İhh

İhh

Son dakika ihh haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ihh ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ihh haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İhh

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ihh gelişmeleri de dahil olmak üzere 444 ihh haberi bulunmuştur. Tüm ihh haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kaybolduktan 25 gün sonra parçalara ayrılmış cesedi bulunmuştu; şüpheli kardeşi adliyede
Kaybolduktan 25 gün sonra parçalara ayrılmış cesedi bulunmuştu; şüpheli kardeşi adliyede Eskişehir'de kaybolduktan 25 gün sonra parçalara ayrılmış cesedi bulunan Nazmi Önal'ın (64) ölümüne ilişkin soruşturmada gözaltına alınan kardeşi M.Ö., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
10.01.2024 Gündem
İHH Konya Binance mesajı | İHH Konya nedir, İHH Konya Binance mesajı yeni bir dolandırıcılık yöntemi mi?
İHH Konya Binance mesajı | İHH Konya nedir, İHH Konya Binance mesajı yeni bir dolandırıcılık yöntemi mi? İHH Konya mesaj geldi, şikayetleri arttı. Son günlerce birçok vatandaş Binance üyeliğim ya da hesabı olmamasına rağmen İHH Konya adlı kullanıcıdan bloke konmuştur aktif etmek için linke tıklayın tarzında mesajlar alıyor. Mağduriyetlerini dile getiren vatandaşlar İHH Konya Binance mesajı ile ilgili aramalarını hızlandırdı. Peki, İHH Konya nedir, İHH Konya Binance mesajı dolandırıcı mı? İşte İHH Konya dolandırıcılığı ile ilgili merak edilenler…
27.12.2023 Gündem
Kayıp olarak aranıyordu, 25 gün sonra parçalanmış cesedi bulundu
Kayıp olarak aranıyordu, 25 gün sonra parçalanmış cesedi bulundu Eskişehir'de 25 gün önce evinden çıkıp, bir daha haber alınamayan şizofreni hastası Nazmi Önal'ın (64) parçalara ayrılmış cesedi bulundu. Yapılan ilk incelemede, Önal’ın cesedinin sokak hayvanları tarafından parçalanıp, farklı yerlere taşındığı belirlendi.
21.10.2023 Yaşam
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı!
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı! İsrail'in Gazze'de sivilleri öldürmesine ABD ve Avrupa sessiz kalırken, İsrail savaş uçaklarının bir hastaneyi bombalaması dünyayı şok etti. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar, İsrail'in Gazze'de hastaneye düzenlediği ve 500'den fazla kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı lanetledi. ABD'nin Kürecik Radar Üssü önünde de toplanan vatandaşlar saldırıya tepki gösterdi. İstanbul Valiliği dün akşam İsrail Başkonsolosluğu önünde yapılan protesto eylemleri ile ilgili basın açıklaması yaptı. Yazılı olarak yapılan açıklamada protesto eylemleri sırasında kalp krizi geçiren bir kişinin hayatını kaybettiği, olaylarda taşkınlık çıkaran 5 kişinin ise gözaltına alındığı ifadelerine yer verildi. Açıklamada ayrıca 43'ü polis 63 kişinin de yaralandığı belirtildi.
18.10.2023 Gündem
Bakan Soylu: 554 bin Suriyeli ülkesine gönüllü döndü
Bakan Soylu: 554 bin Suriyeli ülkesine gönüllü döndü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, canlı yayında gündeme dair soruları yanıtladı. Bakan Soylu, "554 bin Suriyeli ülkesine gönüllü döndü. Onurlu dönüş için çalışıyoruz. Türkiye’de şu anda 3 milyon 381 bin Suriyeli var. Azalıyor, daha da azalacak" ifadelerini kullandı.
25.05.2023 Gündem
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı Bursa'da, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti ise 2’şer milletvekili çıkardı.
15.05.2023 Gündem
Kurbanlık fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Yüzde yüz arttı, 8 bin liradan başlayacak
Kurbanlık fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Yüzde yüz arttı, 8 bin liradan başlayacak Vatandaş kurbanlık arayışına başladı. Canlı hayvan kilogram fiyatı geçen yıla göre % 100’ün üzerinde artarak ortalama 165 TL’den satılacak. Bu yıl % 50 artış beklenen bağışlar deprem bölgesine gidecek. Kurbanlık bir küçükbaş fiyatı ortalama 7-8 bin TL'den başlayıp 12-13 bin TL'ye çıkacak. Büyükbaş fiyatı ise 70-80 bin TL'den başlayıp 130 bin TL'yi bulacak. Diyanet, Mehmetçik Vakfı, Lösev, İHH gibi dernek, vakıf ve kurumlar aracılığıyla yapılan bağışlarda ortalama hisse bedelleri ise küçükbaşta 5-6 bin TL, büyükbaşta ise 7-8 bin TL olacak.
6.05.2023 Ekonomi
Enkazdan 61 saat sonra sağ çıkarılan 8 yaşındaki Zübeyde: Kardeşim minik, ölebilir
Enkazdan 61 saat sonra sağ çıkarılan 8 yaşındaki Zübeyde: Kardeşim minik, ölebilir Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremde enkaz altından kurtarılan minik Zübeyde’nin “Ama kardeşim minik benim ölebilir” sözü herkesi duygulandırdı.
8.02.2023 Gündem
Kayıp Seda Nur, 4 gündür aranıyor! Gözü yaşlı annesi: 'Ciğerlerim yanıyor'
Kayıp Seda Nur, 4 gündür aranıyor! Gözü yaşlı annesi: 'Ciğerlerim yanıyor' Antalya'da, 24 Kasım'da direksiyon dersine gitmek için evden ayrıldıktan sonra, bir daha haber alınamayan Seda Nur Uludağ'ın (21), bulunması için çalışmalar bugün de sürdü. Umutları tükenmeye başlayan acılı anne, “Gören, bilen varsa bir haber versin. Ciğerlerim yanıyor” dedi.
28.11.2022 Gündem
AFAD: Düzce'de 219 artçı meydana geldi
AFAD: Düzce'de 219 artçı meydana geldi İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nca (AFAD), Düzce'nin Gölyaka ilçesi merkezli 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından, en büyüğü 4.3 olmak üzere, toplam 219 artçı meydana geldiği, 93 kişinin de yaralandığı açıklandı.
24.11.2022 Gündem
Doğu Afrika’da kuraklık 36,1 milyon kişiyi etkiledi
Doğu Afrika’da kuraklık 36,1 milyon kişiyi etkiledi Somali, Etiyopya ve Kenya’da devam eden kuraklıktan şu ana kadar 36,1 milyon kişi etkilendi. Üç ülkede, kuraklık sebebiyle temiz suya ve gıdaya erişimde büyük zorluklar yaşanıyor.
4.11.2022 Dünya
Tıp fakültesini kazanan Faris, bıçaklı kavgada öldürüldü
Tıp fakültesini kazanan Faris, bıçaklı kavgada öldürüldü Hatay’da dün kimliği açıklanmayan kişilerle tartışan Faris Muhammed Al-Ali (17), bıçaklanarak öldürüldü. Faris Muhammed Al-Ali'nin, bu yıl tıp fakültesini kazandığı belirtildi.
4.09.2022 Yaşam
Merada kaybolan Ali için arama çalışması başlatıldı
Merada kaybolan Ali için arama çalışması başlatıldı Eskişehir’in Mihalıççık ilçesinde, meraya çıkan Ali Akkanat (25) bir daha dönmedi. Ailesinin başvurusu üzerine kurtarma ekibi oluşturulurken, bölgede arama başlatıldı.
19.08.2022 Yaşam
Ödemeler hesaplara yatmaya başladı! Resmen açıklandı: 5 bin, 10 bin TL...
Ödemeler hesaplara yatmaya başladı! Resmen açıklandı: 5 bin, 10 bin TL... Ödemeler başladı. Resmi açıklama geldi. İstanbul'da sel felaketinden etkilenenler için nakit para yardımı yapılacak. İstanbul Valiliği dün gece saatlerinde başlayan kuvvetli yağış sonrasında Haramidere’nin taşması sonucu Esenyurt’ta yaşanan su baskınları ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "18 mahallede 134 konut, 15 iş yeri, 3 fabrika, 1 dernek binası ve 1 cami zarar gördü. Yapılan incelemelerin ardından; AFAD Başkanlığı ve Esenyurt Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından taşkından zarar gören konutlar için 5 bin TL, iş yerleri için 10 bin TL yardım ödemesi yapılmaya başlanmıştır" denildi. İşte son dakika haberinin detayları...
10.07.2022 Ekonomi
İstanbul'da yağmurun bilançosu belli oldu: 134 konut, 15 iş yeri, 3 fabrika...
İstanbul'da yağmurun bilançosu belli oldu: 134 konut, 15 iş yeri, 3 fabrika... İstanbul'u kuvvetli yağmur vurdu. İstanbul Valiliği dün gece saatlerinde başlayan kuvvetli yağış sonrasında Haramidere'nin taşması sonucu Esenyurt'ta yaşanan su baskınları ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada , " 18 mahallede 134 konut, 15 iş yeri, 3 fabrika, 1 dernek binası ve 1 cami zarar gördü" denildi. İşte son dakika haberinin detayları...
10.07.2022 Gündem
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı: 1 milyon Suriyeli'nin geri dönüşünü sağlamayı hedefliyoruz
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı: 1 milyon Suriyeli'nin geri dönüşünü sağlamayı hedefliyoruz  Küresel Parlamenter Göç Konferansı'nda  'Dünyada En Fazla Yerinden Edilmiş İnsan Barındıran Ülke Olarak Türkiye Tecrübesi' başlıklı panelde konuşan İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, “1 milyon Suriyeli'nin geri dönüşünü sağlamayı hedefliyoruz. Bu çerçevede 13 bölgede yerleşim alanları kurulacak ve içlerinde sadece konutlar değil, ticarethaneler, diğer sosyal mekanlar, yönetim merkezleri bulunacak. Bu bölgelerden de 3 tanesinin bütün detay projeleri hazırlandı" dedi.
21.06.2022 Siyaset
Köprüçay'da kaybolan Burundili turisti arama çalışması 3'üncü gününde
Köprüçay'da kaybolan Burundili turisti arama çalışması 3'üncü gününde Antalya'nın Manavgat ilçesinde Köprüçay Irmağı'na girmesinin ardından akıntıya kapılarak kaybolan Burundili Ally Seifu Bukere (22) için başlatılan ve şiddetli yağmur dolayısıyla dün durdurulan arama-kurtarma çalışmaları 3'üncü günde devam ediyor.
13.06.2022 Yaşam
Bakan Soylu: Amerika ve Avrupa'nın elinden Suriye ve Irak'ı kurtaracağız
Bakan Soylu: Amerika ve Avrupa'nın elinden Suriye ve Irak'ı kurtaracağız  Esenler''deki İyilik Fuarı'nın açılışında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Allah şahidimiz olsun. Nasıl Doğu ve Güneydoğu'ya huzur getirmişsek Amerika ve Avrupa'nın elinden Suriye'yi de, Irak'ı da kurtaracağız, oralara da huzur getireceğiz" dedi.  
16.04.2022 Siyaset
Manavgat'ı sel vurdu! Vatandaşlar bot ve iş makineleriyle kurtarıldı
Manavgat'ı sel vurdu! Vatandaşlar bot ve iş makineleriyle kurtarıldı Antalya'nın Manavgat ilçesinde, şiddetli yağış nedeniyle dere taşınca 171 villanın bulunduğu sitedeki evleri, su bastı. Sitede oturanlar için seferber olan ekipler, mahsur kalanları bot ve iş makineleriyle kurtardı. Tahliyeler sırasında 'Hena' isimli köpek de evden botla alındı.
12.01.2022 Gündem
Bursa'da kendisinden haber alınamayan engelli genç aranıyor
Bursa'da kendisinden haber alınamayan engelli genç aranıyor Bursa'nın İnegöl ilçesinde, öğle saatlerinde evinden çıkan ve yaklaşık 8 saattir kendisinden haber alınmayan işitme ve konuşma engelli Mehmet Kardaş'ın (19) bulunması için 70 kişilik ekip ile arama- kurtarma çalışması başlatıldı. 
1.12.2021 Yaşam
Genç mühendis Tarık Kesekçi son yolculuğuna uğurlandı
Genç mühendis Tarık Kesekçi son yolculuğuna uğurlandı Bursa'da otomobilin TIR'a çarptığı kazada 3 arkadaşıyla birlikte hayatını kaybeden uçak mühendisi Tarık Kesekçi (26), memleketi Nevşehir'de, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar'ın da katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Selçuk Bayraktar, Baykar'da çalışan Kesekçi için "Son haftalarda kendisiyle görüştüğümüzde büyük işler başarmıştı, görüştüğümüzde daha da önemli bir projeyi söylemiştim" dedi.
28.11.2021 Gündem
Baykar'ın acı kaybı! Katliam gibi kaza! 4 kişi hayatını kaybetti
Baykar'ın acı kaybı! Katliam gibi kaza! 4 kişi hayatını kaybetti Bursa'da TIR’a arkadan çarpan otomobilin sürücüsü Muratcan Kaya (21) ile yanındaki 3 kişi yaşamını yitirdi. İHH İnsani Yardım Vakfı personeli olan Kaya’nın İstanbul’dan, yanındaki 3 gönüllüyle birlikte kentteki bir programa katılmak için yola çıktığı belirtildi. Öte yandan, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar da Twitter hesabından 'Çok sevdiğim mühendis kardeşim Tarık Kesekçi, Hâkk'a yürüdü. AKINCI'da birlikte çok sabahladık. Seni çok özleyeceğim kardeşim..." mesajını paylaştı.
27.11.2021 Yaşam
Bakan Soylu, Bartın'da sel bölgelerinde inceleme yaptı
Bakan Soylu, Bartın'da sel bölgelerinde inceleme yaptı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sel felaketinde büyük bir imtihanla karşı karşıya kaldıklarını, bu sınavı mahcup olmadan verdiklerini, aynı dönemde sel yaşayan bazı batı ülkelerinin ise halen "patinaj yaptığını" belirtti.
28.08.2021 Gündem
Sel felaketinde kaç kişi öldü? Sel felaketinde can kaybı yükseldi! Bartın, Sinop, Kastamonu sel felaketinde son durum!
Sel felaketinde kaç kişi öldü? Sel felaketinde can kaybı yükseldi! Bartın, Sinop, Kastamonu sel felaketinde son durum! Batı Karadeniz 3 gündür devam eden aşırı yağışlar nedeniyle sel felaketi yaşıyor. 11 Ağustos'ta başlayan yağışlar Bartın ili Ulus ilçesi, Kastamonu ili Azdavay, İnebolu, Bozkurt, Küre ve Pınarbaşı ilçeleri ve Sinop ili Ayancık ilçelerinde sele neden oldu. Bölgede arama kurtarma çalışmaları sürerken, ölüm ve yaralı haberleri de artıyor. Sel felaketini yakından takip eden vatandaşlar selde kaç vatandaşın hayatını kaybettiğini, son durumun nasıl olduğunu anbean takip ediyor. İşte sel felaketinde son durum…
14.08.2021 Gündem
Selde kaç kişi öldü, selde hayatını kaybedenlerin isimleri belli mi? Kastamonu, Sinop ve Bartın’daki sel felaketinde son durum!
Selde kaç kişi öldü, selde hayatını kaybedenlerin isimleri belli mi? Kastamonu, Sinop ve Bartın’daki sel felaketinde son durum! Selde kaç kişi öldü? Kastamonu, Sinop ve Bartın’da gerçekleşen sel felaketlerinde hayatını kaybedenlerin sayısı 27'ye yükseldi. Kastamonu'da 25, Sinop'ta 2 kişi yaşamını yitirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesine gidecek. Kastamonu, Sinop ve Bartın’daki sel felaketinde son durum!
13.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İhh ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ihh haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.