İkinci Bebek

İkinci Bebek

Son dakika ikinci bebek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ikinci bebek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ikinci bebek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İkinci Bebek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ikinci bebek gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.545 ikinci bebek haberi bulunmuştur. Tüm ikinci bebek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Atiye'nin ikinci çocuğunun cinsiyeti belli oldu!
Atiye'nin ikinci çocuğunun cinsiyeti belli oldu! Beş yıl önce Erol Sebebci ile evlenen ve 2019 yılında Ferah Feza adını verdiği kızını kucağına alan Atiye, geçtiğimiz ay ikinci kez hamile olduğunu açıklamıştı. Katıldığı ödül töreninde hamilelik süreciyle ilgili konuşan Atiye, ikinci bebeğinin cinsiyetini de açıkladı.
15.06.2023 Magazin
Nilgün Belgün: Çok gezen erkekten ideal koca olmaz
Nilgün Belgün: Çok gezen erkekten ideal koca olmaz Daha önce üç kez nikâh masasına oturup boşanan oyuncu Nilgün Belgün (69), ilk evliliğini henüz 18 yaşındayken tiyatrocu Abdullah Şahin'le (74) yapmıştı. 1973 yılında Oylum adında bir kızları dünyaya gelen ünlü çift, 1977'de boşanma kararı almıştı. Eski eşler, dün dokuz yaşına basan torunları Maya'nın doğum gününe katıldı. Neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen Nilgün Belgün'den açıklama geldi.
7.11.2022 Magazin
Müge Boz hamile mi? Açıklama geldi
Müge Boz hamile mi? Açıklama geldi Caner Erdeniz ile mutlu bir evliliği olan Müge Boz'un ikinci bebeğine hamile olduğu ve bir kez daha anne olmaya hazırlandığı iddia edildi. 38 yaşındaki Boz, konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.
22.08.2022 Magazin
Fahriye ve Burak poz verdi! Özçivit'in saçlarına yorum yağdı...
Fahriye ve Burak poz verdi! Özçivit'in saçlarına yorum yağdı... İkinci kez anne ve baba olacak olmanın mutluluğunu yaşayan ve Bodrum'da sıcak havanın tadını çıkaran Fahriye Evcen-Burak Özçivit çifti paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ikiliden yakışıklı oyuncu, eşiyle çekilen fotoğraflarını paylaştı. Burak Özçivit'in saçlarına yorum yağdı.
9.07.2022 Magazin
Eşini öldüren Rümeysa beraat etti
Eşini öldüren Rümeysa beraat etti Balıkesir'de şiddete, cinsel istismara ve ölümle tehdide maruz kaldığı iddiasıyla kocası Murat Aydın'ı (30) geçen ağustos ayında pompalı tüfekle vurarak öldürmekten tutuklu olarak yargılanan Rümeysa Aydın (28), beraat etti. Aydın mahkemedeki karar duruşmasında "Kendimi ve çocuklarımı korumaya çalışıyordum" dedi. 
4.03.2022 Gündem
Merve Terim ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor!
Merve Terim ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor! Fatih Terim'in büyük kızı Merve Terim ilk çocuğu Yaman'ı 6,5 aylık hamileyken erken doğum yaparak dünyaya getirmişti. Merve Terim, ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. Müjdeli haberi duyuran ve hamilelik sürecindeki risklerinin farkında olduğunu dile getiren Terim, "Korkularım gerçek, endişelerim yoğun ama her şeye rağmen bu sefer sonunu sağlıkla görebileceğime çok içten inanıyorum." şeklinde konuştu.
7.09.2021 Magazin
Almeda Abazi'den karnı burnunda poz
Almeda Abazi'den karnı burnunda poz Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi çift, ikinci bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor. Bir kız bebek bekleyen güzel model, sosyal medya hesabından karnı burnunda pozunu paylaştı.
24.04.2021 Magazin
Almeda ve Tolgahan Sayışman'ın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu!
Almeda ve Tolgahan Sayışman'ın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu! İkinci kez anne olmak için gün sayan oyuncu ve model Almeda Abazi, sosyal medya hesabından bebeğinin cinsiyetini öğrendikleri anı paylaştı. Tolgahan Sayışman, doğum gününde öğrendiği sürprizle sevinçten havalara uçtu.
15.12.2020 Magazin
Tanem Sivar hamile!
Tanem Sivar hamile! Üç yaşında Süleyman adında bir oğulları olan Tanem Sivar-Edhem Dirvana çifti bir kez daha anne baba oluyor.
14.12.2020 Magazin
Berfu-Eser Yenenler çifti bebeğin cinsiyetini açıkladı
Berfu-Eser Yenenler çifti bebeğin cinsiyetini açıkladı Geçtiğimiz günlerde ikinci bebeğin müjdesini veren Berfu-Eser Yenenler, bebeklerinin cinsiyetini de açıkladı.
17.10.2020 Magazin
Meryem Uzerli'den ikinci bebek müjdesi!
Meryem Uzerli'den ikinci bebek müjdesi! Ünlü oyuncu Meryem Uzerli, ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor.
2.09.2020 Magazin
Müge Boz canlı yayında duyurdu! İkinci bebek...
Müge Boz canlı yayında duyurdu! İkinci bebek... Müge Boz, Instagram’dan yaptığı canlı yayında, hayatının dönüm noktasını anlattı. Ailesiyle ilgili de konuşan güzel oyuncu, ikinci çocuk müjdesini verdi.
27.04.2020 Magazin
İkinci bebek geliyor! Aslıhan Turan hamile
İkinci bebek geliyor! Aslıhan Turan hamile Futbolcu Arda Turan'ın karısı Aslıhan Turan hamile iddiası gündem oldu. Her fırsatta kalabalık bir aile olmak istediklerini söyleyen Turan çifti, iddialara göre ikinci kez bebek heyecanı yaşıyor.
13.11.2019 Magazin
Tarkan'dan ikinci bebek sinyali!
Tarkan'dan ikinci bebek sinyali! Tarkan, 1 yaşındaki kızı Liya ile babalığı ne kadar sevdiğini keşfetti. Sanatçı, ikinci çocuk fikrine de hiç uzak değil.
27.10.2019 Magazin
Tıp tarihinde ilk! Bu bebeğin üç ebeveyni var!
Tıp tarihinde ilk! Bu bebeğin üç ebeveyni var! Yunan ve İspanyol doktorlar, "tıp tarihine" geçecek bu yöntemin dünya genelinde bebek sahibi olamayan çiftlere umut olacağını söyledi.
11.04.2019 Dünya
Pentagram grubunun gitaristi: 'Aldatıldım’ diyerek velayeti istedi
Pentagram grubunun gitaristi: 'Aldatıldım’ diyerek velayeti istedi Pentagram grubunun gitaristi Metin Türkcan, 3 yıl önce boşandığı eşi eski manken ve oyuncu Deniz Gönen Özdemir’e, çocuğunun velayetini almak için dava açtı. Metin Türkcan, eski eşinin boşanma aşamasındayken kendisini aldattığını ve şimdi Ali Özdemir’le evli olduğunu öne sürdü
8.04.2019 Magazin
Çin’de genetiği değiştirilmiş ikinci bebek
Çin’de genetiği değiştirilmiş ikinci bebek Çin’de bir kadının daha genetiği değiştirilmiş bebeğe hamile kaldığı açıklandı.
23.01.2019 Dünya
Demet Akalın'ın oğlunun ismi 'Ali' olacak!
Demet Akalın'ın oğlunun ismi 'Ali' olacak! İkinci bebek için eşi Demet Akalın'ı ikna etmeye çalışan Okan Kurt, oğlunun olacağını söyleyip ismini Ali koyacağını belirtti.
12.02.2018 Magazin
İkinci bebek göründü!
İkinci bebek göründü! Grammy ödüllü ABD'li şarkıcı John Legend ile eşi Chrissy Teigen, önceki gün bir davette boy gösterdi.
12.12.2017 Magazin
İkinci bebek müjdesi!
İkinci bebek müjdesi! Her fırsatta ikinci kez anne olmak istediğini söyleyen Jonh Legend’in eşi Chrissy Teigen, muradına erdi. Teigen, sosyal medyada paylaştığı video ile hamilelik müjdesini verdi
23.11.2017 Magazin
Anne-kız aynı anda doğum yaptı
Anne-kız aynı anda doğum yaptı Aynı hafta hamile kalan anne ve kızı aynı dakikalarda doğum yaparak büyük şaşkınlık yaşattı
29.09.2017 Yaşam
İkinci çocuğu istiyorum
İkinci çocuğu istiyorum Grammy Ödüllü ABD’li şarkıcı John Legend, yeniden baba olmak istediğini açıkladı.
31.08.2017 Magazin
İkinci bebek yolda
İkinci bebek yolda Karısından olaylı bir şekilde ayrılan 40 yaşındaki şarkıcı Robin Thicke, üç aylık hamile olan sevgilisiyle tatilin tadını çıkarıyor.
20.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İkinci Bebek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ikinci bebek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.