İlyas Salman

İlyas Salman

Son dakika ilyas salman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ilyas salman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ilyas salman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlyas Salman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilyas salman gelişmeleri de dahil olmak üzere 142 ilyas salman haberi bulunmuştur. Tüm ilyas salman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü isimler seçimde ne yaptı? İşte meclise giremeyen ünlü isimler
Ünlü isimler seçimde ne yaptı? İşte meclise giremeyen ünlü isimler Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri'nin sonuçları belli oldu. Hangi milletvekili adaylarının seçilip seçilmediği de belirlendi. 'Payitaht Abdülhamid' dizisinin oyuncusu Bahadır Yenişehirlioğlu AK Parti sıralarından meclise girerken Mehmet Aslantuğ, Barış Atay gibi isimler de meclise giremedi. Barış Atay, Kerem Fırtına, İlyas Salman gibi ünlü isimler seçimde ne yaptı merak edildi. İşte meclise giremeyen ünlü isimler...
15.05.2023 Magazin
Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu...
Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu... Yeşilçam'ın 'Gamzeli Güzel'i olarak tanıdığımız Bahar Öztan, birçok kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıklamıştı. 'Şaşkın Milyoner' (1974) ve 'Ortadirek Şaban' (1984) gibi unutulmayan filmlerde rol alan usta oyuncunun, Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü sanatçı, son durumu hakkında açıklama yaptı.
28.03.2023 Magazin
Bahar Öztan'dan kötü haber geldi!
Bahar Öztan'dan kötü haber geldi! Yeşilçam'ın gamzeli güzeli olarak tanınan Bahar Öztan, dört kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıkladı. Usta oyuncu, 10 gündür Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğünü söyledi.
23.03.2023 Magazin
Deprem Kibar Feyzo'nun çekildiği tarihi konağı da vurdu
Deprem Kibar Feyzo'nun çekildiği tarihi konağı da vurdu Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen ve çevre illerde büyük yıkıma neden olan çifte deprem felaketi birçok tarihi yapıyı da vurdu.
25.02.2023 Gündem
O filmdeki dev kaya ikiye bölündü!
O filmdeki dev kaya ikiye bölündü! İlyas Salman ve Müjde Ar’ın başrolünde yer aldığı 1981 yapımı “Çirkinler de Sever” filminin çekildiği Adıyaman’daki eski adıyla Eski Kahta, yeni adıyla Kocahisar Mahallesi’ndeki dev kaya deprem nedeniyle ikiye bölündü.
19.02.2023 Magazin
Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? Civan Canova biyografisi!
Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? Civan Canova biyografisi! Televizyon dizilerindeki rolleri ile tanınan usta oyuncu Civan Canova hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun yakın zamanda akciğerinde kitle tespit edilmişti. Usta oyuncunun ölümü sanat dünyasını yasa boğdu. Peki, Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? İşte Civan Canova’nın oynadığı dizi ve filmler!
20.08.2022 Ünlüler Dünyası
Adalet Ağaoğlu eserleri nelerdir? Adalet Ağaoğlu romanlarının özellikleri...
Adalet Ağaoğlu eserleri nelerdir? Adalet Ağaoğlu romanlarının özellikleri... Toplam 9 roman ve 6 öykü kitabı yazan Adalet Ağaoğlu, 23 Ekim 1929 tarihinde Ankara'nın Nallıhan ilçesinde doğdu. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih - Coğrafya Fakültesinden mezun olan Adalet Ağaoğlu eserleri ve romanlarının özellikleri...
21.05.2022 Gündem
Erdal Özyağcılar'dan Kemal Sunal itirafı!  "Kemal'le çok sevişirdik"
Erdal Özyağcılar'dan Kemal Sunal itirafı! "Kemal'le çok sevişirdik" Erdal Özyağcılar, '40' programında Kemal Sunal itirafıyla dikkat çekti. Usta oyuncu Kemal Sunal'a duyduğu sevgiyi anlatırken " Kemal'le çok sevişirdik" dedi.
11.03.2022 Magazin
İlyas Salman hakkında 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı
İlyas Salman hakkında 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı Sosyal medya hesabından Türk milletini aşağılayan ifadeler kullandığı iddia edilen oyuncu İlyas Salman (67) hakkında "Türk milletini alenen aşağılama" suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. 
2.01.2022 Gündem
Usta isim İlyas Salman ilk kez vasiyetini açıkladı!
Usta isim İlyas Salman ilk kez vasiyetini açıkladı! Türk sinemasının emektar oyuncularından İlyas Salman, Ali Eyüboğlu ile Seher Kılıç'ın birlikte sunduğu 'Magazin Noteri' programına konuk oldu. Sanatçı arkadaşlarına dair bilinmeyenleri de anlatan 72 yaşındaki usta isim, vasiyetini de açıkladı.
3.12.2021 Magazin
Çiçek Abbas filmi gerçek oldu
Çiçek Abbas filmi gerçek oldu Esenyurt'ta bir mahalleye dadanan hırsızlar, çok sayıda aracın dört lastiğini jantları ile birlikte çaldı. Yaşananlar İlyas Salman ve Şener Şen'in başrollerini oynadığı Çiçek Abbas filmindeki hırsızlık sahnesini akıllara getirirken, araçların o halleri vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.
28.11.2021 Yaşam
İlyas Salman: Filmden sonra lütfen benden nefret etmeyin
İlyas Salman: Filmden sonra lütfen benden nefret etmeyin Ömrünü iyiliğe adamış bir kişi olan Elif Ana’nın hayat hikayesinin anlatılacağı filmin tanıtım toplantısında konuşan İlyas Salman, canlandıracağı karakter nedeniyle seyircilere seslendi. Salman, filmde canlandıracağı kötü karakter nedeniyle, "Filmden sonra lütfen benden nefret etmeyin” açıklamasını yaptı.
20.11.2021 Magazin
Efsane film, gerçek oldu! İnsan kaçakçıları bunu da yaptı
Efsane film, gerçek oldu! İnsan kaçakçıları bunu da yaptı Umuda yolculuğa çıkan binlerce göçmeni ölüme gönderen insan kaçakçıları, yönetmen Ertem Eğilmez’in 1980 yılında çektiği, Türk sinemasının klasikleri arasına girmiş ‘Banker Bilo’ filminin, şeytana pabucunu ters giydiren Maho’sundan (Şener Şen) rol çaldı.
8.02.2021 Gündem
Koronavirüse yaklanan Şener Şen’in sağlık durumu nasıl? Şener Şen hangi hastanede?
Koronavirüse yaklanan Şener Şen’in sağlık durumu nasıl? Şener Şen hangi hastanede? Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Şener Şen koronavirüse yakalandı. Türkiye’nin en sevilen isimlerinden biri olan Şener Şen’in koronavirüse yakalanması milyonlarca kişiyi üzdü. Hababam Sınıfı, Çiçek Abbas, Eşkıya, Davaro, Arabesk gibi birçok başarılı filmde rol alan Şener Şen’in sağlık durumu sevenleri tarafından sık sık sorgulanıyor. Arama motorlarına yönelen vatandaşlar Şener Şen’in sağlık durumu nasıl, son durumu ne, gibi sorulara yanıt arıyor.
11.11.2020 Gündem
Şener Şen hastaneye kaldırıldı
Şener Şen hastaneye kaldırıldı Yeni tip korona virüs (Covid-19) testi pozitif çıkan Şener Şen'in 3 gün hastanede gözlem altında kalacağı öğrenildi. 78 yaşındaki Şener Şen'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
11.11.2020 Gündem
Menajerlerden futbolculara Banker Bilo numarası
Menajerlerden futbolculara Banker Bilo numarası Başrollerini Şener Şen ile İlyas Salman'ın oynadığı 'Banker Bilo' filmindeki 'Kamyon Kasası' sahnesi gerçek oldu. 3 genç İngiliz oyuncu Çaykur Rizespor'a transfer olma vaadi ile dolandırıldı. İşte detaylar...
22.10.2020 Futbol
Kibar Feyzo ne zaman, nerede çekildi? Kibar Feyzo konusu ve oyuncuları
Kibar Feyzo ne zaman, nerede çekildi? Kibar Feyzo konusu ve oyuncuları Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı Kibar Feyzo filminin oyuncu kadrosunda Kemal Sunal, Müjde Ar, Adile Naşit, Şener Şen, İhsan Yüce, İlyas Salman ve Erdal Özyağcılar gibi usta oyuncular rol alıyor. Geçmişte Türkiye'deki ağalık düzeninin eleştirisi olan film, 1970'li yıllardaki Türkiye'nin sosyolojik bir çözümlemesidir. Peki, Kibar Feyzo nerede çekildi? Kibar Feyzo kaç yılında çekildi? İşte Kibar Feyzo oyuncuları ve konusu...
24.09.2020 Gündem
Sultan filmi ne zaman ve nerede çekildi? Sultan filmi oyuncuları ve konusu ne?
Sultan filmi ne zaman ve nerede çekildi? Sultan filmi oyuncuları ve konusu ne? Yönetmenliğini Kartal Tibet'in üstlendiği Sultan filminin başrolleri Türkan Şoray ve Bulut Aras paylaşıyor. Adile Naşit, Şener Şen, İlyas Salman ve İhsan Yüce gibi pek çok usta ismi bir araya getiren Sultan filmi İstanbul'un varoş semtlerinde yaşanan olayları konu alıyor. Peki, Sultan filmi ne zaman ve nerede çekildi? Sultan filmi oyuncuları ve konusu ne? İşte Sultan filmi oyuncuları ve konusu..
14.06.2020 Gündem
Oyuncu Çetin Dağdelen hayatını kaybetti
Oyuncu Çetin Dağdelen hayatını kaybetti Yeşilçam’ın emektar isimlerinden Çetin Dağdelen (75) yaşamını yitirdi. Acı haberi, sanat camiasından duyurduğu hastalık ve ölüm haberleri nedeniyle 'Felaket Tellalı' olarak tanınan Onur Akay verdi.
12.09.2019 Magazin
Deliler Fatih’in Fermanı filminin galası yapıldı!
Deliler Fatih’in Fermanı filminin galası yapıldı! Kazıklı Voyvoda Vlad Tepeş’in Osmanlı Sarayı’na uzanan hayatını anlatan “Deliler Fatih’in Fermanı” filminin galasına ev sahipliği yaptı. Başrollerini Erkan Petekkaya, Cem Uçan, Yetkin Dikiciler, Nur Fettahoğlu, İsmail Filiz ve Namık Rüstemhanlı’nın paylaştığı filmin galası sanat ve cemiyet dünyasından ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti.
22.11.2018 Kültür Sanat
Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl? Hayatı hakkındaki bilgiler...
Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl? Hayatı hakkındaki bilgiler... Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumunun kötüleşerek yoğun bakıma alındığı haberi gündemde çok fazla dikkat çekti. Sevenlerinin üzüntülü bir şekilde haber beklediği Mehmet Ali Erbil'in doktoru hangi açıklamalarda bulundu?
24.10.2018 Gündem
Mehmet Ali Erbil hastaneye kaldırıldı
Mehmet Ali Erbil hastaneye kaldırıldı Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil, İstanbul Maslak'taki bir özel hastanede tedavi altına alındı. Erbil'in kızı Sezin Erbil, "Babam evdeyken düşmüş. Durumu kritik değil ama vücudunda kırıklar var." açıklamasında bulundu.
18.10.2018 Magazin
'Banker Bilo' filmindeki sahne Artvin'de gerçek oldu
'Banker Bilo' filmindeki sahne Artvin'de gerçek oldu İran'dan yasa dışı yollarla Türkiye'ye geçen Afganistan, uyruklu 33 göçmen, insan kaçakçılarınca 'Burası İstanbul' denilerek, Artvin'in Şavşat ilçesinde ormanlık alana bırakıldı. Bölgede devriye gezen jandarma ekiplerince fark edilen göçmenler tek tek toplanırken, yaşananlar ise Şener Şen'in başrolünü oynadığı 'Banker Bilo' filmindeki sahneyi hatırlattı.
15.10.2018 Yaşam
Onunla oynamak isterim
Onunla oynamak isterim Şener Şen Akmerkez’deki bir kuyumcuda objektiflere takıldı.
3.09.2018 Magazin
Bizi Münir Usta yetiştirdi
Bizi Münir Usta yetiştirdi Merhum sanatçı Münir Özkul önceki gün Ferhan Şensoy Ortaoyuncular Tiyatrosu’nda şiirler ve konuşmalar ile anıldı. Şimdinin usta oyuncuları, bu noktaya gelmelerini Münir Özkul’a borçlu olduğunu belirtti
15.03.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İlyas Salman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilyas salman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.