı sahibi olacaklar Sosyal Medya Yasası olarak da bilinen Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda görüşülmeye devam ediyor. 40 maddelik düzenlemenin geçtiğimiz günlerde 12 maddesinin daha TBMM'de kabul edilmesiyle şu ana kadar 14 maddesi yasalaşmış durumda.
12.10.2022 Gündem
İletişim Başkanı Altun: Bu raporu ve Sosyal Medya düzenlemesini önemsiyoruz
İletişim Başkanı Altun: Bu raporu ve Sosyal Medya düzenlemesini önemsiyoruz Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun’u ziyaret etti. Burhan, Fahrettin Altun’a İnternet Yasası ile ilgili bir rapor sundu.
23.12.2021 Gündem
Twitter, Türkiye'de temsilci atayacak
Twitter, Türkiye'de temsilci atayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Türkiye'den günlük erişimi 1 milyondan fazla olan yurt dışı kaynaklı sosyal ağ sağlayıcılardan Twitter'ın da yükümlülüklerini yerine getireceğini bildirmesinin sevindirici olduğunu aktardı.
20.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Anayasa Mahkemesi İnternet Yasası'nı iptal etti
Anayasa Mahkemesi İnternet Yasası'nı iptal etti Anayasa Mahkemesi, İnternet Yasası'nda da değişiklik yapan 6518 sayılı Kanun'un bazı hükümlerini iptal etti.
29.09.2021 Gündem
O muhabir kayıplara karıştı!
O muhabir kayıplara karıştı! Arınç'a “Fethullah Gülen’in Eylül 2013’te öldüğü” yönündeki iddiayı soran Nevin Çelik, gelen tepkilerin ardından kayıplara karıştı.
29.09.2021 Gündem
Bakan müjdeyi verdi! O tarihte açılıyor
Bakan müjdeyi verdi! O tarihte açılıyor Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, NTV canlı yayınında Seda Öğretir'in sorularını yanıtladı.
12.12.2014 Ekonomi
Putin, Twitter, Facebook ve Gmail'i yasaklıyor
Putin, Twitter, Facebook ve Gmail'i yasaklıyor Rusya'da kabul edilen internet yasası ile birlikte en çok kullanılan sosyal medya araçlarından olan; Twitter, Facebook ve Gmail yasaklanacak...
28.09.2014 Dünya
Rusya'da sosyal medyaya sansür endişesi!
Rusya'da sosyal medyaya sansür endişesi! Rusya'da kabul edilen internet yasası ile birlikte en çok kullanılan sosyal medya araçlarından olan; Twitter, Facebook ve Gmail yasaklanabilecek
27.09.2014 Dünya
Putin Facebook, Gmail ve Twitter'ı yasaklanıyor mu?
Putin Facebook, Gmail ve Twitter'ı yasaklanıyor mu? Rusya'da geçen günlerde kabul edilen ve çok tartışılan internet yasasının sonucu olarak Facebook, Twitter ve Gmail'in yasaklanabileceği bildirildi...
27.09.2014 Dünya
Youtube ve Öcalan için kritik gün!
Youtube ve Öcalan için kritik gün! Anayasa Mahkemesi'nde Youtube yasağı ve Öcalan'ın başvurusu ile ilgili kararların bugün verilmesi bekleniyor.
29.09.2021 Gündem
Gücün etkisiyle gömlek değiştirmeyiz!
Gücün etkisiyle gömlek değiştirmeyiz! Twitter ve HSYK kararlarından sonra hükümetin eleştiri oklarının hedefinde olan Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, AYM’nin 52. kuruluş yıldönümü töreninde çok sert bir konuşma yaptı. Anayasa Mahkemesi’nin 52 yıllık tarihinde başkanlık koltuğuna oturanlar içinde en farklı hikaye kuşkusuz Haşim Kılıç’a ait.
29.09.2021 Gündem
CHP'den flaş başvuru!
CHP'den flaş başvuru! CHP internet düzenlemesinin iptali için Anayasa Mahkemesi'ne gitti.
29.09.2021 Gündem
CHP o yasanın iptali için AYM'ye başvuracak
CHP o yasanın iptali için AYM'ye başvuracak CHP, o yasanın iptali için yarın Anayasa Mahkemesi'ne başvuracağını duyurdu
29.09.2021 Gündem
CHP harekete geçti!
CHP harekete geçti! CHP bu hafta beş iptal davası için AYM'ye gidiyor
29.09.2021 Gündem
‘En sert’ rapor kabul edildi
‘En sert’ rapor kabul edildi Avrupa Parlamentosu’nun Türkiye’ye yönelik son dönemdeki “en sert” raporu sayılan 2013 İlerleme Raporu kabul edildi...
13.03.2014 Dünya
Türkiye raporuna onay!
Türkiye raporuna onay! Türkiye açısından son yılların en eleştirel raporu olarak gösterilen taslak metinde, büyük ölçüde 17 Aralık 2013 tarihinden sonra yaşanan gelişmeler ön plana çıkıyor...
29.09.2021 Gündem
Bu kez Türkiye'yi çok sert eleştirecek!
Bu kez Türkiye'yi çok sert eleştirecek! Avrupa Parlamentosu 2009-2014 yasama döneminde Türkiye hakkında alınacak son karar bugün Strasbourg'da düzenlenecek genel kurul oturumunda tartışılacak. Oturumda AB dönem başkanı Yunanistan ile Avrupa Komisyonu da görüş belirtecek.
11.03.2014 Dünya
Başbakan Erdoğan: 'Gerekirse Youtube ve Facebook'u kapatırız'
Başbakan Erdoğan: 'Gerekirse Youtube ve Facebook'u kapatırız' Başbakan Erdoğan, Sabah Gazetesi yazarları Mehmet Barlas, Mahmut Övür, Rasim Ozan Kütahyalı ve Erdal Şafak'ın sorularını yanıtladı.
29.09.2021 Gündem
'Şimdi tüm gücüyle CHP’yi destekliyor...'
'Şimdi tüm gücüyle CHP’yi destekliyor...' Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kırıklareli'de halka seslendi...
29.09.2021 Gündem
İstifa eden vekillerden hükümete manifesto!
İstifa eden vekillerden hükümete manifesto! AK Parti'den istifa eden 6 milletvekili ortak bildiri yayınladı...
28.02.2014 Siyaset
Gül'ün istediği yapıldı!
Gül'ün istediği yapıldı! Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün onayladığı, ancak vatandaşlardan gelen tepkiler nedeniyle bazı maddelerin düzeltilmesini istediği internet yasasında bazı değişiklikler içeren maddelerin de içinde yer aldığı Torba Yasa görüşmeleri TBMM Genel Kurulu’nda görüşüldü...
29.09.2021 Gündem
İnandığımı, kendi usulümle yaptım!
İnandığımı, kendi usulümle yaptım! Gül, iktidar-cemaat kavgası için de konuştu: Şahsımla ilgili çok şeyler yazıldı, söylendi. Kavgada rol oynamamı bekleyenler var. Milletin birliğini temsil ediyorum, tartışmalara girmem.
29.09.2021 Gündem
Sarıgül'den afiş tehdidi!
Sarıgül'den afiş tehdidi! Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Musatafa Sarıgül, CHP pankartlarının gece kesildiğini iddia ederek, "İstanbul Valisi bu güvenliği sağlamazsa gençleri alırım sokak sokak İstanbul’da bir tek afişlerini bırakmam” şeklinde konuştu.
29.09.2021 Gündem
Gezi Parkı kapatıldı!
Gezi Parkı kapatıldı! "Yeni internet yasasını" protesto için Taksim'e çağrı yapılması üzerine geniş güvenlik önlemleri alan polis, Gezi Parkı'nı kapattı...
29.09.2021 Gündem
Yeni MİT yasası hakkında her şey!
Yeni MİT yasası hakkında her şey! TBMM'ye verilen MİT Kanunu'nda değişiklik yapılmasına ilişkin teklifle, MİT Kanunu diğer tüm kanunlardan daha üstün olacak. Teklife göre MİT akla gelebilecek her türlü bilgi, belge, veri, kayıt ve arşiv belgelerini istediği resmi veya özel tüm kurum ve kuruluşlardan alabilecek. Bir nevi, Yargı da MİT'e bağlanmış olacak. İşte yeni teklife göre MİT'in 'süper yetkileri' hakkında merak edilenler...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İnternet Yasası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki internet yasası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.