İnsan Kemikleri

İnsan Kemikleri

Son dakika insan kemikleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan insan kemikleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını insan kemikleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İnsan Kemikleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan insan kemikleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 258 insan kemikleri haberi bulunmuştur. Tüm insan kemikleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zaman yolcusu 'bu 5 tarihi not edin' diyerek duyurdu! İnsanların süper güçleri olacak
Zaman yolcusu 'bu 5 tarihi not edin' diyerek duyurdu! İnsanların süper güçleri olacak Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda 2858 yılından geldiğini iddia eden bir kişi, 2023 yılında yaşanacak şaşırtıcı olaylardan bahsetti; kehanetleriyle şaşkına çevirdi. En dikkat çekenlerden birisi de süper güç sahibi olacak insanlardı. Kullanıcıların bazıları “Umarım süper güç kazananlardan biri ben olurum” şeklinde yorum yaptı. İşte detaylar...
28.01.2023 Dünya
Hasan Germiç olayı nedir, Hasan Germiç’e ne oldu?
Hasan Germiç olayı nedir, Hasan Germiç’e ne oldu? Gümüşhane'de ormanlık alanda köylüler tarafından insan kafatası ve kemikler bulunmuştu. Kemiklerin 7 yıl önce kaybolan 49 yaşındaki epilepsi hastası Hasan Germiç’e ait olduğu ortaya çıktı. Hasan Germiç’in yeğeni Meryem Meral, "Dayımın ölümüne birilerinin sebep olduğunu düşünüyoruz. Yapılan çalışmalar sonucunda dayımın ölümünde kimin veya kimlerin parmağı varsa bulanacağına inanıyoruz" diye konuştu. Peki, Hasan Germiç olayı nedir, Hasan Germiç’e ne oldu?
1.12.2022 Yaşam
Ormanda bulunan kemikler, 7 yıldır kayıp Hasana ait çıktı
Ormanda bulunan kemikler, 7 yıldır kayıp Hasana ait çıktı Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde ormanda ot toplayan köylüler tarafından 6 ay önce bulunan insan kafatası ve kemiklerin 7 yıl önce kaybolan epilepsi hastası Hasan Germiç'e (49) ait olduğu belirlendi. Ölüm nedeni araştırılan Germiç'in yeğeni Meryem Meral, "Dayımın ölümünde birilerinin sebep olduğunu düşünüyoruz. Yapılan çalışmalar sonucunda dayımın ölümünde kimin veya kimlerin parmağı varsa bulanacağına inanıyoruz" dedi.
1.12.2022 Gündem
Sinir krizi geçiren yolcu otobüsü birbirine kattı! 'Oğlum yapma kalbim var'
Sinir krizi geçiren yolcu otobüsü birbirine kattı! 'Oğlum yapma kalbim var' İETT otobüsünde sinir krizi geçiren bir yolcu şoföre saldırdı. Adamı annesi ve yolcular güçlükle sakinleştirdi. Adam otobüsün içinde üzerini çıkarmaya başlarken, annesi fenalık geçirdi.
15.11.2022 Yaşam
Pendik'te insan kemikleri bulundu! İşçiler fark etti
Pendik'te insan kemikleri bulundu! İşçiler fark etti Pendik'te İSKİ ekiplerinin yolda yaptıkları kanal çalışması sırasında insana ait kemik bulundu. Kemikler, polis ekipleri tarafından olay yerindeki incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
15.11.2022 Yaşam
Roma dönemine ait lahitten insan kemikleri çıktı
Roma dönemine ait lahitten insan kemikleri çıktı Bolu'da, bir inşaatın bahçe duvarı temeli için kazılan alanda bulunan Roma dönemine ait olduğu değerlendirilen lahit, Bolu Müze Müdürlüğü'nde açıldı. Lahitten aynı aileden olduğu değerlendirilen 3 insana ait kemikler ve gözyaşı damlası şişesi çıktı.
1.11.2022 Yaşam
Roma dönemine ait lahitten insan kemikleri çıktı
Roma dönemine ait lahitten insan kemikleri çıktı Bolu'da, bir inşaatın bahçe duvarı temeli için kazılan alanda bulunan Roma dönemine ait olduğu değerlendirilen lahit, Bolu Müze Müdürlüğü'nde açıldı. Lahitten aynı aileden olduğu değerlendirilen 3 insana ait kemikler ve gözyaşı damlası şişesi çıktı.
1.11.2022 Yaşam
11 yıldır kayıptı, garajında insan kemikleri bulundu! Çok sayıda gözaltı var
11 yıldır kayıptı, garajında insan kemikleri bulundu! Çok sayıda gözaltı var Aydın'ın Nazilli ilçesinde, 2011'de kaybolan Nesip Sürmeli'nin (56) evinin garajında, zemine gömülü ve insana ait olduğu değerlendirilen kemikler bulundu. Polisin cinayet şüphesiyle gözaltına aldığı 6 kişi, adliyeye sevk edildi. Kemiklerin Sürmeli'ye ait olup, olmadığı ise DNA testinin ardından belli olacak.
8.07.2022 Yaşam
Ormanda insan kafatası ve kemikleri bulundu
Ormanda insan kafatası ve kemikleri bulundu Gümüşhane’nin Kürtün ilçesinde ormanda insan kafatası ve kemikleri bulundu. Jandarma ekiplerince tek tek toplanan kemikler, kriminal laboratuvarına gönderdi.
27.05.2022 Yaşam
Gölde sular çekildi, insan cesetleri fışkırdı!
Gölde sular çekildi, insan cesetleri fışkırdı! ABD’de kuraklık sebebiyle kurumaya başlayan Mead Gölü’nde, sular çekildikçe insan kalıntıları ortaya çıkmaya başladı. İlk defa 1 Mayıs’ta metal bir varilin içinden çıkan kemiklerden sonra bu sefer insan iskeleti kalıntıları bulundu. Polis, gölden daha fazla insan kalıntısı çıkabileceğini belirtti.
10.05.2022 Dünya
Sosyal medya fenomeni Yunus Dönertaş'ın ölümünde kahreden detay! Abisi böyle tanımış
Sosyal medya fenomeni Yunus Dönertaş'ın ölümünde kahreden detay! Abisi böyle tanımış Tekirdağ’ın Çorlu ilçesindeki piknik alanında bulunan insan kemiklerinin, 8 aydır kayıp olarak aranan internet fenomeni Yunus Dönertaş'a (42) ait olduğunun kesinleşmesinin ardından ağabey Mahmut Dönertaş, cinayetten şüphelenmediklerini söyledi. Dönertaş, "Cüzdan, cep telefonu bunlar kayıp. Ne olduğu bilinmiyor. Her şey olabilir ama adli tıp raporu, bizim bütün şüphelerimizi ortadan kaldırdı" dedi.
20.03.2022 Gündem
Hatay'da askeri yasak bölgede insan kemikleri bulundu
Hatay'da askeri yasak bölgede insan kemikleri bulundu Hatay'ın Altınözü ilçesinde, askeri yasak bölgede insan kemikleri bulundu.
3.07.2021 Yaşam
Köpeğin bulduğu kemikler ona ait olabilir! 573 gün önce kaybolmuştu...
Köpeğin bulduğu kemikler ona ait olabilir! 573 gün önce kaybolmuştu... İzmir'in Çeşme ilçesinde, otluk alanda, bir köpek tarafından insan kemikleri bulundu. Kemik parçalarının 11 Mayıs 2019’da markete gitmek için çıktığı kızının evine bir daha dönmeyen demans hastası Hasan Basri Bubur'a (90) ait olabileceği üzerinde durulurken, kesin sonucun İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki inceleme sonucu belirleneceği bildirildi.
9.12.2020 Gündem
Korkunç iddia! 14 yıl önce kaybolan çocuk...
Korkunç iddia! 14 yıl önce kaybolan çocuk... Ankara'nın Haymana ilçesinde 2006 yılında kaybolan Memduh Korkmaz'ın (14) boğularak öldürüldükten sonra yaklaşık 15 metre derinliğindeki su kuyusuna atıldığı iddia edildi. Kuyuda yapılan araştırmada, Korkmaz'a ait olduğu tahmin edilen kafatası ve kemikler bulunurken, olayla ilgili 1 kişi tutuklandı, 1 kişi aranıyor.
5.11.2020 Gündem
Mezarlık sular altında kalınca insan kemikleri yüzeye çıktı!
Mezarlık sular altında kalınca insan kemikleri yüzeye çıktı! Sivas’ın Hafik ilçesinde bir köyün baraj suyu altında kalan mezarlığı sular çekilince ortaya çıktı, dua etmek için mezarlığa giden köy sakinleri ise insan bedenine ait kemikleri görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı.
23.10.2020 Yaşam
Meksika'da mamut kalıntıları bulundu
Meksika'da mamut kalıntıları bulundu Meksika'nın başkenti Meksiko'da yapımı devam eden yeni havalimanının inşaat sahasında 60'ın üzerinde mamuta ait kemiklerin bulunduğu bildirildi.
22.05.2020 Bilim ve Teknoloji
Yıllardır kayıptı! Annesi ve kardeşleri mi öldürdü?
Yıllardır kayıptı! Annesi ve kardeşleri mi öldürdü? GAZİANTEP'te, 18 yıldır kayıp Gündüz Karadeniz'in annesi ve kardeşleri tarafından öldürüldüğü öne sürüldü. İddiaya göre, öldürülen gencin cesedi önce evin bahçesine gömüldü. Ardından 10 yıl sonra ev satılınca ceset yerinden çıkarıldı. Mahallenin dışındaki boş bir araziye gömülen Karadeniz'in cesedi 8 yıl da orada saklandı.
20.02.2020 Yaşam
2 ay geçti ne gelen var ne giden
2 ay geçti ne gelen var ne giden Silivri Cumhuriyet Mahallesi’nde inşaat hafriyatında Roma dönemine ait olduğu belirtilen tek bir lahit bulundu. İnşaat sahibinin haber vermesi üzerine gelen İstanbul Arkeoloji Müzesi uzmanları kapağı açık olan lahdi inceledi ve önceki yıllarda defineciler tarafından yağmalandığını saptadı. Uzmanlar, lahdin yanındaki parsellerde de arama yapılmasını istedi. Ancak hem korumasız lahit hem de arama yapılması için gerekli koruma kurulu kararı iki aydır bekleniyor.
10.08.2019 Yaşam
Eskişehir'de 5 bin yıllık insan iskeleti bulundu!
Eskişehir'de 5 bin yıllık insan iskeleti bulundu! Eskişehir'in Seyitgazi ilçesindeki Küllüoba Höyüğü'nde yapılan arkeolojik kazılardan milattan önce 3 bin yıllarına dayanan taş sanduka mezar içerisinde 2 insan iskeleti bulundu. Yapılan ilk incelemelerde 13-14 yaşlarında bir çocuk ve 35-40 yaşlarında erkek olduğu belirlenen insan kemikleri DNA incelemesine alındı.
4.08.2019 Gündem
Görenler şoke oldu! Kumsalda yürürken...
Görenler şoke oldu! Kumsalda yürürken... Sakarya'nın Karasu ilçesinde, kumsalda yürüyüş yapanlar, insan kafatası ile kemikleri görünce şaşırıp, polise haber verdi. Kemiklerin ve kafatasının bölgeye başka yerden taşınmış olma ihtimali üzerinde durulurken, polis, soruşturma başlattı.
27.11.2018 Yaşam
Kocaeli'nde bulundu! Komşusu kafatası görünce...
Kocaeli'nde bulundu! Komşusu kafatası görünce... Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, eski bir binanın temelinde meydana gelen kayma sonucu tarihi mezar bulundu.
25.11.2018 Yaşam
Afrin'de teröristler tarihi eserleri yağmaladı
Afrin'de teröristler tarihi eserleri yağmaladı Afrin'in Şeyh Hadid bölgesinde terör örgütü YPG/PKK'nın, karargah olarak kullandığı binada tarihi eser kaçakçılığı yaptığı ortaya çıktı.
20.04.2018 Gündem
Lahitte 4 kişi!
Lahitte 4 kişi! Oto yıkamacıda bulunan lahitten insan kemikleri, kafatasları, gözyaşı şişesi ve bilezik çıktı
10.03.2018 Yaşam
Ormanlık alanda insan kemikleri bulundu
Ormanlık alanda insan kemikleri bulundu Antalya Alanya ilçesinde ormanlık alanda insan kemikleri bulundu. Kemik parçalarının yaklaşık 3 yıl önce kaybolan Norveçli turist Tor Olav Lundeye (78) ait olabileceği söylendi
10.02.2018 Yaşam
Bildiklerinizi unutturacak çalışma! Aslında dini bir ritüelmiş!
Bildiklerinizi unutturacak çalışma! Aslında dini bir ritüelmiş! İngiltere’nin güneybatısındaki Gough Mağarası’nda yer alan insan kemikleri üzerinde bulunan bir dizi zigzag izleri, 15 bin yıl önce ayinin parçası olarak yamyamlık yapıldığını ortaya koydu.
10.08.2017 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

İnsan Kemikleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki insan kemikleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.