İnfaz Koruma Memuru

İnfaz Koruma Memuru

Son dakika İNFAZ KORUMA MEMURU haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İNFAZ KORUMA MEMURU ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İNFAZ KORUMA MEMURU haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İnfaz Koruma Memuru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan infaz koruma memuru gelişmeleri de dahil olmak üzere 399 infaz koruma memuru haberi bulunmuştur. Tüm infaz koruma memuru haberleri aşağıda listelenmiştir.
Belediye müdürü polise tabanca çekip, tehdit etti!
Belediye müdürü polise tabanca çekip, tehdit etti! Adana’nın Seyhan ilçesinin Telli dere Mahallesi'nde uygulamadan kaçtıktan sonra yakalanınca ekiplere direnip görevli polislere belindeki tabancayı çıkararak "Siz kimsiniz? Sizi geberteceğim" diye tehdit edip, tutuklanan Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Selahattin Şaş'ın ifadesinde, “Ben koltukta uyuyordum. Biber gazını yiyince uyandım. Polise karşı herhangi bir mukavemetim olmadı. Ben bir şey yapmadım” diyerek kendini savunduğu açıklandı.
22.04.2024 Gündem
Çamaşır makinesine giren 3 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti! Toprağa verildi
Çamaşır makinesine giren 3 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti! Toprağa verildi Adana’da en büyüğü 12 yaşında evde kalan 3 çocuktan biri çamaşır makinesine girince havasız kaldığı için kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
21.03.2024 Adana
İKM boy kilo ölçümü nerede yapılır? İnfaz koruma memuru boy kilo şartı nedir 2023?
İKM boy kilo ölçümü nerede yapılır? İnfaz koruma memuru boy kilo şartı nedir 2023? Gardiyan boy kilo endeksi konusunda araşrtırmalar sürüyor. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından İnfaz Korumua Memuru alımlarında uygulanan şartlar arasında bulunan boy kilo şartı da adayların merak konusu olmaya devam ediyor. Mülakatları geçen adaylar "ikm boy kilo şartı nedir?" sorusunun yanıtını internet üzerinden araştırıyor. Peki İKM boy kilo ölçümü nerede yapılır?
1.06.2023 Gündem
Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? Adalet Bakanlığı personel alımı 2023 sonuç sorgulama ekranı!
Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? Adalet Bakanlığı personel alımı 2023 sonuç sorgulama ekranı! Adalet Bakanlığı 22 bin 43 personel alımı başvuruları 11 Mayıs’ta sona erdi. Başvuruların sona ermesinin ardından 2 hafta sona ererken gözler personel alımı sonuçlarına çevrildi. İnfaz koruma memuru, zabıt katibi, mübaşir, koruma ve güvenlik görevlisi alımı için merakla sonuçlar bekleniyor. Peki, Adalet Bakanlığı 22 bin 43 personel alımı sonuçları açıklandı mı? İşte, Adalet Bakanlığı personel alımı sonuç sorgulama ekranı…
26.05.2023 Personel Alımı
Deprem bölgesinde tüm icra takipleri durduruldu
Deprem bölgesinde tüm icra takipleri durduruldu Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremler sonrası alına bölgesel OHAL kararıyla ekonominin işlemesiyle amacıyla şirketler koruma altında alındı. OHAL kapsamında tüm icra takipleri durdurulurken 6 Şubat-6 Nisan 2023 tarihleri arasında icradan yapılacak satışlar da gerçekleşmeyecek.
15.02.2023 Gündem
Gardiyan Maaşları 2023: En yüksek, en düşük gardiyan maaşı ne kadar? Gardiyanlar ne kadar maaş alıyor?
Gardiyan Maaşları 2023: En yüksek, en düşük gardiyan maaşı ne kadar? Gardiyanlar ne kadar maaş alıyor? Gardiyan maaşları görev aldığı yer ve rütbeye göre değişiklik gösterir. Temmuz ayında yapılan zamdan sonra gardiyan maaşları yeni yılla yeniden zamlanacak. Peki, En yüksek, en düşük gardiyan maaşı ne kadar? Gardiyanlar ne kadar maaş alıyor? Gardiyan Maaşları 2023 yılında ne kadar olacak?
13.12.2022 Çalışma Hayatı
Adım adım takip! MLKP üyesi Cebrail Gündoğdu böyle götürüldü
Adım adım takip! MLKP üyesi Cebrail Gündoğdu böyle götürüldü Bursa'da cezaevi personelini taşıyan servis aracına el yapımı patlayıcıyla yapılan infaz koruma memuru Cengiz Yiğit'in (36) şehit olduğu, 4 kişinin de yaralandığı saldırının İzmir'de yakalanan faillerinden 'Emre Zafir' kod adlı Cebrail Gündoğdu, adliyeye sevk edildi. Gündoğdu'nun terör örgütü MLKP'nin Suriye'deki kampında uzun yıllar kaldığı, silah kullanma ve sabotaj eğitimleri aldığı belirtildi.
26.10.2022 Gündem
Evliyken kocası başkasıyla nişanlandı! Genç kadına mahkemede şok karar
Evliyken kocası başkasıyla nişanlandı! Genç kadına mahkemede şok karar Adana'da yaşayan Elif Nur K. boşanma davası açtığı kocasıyla ilgili gelen mesajı okuyunca harekete geçti. Dedektif gibi kocasını izleyen kadın, eşinin kendisini aldattığını ve evliyken çocukluk aşkıyla nişanlandığını tespit etti. Otel kayıtlarını ve delilleri mahkemeye sunup zina davası açan genç kadın, mahkemenin kararıyla adeta şoke oldu. Kanıtları kabul etmeyen mahkeme "Boşanma davası açılınca isteyen istediği kişiyle kalır" dedi.
29.09.2022 Yaşam
Bursa'da bombalı terör saldırısının 3 zanlısı tutuklandı
Bursa'da bombalı terör saldırısının 3 zanlısı tutuklandı Bursa'da cezaevi servis aracına yönelik bombalı saldırıda, ceza infaz koruma memurunun şehit olmasına sebep olan MLKP FESK üyesi 2 kadın ve 1 erkek örgüt mensubu çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
21.09.2022 Gündem
Şehidimizin kanı yerde kalmadı! Bakan Soylu, bombalı saldırının faillerinin yakalandığını açıkladı
Şehidimizin kanı yerde kalmadı! Bakan Soylu, bombalı saldırının faillerinin yakalandığını açıkladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bursa'da cezaevi servis aracına düzenlenen, infaz koruma memuru Cengiz Yiğit'in şehit olduğu bombalı saldırıyı düzenlenen MLKP üyesi 3 kişinin yakalandığını açıkladı. Soylu, "Arkadaşlarımızın istihbaratta ortaya koyduğu bu büyük başarıyla beraber eylemi gerçekleştiren Seda Baykal MLKP terör örgütü üyesi, eylemi gerçekleştiren Dilek Aksu, bunlara da kuryelik yapan Mehmet Mustafa Uskar, emniyet istihbaratımız tarafından yakalanmış ve derdest edilmişlerdir" dedi.
17.09.2022 Gündem
FETÖ'nün mahrem yapılanmasına darbe! Çok sayıda gözaltı var
FETÖ'nün mahrem yapılanmasına darbe! Çok sayıda gözaltı var Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ/PDY) yönelik İstanbul merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda, aralarında örgütün gizli haberleşme programı Bylock kullanıcıları ile yine örgüt adına “himmet” adı altında para toplayan, polis okullarına öğrenci yönlendiren ve askeri personel ile örgütsel olarak ilgilenen “mahrem imam”ların da bulunduğu 12 şüpheli yakalandı.
13.09.2022 Gündem
Memurlar sakal bırakabilir mi, memurlara sakal serbest mi? Kılık kıyafet yönetmeliği 2022
Memurlar sakal bırakabilir mi, memurlara sakal serbest mi? Kılık kıyafet yönetmeliği 2022 Memurlukta sakal serbestisi için mevzuatta güncelleme yapıldı. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personelin kılık ve kıyafetine dair yönetmelik mevzuatında belirlenen saç, sakal ve kıyafet yönergeleri, yeni mevzuatta ele alındı. Peki, memurlara sakal serbest mi oldu, memurlar sakal bırakabilir mi? İşte memur saç sakal yönetmeliği 2022…
29.07.2022 Memur
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Flaş operasyon başladı
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Flaş operasyon başladı İçişleri Bakanlığınca Muş'ta 588 personelin katılımıyla Eren Abluka-8 Şehit İnfaz Koruma Memuru Cengiz Yiğit operasyonu başlatıldı.
29.04.2022 Gündem
Servis aracına bombalı tuzakta 200 metre detayı
Servis aracına bombalı tuzakta 200 metre detayı Bursa'da cezaevinde görevli infaz koruma memurlarını taşıyan servis otobüsüne yönelik bombalı saldırıyla ilgili soruşturma sürüyor. Emniyetteki bilgilere göre, failin olay yerinden fazla 200 metre uzaklıkta olabileceği değerlendiriliyor. Öte yandan patlama sonrası yaşanan panik anlarına ilişkin yeni görüntüler de ortaya çıktı.
21.04.2022 Gündem
Bursa’daki hain terör saldırısının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı
Bursa’daki hain terör saldırısının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı Bursa’da sabah 7.30 sıralarında meydana gelen terör saldırısı sonrası 1 infaz koruma memuru şehit oldu. Yol kenarına bırakılan EYP’nin patlama anları güvenlik kamerasına yansıdı.
20.04.2022 Haber
Cezaevi aracına bombalı saldırı! Acı haber geldi...
Cezaevi aracına bombalı saldırı! Acı haber geldi... Bursa E Tipi Cezaevi'nde görevli infaz koruma memurlarını taşıyan otobüsün geçişi sırasında, el yapımı patlayıcıyla saldırı düzenlendi. Patlamada 1 memur şehit oldu, biri ağır 4 personel yaralandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Bakan Soylu, “Bu terör eylemini gerçekleştirenlerle ilgili savcılığımız, valiliğimiz koordinasyonunda emniyet müdürlüğümüz gerekli çalışmaları gerçekleştiriyorlar. İnşallah yakın bir zamanda failler ele geçecektir” dedi.
20.04.2022 Gündem
Arkadaşını ve eşini katletti! 3 kişinin öldüğü olayda yeni detaylar... 1 ay önce şikayetçi olmuş
Arkadaşını ve eşini katletti! 3 kişinin öldüğü olayda yeni detaylar... 1 ay önce şikayetçi olmuş İstanbul Bağcılar’da, arkadaşı ve aynı zamanda komşusu Ahmet Çakır’ı vuran Ramazan Onat, evine giderek kendi karısını da öldürdü. Onat, aynı silahı başına dayayıp intihar etti. Korkunç olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Yasak aşk iddialarını yalanlayan Gülşen Onat'ın teyzesi, "Öyle bir şey olsaydı biz duyardık, bilirdik" dedi. Onat çiftinin şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir ay önce kavga ettiği, eşi tarafından saçları koparılan kadının polis merkezine giderek şikâyetçi olduğu öğrenildi. İşte 3 kişinin öldüğü vahşette yeni detaylar...
31.03.2022 Yaşam
Maaşlara 560 lira zam göründü! Resmen değişti, binlerce kişiye güzel haber...
Maaşlara 560 lira zam göründü! Resmen değişti, binlerce kişiye güzel haber... Binlerce kişiyi ilgilendiren karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile yayınlanan karar ile infaz koruma memurlarına müjde geldi. Cumhurbaşkanlığı kararı ile infaz koruma memurlularının 3. ve 4. dereceli kadrolara atanma hakkı verilmesi ile maaşlarında 560 lira artış olacağı bildirildi.
19.03.2022 Çalışan Hakları
Ümraniye Cezaevi'nde yangın: 21 kişi dumandan etkilendi
Ümraniye Cezaevi'nde yangın: 21 kişi dumandan etkilendi Ümraniye E Tipi Kapalı Cezaevi'nde yangın çıktı. Adli hükümlülerin kaldığı koğuşta çıkan yangında 21 kişi dumandan etkilenirken, E tipi cezaevindeki hükümlüler, T tipi cezaevine nakledildi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada" Hiç kimsenin hayati tehlikesi yoktur. Her şey kontrol altına alınmıştır" dedi.
4.02.2022 Gündem
Film gibi hikaye! Golden Gate Köprüsü'nde 200 ölümü engelleyen kahraman...
Film gibi hikaye! Golden Gate Köprüsü'nde 200 ölümü engelleyen kahraman... ABD’de pek çok filmde ve dizide karşımıza çıkan Golden Gate Köprüsü ile cisimleşen San Francisco şehrinde yaşayan Kevin Briggs, kamuoyu tarafından tanınan ve sevilen bir isim. Briggs, 200'den fazla insanın hayatını kurtardı. 2005 yılında Golden Gate köprüsüne çıkan Kevin Berthian'ı intihardan vazgeçiren Briggs, 16 yıl sonra bir araya geldiği Berthian ile filmlere konu olacak bir hikaye yazmaya başladı...
20.11.2021 Dünya
Gardiyan nasıl olunur, şartları nelerdir? Kimler gardiyan olamaz?
Gardiyan nasıl olunur, şartları nelerdir? Kimler gardiyan olamaz? İnsanların hepsi için geçerli olan durumlardan birisi iyi bir iş sahibi olmaktır. İyi bir iş sahibi olmak isteyen kişiler birçok mesleği araştırmaktadırlar. Tabi genel olarak insanların istediği meslekler arasında devlet işi ilk sıralarda gelmektedir. Çünkü devlet işinin garantili bir iş olduğu bilinmektedir. Bundan dolayı gardiyanlık mesleği de sıklıkla tercih edilmektedir.
16.02.2022 Çalışma Hayatı
Uyuşturucu davasında kan donduran sözler! Meyve bıçağı ile bacağından et kopartıp...
Uyuşturucu davasında kan donduran sözler! Meyve bıçağı ile bacağından et kopartıp... Bolu'da mahkumlara uyuşturucu madde sattığı iddiasıyla 15 yıl hapis cezası istemiyle tutuksuz yargılanan infaz koruma memuru Yaşar S., kendisine A.T. isimli cinayet hükümlüsünün iftira attığını söyledi. Hannibal gibi A.T.’nin insan eti yediğini öne süren Yaşar S. savunmasında, "A.T. hep sorun çıkaran bir mahkumdur. Bildiğim kadarıyla A.T., meyve bıçağı ile bacağından et kopartıp, cezve içerisinde pişirip yiyen, ayrıca boğazını kesip parmağını boğazına sokan birisidir. O yüzden kendisine itibar edilmemesi gerekir" dedi.
13.10.2021 Gündem
İnfaz koruma memuru olmaya engel hastalıklar belirlendi! 12 branşta hangi hastalıklar infaz koruma memuru olmaya engel?
İnfaz koruma memuru olmaya engel hastalıklar belirlendi! 12 branşta hangi hastalıklar infaz koruma memuru olmaya engel? İnfaz koruma memuru unvanlı kadro ve pozisyonlarda istihdam edileceklerin sağlık şartlarını düzenleyen yönetmelik 14 Eylül 2021 tarihli Resmi Gazetede yayımlandı. Göğüs hastalıklarında astım, koah gibi rahatsızlığı olanlar; Romatoloji hastalıklarında romatoid artrit, FMF, gut gibi rahatsızlığı olanlar; Ruhsal hastalıklarda anksiyete, obsesif kompulsif rahatsızlığı olanlar infaz koruma memuru olamayacak. İşte İnfaz koruma memuru olmaya engel hastalıklar…
14.09.2021 Çalışma Hayatı
İnfaz Koruma Memuru aşı randevusu! İnfaz Koruma Memurları nasıl aşı randevusu alacak? Koronavirüs aşı randevusu alma!
İnfaz Koruma Memuru aşı randevusu! İnfaz Koruma Memurları nasıl aşı randevusu alacak? Koronavirüs aşı randevusu alma! Gazeteci ve polislerin ardından İnfaz Koruma memurlarının da aşılanmasına bugün itibariyle başlandı. Aşı randevuları e-nabız üzerinden veriliyor. İnfaz Koruma Memurları, e-nabıza girerek adlarına tanımlanan aşı için randevusunu oluşturabilir. İnfaz Koruma Memuru aşı randevusu…
6.04.2021 Gündem
CTE sonuçları ne zaman açıklanacak? İKM sonuçları 2021 merak ediliyor! Adalet Bakanlığı CTE personel alımı sonuçları
CTE sonuçları ne zaman açıklanacak? İKM sonuçları 2021 merak ediliyor! Adalet Bakanlığı CTE personel alımı sonuçları Adalet Bakanlığı CTE sözleşmeli personel alımı sonuçları merak ediliyor, CTE sonuçları açıklandı mı, CTE sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusuna yanıt aranıyor. İKM sonuçları 2021 için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Adalet Bakanlığı CTE İKM başvurularının sona ermesiyle, başvuru yapan adaylar sonuçların açıklanacağı tarihe yöneldi. Peki, İKM 2021 sonuçları ne zaman açıklanacak?
31.03.2021 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

İnfaz Koruma Memuru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki infaz koruma memuru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.