İndependent

İndependent

Son dakika independent haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan independent ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını independent haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İndependent

haberleri sayfasında son dakika yaşanan independent gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.560 independent haberi bulunmuştur. Tüm independent haberleri aşağıda listelenmiştir.
Depremin izi her şeyi ortaya çıkaracak! İstanbul'da heyecanlandıran keşif
Depremin izi her şeyi ortaya çıkaracak! İstanbul'da heyecanlandıran keşif Avcılar'da Küçükçekmece Gölü havzası içinde sürdürülen Bathonea Antik Kenti kazılarında, M.S. 600'lü yıllarda çıkan büyük bir yangının karbon tabakası izleri ortaya çıkarıldı. Bu izlerin o dönemdeki depremin ardından çıkmış olabileceği göz önüne alınarak çalışmalar yoğunlaştırıldı.
1.09.2023 Yaşam
Türkiye NATO zirvesine damga vurdu! Dikkat çeken Erdoğan vurgusu: Hedeflerinin çok ötesine uzanıyor
Türkiye NATO zirvesine damga vurdu! Dikkat çeken Erdoğan vurgusu: Hedeflerinin çok ötesine uzanıyor 2023'ün en önemli toplantısı olarak görülen NATO zirvesi sona erdi. Zirveye Türkiye'nin adımları damgasını vurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları dünya basınında geniş yer bulurken İngiliz gazeteden dikkat çeken bir analiz geldi.
13.07.2023 Dünya
Partner seçiminizi o özelliğiniz belirliyor! Flört araştırmasında dikkat çeken sonuç
Partner seçiminizi o özelliğiniz belirliyor! Flört araştırmasında dikkat çeken sonuç Avustralya ve Britanyalı araştırmacıların yürüttüğü çalışmaya göre flört aşamasındaki birçok bireyin partner seçmesini sağlayan önemli bir özellik var. Bireyler partnerini fiziksel açıdan kendilerine daha çok benzeyen kişilere göre seçiyor.
11.07.2023 Gündem
Türkiye'nin NATO kararı dünyada birinci manşet! New York Times'tan dikkat çeken F-16 yorumu
Türkiye'nin NATO kararı dünyada birinci manşet! New York Times'tan dikkat çeken F-16 yorumu Türkiye NATO için kararını verdi. Vilnius'taki NATO zirvesinden bir gün önce kente giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç Başbakanı ve NATO Genel Sekreteri ile görüştü. Görüşmenin ardından İsveç'in üyeliğine yeşil ışık yakıldı. Türkiye'nin kararı kısa sürede dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı. ABD'nin önce gelen gazetelerinden New York Times karar sonrası dikkat çeken bir F-16 yorumunda bulundu. Yunan basını ise 'Erdoğan yeşil ışık karşılığında ne aldı' sorusunu sordu ve Türkiye'nin elde ettiği kazanımları yazdı.
11.07.2023 Gündem
Kaldırımda yürürken ezilerek öldürüldü! Pelin Kaya için Malta'da adalet yürüyüşü
Kaldırımda yürürken ezilerek öldürüldü! Pelin Kaya için Malta'da adalet yürüyüşü Malta'da 30'uncu yaş günü için arkadaşlarıyla kutlama yaptıktan sonra kaldırımda yürürken bir otomobil sürücüsü tarafından ezilerek can veren Pelin Kaya için bugün Malta'da adalet yürüyüşü gerçekleştirilecek. Pelin Kaya'yı otomobiliyle ezerek öldüren sürücü Jeremie Camilleri 12 yıl kadar hapis istemiyle tutuklu yargılanıyor.
19.05.2023 Gündem
Dünya medyasından Türk seçimlerinde ikinci tur tahmini
Dünya medyasından Türk seçimlerinde ikinci tur tahmini Türkiye'nin ilk kez ikinci tur seçim yaşayacağını belirten uluslararası medya, 14 Mayıs'ta kurulan sandıklardan çıkarılacak beş dersi sıraladı.
16.05.2023 Gündem
Dünyanın gözü Türkiye'de: En kritik seçim, yakından izleyecek ülkeyi yazdılar
Dünyanın gözü Türkiye'de: En kritik seçim, yakından izleyecek ülkeyi yazdılar Dünyanın dört bir yanından pek çok gazete ve televizyon bu süreçte gözünü Türkiye'ye çevirmiş durumda. Seçim için geri sayım sürerken Yunan basını 'Türkiye'deki en kritik seçim' değerlendirmesinde bulundu. Alman basını ise ülkedeki Türk vatandaşlarının tercihini mercek altına aldı. Seçim sonuçlarının bütün Ortadoğu ve dünyanın dört bir yanında izleneceğini kaydeden Amerikan gazetesi, ABD'ye hiç değinmeyip 'Seçim Avrupa ve NATO için ne anlama geliyor?' sorusunu sordu.
9.05.2023 Dünya
Çin'in uzay aracı kanıt buldu: Mars'a kar yağmış
Çin'in uzay aracı kanıt buldu: Mars'a kar yağmış Çin'in Kızıl Gezegen'deki uzay aracı Zhurong'un verilerini inceleyen bilim insanları, Mars'ın düşük enlemlerinde yaşanabilir ortamlara işaret eden sıvı su kanıtları buldu.
3.05.2023 Dünya
Türkiye seçimleri dünyada manşet: Son anketler Erdoğan için olumlu görünüyor...
Türkiye seçimleri dünyada manşet: Son anketler Erdoğan için olumlu görünüyor... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı AK Parti Seçim Beyannamesi dünya basınında geniş yer buldu. Dünyanın dört bir yanından pek çok gazete ve televizyon bu süreçte gözünü Türkiye'ye çevirmiş durumda. Yunan basını son seçim anketlerinin sonuçlarını açıkladı.
12.04.2023 Dünya
Hollywood yıldızlarından yeni hamle! Lüks malikanelerini satışa çıkardı
Hollywood yıldızlarından yeni hamle! Lüks malikanelerini satışa çıkardı Aralarında pop müziğin ünlü ismi Britney Spears ve ünlü ABD'li komedyen Jim Carrey'nin olduğu bir grup Hollywood yıldızının, Los Angeles'ta yürürlüğe girecek yeni vergi düzenlemeleri nedeniyle milyon dolarlık malikanelerini satışa çıkardığı ortaya çıktı.
29.03.2023 Magazin
Lance Reddick neden öldü? Lance Reddick kimdir, kaç yaşındaydı, ölüm nedeni ne?
Lance Reddick neden öldü? Lance Reddick kimdir, kaç yaşındaydı, ölüm nedeni ne? Fringe ve The Wire gibi popüler televizyon dizilerindeki rolleriyle tanınan ve John Wick film serisinde Charon karakterine hayat veren ABD'li ünlü oyuncu Lance Reddick hayatını kaybetti. Peki, Lance Reddick neden öldü? Lance Reddick kimdir, kaç yaşındaydı?
18.03.2023 Magazin
Öldürdüğü kadın sayısı bilinmiyor! Bu yöntemle kandırdı, başlarını ezip tecavüz etmiş
Öldürdüğü kadın sayısı bilinmiyor! Bu yöntemle kandırdı, başlarını ezip tecavüz etmiş Bir dönemin en azılı seri katiliydi. Kadınları ilan vererek kandırıp ağına düşürüyordu. Vahşi şekilde kurbanlarını öldüren acımasız katil, tecavüz edip ülkenin ıssız noktalarına bırakıyordu. O katille ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İşte haberin detayları...
16.03.2023 Dünya
Resmen vahşet! Hamsterı canlı canlı yedi, görüntüler ortaya çıktı
Resmen vahşet! Hamsterı canlı canlı yedi, görüntüler ortaya çıktı Ülke bu vahşet dolu videoyu konuşuyor. 39 yaşındaki kadın hamsterı canlı canlı yedi. Hayvansever örgütler ve toplum tarafından büyük tepki toplayan olay sonrası harekete geçildi. Savunmasız bir hayvanı öldüren kadına ceza verildi, ayrıca hamsterı neden canlı canlı yediği ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
11.03.2023 Dünya
İtalyan mafya babasının inanılmaz kaçışı! Hapishaneden firar görüntüleri ortaya çıktı
İtalyan mafya babasının inanılmaz kaçışı! Hapishaneden firar görüntüleri ortaya çıktı Bir süredir hapis cezasını çeken İtalyan mafya babası Marco Raduano, kaldığı yüksek güvenlikli hapishaneden kaçmayı başardı. Mafya babasının hapishaneden inanılmaz kaçışı ülke gündemine oturdu. Mafya Raduano'nun kısa süre sonra da firar görüntüleri ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
1.03.2023 Dünya
1916 yılında yazıldı, sonunda adrese ulaştı! Sır mektubu okuyunca inanamadı
1916 yılında yazıldı, sonunda adrese ulaştı! Sır mektubu okuyunca inanamadı 1916 yılında yazılan mektup 100 yılı aşkın bir süre sonra alıcının adresine ulaştı. Zarfın üzerindeki pulda yazan ismi ilk görünce hatırlayamadı ama bir süre sonra gerçek ortaya çıktı. Yıllar sonra gönderilen sır mektubu okuyunca inanamadı. İşte haberin detayları...
23.02.2023 Dünya
Mimar Pelin Kaya'yı araçla ezip taşla öldürmüştü! Annesi o anları anlattı: Yarın ünlü olacağım
Mimar Pelin Kaya'yı araçla ezip taşla öldürmüştü! Annesi o anları anlattı: Yarın ünlü olacağım Malta'da yaşayan 30 yaşındaki iç mimar Pelin Kaya'yı aracı ile ezen Fransız asıllı saldırgan Jeremie Camilleri, kaza sonrası yerde yatan yaralı kadına taşla saldırdı. Talihsiz kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, saldırganın 'kasten adam öldürme' suçlamasıyla tutuklanmıştı. Camilleri'nin 'kasten öldürmek'ten tutuklu yargılandığı davanın ikinci duruşması görüldü. uruşmaya katılan anne Çiçek Kaya yaşananları anlattı. Kaya, "O ortam anne için bir zulüm. Bir annenin çocuğunun canını alan bir caniyle karşı karşıya gelmesi çok kötü oldu. Kendisiyle göz göze geldim. Yaptıklarını itiraf ediyor ve bundan gurur duyuyor. Akli dengesi gayet yerinde, seni karşısında rencide etmesini biliyor" dedi. Öte yandan Korkunç cinayet sonrası Pelin'in mesajları ortaya çıkmıştı, babası o gece yaşanılanlar ve kızıyla son konuşmasını anlattı. İşte haberin detayları....
31.01.2023 Gündem
Satanist ayini ifşa oldu! Mezarlıkta basıldılar: 5 domuz kalbi, ölü tilki ve kedi
Satanist ayini ifşa oldu! Mezarlıkta basıldılar: 5 domuz kalbi, ölü tilki ve kedi Bölge sakinleri yılbaşından bu yana kabus dolu günler yaşıyor. 'Çok rahatsız ediyor' diyen bölge halkı birbiriyle bağlantılı olduklarını düşündükleri esrarengiz olayların etkisinde. Önce mezarlıkta sonra ibadethane kapısında bulunanlar "Satanistler yeniden mi saldırıyor?" sorusunu gündeme getirdi. İşte haberin detayları...
26.01.2023 Dünya
Pelin Kaya'nın son görüntüleri yürekleri dağladı! Annesi o anları anlattı: 'O benim meleğimdi'
Pelin Kaya'nın son görüntüleri yürekleri dağladı! Annesi o anları anlattı: 'O benim meleğimdi' Alkollü bir kişi önce aracıyla ezdi, sonra da vahşice kafasına taşla vurarak öldürdü. Dehşete düşüren olayın kurbanı da kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen Mimar Pelin Kaya’ydı. Malta’daki korkunç olayın yankıları ise sürüyor. Genç kadının sosyal medyadan paylaştığı son mesaj ise okuyanları duygulandırırken, ailesi son yolculuğunda gözyaşları ile yavruları Kaya’ya veda etti. Malta Başbakanı flaş bir açıklamada bulunurken, genç kadının son görüntüleri yürekleri dağladı. O anlarında kendisiyle görüntülü konuşan anne Çiçek Kaya ise kızı ile yaptığı son konuşmayı anlattı.
25.01.2023 Gündem
Malta’da katledilen Pelin Kaya’nın son görüntüleri ortaya çıktı! Malta Başbakanı'ndan flaş talimat
Malta’da katledilen Pelin Kaya’nın son görüntüleri ortaya çıktı! Malta Başbakanı'ndan flaş talimat Alkollü bir kişi önce aracıyla ezdi, sonra da vahşice kafasına taşla vurarak öldürdü. Dehşete düşüren olayın kurbanı da kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen Mimar Pelin Kaya’ydı. Malta’daki korkunç olayın yankıları ise sürüyor. Genç kadının sosyal medyadan paylaştığı son mesaj ise okuyanları duygulandırırken, ailesi son yolculuğunda gözyaşları ile yavruları Kaya’ya veda etti. Genç kadının son görüntüleri yürek burkarken, Malta Başbakanı flaş bir açıklamada bulundu.
25.01.2023 Gündem
Hamburger aldı, içinden çıkanı görünce hayatının şokunu yaşadı
Hamburger aldı, içinden çıkanı görünce hayatının şokunu yaşadı ABD'de bir fast-food zincirinden yemek satın almak isteyen bir müşteri poşeti açtığında büyük bir sürprizle karşılaştı.
24.01.2023 Dünya
Malta’da katledilen Pelin Kaya son yolculuğuna uğurlandı: ‘Güllerim soldu’
Malta’da katledilen Pelin Kaya son yolculuğuna uğurlandı: ‘Güllerim soldu’ Korkunç olay Malta’da yaşandı. Alkollü bir kişi önce aracıyla ezdi, sonra da vahşice kafasına taşla vurarak öldürdü. Dehşete düşüren olayın kurbanı da kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen Mimar Pelin Kaya’ydı. Genç kadının sosyal medyadan paylaştığı son mesaj ise okuyanları duygulandırırken, babası kızıyla yaptığı son konuşmasını anlattı. Arkadaşları, Pelin’in son doğum gününe ilişkin detayları anlatırken, Samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz ile Pelin Kaya olayındaki 5 benzerlik dikkat çekti. Öte yandan son yolculuğuna uğurlanan Pelin Kaya’nın anne ve babasının konuşmaları yürekleri dağladı.
22.01.2023 Gündem
Pelin Kaya ve Başak Cengiz cinayetinde 5 benzerlik! Arkadaşları o anları anlattı
Pelin Kaya ve Başak Cengiz cinayetinde 5 benzerlik! Arkadaşları o anları anlattı Korkunç olay Malta’da yaşandı. Alkollü bir kişi önce aracıyla ezdi, sonra da vahşice kafasına taşla vurarak öldürdü. Dehşete düşüren olayın kurbanı da kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen Mimar Pelin Kaya’ydı. Genç kadının sosyal medyadan paylaştığı son mesaj ise okuyanları duygulandırırken, babası kızıyla yaptığı son konuşmasını anlattı. Arkadaşları, Pelin’in son doğum gününe ilişkin detayları anlatırken, Samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz ile Pelin Kaya olayındaki 5 benzerlik dikkat çekti. İşte detaylar...
22.01.2023 Gündem
Mimar Pelin Kaya'yı araçla ezip taşla öldürdü! Çığlıkla uyanıp itiraf etti: İçime doğdu
Mimar Pelin Kaya'yı araçla ezip taşla öldürdü! Çığlıkla uyanıp itiraf etti: İçime doğdu Malta'da yaşayan 30 yaşındaki iç mimar Pelin Kaya'yı aracı ile ezen Fransız asıllı saldırgan, kaza sonrası yerde yatan yaralı kadına taşla saldırdı. Talihsiz kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, saldırganın 'kasten adam öldürme' suçlamasıyla tutuklandığı öğrenildi. Korkunç cinayet sonrası Pelin'in mesajları ortaya çıktı. Öte yandan Pelin Kaya'nın babası o gece yaşanılanlar ve kızıyla son konuşmasını anlattı. İşte haberin detayları....
21.01.2023 Gündem
İki kişiyi boğarak öldürdü! İdam cezasına çaptırılan kadının şaşırtan sonu
İki kişiyi boğarak öldürdü! İdam cezasına çaptırılan kadının şaşırtan sonu 2009 yılında borçlu olduğu iki kişiyi boğarak öldüren 49 yaşındaki kadın idam cezasına çaptırıldı. Suçlu kadın, tek yıllarca tek kişilik hücrede kaldı. Geçtiğimiz günlerde hücresinde yemek yiyen kadın kimsenin beklemediği bir sonla hayatını kaybetti. İşte haberin detayları...
17.01.2023 Dünya
Pastanede basıldı! İş insanından kadınlar tuvaletinde iğrenç hareket
Pastanede basıldı! İş insanından kadınlar tuvaletinde iğrenç hareket İş insanının iğrenç hareketi tepki çekti. Pastanede tuvalete giden kadın yaşadıkları karşısında hayatının şokunu yaşadı. Tuvalet kabininde iş insanıyla karşılan kadın, önce bağırıp çığlık attı sonra da bakın ne yaptı? İşte haberin detayları...
6.01.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İndependent ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki independent haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.