İnsan Eti

İnsan Eti

Son dakika insan eti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan insan eti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını insan eti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İnsan Eti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan insan eti gelişmeleri de dahil olmak üzere 461 insan eti haberi bulunmuştur. Tüm insan eti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü rapçi genç kadının ciğerini söküp yedi! Şarkı sözleri ile önceden haber vermiş
Ünlü rapçi genç kadının ciğerini söküp yedi! Şarkı sözleri ile önceden haber vermiş Big Lurch, dünyanın en iyi rapçilerinden biri olabilecek bir isimdi. ‘Korku hip-hop’, ‘korku rap’ gibi tarzların öncülerindendi. Ancak çıkardığı albümlerin yanı sıra işlediği korkunç bir cinayetle dünya gündeminin ilk sıralarında yer aldı. Kurbanının içinde şeytan olduğunu söyleyerek oda arkadaşının sevgilisini öldürdü ve vahşet bununla da sınırlı kalmadı...
1.02.2023 Dünya
Yamyam seri katil dehşeti! Kurbanlarını hem yedi hem de komşularına yedirdi
Yamyam seri katil dehşeti! Kurbanlarını hem yedi hem de komşularına yedirdi Meksika'nın Atizapan şehrinde yakalanan ve kurbanlarını yediğini hatta komşularına da yedirdiğini itiraf eden 73 yaşındaki seri katilin evinden çıkanlar tüyleri diken diken ediyor.
3.07.2022 Dünya
Marmaris'teki orman yangını 3'ncü gününde! Sabotajcı tutuklandı.. Bakan Kirişci: Büyük ölçüde sıkıntı giderildi!
Marmaris'teki orman yangını 3'ncü gününde! Sabotajcı tutuklandı.. Bakan Kirişci: Büyük ölçüde sıkıntı giderildi! Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınının 4'üncü gününde, 3 noktada devam eden alevlere günün ilk ışıklarıyla havadan müdahale başladı. Rüzgarın öğleden sonra etkisini artırması beklendiği için alevlerin o saatlere kadar kontrol alınmasına çalışılırken, kritik saatler başladı. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Büyük ölçüde sıkıntı giderildi, bugünü takip etmeliyiz" dedi. Gözaltına alınan zanlı S.A. jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. S.A, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.. Sağlık Bakanı Koca yangından etkilenenlerle ilgili son durumu açıkladı.
24.06.2022 Gündem
Uyuşturucu davasında kan donduran sözler! Meyve bıçağı ile bacağından et kopartıp...
Uyuşturucu davasında kan donduran sözler! Meyve bıçağı ile bacağından et kopartıp... Bolu'da mahkumlara uyuşturucu madde sattığı iddiasıyla 15 yıl hapis cezası istemiyle tutuksuz yargılanan infaz koruma memuru Yaşar S., kendisine A.T. isimli cinayet hükümlüsünün iftira attığını söyledi. Hannibal gibi A.T.’nin insan eti yediğini öne süren Yaşar S. savunmasında, "A.T. hep sorun çıkaran bir mahkumdur. Bildiğim kadarıyla A.T., meyve bıçağı ile bacağından et kopartıp, cezve içerisinde pişirip yiyen, ayrıca boğazını kesip parmağını boğazına sokan birisidir. O yüzden kendisine itibar edilmemesi gerekir" dedi.
13.10.2021 Gündem
İklim değişikliği ile mücadele için insan eti yeme önerisi tartışma yarattı
İklim değişikliği ile mücadele için insan eti yeme önerisi tartışma yarattı İsveç merkezli televizyon kanalı TV4'te yayınlanan bir programda, iklim değişikliği ile mücadele etmek için insanların birbirlerini yemesi önerisi tartışıldı. İnsan eti tüketimi konulu yayın ülkede büyük tepkilere yol açtı.
5.09.2019 Dünya
İnsan etinden börek yapıp sattılar!
İnsan etinden börek yapıp sattılar! Brezilya'nın kuzeydoğusunda yer alan Garanhuns şehrinde insan eti yiyen kurgu karakter Hannibal Lecter'ı aratmayacak bir dehşet hikayesi açığa çıktı.
17.12.2018 Dünya
'İnsan eti yemekten bıktım" deyip teslim oldu!
'İnsan eti yemekten bıktım" deyip teslim oldu! Güney Afrika'da, içinde 24 yaşındaki bir kadına ait bir bacak ve el bulunan torbayla polise gidip 'insan eti yemekten bıktım" diyen bir büyücü ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.
13.12.2018 Dünya
ŞOK! Veganlara insan eti yedirdiler
ŞOK! Veganlara insan eti yedirdiler Dünyanın turizm cenneti Tayland'da, hayvani ürünlerin kullanılmadığı bir vegan restoranında ortaya çıkan gerçek, duyan herkesi şaşırttı.
1.11.2018 Dünya
Canlı yayında insan eti yediler!
Canlı yayında insan eti yediler! Letonya'nın başkenti Riga'da akıllara zarar veren bir gösteri düzenlendi. Gösterinin amacının ise küresel gıda kaynakları tükenirse insanlığa ne olacağını vurgulamak olduğu ifade edildi.
22.03.2018 Dünya
30 kişiyi yiyip kalanını restoranlara dağıtmışlar
30 kişiyi yiyip kalanını restoranlara dağıtmışlar Rusya’yı dehşete düşüren olayın zanlılarının bazı restoranlara et satışı için başvurdukları ortaya çıktı. Polis, restoranlara insan eti satılıp satılmadığını araştırıyor.
28.09.2017 Dünya
"İnsan eti yemekten bıktım" diyerek polise teslim oldu!
"İnsan eti yemekten bıktım" diyerek polise teslim oldu! Güney Afrika'nın Durban kentinde bir kişi "İnsan eti yemekten usandım" diyerek polise teslim oldu. 4 kişi "yamyamlık" iddiasıyla gözaltına alındı.
22.08.2017 Dünya
Bir Tinder kurbanı daha
Bir Tinder kurbanı daha Meksikalı genç, ‘tek gecelik ilişki’ uygulaması Tinder aracılığıyla tanıştığı kadını öldürüp asitle eritti!
17.06.2021 Dünya
‘Gelmezlerse insan eti yeriz!’
‘Gelmezlerse insan eti yeriz!’ Musul’da operasyonun başlamasıyla bazı mahallelerde açlık baş gösterdi.
17.06.2021 Dünya
Japonya’da insan eti yiyen ayı dehşeti: 4 ÖLÜ!
Japonya’da insan eti yiyen ayı dehşeti: 4 ÖLÜ! Japonya’nın kuzeyindeki Kazuno kentinde son üç haftada ayı saldırısına uğrayan 4 kişi hayatını kaybetti.
17.06.2021 Dünya
Saldırıdan 5 dakika ile kurtuldular
Saldırıdan 5 dakika ile kurtuldular Ankara'da 97 kişinin öldüğü 246 kişinin yaralandığı kanlı baskında Muğla'nın Fethiye ilçesinden giden yaklaşık 45 kişi otobüsün ayrı bir sokağa girmesi nedeniyle 5 dakika ile kurtuldu.
12.10.2015 Yaşam
Murat Sancak'a yapılan saldırıda korkunç detay
Murat Sancak'a yapılan saldırıda korkunç detay Hadımköy’de Star Medya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak’ın otomobiline düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem
Yılın son film randevusu!
Yılın son film randevusu! TÜRSAK Vakfı tarafından düzenlenen Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali, 5-11 Aralık 2014 tarihleri arasında, onyedincikez, sinemaseverlere buluşmaya hazırlanıyor...
23.11.2014 Kültür Sanat
ABD'nin yeni kabusu!
ABD'nin yeni kabusu! ABD'li araştırmacılar, Asya'ya özgü olan ve kendi türü dahil karşısına çıkan her şeyi yiyen çekirge türünün, doğu eyaletlerinde yayıldığını belirtti...
3.09.2014 Dünya
Bahçeli'den Kürtlere çağrı!
Bahçeli'den Kürtlere çağrı! Bahçeli, Cumhurbaşkanı seçimi ve Türkiye'nin geleceğine ilişkin görüş ve önerilerinin yer aldığı "Türk Milletine Tarihi Görev Çağrısı" başlıklı konuşmasının CD'sini ve metnini, siyasi partilere, sivil toplum örgütlerine, parti teşkilatına, televizyon ve gazetelerin genel yayın yönetmenlerine gönderdi...
29.09.2021 Gündem
İnsan eti arıyor!
İnsan eti arıyor! New York'ta eşini öldürmeyi ve başka bir kadını da pişirip yemeyi planlamaktan suçlu bulunan eski polis memuru Gilberto Valle hakkındaki mahkeme kararı federal savcı tarafından bozulunca, Amerikalı polis serbest bırakıldı.
2.07.2014 Dünya
‘İnsan eti pişirmemi istediler’
‘İnsan eti pişirmemi istediler’ Dünyaca ünlü İngiliz aşçıdan şoke eden itiraf
7.01.2014 Yaşam
At etinden sonra insan eti!
At etinden sonra insan eti! Skandal! Kırmızı etlerde şoke eden izler...
29.03.2013 Dünya
Sapıklığın böylesi!
Sapıklığın böylesi! 100 kadını kaçırıp yeme planı son anda...
26.02.2013 Dünya
Koyun diye insan eti..
Koyun diye insan eti.. Ülkeden kaçan 230 sığınmacının anlattıkları duyan herkesi dehşete düşürecek cinsten
19.05.2012 Arşiv
İnsan etini hap yaptılar
İnsan etini hap yaptılar Güney Kore ölü bebeklerden elde edilen insan etini haplaştıran kaçakçılara savaş açtı
8.05.2012 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İnsan Eti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki insan eti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.