İnsan Kaçakçılığı

İnsan Kaçakçılığı

Son dakika insan kaçakçılığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan insan kaçakçılığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını insan kaçakçılığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İnsan Kaçakçılığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan insan kaçakçılığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 706 insan kaçakçılığı haberi bulunmuştur. Tüm insan kaçakçılığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
20 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve 559 düzensiz göçmen yakalandı
20 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve 559 düzensiz göçmen yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "5 ilde göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik Jandarma tarafından 4 gün devam eden “Kalkan-18” operasyonlarında; 20 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve 559 düzensiz göçmen yakalandı" dedi.
30.03.2024 Gündem
Göçmen kaçakçılarına "Kalkan-10" operasyonu! 9 kişi yakalandı
Göçmen kaçakçılarına "Kalkan-10" operasyonu! 9 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’da Kalkan-10 Operasyonu ile 9 göçmen kaçakçılığı organizatörünün yakalandığını duyurdu.
22.01.2024 Gündem
Kırmızı bültenle aranan 10 kişi 'Kafes-30' operasyonuyla İstanbul'da yakalandı
Kırmızı bültenle aranan 10 kişi 'Kafes-30' operasyonuyla İstanbul'da yakalandı  İstanbul'da düzenlenen 'Kafes-30' operasyonunda 6 ülke tarafından kırmızı bülten ile aranan 10 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonun detaylarını İçişleri Bakanı Ali yerlikaya Sosyal medya hesabından paylaştı.
11.01.2024 Gündem
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ağı oluşturmaktan suçlanan ve yargılanmayı beklerken hapishanede intihar eden Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in davasıyla bağlantılı kişilerin isimleri açıklandı. Söz konusu gelişmenin ardından Jeffrey Epstein kimdir, sorusunun yanıtı sorgulanırken Jeffrey Epstein listesi için aramalar da arttı. Peki, Jeffrey Epstein olayı nedir? İşte Jeffrey Epstein listesi
4.01.2024 Gündem
Kaçakçılık şüphesiyle Fransa'da 4 gün tutulan yolcu uçağı Hindistan'a indi
Kaçakçılık şüphesiyle Fransa'da 4 gün tutulan yolcu uçağı Hindistan'a indi Birleşik Arap Emirlikleri'nden Nikaragua'ya sefer gerçekleştiren ve ikmal için indiği Fransa'da insan kaçakçılığı şüphesiyle 4 gündür bekletilen Hindistan vatandaşlarını taşıyan yolcu uçağı, bugün Hindistan'a indi.
26.12.2023 Dünya
Kalkan Operasyonları'nda 1222 düzensiz göçmen yakalandı
Kalkan Operasyonları'nda 1222 düzensiz göçmen yakalandı Sınır bölgelerinde düzenlenen Kalkan Operasyonları kapsamında 82 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve 1222 düzensiz göçmen yakalandı.
15.11.2023 Gündem
Dünyanın en acımasız kartelinden dehşete düşüren işkence! CJNG 'Komutan Fatso'nun gözlerini çıkardı...
Dünyanın en acımasız kartelinden dehşete düşüren işkence! CJNG 'Komutan Fatso'nun gözlerini çıkardı... Kartel terörünün estiği Meksika'dan gelen haberler dünyanın kanını dondurmaya devam ediyor. Ülkede sadece 13 yıl önce kurulan ve dünyanın en acımasız karteline dönüşen Jalisco grubu gerçekleştirdikleri son skandalla dünya medyasında yankı uyandırdı.
28.09.2023 Dünya
Atina'da 6 Türk'e infaz! 4 tetikçi işi bitirmiş, Türkiye detayı ortaya çıktı
Atina'da 6 Türk'e infaz! 4 tetikçi işi bitirmiş, Türkiye detayı ortaya çıktı Yunanistan’ın başkenti Atina’da hafta başında 6 Türk’ün öldürülmesiyle ilgili Yunan ve Türk emniyet birimlerinin çalışmaları devam ederken, yeni detaylar da ortaya çıktı.
16.09.2023 Gündem
Göçmen faciasında şoke eden gelişme! Yunanistan iddiası! "100 çocuk vardı"
Göçmen faciasında şoke eden gelişme! Yunanistan iddiası! "100 çocuk vardı" Yunanistan'da yüzlerce kişinin öldüğü göçmen faciasına ilişkin yeni açıklamalar yapıldı.
30.06.2023 Gündem
ABD-Meksika sınırında kartel dehşeti! Göçmenler kabusu anlattı
ABD-Meksika sınırında kartel dehşeti! Göçmenler kabusu anlattı ABD'ye girebilmek için kartellerin eline düşen göçmenlerin yaşadığı dehşet Teksas sınır kenti yakınlarında çalışan bir sığınma gönüllüsü tarafından ortaya çıkarıldı.
23.05.2023 Dünya
'insan kaçakçılığı' çetesi çökertildi! Kaçan da kaçıran da kaçak göçmen
'insan kaçakçılığı' çetesi çökertildi! Kaçan da kaçıran da kaçak göçmen Türkiye’ye kaçak olarak gelen göçmenleri, teknelerle Romanya’ya kaçıran, kendileri gibi 15 kaçak göçmenin kurduğu çete çökertildi. Operasyonda çete liderinin de içinde olduğu tamamı yabancı uyruklu 15 kişi ile 583 kaçak göçmen yakalandı.
9.05.2023 Yaşam
Ünlü isme yöneltilen suçlamalar tüm dünyada şok etkisi yarattı! Fuhuş, istismar ve insan kaçakçılığı
Ünlü isme yöneltilen suçlamalar tüm dünyada şok etkisi yarattı! Fuhuş, istismar ve insan kaçakçılığı Ünlü eski boksör Andrew Tate'in evine düzenlenen baskın ve kendisine yöneltilen suçlamalar şok etkisi yarattı. Tate, insan kaçakçılığı, fuhuş ve istismardan suçlanırken, evinde zorla yetişkin filmi çekmek için kadınları hapsettiği iddia ediliyor. Tate, hakkında ortaya atılan 'akciğer kanseri' iddialarına açıklama yaptı.
6.03.2023 Dünya
Kocasını en yakın arkadaşıyla bastı! Cinsel organını kesip zehirledi
Kocasını en yakın arkadaşıyla bastı! Cinsel organını kesip zehirledi Zimbabve’de yaşayan 33 yaşındaki Janet Ekpe isimli bir kadın kocasının kendisini yakın arkadaşıyla aldattığını öğrenince korkunç bir intikam planına imza attı. Kocasının ihanetini affetmeyen kadın eşinin yemeğine zehir koydu. Ardından ise eşinin cinsel organını keserek çöpe attı. Olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı.
31.12.2022 Dünya
Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros'tan Türkiye sınırında yeni tahrik
Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros'tan Türkiye sınırında yeni tahrik Son dönemde Ege ve Akdeniz'deki tansiyonu yükselten Atina'dan skandal bir hamle geldi. Türkiye sınırında incelmelerde bulunan Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros gerilimi artıracak açıklamalara imza attı.
30.12.2022 Gündem
Ünlü fenomen Andrew Tate'ye şok baskın: İnsan kaçakçılığı, tecavüz
Ünlü fenomen Andrew Tate'ye şok baskın: İnsan kaçakçılığı, tecavüz Sosyal medya günlerdir onu konuşuyordu. Çevre aktivisti Greta Thunberg ile yaşadığı polemik ile sosyal medyanın gündeminde olan Andrew Tate'nin evine polis baskını düzenlendi. Tate ve kardeşi gözaltına alınırken ikilinin insan kaçakçılığı ve tecavüz suçlarından yargılanacağı belirtiliyor.
30.12.2022 Dünya
Terörist Albashır'ı Antakya'dan alıp Ceyhan'a götürmüşler
Terörist Albashır'ı Antakya'dan alıp Ceyhan'a götürmüşler İstiklal Caddesi'ne bomba bırakan kadın terörist Ahlam Albashır'ın Hatay'dan ülkeye girmesine yardım eden iki şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüphelilerden birinin insan kaçakçılığı yaptığını, Albashır ve firari şüpheli Bilal Hasan'ı Antakya'dan araç ile alıp Ceyhan'a götürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.
20.11.2022 Gündem
İnsan kaçakçısı, FETÖ'den ihraç edilen eski emniyet müdürü çıktı
İnsan kaçakçısı, FETÖ'den ihraç edilen eski emniyet müdürü çıktı FETÖ üyeliği nedeniyle meslekten ihraç edilen eski emniyet müdürü Hasan Mercan'ın, insan kaçakçılığı yaparak, kendisi gibi FETÖ firarilerini ücret karşılığında yurt dışına geçirip, para kazandığı ortaya çıktı.
26.10.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Suriye'ye terörist taşıyan kişiler yakalandı
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Suriye'ye terörist taşıyan kişiler yakalandı İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Suriye'ye yeni örgüt mensubu taşıyan iki yabancı uyruklu şahıs yakalandı.
5.09.2022 Gündem
Narkotik: Uyuşturucudan gelir sağlayan PKK, yandaşları ve NARKOTERÖR'le mücadelede kararlıyız
Narkotik: Uyuşturucudan gelir sağlayan PKK, yandaşları ve NARKOTERÖR'le mücadelede kararlıyız Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'ndan, uyuşturcu ticareti ve PKK ilişkisine yönelik yayımlanan raporda, "Yıllardır sistematik şekilde devam ettiği uyuşturucu ticaretinden milyarlarca dolar gelir sağlayan, çocuklarımızı zehirleyen, elde ettiği gelirle terörist faaliyetlerini sürdüren PKK, yandaşları ve NARKOTERÖR'le mücadelede kararlıyız" ifadeleri kaydedildi.
16.08.2022 Gündem
Avrupa'ya geldikleri hayaliyle indiler, polise yakalandılar
Avrupa'ya geldikleri hayaliyle indiler, polise yakalandılar Muğla’nın Marmaris ilçesinde Avrupa'ya geldiklerini zannederek hurda kamyonetinden inen 24 kaçak göçmen sokaklara dağıldı. Polis ekipleri tarafından yakalanan göçmenler Yabancılar Şubesi’ne götürülürken, 2 kişi "insan kaçakçılığı" suçundan gözaltına alındı.
8.08.2022 Yaşam
Kartel Meksika devletini böyle tehdit etti: Kirli bakanlığın kirli polisleri
Kartel Meksika devletini böyle tehdit etti: Kirli bakanlığın kirli polisleri Uyuşturucu kartelleriyle boğuşan Meksika'da hükümetin mücadelesi giderek sertleşiyor. Son yapılan operasyonlarda silahlı grupların güç gösterisi için kullandığı ve 'narco-tank' olarak adlandırılan çok sayıda zırhlı araç ele geçirildi. Operasyonlar devam ederken ülkedeki en güçlü gruplardan biri olarak bilinen CJNG, devleti ve rakip kartelleri tehdit etti.
28.07.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tahran dönüşü flaş açıklamalar: Amerika askerini çeksin!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tahran dönüşü flaş açıklamalar: Amerika askerini çeksin! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran'ın başkenti Tahran'daki tarihi zirve dönüşü çok önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Şu anda terör örgütü, Fırat’ın doğusunda özellikle petrol kuyularını emiyor, sömürüyor; ondan sonra rejime de satıyor" dedi. "Amerika’nın oradaki elemanları terör örgütü mensuplarına eğitim yaptırıyor. Bu eğitim esnasında rejimin bayrağını da orada bunlar dalgalandırıyorlar" diyen Erdoğan, "Burada da kalkıp rejimin bayrağını orada dalgalandırmakla acaba Türk ordusunu aldatır mıyız diye düşünüyorlar. Bunu yemezler" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Amerika şu anda bir defa Fırat’ın doğusunu terk etmek durumunda. Astana sürecinden çıkan tespit bu. Diyorlar ki, Fırat’ın doğusundan Amerika askerini çeksin" diye konuştu.
20.07.2022 Siyaset
Terör örgütü PKK/YPG ile ilgili skandal ortaya çıktı!
Terör örgütü PKK/YPG ile ilgili skandal ortaya çıktı! Alman Deutschlandfunk haber sitesi terör örgütü PKK/YPG'nin iç yüzünü ortaya koydu. Sitede yer alan habere göre terör örgütü, yasa dışı göç, uyuşturucu ve insan kaçakçılığı konularında faaliyet göstererek maddi kazanç sağlıyor.
1.07.2022 Dünya
Bakan Soylu: Avrupa göç meselesini sınır meselesi olarak değerlendiriyor
Bakan Soylu: Avrupa göç meselesini sınır meselesi olarak değerlendiriyor NATO Parlamenter Asamblesi'nde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Göç meselesinde yanılgı maalesef Batı'nın, Avrupa'nın özellikle göç meselesini, bir sınır meselesi olarak değerlendirmesidir. Göç meselesi Türkiye ile Yunanistan arasında bir sınır meselesi değildir. Göç meselesi Türkiye'yle Suriye'nin 911 kilometre arasındaki bir sınır meselesi de değildir. Göç meselesi, vekalet savaşlarından, iç savaşlardan, gelir eşitsizliğinden, adalete, eğitime, sağlığa, gıdaya erişememekten kaynaklanan ve bundan sonra daha fazla da devam edebilecek bir meseledir" dedi.
15.06.2022 Siyaset
İngiltere'den yasa dışı göçmenler açıklaması! Tarih belli oldu! Gönderiyorlar
İngiltere'den yasa dışı göçmenler açıklaması! Tarih belli oldu! Gönderiyorlar İngiltere, ülkeye yasa dışı yollarla giren düzensiz göçmen ve mültecileri 14 Haziran'da Ruanda'ya göndermeye başlayacağını duyurdu.
31.05.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İnsan Kaçakçılığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki insan kaçakçılığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.