Mlkp

Mlkp

Son dakika MLKP haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MLKP ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MLKP haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mlkp

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mlkp gelişmeleri de dahil olmak üzere 356 mlkp haberi bulunmuştur. Tüm mlkp haberleri aşağıda listelenmiştir.
Teröristi ölüme 'aşk'ı götürdü! MİT ajanlarından PKK hücresinde operasyon
Teröristi ölüme 'aşk'ı götürdü! MİT ajanlarından PKK hücresinde operasyon MİT’in Suriye’de etkisiz hale getirdiği MLKP yöneticisi Osman Nuri Ocaklı’ya yapılan nefes kesen operasyonun detayları ortaya çıktı. Ocaklı, aşk yaşadığı örgütün kadın sorumlularından H.A. ile PKK’nın sözde yöneticileri için oluşturduğu güvenli evde buluşunca nokta operasyonla öldürüldü.
3.11.2023 Gündem
İçişleri Bakanı Yerlikaya: Son 4 ayda 309 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakanı Yerlikaya: Son 4 ayda 309 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son dört ayda gerçekleştirilen operasyonlarda 309 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
12.10.2023 Gündem
MİT, kırmızı kategoride aranan teröristi etkisiz hale getirdi
MİT, kırmızı kategoride aranan teröristi etkisiz hale getirdi MİT, terör örgütü MLKP'nin sözde Suriye sorumlularından olan ve kırmızı kategoride aranan Osman Nuri Ocaklı'yı Suriye'nin Aynularab (Kobani) bölgesinde etkisiz hale getirdi.
17.06.2023 Gündem
Edirne'de Yunanistan'a kaçmaya çalışan 17 terör şüphelisi yakalandı
Edirne'de Yunanistan'a kaçmaya çalışan 17 terör şüphelisi yakalandı Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve hudut birlikleri tarafından, son bir haftada kaçak yollardan Yunanistan'a kaçmaya çalışan 10'u PKK, 5'i FETÖ, biri MLKP, biri de DEAŞ terör örgütü mensubu 17 zanlı yakalandı.
2.06.2023 Gündem
YSP'den İzmir milletvekili adayı olmuştu; örgüt üyeliğinden tutuklandı
YSP'den İzmir milletvekili adayı olmuştu; örgüt üyeliğinden tutuklandı Yeşil Sol Parti'den (YSP) 28’inci Dönem İzmir milletvekili adayı olan ancak seçilemeyen Arefe Meryem Yıldırım, 'terör örgütüne üye olma' suçlamasıyla sevk edildiği adliyede tutuklandı.
1.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Nasıl borçları sileceksin, parlamentoda yoksun
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Nasıl borçları sileceksin, parlamentoda yoksun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde “Kadınlar Buluşması”nda konuştu. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 'kredi kartı vaadi'ne tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ya sen bir kere parlamentoda yoksun. Nasıl borçları sileceksin... Cumhur ittifakı var çoğunluk, onların izni olmadan nasıl yapacaksın?" dedi.
26.05.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan polislere müjde: İki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz
Bakan Soylu'dan polislere müjde: İki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polislere müjde vererek, "2025 yılı sonu itibarıyla iki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz" dedi.
21.05.2023 Gündem
Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesi! Bakan Soylu: ABD bu seçime müdahale ediyor
Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesi! Bakan Soylu: ABD bu seçime müdahale ediyor İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN TÜRK canlı yayınında soruları yanıtladı. Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesini yorumlayan Soylu, "Amerika en başından beri bu seçime müdahale ediyor. Biden, 2016'da darbe ile bu işi yapamadık, bu sefer darbe ile değil seçim ile gerçekleştireceğiz dedi. Temel mantık İnce eskiden CHP'nin adayı onu çekersek biz ona giden oyları almış oluruz. Siyasetin okuması böyle değildir" dedi.
12.05.2023 Gündem
Eskişehir merkezli 8 ilde MLKP operasyonu: 10 gözaltı
Eskişehir merkezli 8 ilde MLKP operasyonu: 10 gözaltı Eskişehir merkezli 8 ilde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda Marksist Leninist Komünist Parti (MLKP) terör örgütü üyesi olduğu tespit edilen 6’sı kadın 10 şüpheli gözaltına alındı.
30.04.2023 Gündem
3 ilde MLKP operasyonu: 11 gözaltı
3 ilde MLKP operasyonu: 11 gözaltı İstanbul merkezli 3 ilde MLKP silahlı terör örgütünün gençlik yapılanmasına operasyon düzenlendi. Operasyonda 14 şüpheliden 11'i yakalanarak gözaltına alındı. 
13.03.2023 Gündem
Bakan Soylu: Terörün maliyeti 3 trilyon 722 milyar lira
Bakan Soylu: Terörün maliyeti 3 trilyon 722 milyar lira İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "1984-2019 tarihleri arası cari fiyatlarla, terörün hesaplanabilir toplam maliyeti yaklaşık 3 trilyon 722 milyar lira olarak hesaplanmıştır. PKK'dan kaynaklı hesaplanabilir yaklaşık maliyeti ise 3 trilyon 423 milyar liradır" dedi.
23.01.2023 Yaşam
Bakan Soylu: DHKP/C, TKP/ML, MLKP, MKP'nin kırsal yapıları tamamen bitirilmiştir
Bakan Soylu: DHKP/C, TKP/ML, MLKP, MKP'nin kırsal yapıları tamamen bitirilmiştir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürlüğü İl Emniyet Müdürleri Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu.Soylu, "DHKP/C, TKP/ML, MLKP, MKP, bütün bu örgütlerin kırsal yapısı tamamen bitirilmiştir." dedi.
13.01.2023 Gündem
Polislere müjde! Bakan Soylu canlı yayında açıkladı
Polislere müjde! Bakan Soylu canlı yayında açıkladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gündeme ilişkin önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “12-36 çalışan polisimiz 4 grup çalışacak ve polisimiz istirahatinden fedakarlık etmeyecek. Şark görevi sürelerini düşürmüştük daha da düşürüyoruz. Polislerimiz şark görevinden döndükten sonra istediği vilayete gidebilecek.” dedi.
10.01.2023 Gündem
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon: Özgür Namoğlu etkisiz hale getirildi
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon: Özgür Namoğlu etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Marksist Leninist Komünist Parti'nin (MLKP) silahlı kanadının sözde Suriye sabotaj sorumlusu 'Fırat Neval' kod adlı Özgür Namoğlu'nu, Suriye'nin Haseke kentinde düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.
9.01.2023 Gündem
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon! Zeki Gürbüz etkisiz hale getirildi
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon! Zeki Gürbüz etkisiz hale getirildi MİT, Bursa'da cezaevi servis aracına yönelik saldırının azmettiricisi, MLKP'nin sözde yöneticilerinden Zeki Gürbüz'ü Suriye'nin Haseke bölgesinde etkisiz hale getirdi.
6.01.2023 Gündem
MLKP ve PKK'dan kaçan 3 terör örgütü üyesi teslim oldu
MLKP ve PKK'dan kaçan 3 terör örgütü üyesi teslim oldu İçişleri Bakanlığı, ikna çalışmaları sonucu terör örgütü MLKP ve PKK/KCK'dan kaçan 3 terör örgütü üyesinin güvenlik güçlerine teslim olduğunu açıkladı.
30.11.2022 Gündem
Bakan Soylu: 74 belediyede 88 soruşturma yürütüldü
Bakan Soylu: 74 belediyede 88 soruşturma yürütüldü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "2022 yılında 12 belediyede 14 soruşturma olmak üzere toplam 74 belediyede 88 soruşturma yürütüldü. Burada herhangi bir siyasi partiye yönelik farklılık, baskı, herhangi bir siyasi partiye yönelik bir anlayış söz konusu değil" dedi.
26.11.2022 Gündem
Aranan terör örgütü MLKP şüphelisi, Edirne'de yakalandı
Aranan terör örgütü MLKP şüphelisi, Edirne'de yakalandı Edirne'de jandarma ekiplerince yapılan uygulama sırasında terör örgütü MLKP şüphelisi N.Ç.K., yakalanarak gözaltına alındı.
10.11.2022 Gündem
Adım adım takip! MLKP üyesi Cebrail Gündoğdu böyle götürüldü
Adım adım takip! MLKP üyesi Cebrail Gündoğdu böyle götürüldü Bursa'da cezaevi personelini taşıyan servis aracına el yapımı patlayıcıyla yapılan infaz koruma memuru Cengiz Yiğit'in (36) şehit olduğu, 4 kişinin de yaralandığı saldırının İzmir'de yakalanan faillerinden 'Emre Zafir' kod adlı Cebrail Gündoğdu, adliyeye sevk edildi. Gündoğdu'nun terör örgütü MLKP'nin Suriye'deki kampında uzun yıllar kaldığı, silah kullanma ve sabotaj eğitimleri aldığı belirtildi.
26.10.2022 Gündem
EGM ve MİT'ten ortak operasyon: Cebrail Gündoğdu yakalandı
EGM ve MİT'ten ortak operasyon: Cebrail Gündoğdu yakalandı İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "EMRE-ZAFİR kod adlı Cebrail Gündoğdu isimli terörist İzmir’in Menemen ilçesinde bugün sabah saatlerinde yakalandı" denildi.
22.10.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Milletin karşısına çıkıp özür dilemeli
Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Milletin karşısına çıkıp özür dilemeli İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi ve "CHP terör saldırısını örtbas etmeye çalışıyor. Terörist Dilşad Ercan'ın bu eylemle ilgili olmadığını söyleyen terör örgütüdür, bulgular eylemin koordinasyonunda varlığına işaret ediyor. CHP'nin yapması gereken tek şey milletin karşısına çıkıp özür dilemektir" dedi.
3.10.2022 Siyaset
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan CHP'nin 'tutuklu gazeteci' raporuyla ilgili yeni açıklama: Burada bir tesadüf yok
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan CHP'nin 'tutuklu gazeteci' raporuyla ilgili yeni açıklama: Burada bir tesadüf yok AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Mersin'de polisevine saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden Dilşah Ercan'ın, CHP tarafından hazırlanan 'Tutuklu Gazeteciler Raporu'nda yer almasıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
28.09.2022 Siyaset
Bursa'da bombalı terör saldırısının 3 zanlısı tutuklandı
Bursa'da bombalı terör saldırısının 3 zanlısı tutuklandı Bursa'da cezaevi servis aracına yönelik bombalı saldırıda, ceza infaz koruma memurunun şehit olmasına sebep olan MLKP FESK üyesi 2 kadın ve 1 erkek örgüt mensubu çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
21.09.2022 Gündem
Bakan Soylu, MLKP'li teröristlerin yakalanmasını anlattı: On binlerce saat görüntü izlendi
Bakan Soylu, MLKP'li teröristlerin yakalanmasını anlattı: On binlerce saat görüntü izlendi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bursa'da infaz koruma memurlarını taşıyan servis aracına yapılan hain terör saldırısının failleri olan MLKP üyesi teröristlerin çok başarılı bir operasyonla yakalandığını belirterek, "Arkadaşlarımızın istihbaratta ortaya koymuş olduğu bütün başarıyla beraber derdest edilmişlerdir” dedi.
17.09.2022 Gündem
Şehidimizin kanı yerde kalmadı! Bakan Soylu, bombalı saldırının faillerinin yakalandığını açıkladı
Şehidimizin kanı yerde kalmadı! Bakan Soylu, bombalı saldırının faillerinin yakalandığını açıkladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bursa'da cezaevi servis aracına düzenlenen, infaz koruma memuru Cengiz Yiğit'in şehit olduğu bombalı saldırıyı düzenlenen MLKP üyesi 3 kişinin yakalandığını açıkladı. Soylu, "Arkadaşlarımızın istihbaratta ortaya koyduğu bu büyük başarıyla beraber eylemi gerçekleştiren Seda Baykal MLKP terör örgütü üyesi, eylemi gerçekleştiren Dilek Aksu, bunlara da kuryelik yapan Mehmet Mustafa Uskar, emniyet istihbaratımız tarafından yakalanmış ve derdest edilmişlerdir" dedi.
17.09.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mlkp ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mlkp haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.