İguana

İguana

Son dakika iguana haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iguana ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iguana haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İguana

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iguana gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 iguana haberi bulunmuştur. Tüm iguana haberleri aşağıda listelenmiştir.
Polise yakalandı, zehirli yılanla intihar etti
Polise yakalandı, zehirli yılanla intihar etti Güney Afrika'da polis tarafından yakalanan bir hayvan kaçakçısı, ev araması sırasında zehirli yılana kendisini ısırtarak intihar etti.
9.04.2024 Dünya
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla gerçekleşen 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali bu akşam düzenlenen Ödül Töreni ile sona erdi. İşte ödül alan filmler ve isimler...
8.10.2022 Magazin
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ulusal yarışma filmleri belli oldu
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ulusal yarışma filmleri belli oldu Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla 1-8 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin, Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda yer alacak 10 film belli oldu.
1.09.2022 Kültür Sanat
İstanbul merkezli 14 ilde eş zamanlı operasyon! 303 yabani hayvan ele geçirildi
İstanbul merkezli 14 ilde eş zamanlı operasyon! 303 yabani hayvan ele geçirildi İstanbul merkezli 14 ilde aralarında egzotik ve yaban hayvanların da bulunduğu hayvan kaçakçılarına operasyon düzenlendi. 62 adrese eş zamanlı yapılan operasyonda 303 hayvan ele geçirildi. Operasyonda 62 şüpheli gözaltına alındı.
21.06.2022 Yaşam
İ harfi ile hayvan isimleri nelerdir?
İ harfi ile hayvan isimleri nelerdir? İ harfi ile başlayan pek çok duyulan duyulmayan hayvan isimleri bulunuyor. Kimi zaman kelime oyunlarında kimi zaman da hayvanlar alemini yakından tanımada insanların merak ettikleri i harfli hayvan isimleri bulunuyor. Peki, İ harfi ile hayvan isimleri nelerdir? İ ile başlayan hayvanlar ne? İşte detaylar…
21.02.2022 Gündem
Uzmanlardan şaşırtan uyarı: Gökten iguana yağabilir
Uzmanlardan şaşırtan uyarı: Gökten iguana yağabilir ABD'nin Florida eyaletinde sıcaklıkların düşmesiyle birlikte hava durumu uzmanlarından sıra dışı bir uyarı geldi. Uzmanlar, ağaçlarda uyumayı seven iguanaların insanların üzerine düşebileceği konusunda Florida sakinlerini uyardı.
26.01.2022 Dünya
Otomobilin ön tekerine sıkışan iguana, güçlükle çıkarıldı!
Otomobilin ön tekerine sıkışan iguana, güçlükle çıkarıldı! Otomobilin ön tekerine sıkışan iguana, güçlükle çıkarıldı!
31.12.2020 Yaşam
Park halindeki araca bakınca şok oldular! Kimse yaklaşamadı...
Park halindeki araca bakınca şok oldular! Kimse yaklaşamadı... Antalya'da bir sürücünün, park halindeki otomobilinin ön tekeri ile kaportasının arasına giren iguanayı çıkarmaya çalıştığı anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
31.12.2020 Yaşam
İnsan kaçakçılarının kadın liderinin görüntüleri ortaya çıktı
İnsan kaçakçılarının kadın liderinin görüntüleri ortaya çıktı İstanbul polisinin düzenlediği operasyonda yakalanan göçmen kaçakçısı çetenin kadın liderinin görüntüleri ortaya çıktı. Şebekenin lideri Songül Ç. adlı kadının yakalanmadan önce kendi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı görüntülerde, tropikal iklimlerde yaşayan egzotik kertenkele türü iguana ile poz verip göçmenleri taşıdığı minibüste trafikte tek elle araç kullanarak tespih salladığı kareler yer alıyor.
23.12.2020 Gündem
Çatalca’da iguana şaşkınlığı! Yoldan geçen vatandaşlar buldu
Çatalca’da iguana şaşkınlığı! Yoldan geçen vatandaşlar buldu İstanbul Çatalca’nın Kabakça mahallesinde yol kenarında korkarak tel örgüye tırmanan iguana, Orman Bakanlığı ekipleri tarafından koruma altına alındı.
22.08.2020 Yaşam
Polisler içeri girince şaşkına döndü! Hepsi evden çıktı
Polisler içeri girince şaşkına döndü! Hepsi evden çıktı İstanbul'da yasadışı silah ticareti yapılan 2 eve polis operasyon düzenledi. Gerçekleştirilen operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı. Silivri'deki bir eve düzenlenen operasyonda nesli tükenme tehlikesi altında olan aralarında puma, iguana, kedi ve kuşların da bulunduğu çok sayıda hayvan ele geçirildi.
21.08.2020 Gündem
Taksici durakta iguana görünce timsah sanıp kaçtı
Taksici durakta iguana görünce timsah sanıp kaçtı Yalova’da taksi durağının içinde iguanayı fark eden taksici şaştı kaldı. Panikle duraktan çıkan taksici, durumu itfaiyeye bildirdi.
12.08.2020 Yaşam
Üsküdar'da bulunan iguanaya 'bayram' ismi verildi
Üsküdar'da bulunan iguanaya 'bayram' ismi verildi İstanbul Üsküdar'da bulunan bir binanın bahçesinde bulunan iguana 'Bayram' ismi verildi.
29.07.2020 Yaşam
Üsküdar'da 1 metre 12 santimetre boyunda iguana bulundu!
Üsküdar'da 1 metre 12 santimetre boyunda iguana bulundu! Üsküdar'da bulunan 1 metre 12 santimetre boyunda ve 6 yaşında olan iguana, Üsküdar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünce koruma altına alındı.
28.07.2020 Gündem
Korkulan oldu! Yeniden harekete geçti
Korkulan oldu! Yeniden harekete geçti Ekvador'a bağlı Galapagos Adaları'nda La Cumbre Yanardağı'nda patlama meydana geldi.
13.01.2020 Dünya
'Lolita' filminin yıldızı Sue Lyon hayatını kaybetti
'Lolita' filminin yıldızı Sue Lyon hayatını kaybetti Ünlü yönetmen Stanley Kubrick'in yönettiği 'Lolita' filmiyle tanınan Amerikalı aktris Sue Lyon, 73 yaşında hayatını kaybetti.
29.12.2019 Magazin
Birce Akalay özür diledi: Kapımda ölü buldum!
Birce Akalay özür diledi: Kapımda ölü buldum! Birce Akalay, evini ilaçlattıktan sonra kapısının önünde ölen bir iguana yavrusunun fotoğrafını paylaştı.
31.08.2019 Magazin
Düzce'de iguana yakalandı
Düzce'de iguana yakalandı Düzce'de itfaiye ekiplerince bir iguana yakaladı.
21.05.2019 Yaşam
Otele iguana baskını!
Otele iguana baskını! Kosta Rika'da bir otele yapılan baskında kutu içinde 81 yavru iguana ele geçirildi...
26.05.2015 Yaşam
Ata Demirer'den bomba açıklama: Özge ile yeniden...
Ata Demirer'den bomba açıklama: Özge ile yeniden... Ata Demirer, komik veteriner 'Niyazi Gül'ün macerasını anlatan 'Niyazi Gül Dört Nala' filminin İzmir'deki setinde konuştu: Filmde birçok hayvan var...
23.02.2015 Magazin
'Yeni yıl hedefimiz düğün ve bebek'
'Yeni yıl hedefimiz düğün ve bebek' Dünyaca ünlü motosiklet markası ‘TT Custom Choppers’ın sahibi Tarhan Telli ve Avusturya’da kayak yaparken tanışıp evlendiği Aylin Telli ile yıldırım aşklarını konuştuk. Aylin-Tarhan Telli çifti, yeni hayatlarını Şamdan Plus’a anlattı...
24.01.2015 Magazin
Iguana ne oldu?
Iguana ne oldu? Sabri Sarıoğlu ile Tuncay Şanlı arasında geçen diyalog, futbolseverleri tebessüm ettirdi.
4.02.2014 Futbol
Hayvan satışı yapacaklar
Hayvan satışı yapacaklar Son günlerde dayak iddiaları ile gündeme gelen ünlü çift ticareti sevdi.
15.01.2014 Magazin
Maria Sibylla Merian için Doodle yayınlandı
Maria Sibylla Merian için Doodle yayınlandı Google, Maria Sibylla Meria''ın doğum günü için Doodle yayınladı.
2.04.2013 Bilim ve Teknoloji
'Kocamın iguana ile ilişkisi var!'
'Kocamın iguana ile ilişkisi var!' Böyle boşanma sebebi görülmedi!
16.11.2012 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İguana ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iguana haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.