İmaj

İmaj

Son dakika imaj haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan imaj ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını imaj haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İmaj

haberleri sayfasında son dakika yaşanan imaj gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.851 imaj haberi bulunmuştur. Tüm imaj haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayça Varlıer Türkiye’ye döndü! İmaj değiştirdi
Ayça Varlıer Türkiye’ye döndü! İmaj değiştirdi Kurtlar Vadisi Pusu, Zeytin Tepesi, Kehribar, Hayat Şarkısı ve Kalk Gidelim gibi projelerde yer alan ünlü oyuncu Ayça Varlıer uzun zamandır yaşadığı ABD'den döndü.
26.04.2024 Magazin
Estetiğin dozunu kaçırdı! 'Kendine ne yaptın Çağla'
Estetiğin dozunu kaçırdı! 'Kendine ne yaptın Çağla' Çağla Şıkel, imaj değişikliğiyle gündeme geldi. Şıkel’in hayranları “Estetiklerinden dolayı tanıyamadım” yorumunu yaptı.
10.04.2024 Magazin
Fenerbahçe genel kurulunda Sadettin Saran bombası! Ali Koç'un yanından ayrılmadı, İsmail Kartal'dan yeni imaj
Fenerbahçe genel kurulunda Sadettin Saran bombası! Ali Koç'un yanından ayrılmadı, İsmail Kartal'dan yeni imaj Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de nefesler tutuldu ve gözler saat 17:00'de start alan tarihi kongreye çevrildi. Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylar, TFF'nin geç gelen disiplin sevkleri ve Süper Lig'de yaşanan gelişmelerin ardından sarı lacivertliler ligden çekilme, Süper Kupa maçına çıkmama gibi kararları oylamak için el kaldırma usulüyle oylama yapacak. Genel kurul öncesi İsmail Kartal'ın yeni imajı dikkat çekti. Öte yandan Osayi Samuel ve Mert Hakan gündem oldu. İşte detaylar...
2.04.2024 Fenerbahçe
Hazal Kaya imaj değiştirdi! Radikal kararı çok beğenildi
Hazal Kaya imaj değiştirdi! Radikal kararı çok beğenildi Kendisi gibi oyunca Ali Atay ile mutlu evliliklerini sürdüren güzel oyuncu Hazal Kaya imajında değişikliğe gitti. Saçlarını kısacık kestiren oyuncunun son hali çok beğenildi.
1.04.2024 Magazin
Hazal Kaya'dan hayranlarını ikiye bölecek yeni imaj!
Hazal Kaya'dan hayranlarını ikiye bölecek yeni imaj! Oyuncu ve yönetmen Ali Atay ile 2019'da dünyaevine giren, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına alan, Şubat 2023'te ikinci kez anne olma mutluluğu yaşayan Hazal Kaya, imaj değiştirdi. Ünlü ismin yeni tarzı, sosyal medyada gündem oldu.
31.03.2024 Magazin
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi. Forumun açılışında konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Dünyaya İslam’ın değil, İslam düşmanlığının küresel bir tehdit olduğunu anlatmalıyız” dedi.
14.03.2024 Gündem
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sarı - lacivertli kulübün başkanı, Dursun Özbek ve Erden Timur'a sert yanıt verdi.
13.03.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da kriz: Icardi'den 5 milyon euroluk ihtar!
Galatasaray'da kriz: Icardi'den 5 milyon euroluk ihtar! Arjantinli golcü, G.Saray’dan alacağı bulunan 5 milyon euroluk imaj hakları için kulübe ihtarname çekti, “Ya 5 Mart’a kadar paramı ödeyin ya da sözleşmemi feshederim” dedi. Cim-Bom ise bu parayı tamamen ödeyemedi ama yapılandırma anlaşmasıyla sorunu çözdü
10.03.2024 Galatasaray
Didem Soydan'dan 'estetik' cevabı! “Yüz gerdirilmiş ama ispatlayamam"
Didem Soydan'dan 'estetik' cevabı! “Yüz gerdirilmiş ama ispatlayamam" Ünlü model Didem Soydan, imaj tazeledi. Yeni halini sosyal medya sayfasından paylaşan Soydan, bir takipçisinin estetik yaptırdığına dair yorumuna yanıt verdi.
9.03.2024 Magazin
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde özel bir organizasyona imza atarak Kadın Futbol Stratejisi Planı'nın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. FIFA ve UEFA'ya sunulacak stratejik program "Kadın Futbolu İçin Tam Zamanı" sloganıyla kamuoyu ile paylaşıldı.
8.03.2024 Futbol
Şarkıcı Zara saçlarını sarıya boyattı! Yeni imajı takipçilerini ikiye böldü!
Şarkıcı Zara saçlarını sarıya boyattı! Yeni imajı takipçilerini ikiye böldü! Şarkıcı Zara, sosyal medyada gündem oldu. İmaj değişikliğine giden Zara, takipçilerini ikiye böldü. Zara, son olarak saçlarını sarıya boyadı. Sarı saçlı halini paylaşan ünlü şarkıcı, takipçilerine beğenen kırmızı kalp atsın, beğenmeyenler ise mavi diyerek oylama yaptı.
25.02.2024 Magazin
Baba olan İdo Tatlıses imaj tazeledi! Son hali çok beğenildi
Baba olan İdo Tatlıses imaj tazeledi! Son hali çok beğenildi İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna'nın oğulları İdo Tatlıses geçtiğimiz günlerde baba oldu. Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses'in İbrahim Ayel ve Sinan Emir adını verdikleri ikizleri dünyaya geldikten sonra baba İdo Tatlıses imaj tazeledi.
31.01.2024 Magazin
Galatasaray, Lucas Torreira'nın sözleşmesini uzatıyor! İşte yıllık ücreti ve mukavele süresi
Galatasaray, Lucas Torreira'nın sözleşmesini uzatıyor! İşte yıllık ücreti ve mukavele süresi Galatasaray yönetimi, orta sahada bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle başarılarda büyük pay sahibi olan Uruguaylı yıldızın sözleşmesini uzatma kararı aldı. Deneyimli futbolcunun mukavele süresi ve kazanacağı yıllık ücret belli oldu.
28.01.2024 Şampiy10
Başarı İle İlgili Sözler! Başarıyla Alakalı Kısa, Uzun, En Güzel Cümleler...
Başarı İle İlgili Sözler! Başarıyla Alakalı Kısa, Uzun, En Güzel Cümleler... Her İnsan hayata, hayatta neyin mümkün olduğuna ve neler yapılabileceğine dair meraklı bir hayranlıkla başlar. Herkesin hayalleri vardır. Herkesin umutları ve özlemleri, tutkuları ve düşünceleri vardır.
22.01.2024 Gündem
İmaj değiştiren Hande Erçel'den yeni pozlar
İmaj değiştiren Hande Erçel'den yeni pozlar Bir yıldır iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yeni imajını paylaşmıştı. Erçel, rengini değiştirdiği saçlarıyla yeni karelerini yayınladı.
28.12.2023 Magazin
Hande Erçel imaj değiştirdi! Instagram alev aldı
Hande Erçel imaj değiştirdi! Instagram alev aldı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, sosyal medya hesabından yeni imajını paylaştı. Ünlü ismin kızıl saçları sosyal medyayı ikiye bölerken; paylaşımındaki tarzının bedeli de ortaya çıktı.
26.12.2023 Magazin
Melis Sezen imaj değiştirdi! 'Git gide Ezgi Mola'ya benziyorsun’
Melis Sezen imaj değiştirdi! 'Git gide Ezgi Mola'ya benziyorsun’ 'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdığı Derin karakteriyle yıldızı parlayan Melis Sezen, sosyal medya hesabından paylaştığı yeni imajıyla yoğrum yağmuruna tutuldu.
25.11.2023 Magazin
Farah Zeynep Abdullah imaj değiştirdi
Farah Zeynep Abdullah imaj değiştirdi 'Bihter' filminin yıldızı Farah Zeynep Abdullah sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Her yaptığı olay olan ünlü isim bu defa imaj tazeledi.
10.11.2023 Magazin
Melisa Sözen saçlarını kısacık kestirdi!
Melisa Sözen saçlarını kısacık kestirdi! Mor ve Ötesi'nin solisti Harun Tekin ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Melisa Sözen, imaj değişikliğine gitti. Saçlarını kısacık kestiren oyuncu bambaşka birine dönüşürken, takipçilerini ikiye böldü.
9.11.2023 Magazin
CZN Burak yeni görüntüsü ile şaşırttı
CZN Burak yeni görüntüsü ile şaşırttı CZN Burak bir hayli zayıflamış ve son haliyle gündem olmuştu. Ünlü fenomen son olarak saçlarını sıfıra vurdurunca görenler "Yakışmamış", "Zaten zayıfsın iyice hasta gibisin" yorumlarında bulundu.
16.10.2023 Magazin
Lerzan Mutlu'dan şaşırtan açıklama: Bana 'yılan terbiyecisi' derler
Lerzan Mutlu'dan şaşırtan açıklama: Bana 'yılan terbiyecisi' derler Ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu, geçtiğimiz gün Etiler'de yer alan bir kuaförden çıkarken görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mutlu, sahte sosyal medya hesapları konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.
12.10.2023 Magazin
Oyuncu Büşra Pekin'in değişimi şaşırttı! Son halini görenler tanıyamadı
Oyuncu Büşra Pekin'in değişimi şaşırttı! Son halini görenler tanıyamadı Dilberay filmi ile izleyici karşına çıkan Büşra Pekin imaj tazeledi. Sosyal medya hesabından yeni imajını paylaşan Büşra Pekin'in son hali olay yarattı. Ünlü oyuncunun paylaşımı yorum yağmuruna tutuldu.
30.09.2023 Magazin
Bakan Şimşek: OVP'de hedef, enflasyonu tek haneye düşürmek
Bakan Şimşek: OVP'de hedef, enflasyonu tek haneye düşürmek Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekonomiye ilişkin son gelişmeleri yorumladı. Bakan Şimşek "Bizim programımız var. Aslında programın 3 temel bileşeni var. Ülkemizin karşı karşıya olduğu makro ekonomik sorunlardan biri dezenflasyon. Enflasyonu tekrar tek haneye getirecek bir program. Bu programla ortaya koyduk. Geçiş döneminden sonra daha güçlü şekilde sonuçlarını göreceğiz" dedi.
11.09.2023 Ekonomi
Nursel Köse’ye yeni film için altın diş takıldı, göz simetrisiyle oynandı! Görenler tanıyamadı
Nursel Köse’ye yeni film için altın diş takıldı, göz simetrisiyle oynandı! Görenler tanıyamadı ATV ekranlarında popüler dizi 'Aldatmak'ın 'Mualla' karakterini canlandıran Nursel Köse, yaz sezonunda 'Başkan' filmi için imaj yeniledi. Rolü için Köse’nin dişlerine altın kaplama yapıldı, yüzüne et beni eklendi ve gözleriyle oynandı.
2.09.2023 Magazin
Bergüzar Korel beyaz bikinisiyle görenleri mest etti: Fit fiziğiyle hayran bıraktı
Bergüzar Korel beyaz bikinisiyle görenleri mest etti: Fit fiziğiyle hayran bıraktı Geçtiğimiz günlerde yeni rolü için imaj da tazeleyen Bergüzar Korel son olarak, beyaz bikinisiyle havuz başından paylaştı.
1.09.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İmaj ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki imaj haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.