Kemik

Kemik

Son dakika kemik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kemik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kemik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kemik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kemik gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.542 kemik haberi bulunmuştur. Tüm kemik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Korhan Berzeg bulundu mu, kayıp olan Korhan Berzeg nerede bulundu?
Korhan Berzeg bulundu mu, kayıp olan Korhan Berzeg nerede bulundu? Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, "Tina" isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra 312 gündür haber alınamayan Korhan Berzeg kaybında yeni gelişme yaşandı. Jandarma çalıları tırmıklarla ararken ekiplere kadavra köpekleri de eşlik ediyor. Bölgede 4 gündür yapılan arama çalışmalarında dün 1 kemik parçası daha bulunmuştu.
27.04.2024 Gündem
Korhan Berzeg gizemiyle ilgili sıcak gelişme: Kızından alınan DNA örnekleri eşleşti!
Korhan Berzeg gizemiyle ilgili sıcak gelişme: Kızından alınan DNA örnekleri eşleşti! Ormanlık alanda bulunan kemik parçalarının Berzeg'e ait olduğu tespit edildi.
27.04.2024 Gündem
Özel eğitimli köpek 'Denek', Korhan Berzeg'i arıyor
Özel eğitimli köpek 'Denek', Korhan Berzeg'i arıyor Balıkesir Gönen'de kaybolduktan yaklaşık 1 yıl sonra, kendisine ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulunan Korhan Berzeg’i (84) arama çalışmalarına, Bursa İl Jandarma Komutanlığı’nın özel eğitimli kadavra arama köpeği ‘Denek’ de katılıyor. Göreve başladığı 1 yıldan beri Türkiye gündemine oturan 2 olayda da aktif görev alan ‘Denek’, şimdi de 316 gündür kayıp olan Korhan Berzeg’in izini sürüyor.
27.04.2024 Gündem
Korhan Berzeg olayında çarpıcı detaylar: Paçası parçalanmış pantolonun cebinden çıktı
Korhan Berzeg olayında çarpıcı detaylar: Paçası parçalanmış pantolonun cebinden çıktı Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra haber alınamayan ve evinin 3,5 kilometre uzağındaki dere kenarında 312 gün sonra kimlik, ehliyet, banka, kredi kartları ve kıyafet parçaları ile kendisine ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulunan Korhan Berzeg’i (84) arama çalışmaları sürüyor. Bölgede 3 gündür yapılan arama çalışmalarında başka bir ize rastlanmazken, kadavra köpeği sayısı 4’e çıkarıldı. Arazinin engebeli ve sık bitki örtüsü ile kaplı olması çalışmaları güçleştiriyor.
26.04.2024 Gündem
Korhan Berzeg muamması! Adli Tıp Uzmanları son gelişmeleri yorumladı
Korhan Berzeg muamması! Adli Tıp Uzmanları son gelişmeleri yorumladı Prof. Korhan Berzeg’in Gönen’de esrarengiz şekilde kaybolmasından 312 gün sonra kimlikleri, kıyafeti ve bazı kemik parçaları evine 4 km. mesafede bulundu. Ancak soru işaretleri bitmedi. Kemiklerin kimlik tespiti için DNA incelemesi yapılacak. Adli Tıp ve emniyet uzmanları son gelişmeleri yorumladı.
25.04.2024 Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’in kızından DNA örneği alınacak! Cesedi parçalanmış olma ihtimali üzerinde duruluyor
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’in kızından DNA örneği alınacak! Cesedi parçalanmış olma ihtimali üzerinde duruluyor Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulunması ardından başlatılan arama çalışmalarına ilişkin İl Jandarma Komutanlığı açıklama yaptı.
24.04.2024 Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in avukatından dikkat çeken açıklama!
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in avukatından dikkat çeken açıklama! Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulunması üzerine Berzeg ailesinin avukatı Emre Akkaş, kimlik ve kartların Korhan Berzeg’e ait olduğunu doğruladı. Akkaş, "Korhan Bey’in Armutlu’daki evine çok da yakın bir lokasyonda, 3 kilometrelik bir lokasyonda bulundu bu bulgular. Süreç devam ediyor" dedi.
24.04.2024 Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulundu. Bölgede 4 jandarma ekibi, komando timi, JASAT ve kadavra köpekleri ile detaylı arama ve inceleme çalışmaları başlatıldı.
24.04.2024 Gündem
Diş tedavisinde korkunç son! Vida beynine saplandı, doktor hastaneye bırakıp kaçtı
Diş tedavisinde korkunç son! Vida beynine saplandı, doktor hastaneye bırakıp kaçtı Bursa'da bir vatandaşın sızı yapan dişlerinin tedavisi için gittiği özel bir klinikte implant tedavisi başlatıldı. Doktor çeneye yerleştirecek vidayı zorlayınca vida çene kemiğini delip hastanın beynine saplandı. Hastaneye kaldırılan vatandaş saatler süren ameliyat sonrası hayata tekrar döndü.
21.04.2024 Gündem
Düzensiz beslenme kanser riskini artırıyor! Kanser oluşumunda ne yediğiniz değil nasıl yediğiniz etkiliyor...
Düzensiz beslenme kanser riskini artırıyor! Kanser oluşumunda ne yediğiniz değil nasıl yediğiniz etkiliyor... Beslenme ve Diyet Uzmanı Çisem Gündüz, çağın hastalığı kanser riskini düşürmek için sağlıklı beslenmenin önemine dikkat çekerek balık, üzüm ve kurubaklagiller gibi besinlerin sıklıkla tüketilmesini tavsiye etti.
20.04.2024 Adana
Bakan Koca: Malpraktis Türkiye’de kökten çözülüyor
Bakan Koca: Malpraktis Türkiye’de kökten çözülüyor Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Beyaz reformla birlikte düzenlenen Malpraktis Yasası var. Dünyada benzeri olmayan şekliyle Malpraktis, Türkiye’de kökten çözülüyor" dedi.
29.03.2024 Gündem
İki çocuğunun annesi eşinin kötü gününde de yanında oldu!
İki çocuğunun annesi eşinin kötü gününde de yanında oldu! Antalya'da kronik böbrek yetmezliği hastası diş hekimi Zeynep Şengün (42), 17 yıllık eşi Alperen Şengün'ün (43) bağışladığı böbrekle yaşama tutundu. Eşine can olan Alperen Şengün, "Hiç düşünmeden böbreğimi verdim. Evlilik iyi günde, kötü günde beraber olmak demek" dedi.
27.03.2024 Gündem
Adana’da yüzlerce at ve eşek eti kemiği bulundu! "Adana'ya yakışmıyor"
Adana’da yüzlerce at ve eşek eti kemiği bulundu! "Adana'ya yakışmıyor" Adana’da sulama kanalında yüzlerce kesilmiş at ve eşek eti kalıntısı bulundu. Vatandaşlar duruma isyan etti.
25.03.2024 Adana
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
22.03.2024 İddaa
Estetik ameliyatı olan kadın hayatını kaybetti! Soruşturma başlatıldı
Estetik ameliyatı olan kadın hayatını kaybetti! Soruşturma başlatıldı Kayseri'de burun, elmacık kemiği ve kulaklarından estetik ameliyatı olmak için hastaneye giden Ahu Gültekin, 9 saat süren ameliyatın ardından 5 gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olayda ihmal olduğunu iddia eden merhumun kardeşi Mustafa Gültekin, "Olayda ihmal olduğunu düşünüyorum. Normalde ameliyata profesör girmesi gerekiyor ama asistanı girmiş. Asistanının da kim olduğunu ve nerede olduğunu şu anda bulamıyoruz" dedi.
20.03.2024 Gündem
Adanalı yazardan bir şehir fantezisi... Bereketli toprakların yeni edebiyatçısı Ünal: 'Kemal'lerin izinden gitmek istiyorum
Adanalı yazardan bir şehir fantezisi... Bereketli toprakların yeni edebiyatçısı Ünal: 'Kemal'lerin izinden gitmek istiyorum Muzafferin Ölüm Uykusu kitabının yazarı Zekeriya Ünal Çukurova'nın bereketli topraklarının yeni nesil yazarları arasında dikkat çekiyor. Yazım serüvenine öyküyle başlayan Ünal, " Yeni öyküler yazmak, yeni kitaplar yayınlamak ve daha çok okura ulaşmak istiyorum. Yaşar Kemal’lerin, Orhan Kemal’lerin doğduğu bu bereketli topraklarda yeni bir edebiyatçı olarak onların izinden gitmek niyetindeyim." diyor.
21.03.2024 Adana
Omurga cerrahları İstanbul’daki sempozyumda buluştu
Omurga cerrahları İstanbul’daki sempozyumda buluştu Türkiye’nin dört bir yanındaki omurga cerrahları ‘Omurga Cerrahisinde Komplikasyonlar ve Önleme Yöntemleri’ başlıklı sempozyumda bir araya geldi.
19.03.2024 Sağlık
Yan dal uzmanlığı mecburi hizmetle ilgili düzenleme
Yan dal uzmanlığı mecburi hizmetle ilgili düzenleme Bakan Koca, yan dal mecburi hizmetle ilgili düzenleme yaptıklarını da ifade ederek, "Özellikle ana dal uzmanlığının ardından yan dal uzmanlığını kazandıktan hemen sonra başlayabilmeyi ve devamında olan mecburi hizmetle ilgili sorumluluk taşımamayı, bu mecburi hizmetin kaldırıldığı bir düzenleme önümüzdeki 1-2 ay içerisinde Meclis açıldığında gündeme gelmiş olur." diye konuştu.
16.03.2024 Gündem
Müzik grubunun davulcusu ile arkadaşını darbeden sanık için savcı mütalaasını açıkladı
Müzik grubunun davulcusu ile arkadaşını darbeden sanık için savcı mütalaasını açıkladı Ankara'da müzik grubu Piiz'in davulcusu Mehmet Dudarık ve arkadaşı Oğuzhan Oğuz'un 2 yıl önce eğlence mekanında Bilge Kaan Korkmaz tarafından darbedilmesine ilişkin davada, savcı mütalaasını açıkladı. Savcı, sanık Korkmaz'ın toplamda 13,5 yıl hapisle cezalandırılmasını istedi.
7.03.2024 Gündem
Trabzonspor'da Onuachu şoku! Kolunda kırık tespit edildi
Trabzonspor'da Onuachu şoku! Kolunda kırık tespit edildi Trabzonspor ile Başakşehir arasında oynanan maçta darbe alan Onuachu'nun yapılan MR kontrolünde kolunda ezilme ve kısmi kırık tespit edildi
29.02.2024 Trabzonspor
Pazarda 50, kasapta 200 lira! Sucukta hileye karşı uzman isimden uyarı geldi
Pazarda 50, kasapta 200 lira! Sucukta hileye karşı uzman isimden uyarı geldi Sefaköy'de kurulan bir tezgahta 3 kangal sucuğun 150 TL'den satıldığı görüntüler sosyal medyada gündem olurken, akıllara sucukta yapılan hileleri getirdi. Gıda Mühendisi Doç. Dr. Murat Doğan hileye dikkat çekerken, "Temel olarak iyi olmayan etler kullanılıyor. Sakatat türü etler, hayvanın kullanılmayan yerleri, pankreası, midesi, bağırsaklarının bir kısmı. Kemiğin üzerindeki kıymayı tıraşlayarak kullanıyorlar, böylece maliyetleri düşürmüş oluyorlar. Kemik tozu da karışmış olan kıymalar kullanılıyor" dedi.
29.02.2024 Gündem
Adanalı kebapçı sokak hayvanlarını unutmuyor! 3 yıldır gece gündüz demiyor
Adanalı kebapçı sokak hayvanlarını unutmuyor! 3 yıldır gece gündüz demiyor Adanalı kebapçı, dükkanından artan ekmeklerin üzerine her gün etli kemik kaynatıp sokak köpeklerini besliyor.
29.02.2024 Adana
Süte 1 kaşık ekleyin: Ne ağrı ne sivilce kalıyor! A,D,E,K vitaminlerini bir çırpıda alacaksınız
Süte 1 kaşık ekleyin: Ne ağrı ne sivilce kalıyor! A,D,E,K vitaminlerini bir çırpıda alacaksınız Kemik gelişimi için akla ilk gelen süttür. Ancak süte 1 kaşık eklenecek ghee yağı çelik gibi olmanızı sağlar. Diğer yandan ghee yağının inanılmaz faydaları da mevcuttur.
15.02.2024 Yaşam
Balık sofraya ulaşıncaya kadar fiyatı yüzde 200 artıyor! Karidese dikkat
Balık sofraya ulaşıncaya kadar fiyatı yüzde 200 artıyor! Karidese dikkat Karataş Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Celal Safsoylu, Adana’nın Karataş açıklarından çıkartılan ve kilogramı 100 liraya satılan balıkların sofraya ulaşıncaya kadar fiyatının yüzde 200'den fazla arttığını belirterek, "Üretici para kazanamıyor, aracılar kazanıyor" dedi.
15.02.2024 Adana
Peyami Safa Eserleri Nelerdir? Peyami Safa Eserlerinin Özellikleri...
Peyami Safa Eserleri Nelerdir? Peyami Safa Eserlerinin Özellikleri... Peyami Safa 1899 yılında doğmuş, 1961 senesinde ise vefat etmiştir. Eserleri arasında Atilla, Bir Akşamdı, Mahşer, Biz İnsanlar, Bir Tereddüdün Romanı ve Yalnızız eserleri bulunur. 
10.02.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kemik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kemik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.