Iggy Azalea

Iggy Azalea

Son dakika Iggy Azalea haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Iggy Azalea ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Iggy Azalea haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Iggy Azalea

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ıggy azalea gelişmeleri de dahil olmak üzere 48 ıggy azalea haberi bulunmuştur. Tüm ıggy azalea haberleri aşağıda listelenmiştir.
Iggy Azalea evini satışa çıkardı! Fiyatı dudak uçuklatıyor...
Iggy Azalea evini satışa çıkardı! Fiyatı dudak uçuklatıyor... Ünlü rap şarkıcısı Iggy Azalea, çocuk oyun alanı yaptırmak için komşularından inşaat izni çıkmayınca evini satmaya karar verdi. Azalea, evini bir milyon dolar karla satışa çıkardı.
19.01.2022 Magazin
'Midemi bulandırdı' dedi, hesaplarını kapattı
'Midemi bulandırdı' dedi, hesaplarını kapattı Avustralyalı rapçi Iggy Azalea'nın başı son günlerde medyaya sızdırılan çıplak fotoğrafları nedeniyle dertte.
28.05.2019 Magazin
Patron benim!
Patron benim! Avustralyalı şarkıcı Iggy Azalea (28), Miami’de yorgunluk atıyor.
7.08.2018 Magazin
Sınırları zorladı
Sınırları zorladı Şarkıcı Iggy Azalea, yeni albümü Survive The Summer’ın yayınlandığını Instagram’da paylaştığı cesur fotoğraflarla duyurdu.
3.08.2018 Magazin
Ödemesi  lüks cip
Ödemesi lüks cip Sayılı kadın ‘hip-hop’ şarkıcılarından Iggy Azalea, ünlü bir otomobil markasıyla olan ortaklığından ödemesini para yerine lüks bir ciple aldı.
5.04.2018 Magazin
2017’nin galibi Tarkan ve Sıla
2017’nin galibi Tarkan ve Sıla Etkinlik tutkunları bu yıl en çok beğenilen konser biletlerini seçti. Tarkan ve Sıla bu yıl konserleri en çok rağbet gören iki ismi oldu
30.11.2017 Magazin
'Iggy’nin poposuyla tanıştım'
'Iggy’nin poposuyla tanıştım' 'Fancy' ve Ariana Grande ile düeti 'Problem' single'ını Billboard Hot 100 listesine sokarak The Beatles'ın rekorunu kıran Iggy Azalea, 21 Ekim'de KüçükÇiftlik Park’ta konser verdi.
24.10.2017 Magazin
Şarkıları ile coşturdu
Şarkıları ile coşturdu Dünyaca ünlü şarkıcı Iggy Azalea, binlerce İstanbullu hayranı ile önceki gün ilk kez KüçükÇiftlik Park’ta buluştu.
22.10.2017 Magazin
İstanbul’u salladı
İstanbul’u salladı Avustralyalı Iggy Azalea, önceki akşam İstanbullularla buluştu.
22.10.2017 Magazin
Çekici olmak işimin parçası
Çekici olmak işimin parçası “Fancy” ve “Problem” parçalarıyla tüm dünyayı kasıp kavuran dünyaca ünlü rap şarkıcısı Avustralyalı Iggy Azalea, ilk kez konser vermek için İstanbul’da.
20.10.2017 Arşiv
Ayşe’den özel  şov!
Ayşe’den özel şov! Ayşe Hatun Önal, hip hop dünyasının renkli ismi Iggy Azalea’nın 21 Ekim’de Küçükçiftlik Park’ta vereceği konserin sahne açılışını yapacak.
6.10.2017 Magazin
Ayşe Hatun açılışı yapacak
Ayşe Hatun açılışı yapacak Hiphop dünyasının renkli ismi Iggy Azalea, 21 Ekim’de ilk kez Küçükçiftlik Part’ta sevenleri ile buluşacak.
5.10.2017 Magazin
Iggy Azalea ilk kez İstanbul'a geliyor!
Iggy Azalea ilk kez İstanbul'a geliyor! Dünyaca ünlü Avustralyalı hiphop şarkıcısı Iggy Azalea ilk kez konser vermek üzere İstanbul'a geliyor. Konser 21 Ekim'de KüçükÇiftlik Park’ta.
5.09.2017 Kültür Sanat
Iggy Azalea ilk kez İstanbul’a geliyor
Iggy Azalea ilk kez İstanbul’a geliyor “Fancy” ve Ariana Grande ile düeti ile Billboard Hot 100 listesine sokarak The Beatles’ın rekorunu kıran Iggy Azalea, ilk kez 21 Ekim’de KüçükÇiftlik Park’ta.
2.09.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Iggy Azalea ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ıggy azalea haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.