İkili

İkili

Son dakika ikili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ikili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ikili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İkili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ikili gelişmeleri de dahil olmak üzere 19.833 ikili haberi bulunmuştur. Tüm ikili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gürcistan lideriyle görüştü: Ticaret hacmi 3 milyar dolara ulaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gürcistan lideriyle görüştü: Ticaret hacmi 3 milyar dolara ulaştı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Irakli Kobakhidze ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.
16.05.2024 Gündem
Sevgilisine masaj salonu açmak için kredi çekti! Dolandırıldığını öne süren müşterisi tarafından öldürüldü
Sevgilisine masaj salonu açmak için kredi çekti! Dolandırıldığını öne süren müşterisi tarafından öldürüldü Konya'nın Selçuklu ilçesinde sevgilisi İrem E.'ye masaj salonu açmak için yaklaşık 2 milyon TL kredi çeken Mevlüt Tosun’un dolandırıldığını öne sürüp, tüfekle vurarak öldürdüğü salonun tasarımı için para verdiği mimar Necati Şadi Kılıç (29) toprağa verildi. Tosun’un bacağından vurduğu sevgilisinin arkadaşı Hasan Aktepe'nin ise tedavisinin sürdüğü ve sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.
16.05.2024 Gündem
Yapay zekaya sorduk: Köpekler, kediler hakkında ne düşünür? Öyle bir fark var ki...
Yapay zekaya sorduk: Köpekler, kediler hakkında ne düşünür? Öyle bir fark var ki... Bir köpeğin, kediler hakkında ne düşündüğünü hiç merak ettiniz mi? Birbirleriyle arkadaş olmak şöyle dursun karşılaştıkları anda gerilim dolu anlara şahit oluyoruz. Bu iki ezeli rakip neden birbirlerinden hoşlanmazlar peki? İşte köpeklerin kediler hakkında düşündükleri ve ikili arasındaki en ilginç 3 fark! Bu haberde kediler ve köpekler hakkında yapay zekanın verileri kullanılmıştır.
15.05.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan diyalog mesajı: Aramızda çözülemeyecek bir sorun yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan diyalog mesajı: Aramızda çözülemeyecek bir sorun yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis'i Ankara'da kabul etti. Görüşme sonrası iki lider basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında "Yapıcı görüşme yaptık. Sorunları diyalogla çözeceğiz" dedi.
13.05.2024 Gündem
Hülya Avşar'dan Mert Demir yorumu! 'Serenay'a ayıp olmaz mı?'
Hülya Avşar'dan Mert Demir yorumu! 'Serenay'a ayıp olmaz mı?' Oyuncu Serenay Sarıkaya ile şarkıcı Mert Demir'in ilişkisi, geçtiğimiz haftalarda belgelenmişti. İkili, Kuruçeşme'de el ele görüntülenmişti. Ünlü çiftin ilişkisi, son olarak Hülya Avşar'ın YouTube programında Demir'le ilgili yaptığı bir yorumla gündeme geldi. Avşar'ın ünlü müzisyenle ilgili sözleri, 'Aramızda Kalmasın' programına da konu oldu.
13.05.2024 Magazin
Babaanne şifası: Pekmezle birlikte kaşık kaşık yeniyor! İltihabı gün gün söküyor
Babaanne şifası: Pekmezle birlikte kaşık kaşık yeniyor! İltihabı gün gün söküyor Eskiler, özellikle babaanneler bu şifayı her gün kullanırdı. Sağlık ve bağışıklık için tüketilen bu karışım tek tek bile alınsa inanılmaz faydaları oluyor. Vücuttaki iltihabı gün gün söken bu ikili pekmez ve zencefilden başkası değil.
13.05.2024 Yaşam
Miçotakis'ten Türkiye ziyareti öncesi önemli mesaj: Gerilimsiz bir dönemi iki halka borçluyuz
Miçotakis'ten Türkiye ziyareti öncesi önemli mesaj: Gerilimsiz bir dönemi iki halka borçluyuz Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis, yarın gerçekleşecek Türkiye ziyareti öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Pozitif olunması gerektiğine değinen Miçotakis; bölgesel konulardan ticarete, 'kapıda vize' uygulamasından 'Kariye Cami'si gibi stratejik birçok konuda soruları da yanıtladı.
12.05.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunan basınına konuştu: Önyargı duvarını yıkmak elimizde
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunan basınına konuştu: Önyargı duvarını yıkmak elimizde Yunanistan'ın Kathimerini gazetesine konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan ile Türkiye arasındaki ilişkilere dair yeni mesajlar verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Önyargı duvarını yıkmak elimizde. Ebedi huzur için çalışıyoruz." dedi.
12.05.2024 Gündem
Ankara'daki kritik zirve için nefesler tutuldu... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajı Yunan basınında büyük yankı buldu
Ankara'daki kritik zirve için nefesler tutuldu... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajı Yunan basınında büyük yankı buldu Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Yunanistan Başbakanı Miçotakis arasındaki gerçekleşen Kritik zirve için geri sayıma geçilirken komşu basını sayfalarını Ankara'daki zirveye ayırmış durumda. Ta Nea Türkçe 'Kazan - kazan' manşeti ile çıkarken Erdoğan'ın verdiği mesaj komşunun gündemine birinci sıradan giriş yaptı.
12.05.2024 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş yeni anayasa çalışmalarıyla ilgili olarak "Şimdiye kadar ziyaret ettiğim partiler, anayasa çalışmaları için kapıyı açık tutmuştur. Yöntemi bulunduktan sonra esas tartışma, konulara girildikçe ortaya çıkacaktır" açıklamasını yaptı.
11.05.2024 Gündem
Genç öğretmen öğrencisine telefon numarasını verdi! Hamile kalınca rezalet patladı
Genç öğretmen öğrencisine telefon numarasını verdi! Hamile kalınca rezalet patladı Hamilelik haberi okulu karıştırdı. Öğrenciyle uygunsuz ilişkinin detayları pes dedirtti. Her şey 'güzel öğretmenin' öğrencisine, 11 haneli telefon numarasının 10 rakamını vermesiyle başladı. İkili arasındaki uygunsuz ilişki en sonunda ortaya döküldüğünde, skandalın sayısız detayları mahkemede peş peşe gün yüzüne çıktı.
10.05.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Brezilya Devlet Başkanı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Brezilya Devlet Başkanı ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva ile telefonda görüşme gerçekleşti.
9.05.2024 Gündem
Türkiye ile Kuveyt arasında 6 anlaşma
Türkiye ile Kuveyt arasında 6 anlaşma Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın huzurunda iki ülke arasında farklı alanlarda işbirliklerini kapsayan 6 anlaşma imzalandı.
7.05.2024 Ekonomi
Eski ortağını ve kendini vurduğu anlara ait görüntüler ortaya çıktı!
Eski ortağını ve kendini vurduğu anlara ait görüntüler ortaya çıktı! İstanbul'un Bayrampaşa İlçesinde Gülya Akça, iş yerinde tartıştığı eski ortağı Hüseyin Çizmeci tarafından silahla vurularak hayatını kaybetmişti. Akça'nın vurulduğu anlara ait görüntüler bulundu.
7.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Emiri'ni karşıladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Emiri'ni karşıladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye ziyarette bulunan Kuveyt Emiri Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah’ı karşıladı.
7.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Gündem
Yurt dışında yaşayanların sosyal güvenlik işlemlerine kolaylık
Yurt dışında yaşayanların sosyal güvenlik işlemlerine kolaylık Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarının çalışma ve sosyal güvenlik işlerine ilişkin, “Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın çalışma ve sosyal güvenliğe ilişkin işlerini dijital olarak yapabilmesi için çalışmalara başladık” dedi.
3.05.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gambiya Cumhurbaşkanı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gambiya Cumhurbaşkanı ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gambiya Cumhurbaşkanı Adama Barrow ile bir görüşme gerçekleştirdi.
2.05.2024 Gündem
Boşanma sonrası ilk kez bir araya geldiler! 'Uzlaşarak çözemedik' demişti
Boşanma sonrası ilk kez bir araya geldiler! 'Uzlaşarak çözemedik' demişti Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı boşanma sonrası ilk kez bir araya geldi. Fatih Terim’in kızı Buse Terim ile iş insanı Volkan Bahçekapılı geçtiğimiz haftalarda sosyal medya sayfalarından birbirlerini takipten çıkarmıştı. Mart ayında boşanan ikili geçen pazar bir araya geldi.
30.04.2024 Magazin
Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz'den hayranlarına güzel haber! Düğün hazırlıklarına başladılar
Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz'den hayranlarına güzel haber! Düğün hazırlıklarına başladılar Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Yargı’da Ceylin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Pınar Deniz ile uzun süredir aşk yaşadığı meslektaşı Kaan Yıldırım'ın düğün hazırlıklarına başladığı ortaya çıktı. Yaz aylarında nikah masasına oturacak olan ikili; gelinlik, damatlık ve ev alışverişi yapmaya başladı.
29.04.2024 Magazin
Fenerbahçe Beşiktaş derbisi 3 gol ve kırmızı kart vardı! 2-1
Fenerbahçe Beşiktaş derbisi 3 gol ve kırmızı kart vardı! 2-1 Fenerbahçe, Süper Lig’in 34’üncü haftasındaki derbi karşılaşmasında Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti. Sarı-lacivertli ekibe galibiyeti getiren golleri 30’uncu dakikada Michy Batshuayi ve 69’uncu dakikada İrfan Can Kahveci kaydetti. Beşiktaş’ın tek sayısı ise 82’nci dakikada Cenk Tosun’dan geldi. Öte yandan Beşiktaş’ta Al Musrati, 25’inci dakikada direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
27.04.2024 Fenerbahçe
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi'
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi' Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar'da Şevket Çoruh’un ardından 'Selin Komiser' karakterine hayat veren Oya Okar’ın da geri döneceği haberi sevinçle karşılandı.
27.04.2024 Magazin
ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için ne diyor? ABD Başkonsolosu CNN TÜRK'te yanıtladı
ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için ne diyor? ABD Başkonsolosu CNN TÜRK'te yanıtladı Türkiye-ABD ilişkilerindeki pozitif hava, ikili ticareti nasıl etkileyecek? 2019 yılında açıklanan 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefine ne zaman ulaşılacak? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Washington'a yapması beklenen ziyaretteyken, Amerika Birleşik Devletleri'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh, ekibimizden Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. "İki ülke arasındaki diyaloğun en üst düzeyde devam etmesi konusunda umutluyuz" dedi. İşte o özel röportaj...
26.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mark Rutte ile görüştü: Kalıcı ateşkes büyük önem taşıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mark Rutte ile görüştü: Kalıcı ateşkes büyük önem taşıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda Başbakanı ile ortak basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında konuşan Erdoğan, “Ticari ve ekonomik ilişkilerimiz derinleşerek güçlenmeye devam ediyor. Hollanda, Türkiye'deki en büyük yabancı yatırımcı ülke konumundadır. Girişimcilerimiz ise Hollanda'da 6 milyar avro değerindeki yatırımlarıyla yaklaşık 80 bin kişiye istihdam sağlıyor. İkili ticaretimiz geçtiğimiz sene 13 milyar doları buldu. Bu rakamı ilk aşamada 15 milyar dolara, ardından da 20 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz. Avrupa Birliği'yle gümrük birliğinin güncellenmesine yönelik çalışmaların bir an önce başlatılması önemlidir" dedi.
26.04.2024 Gündem
Türkiye ve Kırgızistan karar verildi! Geçiş belgesi kotaları kaldırılıyor
Türkiye ve Kırgızistan karar verildi! Geçiş belgesi kotaları kaldırılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye ve Kırgızistan arasında 1 Mayıs 2024 tarihinden itibaren uluslararası kara yolu taşımacılığında ikili ve transit taşımalardan geçiş belgesi kotalarının kaldırılması ve serbestleştirilmesinin kararlaştırıldığını açıkladı.
26.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İkili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ikili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.