İhmaller Zinciri

İhmaller Zinciri

Son dakika ihmaller zinciri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ihmaller zinciri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ihmaller zinciri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İhmaller Zinciri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ihmaller zinciri gelişmeleri de dahil olmak üzere 76 ihmaller zinciri haberi bulunmuştur. Tüm ihmaller zinciri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Antalya'daki teleferik faciasında CHP'li başkan için istenen ceza belli oldu
Antalya'daki teleferik faciasında CHP'li başkan için istenen ceza belli oldu Konyaaltı ilçesinde 12 Nisan'da meydana gelen, 1 kişinin yaşamını yitirdiği, 7 kişinin yaralandığı ve mahsur kalan 174 kişinin 23 saatte kurtarıldığı teleferik kazasıyla ilgili, teleferik işletmecisi ANET'in önceki Yönetim Kurulu Başkanı, mevcut Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün de aralarında olduğu 5 kişi tutuklandı. Kocagöz’ün tutukluluğuna yapılan itiraz ise reddedildi. Kocagöz’ün avukatları, tutukluluğa tekrar itiraz için bilirkişi raporunu bekledi. Bilirkişi raporunun dosyaya eklenmesinin ardından savcılık tarafından hazırlanan iddianame, Antalya 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi.
7.05.2024 Gündem
Antalya'daki teleferik kazasında ihmaller zinciri: Bakımları sadece kağıt üstünde yapılmış
Antalya'daki teleferik kazasında ihmaller zinciri: Bakımları sadece kağıt üstünde yapılmış Antalya'da meydana gelen teleferik kazasına ilişkin bilirkişi raporuna ulaşıldı. Raporda ihmaller zinciri gözler önüne serilirken kaza öncesi çevredekilerin teleferikte kıvılcım gördüğünü Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ANET A.Ş'deki görevli tesis amirine söylediği, buna rağmen teleferiğin durdurulmadığı, sadece yavaşlatıldığı ifade edildi. Ayrıca kazadan günler öncesinde bakım yapıldığı belirtilmesine rağmen 5 numaralı direkteki cıvataların hiçbirinin sıkı olmadığı da bilirkişi raporuna yansıdı.
4.05.2024 Gündem
Yangın güvenlik uzmanı ‘Masquerade’ faciasının görüntülerini yorumladı!
Yangın güvenlik uzmanı ‘Masquerade’ faciasının görüntülerini yorumladı! İstanbul'un Beşiktaş İlçesinde bulunan ‘Masquerade’ isimli mekanda 29 kişinin hayatını kaybettiği yangının çıkış görüntülerini yorumlayan Türkiye Yangından Korunma ve Eğitim Vakfı (TÜYAK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Yangın Güvenlik Uzmanı Levent Yasa,‘ihmaller zinciri’ açıklamasında bulundu. Yasa,"Yönetmeliklere göre 4 yılda bir değiştirilmek zorundadır" dedi.
5.04.2024 Gündem
Beşiktaş'taki gece kulübü yangınında facia 'geliyorum' demişti! Yangının neden çıktığı belli oldu
Beşiktaş'taki gece kulübü yangınında facia 'geliyorum' demişti! Yangının neden çıktığı belli oldu Beşiktaş’ta, gece kulübü yangınında 29 kişi, ihmal zincirinin kurbanı oldu. Gece kulübünde 29 can alan ‘kaçak tadilat’ faciasının altından ihmaller zinciri çıktı. Tadilat yapan işçiler ölüm kapanında sıkışıp can verirken kulüpte hiçbir yangın önlemi alınmamış. Beşiktaş Belediyesi 2018’de diskotek olan ruhsatı eğlence mekânına çevirirken, itfaiye raporunu talep etmemiş. Gece kulübüne ait son itfaiye raporu ise 2006 yılına ait. İşte detaylar...
4.04.2024 Gündem
Trabzonspor - Fenerbahçe maçında ihmaller zinciri! Dehşetin perde arkası ortaya çıktı
Trabzonspor - Fenerbahçe maçında ihmaller zinciri! Dehşetin perde arkası ortaya çıktı Trabzonspor - Fenerbahçe maçı oynanırken başlayan, bitiminde zirveye çıkan olaylar adeta göz göre göre geldi. Bunun yanında taraftarın sahaya girmesinin ardından güvenlik nedeniyle üç saat statta bekletilen Fenerbahçe kafilesi önce dikkat çekilen bir öneride bulunulduğu ortaya çıktı. Fenerbahçe Teknik Direktör İsmail Kartal ise soyunma odası koridorlarından yaşanan olaylarla ilgili açıklama yaptı.
19.03.2024 Gündem
5 yaşındaki Deniz dişi çekildikten sonra ölmüştü! O klinik hakkında flaş karar
5 yaşındaki Deniz dişi çekildikten sonra ölmüştü! O klinik hakkında flaş karar Bursa'da diş ağrısı nedeniyle götürüldüğü özel diş kliğinde genel anestezi yapılarak 1 dişi çekilip, 1'i kanal tedavisi olmak üzere 4 dişine dolgu işlemi uygulanan, eve geldikten sonra fenalaşıp, kaldırıldığı hastanede 3 gün sonra oksijen azlığına bağlı çoklu organ yetmezliğinden hayatını kaybeden Deniz Sönmez’in (5) ölümüyle ilgili soruşturma sürerken, İl Sağlık Müdürlüğü diş kliniğini mühürleyip 1 ay süreyle kapattı.
18.11.2023 Gündem
Türkiye Bolu'daki olayı günlerce konuşmuştu! 1 kişinin öldü, 148 kişi zehirlenmişti: İddianame kabul edildi, işte istenen cezalar...
Türkiye Bolu'daki olayı günlerce konuşmuştu! 1 kişinin öldü, 148 kişi zehirlenmişti: İddianame kabul edildi, işte istenen cezalar... Bolu'nun Yuva köyünde, geçen yıl Kurban Bayramında sudan kaynaklı bir kişinin öldüğü, 148 kişinin de zehirlendiği olayla ilgili hazırlanan iddianame kabul edildi. İddianamede İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü M.A.A. (48), İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Ü.B. (60) ve köy muhtarı M.E. (60) hakkında 'taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma' suçlamasıyla 15 yıl hapis istenirken, 2 hemşire hakkında ise 'görevi kötüye kullanma' suçlamasıyla dava açıldı.
14.07.2023 Gündem
Gaziantep’teki faciada acı detay! ‘Perdeyi düzeltmek isterken kontrolü kaybetti’
Gaziantep’teki faciada acı detay! ‘Perdeyi düzeltmek isterken kontrolü kaybetti’ Gaziantep’te yardım için duran 2 İHA muhabirinin de aralarında bulunduğu 16 kişinin öldüğü feci kazadan yaralı olarak kurtulan ve aynı kazada 2 oğlunu kaybeden yolcu Gülten Erpek’in ifadesi ortaya çıktı. Kazanın en yakın tanığı Gülten Erpek, kaza öncesinde şoförün tek elle direksiyonu tuttuğunu ve yan camda bulunan perdeyi düzeltmek isterken kaza yaptığını ifade etti.
1.10.2022 Yaşam
Okulda 'cinsel istismar' skandalı! Öğretmen sekiz öğrenciye...
Okulda 'cinsel istismar' skandalı! Öğretmen sekiz öğrenciye... Ankara'nın Keçiören ilçesinde lisede beden eğitimi öğretmeni E.D. hakkında, 15 yaşındaki 8 kız öğrenciye 'cinsel istismar' suçlamasıyla 168 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.
19.02.2022 Gündem
Metroda dehşet saçmıştı! İlk kez hakim karşısında: 'Saldırdığımı kabul etmiyorum'
Metroda dehşet saçmıştı! İlk kez hakim karşısında: 'Saldırdığımı kabul etmiyorum' Kadıköy-Tavşentepe metrosunda geçtiğimiz kasım ayında kadınlara elinde bıçaklarla tehditler savurduğu gerekçesiyle hakkında 18 yıl 3 aya kadar hapis istemiyle dava açılan Emrah Yılmaz ilk kez hakim karşısına çıktı. Sanık Emrah Yılmaz savunmasında bıçağı bileyciden aldığını bu yüzden yanında olduğunu söyleyerek, "Olayın sonunda ağır sözler hakaretler ettim. Öfkeme hakim olamadım. Metro da çalışan güvenlikler hakkında soruşturma açılmıştır. Güvenlikler görevinin gereğinin yerine getirmemiştir. Müştekilere saldırdığımı kabul etmiyorum. Ben bu hususların incelenmesini istiyorum" dedi.
18.02.2022 Gündem
Sıla Şentürk'ü ölüme götüren ihmaller zinciri!
Sıla Şentürk'ü ölüme götüren ihmaller zinciri! Sıla Şentürk, Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde okuyordu. Staj eğitimi için ortak bir WhatsApp grubu kurulmuştu. İlk ifadelere göre genç Kız, katili Hüseyin Can Gökçek ile orada tanıştı. Sıla’yı daha 16 yaşında hayattan koparan cinayet, önceki gün sabah saatlerinde Giresun merkeze bağlı Erikliman köyünde işlenmişti. Genç kızın son bir yılda yaşadıkları ise cinayetin nasıl “Geliyorum” dediğini gözler önüne serdi.
18.02.2022 Gündem
Dezenfektanla yakılarak hayatını kaybetmişti! 'Oğlum kasten yakıldı'
Dezenfektanla yakılarak hayatını kaybetmişti! 'Oğlum kasten yakıldı' Bursa’da mahallesine gelen İsmail K. tarafından sokak ortasında dezenfektanla ateşe verildikten sonra hayatını kaybeden Burak Altun’un acılı annesi konuştu. Gözü yaşlı anne, şüpheliyle oğlunun arkadaş olmadığını, olayın kasten yapıldığını ileri sürdü. Öte yandan Altun ailesi, ihmaller zinciri olduğunu iddia ettikleri olayla ilgili bir çok kurumdan şikayetçi oldu.
27.01.2022 Yaşam
Minik Alperen'in ölümündeki 'ihmaller zinciri' gerekçeli kararda
Minik Alperen'in ölümündeki 'ihmaller zinciri' gerekçeli kararda İzmir'in Çiğli ilçesinde okul servis minibüsünde unutulmasının ardından yaşamını yitiren 3 yaşındaki Alperen Sakin'in ölümüne ilişkin verilen cezalardaki gerekçeli karar açıklandı.
3.01.2019 Gündem
Alperen Sakin'in ölümüyle ilgili flaş gelişme
Alperen Sakin'in ölümüyle ilgili flaş gelişme İzmir'in Çiğli ilçesinde okul servis minibüsünde unutulmasının ardından yaşamını yitiren 3 yaşındaki Alperen Sakin'in ailesi, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve 2 şube müdürü hakkında "ihmal suretiyle görevi kötüye kullanma" suçlamasıyla dava açtı.
17.09.2018 Gündem
Bir kez daha yıkıldılar
Bir kez daha yıkıldılar Soma’da 301 madenci göz göre göre hayatını kaybetti. 432 çocuk yetim kaldı. Aileler 4 yıl boyunca adalet aradı. Ve dün karar çıktı. Mahkeme her bir madencinin hayatı karşılığında 7’şer aylık hapis cezası verdi. Madenci aileleri ikinci kez yıkıldı, gözyaşına boğuldu.
11.07.2018 Gündem
Başbağlar katliamında çarpıcı ABD iddiası!
Başbağlar katliamında çarpıcı ABD iddiası! Erzincan’da 33 vatandaşın kurşuna dizilip yakıldığı katliamda ABD parmağı. Sanıkları serbest kalan katliamda, vahşetin yaşandığı gün Başbağlar semalarında ABD helikopterlerinin uçtuğu iddia edildi.
5.07.2018 Gündem
Alperen'i ölüme götüren skandalın görüntüleri ortaya çıktı
Alperen'i ölüme götüren skandalın görüntüleri ortaya çıktı İzmir'in Çiğli İlçesi'nde, kreş servisinde unutulan 3 yaşındaki Alperen Sakin'in ölümüne neden skandallar zincirinin okul sahibi tarafından önce yerinden sökülüp saklanan sonra polisin araştırmalarıyla bulunan görüntüler ortaya çıktı.
11.11.2017 Yaşam
Bahçeli: Enkaz üzerinde siyaset yapılmamalıdır
Bahçeli: Enkaz üzerinde siyaset yapılmamalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "17 Ağustos 1999 başta olmak üzere, tüm depremlerde hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum. Allah milletimizi görünür, görünmez bütün musibetlerden korusun. Depremden değil, kayıtsızlık, kararsızlık ve hazırlıksızlıktan ürkelim. Japonya'da tek tük yaralanmaya neden olan bir depremin, ülkemizde nasıl oluyor da binlerce insanımızın hayatına kastettiğini düşünelim." ifadelerini kullandı.
17.08.2017 Siyaset
Hakim amca bizi unutmayın!
Hakim amca bizi unutmayın! Osmaniye’de 5 Haziran 2017 tarihinde okul gezisi yapan midibüs kanala uçtu. Kazada 7’si çocuk 14 kişi hayatını kaybetti. Kazanın üstünden bir yıl geçmesine rağmen hâlâ iddianame hazırlanmadı
2.07.2017 Yaşam
Ölüm havuzunda ihmaller zinciri
Ölüm havuzunda ihmaller zinciri Sakarya’nın Akyazı ilçesinde 3’ü çocuk 5 kişinin kaçak akıma kapılıp hayatını kaybettiği yüzme havuzunda 4 ölümcül ihmal tespit edildi
29.09.2021 Gündem
İhmaller zinciri
İhmaller zinciri Fransa, Belçika ve Almanya'da gerçekleşen terör saldırılarında yetkililerin ihmallerinin olduğu ortaya çıktı
17.06.2021 Dünya
Yangın merdiveni yanında 4 ceset!
Yangın merdiveni yanında 4 ceset! Aladağ Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yurt yangını ile ilgili hazırlattığı bilirkişi ön raporunda yangının nedenleri ve 12 can kaybına neden olan ihmaller zinciri şöyle sıralandı.
29.09.2021 Gündem
Uzman gözüyle ihmaller zinciri
Uzman gözüyle ihmaller zinciri Çatı, perde beton olmadığı için çöktü...
29.09.2021 Gündem
Masum bir geziyi faciaya çeviren ihmaller zinciri!
Masum bir geziyi faciaya çeviren ihmaller zinciri! Osmaniye’ye okul gezisi yapan midibüsün kanala uçmasıyla yaşanan faciaya çok sayıda ihmalin neden olduğu ortaya çıktı. İşte 7’si çocuk 14 kişinin canını alan ihmaller zinciri...
6.06.2016 Yaşam
MİT’in ihbarına 52 kişi öldükten sonra bakılmış!
MİT’in ihbarına 52 kişi öldükten sonra bakılmış! Reyhanlı faciasından bir gün önce MİT’in bombalı araçların plakalarını emniyet birimlerine bildirdiği, ancak bu ihbarın patlamadan 9 saat 41 dakika sonra görüldüğü ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İhmaller Zinciri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ihmaller zinciri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.