İkinci Üniversite

İkinci Üniversite

Son dakika ikinci üniversite haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ikinci üniversite ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ikinci üniversite haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İkinci Üniversite

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ikinci üniversite gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.050 ikinci üniversite haberi bulunmuştur. Tüm ikinci üniversite haberleri aşağıda listelenmiştir.
İlknur Kovaç Bayraktar kimdir? AK Parti Bayrampaşa Belediye başkan adayı kim, kaç yaşında, nereli?
İlknur Kovaç Bayraktar kimdir? AK Parti Bayrampaşa Belediye başkan adayı kim, kaç yaşında, nereli? İlknur Kovaç Bayraktar Ak Parti Bayrampaşa Belediye Başkan adayı oldu. Hayatı, kariyeri ve siyasi geçmişi sorgulanmaya başlandı. 1979 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Kovaç, lisans eğitimini Maltepe Üniversitesi Hukuk bölümünde, yüksek lisans eğitimini ise Uygulamalı Ticaret Hukuku alanında tamamladı. Meslek hayatına avukat olarak başlayan siyasi isim, 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Bayrampaşa İlçe Teşkilatı'nda aktif olarak görev almaya başladı. Peki, AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı İlknur Kovaç kimdir, kaç, yaşında, nereli?
20.01.2024 Gündem
Mustafa Tutuk kimdir, kaç yaşında? AK Parti Yalova Belediye başkan adayı Mustafa Tutuk aslen nereli?
Mustafa Tutuk kimdir, kaç yaşında? AK Parti Yalova Belediye başkan adayı Mustafa Tutuk aslen nereli? Mustafa Tutuk kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. AK Parti Yalova Belediye Başkan adayı Mustafa Tutuk oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, aday tanıtım toplantısından adaını açıkladı. Peki Mustafa Tutuk kimdir, kaç yaşında?
7.01.2024 Gündem
AUZEF muafiyet başvurusu nasıl yapılır, İstanbul Üniversitesi AUZEF muafiyet başvurusu ne zaman? AUZEF muafiyet başvuru tarihleri açıklandı mı?
AUZEF muafiyet başvurusu nasıl yapılır, İstanbul Üniversitesi AUZEF muafiyet başvurusu ne zaman? AUZEF muafiyet başvuru tarihleri açıklandı mı? AUZEF 2023 – 2024 başvuru ve kayıt işlemleri tarihleri de belli oldu. Buna göre Sınavsız İkinci Üniversite başvuru ve kayıt işlemleri 7 Ağustos - 7 Ekim 2023 tarihlerinde yapılacak. Ayrıca kayıt yenileme sistemi 27 Eylül - 04 Ekim 2023 saat 23.59’a kadar aktif edilmiştir. Kayıt yenileyen öğrenciler, ders ekle sil ve üstten ders alma işlemini 5-6 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirecek. Söz konusu kayıt işlemleri devam ederken AUZEF muafiyet başvurusu sürecine dair de araştırmalar yoğunlaştı. Peki, AUZEF muafiyet başvurusu nasıl yapılır, İstanbul Üniversitesi AUZEF muafiyet başvurusu ne zaman?
29.09.2023 Eğitim
Anadolu Üniversitesi duyurdu! Sınavsız İkinci Üniversite başvuruları başladı! İşte sınavsız başvuru ve kayıt işlemleri!
Anadolu Üniversitesi duyurdu! Sınavsız İkinci Üniversite başvuruları başladı! İşte sınavsız başvuru ve kayıt işlemleri! Anadolu Üniversitesi ikinci üniversite başvuruları başladı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi tarafından sunulan “İkinci Üniversite” programlarına giriş sınavsız başvuru ve kayıt işlemleri alınmaya devam ediyor. İkinci Üniversite kapsamında herhangi bir ön lisans programına kayıtlı veya mezun olanlar bu kapsamdaki ön lisans programlarından birine, herhangi bir lisans programına kayıtlı veya mezun olanlar ise yine İkinci Üniversite kapsamında yer alan ön lisans veya lisans programlarından birine giriş sınavı olmaksızın kayıt yaptırabiliyor. Peki, Anadolu Üniversitesi ikinci üniversite başvurusu nasıl yapılır? Anadolu Üniversitesi ikinci üniversite kayıt nasıl yapılır? İkinci üniversite bölümleri hangileri? Sınavsız 2. Üniversite kayıt işlemleri hakkında merak edilenler…
12.10.2022 Eğitim
2022 – 2023 AUZEF harç ücretleri! İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi AUZEF harç ücretleri ne kadar?
2022 – 2023 AUZEF harç ücretleri! İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi AUZEF harç ücretleri ne kadar? İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi 2022-2023 harç ücretleri listesi kayıt tarihleri sonrası araştırılmaya başlandı. AUZEF kayıtları yeni eğitim öğretim dönemi 16 Eylül arasında tamamlanacak. Peki, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) harç ücretleri ne kadar? 2022 – 2023 AUZEF harç ücretleri…
23.08.2022 Eğitim
Buse Varol ikinci üniversitesini okuyacak!
Buse Varol ikinci üniversitesini okuyacak! Milyonlarca öğrencinin beklediği YKS sonuçları açıklandı. Sınava girenler arasında Alişan'ın eşi Buse Varol da vardı. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan isimler arasında yer alan Varol, dün akşam takipçilerinin sorularını yanıtladı. İki çocuk annesi oyuncu, kazandığı üniversiteyi ve okuyacağı bölümü açıkladı.
17.08.2022 Magazin
AÖF kayıt yenileme! Akademik takvimde 2022-2023 AÖF kayıtları ne zaman başlıyor, kayıt yenileme nasıl yapılır? AÖF kayıt yenileme tarihleri!
AÖF kayıt yenileme! Akademik takvimde 2022-2023 AÖF kayıtları ne zaman başlıyor, kayıt yenileme nasıl yapılır? AÖF kayıt yenileme tarihleri! AÖF kayıt yenileme tarihleri sorgulanmaya başlandı. YKS üniversite tercih sonuçlarının açıklanınca Anadolu Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ve Erzurum Atatürk Üniversitesi’nin açıköğretim fakültelerinin akademik takvimi sorgulanmaya başlandı. Peki, Akademik takvimde 2022-2023 AÖF kayıtları ne zaman başlıyor, kayıt yenileme nasıl yapılır? İşte AÖF kayıt yenileme tarihleri hakkında merak edilenler…
15.08.2022 Eğitim
ÖSYM Başkanı Ersoy duyurdu: KPSS iptal edildi
ÖSYM Başkanı Ersoy duyurdu: KPSS iptal edildi KPSS ile ilgili son dakika gelişmesi! Milyonlar bekliyordu. ÖSYM'den açıklama geldi. 31 Temmuz'da yapılan KPSS iptal edildi. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, 6-7 Ağustos 2022 ve 14 Ağustos 2022'de yapılacak KPSS oturumlarının ertelendiğini söyledi. İptal edilen KPSS ne zaman yapılacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...
4.08.2022 Eğitim
AÖF kayıtları ne zaman 2022 başlıyor? AÖF ikinci üniversite kayıt tarihleri açıklandı mı? ATA AÖF, AUZEF ve Anadolu Üniversitesi AÖF kayıtları!
AÖF kayıtları ne zaman 2022 başlıyor? AÖF ikinci üniversite kayıt tarihleri açıklandı mı? ATA AÖF, AUZEF ve Anadolu Üniversitesi AÖF kayıtları! AÖF kayıtları ne zaman başlıyor, sınavsız ikinci üniversite kayıt tarihleri belli oldu mu? Üniversite tercihleri 5 Ağustos’ta sona erecek. AÖF kayıtları, kayıt yenileme ve ikinci üniversite işlemleri için yapılan araştırmalar ise hızlandı. 2022-2023 Eğitim öğretim yılı Eylül ayında başlayacak. Anadolu Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ve Erzurum Atatürk Üniversitesi açıköğretim akademik takvimlerini yayımladı. Peki, AÖF ikinci üniversite kayıtları ne zaman başlıyor, AÖF kayıt tarihleri ne? İşte 2022 - 2023 AÖF kayıt tarihleri...
4.08.2022 Eğitim
AUZEF sınav sonuçları 2021 sorgulama ekranı! AUZEF AKSİS giriş yap: Güz dönemi AUZEF final sonuçları açıklandı!
AUZEF sınav sonuçları 2021 sorgulama ekranı! AUZEF AKSİS giriş yap: Güz dönemi AUZEF final sonuçları açıklandı! AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı, sorusu yanıt buldu. AUZEF final sonuçları açıklandı. Eğitimlerine açık öğretim ve uzaktan eğitim ile devam eden öğrenciler final sonuçlarının açıklanmasıyla AUZEF sınav sonuçlarını sorgulamaya başladı. AUZEF sınav sonuçları TC Kimlik numarası ve öğrenci şifresi kullanılarak AKSİS girişi ile sorgulanabilecek.
28.12.2021 Eğitim
AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AUZEF soruları ve cevap anahtarı yayınlandı mı?
AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AUZEF soruları ve cevap anahtarı yayınlandı mı? Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), İstanbul Üniversitesi güz dönemi vize sınavları birinci gün oturumları tamamlandı. Sınavların ardından yüzlerce aday, soruların ve cevap anahtarının erişime açılmasını bekliyor. AUZEF sınavları 14 Kasım Pazar günü de devam edecek. Peki, AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AUZEF soruları ve cevap anahtarı yayınlandı mı? İşte detaylar...
13.11.2021 Eğitim
AÖF muafiyet başvurusu nasıl yapılır? AÖF ders muafiyeti 2021-2022!
AÖF muafiyet başvurusu nasıl yapılır? AÖF ders muafiyeti 2021-2022! AÖF muafiyet başvurusu hakkında yapılan aramalar arttı. Bir yükseköğretim programından mezun veya bir yükseköğretim programında; Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I – II Türk Dili I – II Yabancı Dil I – II (İngilizce, Almanca ve Fransızca) ders/derslerini alıp başaran, YKS Kayıt, YKS Ek Yerleştrme ve Sınavsız İkinci Üniversite Kapsamında ilk kez kayıt yaptıran öğrenciler, kayıt yaptırdıkları ilgili öğretim yılında kayıt tarihleri arasında sadece bir kez olmak üzere muafiyet başvurusunda bulunabiliyor. Peki, AÖF muafiyet başvurusu ne zaman, AÖF muafiyet başvurusu nasıl yapılır?
14.10.2021 Eğitim
Anadolu Üniversitesi kayıt yenileme tarihleri, son gün! Anadolu Üniversitesi kayıt yenileme ücreti ne kadar, hangi bankaya yatırılacak?
Anadolu Üniversitesi kayıt yenileme tarihleri, son gün! Anadolu Üniversitesi kayıt yenileme ücreti ne kadar, hangi bankaya yatırılacak? Anadolu Üniversitesi kayıt yenileme tarihleri ne zaman, ücreti ne kadar? Açıköğretim Fakültesi (AÖF) kayıt yenileme 27 Eylül Çarşamba günü başladı. Kayıt yenileyecekler, Anadolu Üniversitesi kayıt yenileme tarihleri ve ücretleri hakkında arama yapmaya başladı. İşte Anadolu Üniversitesi kayıt yenileme hakkında merak edilenler…
29.09.2021 Eğitim
Anadolu Üniversitesi ikinci üniversite kayıt nasıl yapılır? İkinci üniversite kayıt tarihleri ne zaman?
Anadolu Üniversitesi ikinci üniversite kayıt nasıl yapılır? İkinci üniversite kayıt tarihleri ne zaman? Üniversitelerde eğitim gören ancak bunla yetinmeyip hayalini kurdukları bölümlerde de eğitim almak isteyen binlerce öğrenci bulunuyor. Bazı üniversiteler halihazırda bir yükseköğretim program kayıtlı olan öğrencilere ikinci üniversite şansı sunuyor. Özellikle Anadolu Üniversitesi ikinci üniversite başvuruları alıyor. Peki, Anadolu Üniversitesi ikinci üniversite kayıt nasıl yapılır? İkinci üniversite kayıt tarihleri ne zaman? İşte merak edilenler...
7.09.2021 Eğitim
Sınavsız ikinci üniversite okumak için kayıtlar başladı
Sınavsız ikinci üniversite okumak için kayıtlar başladı Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi'nin sınavsız girilen ikinci üniversite programında 41 önlisans ve 21 lisans programı var. İkinci bir diploma almak isteyenler için son kayıt tarihi 8 Ekim.
23.08.2021 Eğitim
İkinci üniversite imkanı! Milyonları kapsıyor
İkinci üniversite imkanı! Milyonları kapsıyor Üniversite okumak isteyen milyonları ilgilendiriyor. Sınava girmeden bir üniversite diploması daha almak isteyenler için başvurular başladı. İkinci üniversitede iktisattan bilgisayar programcılığına kadar her ilgiye göre bir bölüm var.
23.08.2021 Eğitim
AUZEF kayıt yenileme tarihleri belli oldu! AUZEF kayıt yenileme ne zaman 2021, nasıl yapılır? AUZEF kayıt yenileme 2021 ücreti ve takvimi…
AUZEF kayıt yenileme tarihleri belli oldu! AUZEF kayıt yenileme ne zaman 2021, nasıl yapılır? AUZEF kayıt yenileme 2021 ücreti ve takvimi… AUZEF kayıt yenileme tarihleri belli olunca, sınava girecek adaylar AUZEF kayıt yenileme ne zaman? sorusuna yanıt arama başladı. İstanbul Üniversitesi AUZEF kayıt Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme tarihlerine ve kayıtların nasıl yapılacağına dair açıkla yaptı. AUZEF kayıt yenileme ne zaman, nasıl ve nereden yapılır? 2020 2021 İÜ AUZEF kayıt yenileme ücreti ne kadar? AUZEF kayıt yenileme tarihleri ve ücreti…
15.02.2021 Eğitim
AÖF'den ara sınav duyurusu!  AUZEF, ATA AÖF güz dönemi sınavları online mı olacak? AÖF ders seçme tarihleri!
AÖF'den ara sınav duyurusu! AUZEF, ATA AÖF güz dönemi sınavları online mı olacak? AÖF ders seçme tarihleri! 2020-2021 yılı eğitim dönemine AUZEF, ATA AÖF ve AÖF'de öğrenciler ders seçimi işlemlerini yaptılar. Öğrenciler corona virüsten dolayı online yapılan AÖF sınavlarının 2020-2021 döneminde de online olarak yapılıp yapılmayacağını merak ediyor. Peki, 2020 AUZEF, ATA AÖF ve AÖF sınavları online mi yapılacak? İşte AÖF açıklaması...
12.10.2020 Eğitim
Açıköğretim kayıt yenileme nasıl yapılır? Açıköğretim kayıt yenileme 2020…
Açıköğretim kayıt yenileme nasıl yapılır? Açıköğretim kayıt yenileme 2020… Açıköğretim kayıtları 31 Ağustos’ta başladı, 10 Eylül Perşembe gününe kadar devam edecek. AÖF kayıt yenileme ise 5 Ekim'de başlayacak, 15 Ekim'e kadar devam edecek. Lise mezunları ve ikinci üniversite düşün adaylar açıköğretim kayıtlarının nasıl yapıldığını merak ediliyor. İşte Açıköğretim kayıt yenileme 2020 hakkında merak edilenler…
2.09.2020 Eğitim
İstanbul Üniversitesi ikinci üniversite kayıt tarihleri 2020 belli oldu! İstanbul Üniversitesi açıköğretim kaydı nasıl yapılır?
İstanbul Üniversitesi ikinci üniversite kayıt tarihleri 2020 belli oldu! İstanbul Üniversitesi açıköğretim kaydı nasıl yapılır? İstanbul Üniversitesi açık ve uzaktan eğitim fakültesi, ikinci üniversite programına kayıt olmak isteyen öğrenciler aramalarını arttırdı. İstanbul Üniversitesi ikinci üniversite başvuruları ve kayıt tarihleri sorgulanıyor. Peki, İstanbul Üniversitesi açıköğretim kaydı nasıl yapılır? İstanbul Üniversitesi ikinci üniversitesi başvuru ve kayıt tarihleri hakkında merak edilenler…
31.08.2020 Eğitim
AÖF kayıt yenileme başladı! AÖF kayıt yenileme 2020 tarihleri merak ediliyor! Kayıt yenileme ve AÖF yeni kayıt nasıl yapılır?
AÖF kayıt yenileme başladı! AÖF kayıt yenileme 2020 tarihleri merak ediliyor! Kayıt yenileme ve AÖF yeni kayıt nasıl yapılır? AÖF öğrencileri ve AÖF’ye yeni kayıt yapacak adaylar, AÖF kayıtlarının ne zaman yapılacağını merak ediliyordu. Yeni kayıt işlemleri ise 31 Ağustos'ta başlayacak ve 10 Eylül'e kadar devam edecek. YKS Yeni Kayıt, Ek Yerleştirme, Dikey Geçiş ve Sağlık Lisans Tamamlama İnternet Başvuru ve Kayıt tarihleri, YÖK ve YKS yerleştirme sonuçlarının açıklandığı tarihe bağlı olarak değişklik gösterebilir. AÖF yeni kayıt nasıl yapılır? AÖF kayıt yenileme 2020…
31.08.2020 Eğitim
AUZEF kayıtları ne zaman, belli mi? İstanbul Üniversitesi açıköğretim kaydı nasıl yapılır?
AUZEF kayıtları ne zaman, belli mi? İstanbul Üniversitesi açıköğretim kaydı nasıl yapılır? AUZEF kayıt tarihleri belli oldu. Online olarak yapılacak İstanbul Üniversitesi açıköğretim kaydı hakkında araştırmalar da arttı. 2020-2021 eğitim-öğretim yılında açıköğretim fakültesine kayıt yaptıracak adaylar işlemlerini 1 Eylül’den itibaren gerçekleştirecek. İşte AUZEF 2020 açıköğretim kayıtları ile ilgili bilgiler…
26.08.2020 Eğitim
İkinci üniversite başvuruları ne zaman? İkinci üniversite kayıtları
İkinci üniversite başvuruları ne zaman? İkinci üniversite kayıtları İkinci üniversite başvuruları ne zaman sorusu YKS tercih dönemi ile birlikte araştırılan konular arasında yer alıyor. Yetkinliklerini geliştirmek isteyenler için sınavsız ikinci üniversite eğitimi hakkı tanınıyor. Peki, İkinci üniversite başvuruları ne zaman? İkinci üniversite kayıtları ve ücretleri
4.08.2020 Eğitim
Pankreas hastalarına umut olacak ameliyat
Pankreas hastalarına umut olacak ameliyat Isparta'da kapalı yöntemle pankreas ameliyatı yapıldı. Ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. Recep Çetin, "Tüm onkolojik ameliyatların yüzde 90’nını kapalı yani laparoskopik şekilde gerçekleştiriyoruz. En son yaptığımız operasyonda hastamız dünyada ve Türkiye'de ikinci defa bu yöntemle ameliyat edilen pankreas hastasıdır." ifadelerini kullandı.
7.11.2019 Sağlık
"İkinci üniversite"ye kayıtlar 18 Ekim'de sona erecek
"İkinci üniversite"ye kayıtlar 18 Ekim'de sona erecek Anadolu Üniversitesince sunulan "ikinci üniversite" imkanından yararlanmak isteyen öğrenciler için başvuru süreci 18 Ekim'de tamamlanacak.
10.10.2019 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

İkinci Üniversite ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ikinci üniversite haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.