İlginç

İlginç

Son dakika ilginç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ilginç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ilginç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlginç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilginç gelişmeleri de dahil olmak üzere 32.044 ilginç haberi bulunmuştur. Tüm ilginç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Düğünde kim ne taktı derdine son! Yeni uygulamayla altın ve paralar böyle takip edilecek
Düğünde kim ne taktı derdine son! Yeni uygulamayla altın ve paralar böyle takip edilecek Düğünlerde takılan altınlar, paralar için yakın takip uygulaması geliyor. Yazılım mühendisi genç tanıttığı yeni uygulamayla düğünlerde 'kim, ne taktı' derdine son verecek. İşte genç mühendisin "Takı Takip" uygulamasının detayları...
27.04.2024 Ekonomi
Naneli şeyler tükettikten sonra su içince ağzımız neden buz gibi olur? Bilim “TRPM8” diyor; işte nane ve soğukluk ilişkisi!
Naneli şeyler tükettikten sonra su içince ağzımız neden buz gibi olur? Bilim “TRPM8” diyor; işte nane ve soğukluk ilişkisi! Naneli şeker yedikten sonra su içtiğinizde ağzınızda bir yanma hissi mi yaşıyorsunuz? Ya da naneli sakız çiğnerken su size neden buz gibi geliyor? İşte bunun bilimsel bir açıklaması var ve oldukça ilginç!
26.04.2024 Yaşam
Akrep Dolunayı krizi getiriyor: Nefret dolu sözlerle kapıyı vurup gidecek burçlar..."
Akrep Dolunayı krizi getiriyor: Nefret dolu sözlerle kapıyı vurup gidecek burçlar..." Bugün Akrep Burcunda Dolunay var. Türkiye saati ile 01:46'da yaşanacak Dolunay, hayatlarımızda da ilginç bir değişimi beraberinde getirebilir. Bazı burçları yoğun şekilde etkileneceği bu doluanyda dikkat edilmesi gereken adımlar olabilir. Gizli kalmış şeylerin ortalığa çıkmasını sağlayabilecek bu dolunayda krizü nefret ve ayrılık da yaşanabilir. Astrolog Dinçer Güner, 24 Nisan Akrep Dolunayı'nı 12 burç için tek tek yorumladı. İşte burç burç dolunay etkileri...
24.04.2024 Astroloji
Motosikleti çalan hırsızdan ilginç savunma: "Avukat masraflarını ödemek için çaldım"
Motosikleti çalan hırsızdan ilginç savunma: "Avukat masraflarını ödemek için çaldım" Adana'da 3 ayda 5 motosiklet çalan zanlı, "Motosikletleri bir tanıdığımın avukat masraflarını karşılamak için çalıp, sattım" diyerek kendini savundu. Mahkemeye çıkartılan zanlı tutuklandı.
23.04.2024 Adana
Eski sevgili olayı görenleri şok etti! Kapıda çok sayıda biriktiler
Eski sevgili olayı görenleri şok etti! Kapıda çok sayıda biriktiler İzmir'in Balçova ilçesinde bir kişi ayrıldığı kız arkadaşının evine kapıda ödemeli yöntemiyle çok sayıda yemek siparişi verdi. Eski sevgili, genç kadının evine çok sayıda sipariş verdi; kapıda kuryeler birikti. O anlar saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
22.04.2024 Gündem
İstanbul trafiğinde ilginç anlar... Kiminin lastiği çıktı, kimi atıyla dört nala gitti!
İstanbul trafiğinde ilginç anlar... Kiminin lastiği çıktı, kimi atıyla dört nala gitti! Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde seyir halindeki bir otomobilin lastiği yerinden çıktı. Lastik herhangi bir kazaya neden olmazken, Arnavutköy'de ise bir vatandaş trafiğe atla çıktı. İstanbul trafiğindeki ilginç anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.
15.04.2024 Gündem
İstanbul trafiğinde ilginç anlar... Kiminin lastiği çıktı, kimi atıyla dört nala gitti!
İstanbul trafiğinde ilginç anlar... Kiminin lastiği çıktı, kimi atıyla dört nala gitti! Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde seyir halindeki bir otomobilin lastiği yerinden çıktı. Lastik herhangi bir kazaya neden olmazken, Arnavutköy'de ise bir vatandaş trafiğe atla çıktı. İstanbul trafiğindeki ilginç anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.
15.04.2024 Vatan TV
Adana’da son 95 yılın en sıcak Mart ayı yaşandı, uzmanı meteorolojik afetlere karşı uyardı
Adana’da son 95 yılın en sıcak Mart ayı yaşandı, uzmanı meteorolojik afetlere karşı uyardı Türkiye’nin en sıcak illerinden Adana’da son 95 yılın en sıcak Mart ayı yaşanırken Çukurova Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Başıbüyük, meteorolojik afetlerin kapıda olduğuna değinip, “Meteorolojik afetlerde hayatlarını kaybeden insanların sayısı, depremde hayatını kaybedenlerin sayısına göre 100 kat daha fazla. Hepimizin bu iklim krizi durumuna alışması lazım” diyerek uyarıda bulundu.
16.04.2024 Adana
Gıda Hattı’na gelen ilginç başvurular herkesi şaşırttı! Eşini şikâyet eden de var pilav tarifi isteyen de
Gıda Hattı’na gelen ilginç başvurular herkesi şaşırttı! Eşini şikâyet eden de var pilav tarifi isteyen de Bugüne kadar 3 milyondan fazla müracaatın yapıldığı Alo 174 Gıda Hattı gıda güvenilirliği ile ilgili şikâyetlere çözüm üretiyor. Hatta birbirinden ilginç başvurular da geliyor...
15.04.2024 Gündem
Fossati’nin kaleminden Ayasofya
Fossati’nin kaleminden Ayasofya Demirören Yayınları tarafından yayımlanan Chevalier Caspard Fossati imzalı “Ayasofya” adlı kitap özel koleksiyon eseri olarak basıldı. Arşivlik kitap Ayasofya’nın görkemli tarihine ışık tutuyor.
9.04.2024 Yaşam
Ayça Ayşin Turan'dan erkeklerin oje sürüp, etek giymesine ilginç yorum!
Ayça Ayşin Turan'dan erkeklerin oje sürüp, etek giymesine ilginç yorum! Ayça Ayşin Turan önceki gün fotoğraflarını çeken muhabirlere “Bir toplantımız vardı ama detaylarını sizlerle paylaşmayacağım. Ben biraz ketumum, biliyorsunuz” diyerek güldü. Erkeklerim etek giyip oje sürmesi hakkında da ilginç bir yorumda bulundu.
8.04.2024 Magazin
3 yıl evli kalmışlardı! Selçuk Yöntem anlattı: ‘Zuhal istedi döndük’
3 yıl evli kalmışlardı! Selçuk Yöntem anlattı: ‘Zuhal istedi döndük’ Oyuncu Selçuk Yöntem, katıldığı 'Empati' programında ilk eşi, oyuncu ve şarkıcı Zuhal Olcay ile Londra'da yaşadığı döneme ilişkin ilginç açıklamalarda bulundu.
5.04.2024 Magazin
Adana'nın ilginç gelenekleri: 'Yeni gelin' aileye huzursuzluk getirmesin diye yapılıyor
Adana'nın ilginç gelenekleri: 'Yeni gelin' aileye huzursuzluk getirmesin diye yapılıyor Halk inançları, halk arasında yaygın olarak kabullenilen birtakım inanışları ve pratikleri içeriyor. Bu inançlar ve uygulamalar Adana'da nesilden nesle aktarılarak varlığını sürdürmeye devam ediyor. İşte Adana'da hayatın başlıca geçiş dönemlerinden olan doğum, evlenme ve ölüm evrelerinin her basamağında inanılan ve süregelen bazı inanışlar...
6.04.2024 Adana
Adana'nın ilginç gelenekleri: Öğleden sonra asla yapılmıyor
Adana'nın ilginç gelenekleri: Öğleden sonra asla yapılmıyor Halk inançları, halk arasında yaygın olarak kabullenilen birtakım inanışları ve pratikleri içeriyor. Bu inançlar ve uygulamalar Adana'da nesilden nesle aktarılarak varlığını sürdürmeye devam ediyor. İşte Adana'da hayatın başlıca geçiş dönemlerinden olan doğum, evlenme ve ölüm evrelerinin her basamağında inanılan ve süregelen bazı inanışlar...
2.04.2024 Adana
Başkanlık yarışında kayınbirader kazandı, enişte kaybetti
Başkanlık yarışında kayınbirader kazandı, enişte kaybetti İzmir’in Torbalı ilçesinde, kayınbirader ve eniştenin yarıştığı belediye başkanlığı seçimlerinde kazanan CHP’nin adayı Övünç Demir oldu. Demir’in ablası ile evli olan Özgür Erman Çağlar ise yarışı ikinci sırada tamamladı.
1.04.2024 Gündem
Şişli’de oylarını kullanıp ayine katıldılar; Paskalya Bayramını kutladılar
Şişli’de oylarını kullanıp ayine katıldılar; Paskalya Bayramını kutladılar Şişli’deki Feriköy Ermeni İlkokulu ile Ortaokulu'nda oyunu kullanan seçmen, okulun bahçesindeki Surp Vartanans Kilisesi’nde düzenlenen ayine katılarak Paskalya Bayramı’nı kutladı. Ayine katılanlardan Nurhan Palakoğlu, "Bu sene ilginç bir rastlantı olarak Paskalya ve yerel seçimler aynı güne denk geldi. Şu an bulunduğumuz yerdeki bahçemiz, kilisenin ve okulun ortak kullandığı bir bahçe, mesafe açısından iyi oldu" dedi.
31.03.2024 Gündem
Meral Akşener Ankara'da oy kullandı
Meral Akşener Ankara'da oy kullandı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'da oyunu kullandı. Akşener, "Seçim sonuçlarının Türkiye açısından iyi olacağını düşünüyorum" dedi.
31.03.2024 Gündem
Adana'nın ilginç düğün gelenekleri: Kırkım töreni ile başlıyor
Adana'nın ilginç düğün gelenekleri: Kırkım töreni ile başlıyor Binlerce yıldır çok farklı medeniyetleri bünyesinde barındıran Adana, geniş coğrafyasında birbirinden farklı zenginlikler barındırıyor. Özellikle yemekleri ve tarihi alanlarıyla ön plana çıkan Adana gelenekleri ile de dikkat çekiyor.
1.04.2024 Adana
Adana'nın unutulmaya yüz tutmuş ilginç lezzetleri yeniden sofralarda! Tadına doyum olmuyor
Adana'nın unutulmaya yüz tutmuş ilginç lezzetleri yeniden sofralarda! Tadına doyum olmuyor Adana mutfağının unutulmaya başlayan eşsiz lezzetleri, geleneksel tariflerle yeniden hayat buluyor. Şırdan dolmasından fıstık köfteye, ıspanak başından ekşili yuvarlamaya kadar birçok yöresel tat, şehrin zengin mutfak kültürünü keşfetmek isteyenler için yeniden gündemde.
1.04.2024 Adana
Yüzyıllar önce 12 burç için saptamış! Astrolog Marcus Manilius ipucunu verdi: Kimi evhamlı, kimi ilgi budalası! En çabuk iyileşeni de oymuş...
Yüzyıllar önce 12 burç için saptamış! Astrolog Marcus Manilius ipucunu verdi: Kimi evhamlı, kimi ilgi budalası! En çabuk iyileşeni de oymuş... Yüzyıllar önce yaşamış astrolog Marcus Manilius 12 burcun hassas bölgesini ve olası hastalıklarını açıklamış. Astronomica adlı kitabında yer verdiği ilginç bilgiler var. Bunlar arasında ise burçların yaşayabileceği hastalıklar yer alıyor. İşte Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
27.03.2024 Astroloji
Dronlu çoban gündem oldu! İnekleri ahıra evinden çıkmadan böyle getirdi
Dronlu çoban gündem oldu! İnekleri ahıra evinden çıkmadan böyle getirdi Giresun’da yaşayan Faruk İlyasoğlu, evinin balkonundan kullandığı dronu ile ineklerini ahıra getirdi. İlyasoğlu, ineklerini drone ile evinin altındaki ahıra getirirken kaydettiği anları ise sosyal medyasında paylaştı.
26.03.2024 Gündem
Irmak Ünal 47. Yaşında ilginç bir mesaj yayınladı! “Bu başka gezegene ait bedende geçen bir yaşam”
Irmak Ünal 47. Yaşında ilginç bir mesaj yayınladı! “Bu başka gezegene ait bedende geçen bir yaşam” Ünlü oyuncu Irmak Ünal, 47. yaşı için sosyal medya hesabından dikkat çeken bir mesaj yayınladı. 
26.03.2024 Magazin
Çobanlık yaparken keşfedildi! Tanıştığı antrenör hayatını değiştirdi!
Çobanlık yaparken keşfedildi! Tanıştığı antrenör hayatını değiştirdi! Aksaray'ın Eskil ilçesinde koyun otlatıp futbol oynarken mahalleyi ziyarete gelen ve aynı zamanda antrenör olan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mihman Altıntop’un kendisiyle konuşup yönlendirdiği Çağla Çağatan (18), spor lisesini bitirip, beden eğitimi öğretmenliği bölümünü kazandı. Kadınlar 3’üncü Lig Tuz Gölüspor takımında da forma giyen Çağatan, “'Yapamaz' dediler, başardım. İlk önce eğitimimi bitirip büyük bir futbolcu olup kendimin ve ailemin hayatını kurtarmak istiyorum. Hedeflerim büyük, inşallah olur” dedi.
25.03.2024 Gündem
Tete, Ndombele yerine gidiyor! Taraftar çıldıracak, sezon sonuna kadar dayanamadı
Tete, Ndombele yerine gidiyor! Taraftar çıldıracak, sezon sonuna kadar dayanamadı Galatasaray'da ayrılık haberleri gündem oldu. Galatasaray'ın yıldız oyuncusunun takımdan ayrılacağı söylentileri çok konuşulanlar arasına girdi. Son zamanlarda gündeme gelen ve taraftarları hayrete düşüren yeni bir iddia, durumu daha da ilginç bir hale getirdi.
21.03.2024 Galatasaray
Bu inanışa en çok Adana'da rastlanıyor: Hamileler bunu yaparak bebeğin cinsiyetini belirliyor!
Bu inanışa en çok Adana'da rastlanıyor: Hamileler bunu yaparak bebeğin cinsiyetini belirliyor! Adana'nın Pozantı ilçesine ait gelenek ve görenekler yüzyıllardır devam ediyor. Yapılan pek çok araştırmada kadınların doğum öncesi, doğum sırası ve doğum sonrasın dönemlerde başvurdukları inanış ve uygulamalar yer almıştır. Kadınların gebelik sürecinde yaptıkları uygulamalar, bebeğin cinsiyetini ve nasıl görüneceğini bile belirleyebiliyor. İşte Adanalı kadınların ilginç doğum inanışları...
22.03.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

İlginç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilginç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.