İngiliz Turist

İngiliz Turist

Son dakika İngiliz turist haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İngiliz turist ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İngiliz turist haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İngiliz Turist

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ingiliz turist gelişmeleri de dahil olmak üzere 568 ingiliz turist haberi bulunmuştur. Tüm ingiliz turist haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kafede yeni uygulama: Tost kesme ücreti! Fişini paylaşınca gündem oldu
Kafede yeni uygulama: Tost kesme ücreti! Fişini paylaşınca gündem oldu İtalya’da bir kafe, öğle yemeğini kız arkadaşıyla paylaşmak isteyen bir müşteriden ‘tostu ikiye bölmek için’ ek ücret aldı. Ödediği hesapta 2 Euro ‘diviso da meta’ ücreti gören İngiliz turist şaşkına döndü.
11.08.2023 Dünya
Turizmde tüm zamanların rekoru kırıldı
Turizmde tüm zamanların rekoru kırıldı Antalya'da, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Vali Ersin Yazıcı'nın '17 milyon turist' hedefiyle tüm yılların rekor hedefini ortaya koyduğu 2023'ün Ocak ayının ilk 15 günü beklenen ölçüde turist sayısına ulaşıldı. 15 günde kente hava yoluyla gelen turist 125 bini bulurken, 1-15 Ocak arası itibarıyla tüm yılların rekoru kırıldı.
16.01.2023 Ekonomi
Doğa yürüyüşünde kaybolan turist, JAK ekiplerince bulundu
Doğa yürüyüşünde kaybolan turist, JAK ekiplerince bulundu Muğla'nın Fethiye ilçesinde yürüyüşe gittiği ormanda kaybolan İngiliz turist, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekiplerince bulundu.
1.10.2022 Yaşam
Antalya'da kayıp İngiliz turist, su kanalında bu halde bulundu!
Antalya'da kayıp İngiliz turist, su kanalında bu halde bulundu! Antalya'nın Manavgat ilçesine tatile gelen ve Side Antik Kenti'ni gezdiği sırada kaybolan İngiliz Ron Plunkett (83), ekiplerin çalışmaları sonucu su kanalında bulundu. Bilinci açık ancak yorgun olan Plunkett, hastanede tedaviye alınırken, Alzheimer hastası olduğu öğrenildi.
2.08.2022 Yaşam
İngiltere Büyükelçisi Chilcott, Türkiye'ye veda etti
İngiltere Büyükelçisi Chilcott, Türkiye'ye veda etti İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Dominick Chilcott, Türkiye'deki görev süresinin sona ermesi nedeniyle basın mensupları için veda resepsiyonu düzenledi.
17.06.2022 Siyaset
Akın ediyorlar! İki yılın ardından rekor göründü
Akın ediyorlar! İki yılın ardından rekor göründü Turizmde yaz sezonu bu yıl oldukça erken başladı. İki yıldır pandemi nedeniyle tatil özlemi yaşayan başta Avrupalı ve yakın coğrafyalardaki turistler olmak üzere, Türkiye’ye gelişlerde dikkat çeken artışlar var. Bu turistler içinde milliyetlerine göre İngiliz ve Almanların ağırlığı görülüyor. Turizmciler, haziran ayı başı itibarıyla İngiliz ve Alman turist sayısında yeni bir rekorun artık kesinleştiğini dile getiriyor.
10.06.2022 Gündem
İngiliz turist, denizde ölü bulundu
İngiliz turist, denizde ölü bulundu Muğla'nın Bodrum ilçesinde, denizde erkek cesedi bulundu. Yapılan incelemede cesedin İngiliz turist Ivor Jones'e (90) ait olduğu belirlendi. Jones'ın kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belirlenecek.
8.05.2022 Yaşam
İçkisine ilaç atıp uyuttukları İngiliz turistin kredi kartıyla 135 bin liralık altın almışlar
İçkisine ilaç atıp uyuttukları İngiliz turistin kredi kartıyla 135 bin liralık altın almışlar Antalya'ya tatile gelen İngiliz turist A.E.'nin içkisine ilaç koyup uyuttuktan sonra çaldıkları kredi kartı ile 135 bin TL'lik altın alan Tunuslu Mokhles Kouakbı ile Suriyeli Hüseyin Hasan, yakalanıp, tutuklandı. Şüphelilerin İngiliz turistle birlikte içki içtikleri ve kuyumcudan altın aldıkları anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
24.02.2022 Yaşam
Bakan Ersoy canlı yayında duyurdu: Yüzde 65 artış var
Bakan Ersoy canlı yayında duyurdu: Yüzde 65 artış var Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy A Haber canlı yayınına katıldı. Turizm geliştirme ajansının salgın döneminde kritik rol oynadığını aktaran Bakan Ersoy, bu süreçte Türkiye'nin hayata geçirdiği projelerin dünyaya örnek gösterildiğini belirtti. Erken rezervasyonlarda yüzde 65'lik bir artış olduğunu da belirten Bakan Ersoy, turizm sektörüne destek için teşvikli kredi çalışması hazırlıklarının olduğunu söyledi ve vergi yüklerinin azaltılması için çalıştıklarını ifade etti. Bakan Ersoy ayrıca 2022 yılı için 35 milyar dolarlık bir turizm geliri hedeflerinin olduğunu aktardı.
13.01.2022 Ekonomi
Antalya'da turist sayısı 9 milyona yaklaştı
Antalya'da turist sayısı 9 milyona yaklaştı Antalya'ya 1 Ocak- 30 Kasım'da gelen yabancı turist sayısı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 163 artışla 8 milyon 896 bin 985 oldu. Kasım ayında, İngiliz turist rekoru kırıldı.
1.12.2021 Ekonomi
Seyahat kısıtlamasından sonra ilk İngiliz turist kafilesi Türkiye'ye geldi
Seyahat kısıtlamasından sonra ilk İngiliz turist kafilesi Türkiye'ye geldi İngiltere Ulaştırma Bakanı Hon Grant Shapps'in Türkiye'yi 22 Eylül'den itibaren kırmızı listeden çıkararak, seyahat edilebilir ülkeler arasına aldıklarını açıklamasının ardından, Muğla'nın Dalaman ilçesine gelen 129 kişilik ilk İngiliz turist kafilesi, havalimanında lokumla karşılandı.
23.09.2021 Ekonomi
İngiltere yasağı kaldırdı 200 bin İngiliz Türkiye'ye geliyor
İngiltere yasağı kaldırdı 200 bin İngiliz Türkiye'ye geliyor Son dakika haberine göre; Turizm sektörünün İngiltere'den uzun süredir beklediği haber geldi. İngiltere'nin, Türkiye'yi seyahat sonrası zorunlu otel karantinası gerektiren kırmızı listeden çıkarması turizmcilerin yüzünü güldürdü.
22.09.2021 Ekonomi
İngiltere kırmızı liste güncellemesi ne zaman? Türkiye kırmızı listeden ne zaman çıkar, İngiltere Türkiye’yi kırmızı listeden çıkaracak mı?
İngiltere kırmızı liste güncellemesi ne zaman? Türkiye kırmızı listeden ne zaman çıkar, İngiltere Türkiye’yi kırmızı listeden çıkaracak mı? İngiltere Türkiye’yi kırmızı listeden çıkaracak mı, kırmızı liste ne zaman güncellenecek? Mayıs ayından bu yana 'yüksek riskli ülkeler' listesinde bulunan Türkiye kırmızı listeden çıkarılmayı bekliyor. Uygulanan kural kapsamında sadece İngiliz vatandaşları ve oturma izni olanlar, Türkiye'den İngiltere'ye seyahat edebiliyor.
17.09.2021 Gündem
Kadın polise ahlaksız teklifte bulunmuştu! Yine gözaltında
Kadın polise ahlaksız teklifte bulunmuştu! Yine gözaltında Antalya'da, maske takması konusunda kendisini uyaran polisin yanındaki kadın meslektaşını gösterip, 'Beğendim, bana göndersene' deyince gözaltına alınan, sevk edildiği adliyede hakimlik tarafından serbest bırakılan Letonya asıllı İngiliz turist Dmitrijs Solovjovs (34), dün akşam saatlerinde maskesiz yakalandı. Maske takmasını isteyen polislere zorluk çıkaran Solovjovs, kelepçelenip maske takılarak polis merkezine götürüldü. Solovjovs'tan, 1'i kadın, 2 polis memuru şikayetçi oldu.
5.05.2021 Gündem
Kadın polise ahlaksız teklif! Gözaltına alındı
Kadın polise ahlaksız teklif! Gözaltına alındı Antalya'da, maske takması konusunda uyaran polisin yanındaki kadın polisi gösterip, "Beğendim, bana göndersene" diyen Litvanya asıllı İngiliz turist Dmitrijs Solovjovs (34), gözaltına alındı.
3.05.2021 Gündem
İngiltere Başbakanı açıkladı İngilizler Türkiye'ye hücum etti!
İngiltere Başbakanı açıkladı İngilizler Türkiye'ye hücum etti! İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın geçtiğimiz gün açıkladığı normalleşme planları sonrası Türkiye'de de turizm hareketliliği başladı.
24.02.2021 Ekonomi
Marmaris'te deniz paraşütü kazasında mucize kurtuluş
Marmaris'te deniz paraşütü kazasında mucize kurtuluş Muğla'nın Marmaris ilçesinde, İngiliz turistin bindiği deniz paraşütünü çeken tekne, türbin motoruna halat dolanması sonucu arızalandı. Teknenin kaptanı arızanın ardından halatı boşalan ve havada kontrolsüz şekilde süzülen parüşütü, çeşitli manevralarla sahildeki kapalı olan bir otelin çatısına indirerek, turistin kurtarılmasını sağladı. Şans eseri yara almadan kurtulan turist, aynı su sporları istasyonuna tekrar gidip, deniz paraşütü keyfine devam etti.
27.09.2020 Yaşam
Antalya'ya sezonun ilk İngiliz turist kafilesi geldi
Antalya'ya sezonun ilk İngiliz turist kafilesi geldi Yeni tip corona virüs (Covid-19) salgını sürecinde meydana gelen iyileşmelerle birlikte turizm kenti Antalya’ya ilk İngiliz turist kafilesi geldi.
16.07.2020 Ekonomi
KKTC’de otelde yangın: İngiliz turist öldü
KKTC’de otelde yangın: İngiliz turist öldü KKTC Başkanı Ersin Tatar, Girne şehrine bağlı Lapta bölgesindeki LA Hotel'de çıkan yangın ile ilgili açıklama yaptı. Olay yerinde incelemeler yapan ve yetkililerden bilgiler alan Tatar, "Böyle şeyler dünyanın her yerinde olabilir. Yangında bir kadın öldü, eşi de hastanede. Üzgünüz" dedi.
27.12.2019 Dünya
Ölen turist milyoner iş adamı çıktı!
Ölen turist milyoner iş adamı çıktı! Arjantin'de gaspçılara direnirken kendisine ateş edilmesi sonucu ölen İngiliz turist Matthew Charles Gibbard'ın milyoner iş adamı olduğu ortaya çıktı.
16.12.2019 Dünya
İngiliz turist akını!
İngiliz turist akını! Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Erkan Yağcı, "Son yıllarda, Türkiye ve Antalya'yı daha fazla keşfetmeye başlayan İngiliz misafirlerimiz katlamalı şekilde artış trendine girdi" dedi.
16.11.2019 Ekonomi
İlişki sırasında boğarak öldürdü!
İlişki sırasında boğarak öldürdü! İnternetten buluştuğu adam tarafından cinsel ilişki sırasında boğularak öldürülen genç kızın cinayetine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.
14.11.2019 Yaşam
Toplu tecavüz davasında yeni gelişme: Rum polisi tehdit etti!
Toplu tecavüz davasında yeni gelişme: Rum polisi tehdit etti! İsrailli 12 kişinin tecavüzüne uğradığını öne süren İngiliz kadın, Kıbrıs Rum polisi ile ilgili çok önemli bir iddiada bulundu.
7.08.2019 Dünya
"12 kişi tecavüz etti" iddiasıyla ilgili gerçek ortaya çıktı
"12 kişi tecavüz etti" iddiasıyla ilgili gerçek ortaya çıktı Güney Kıbrıs'ın ünlü eğlence merkezi Ayia Napa'da 12 İsrailli turist gencin tecavüzüne uğradığını öne süren 19 yaşındaki İngiliz turist kızın sorgusunda gençlerle kendi isteği ile birlikte olduğunu söylediği ortaya çıktı.
28.07.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İngiliz Turist ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ingiliz turist haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.