İdo Seferleri

İdo Seferleri

Son dakika İDO seferleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İDO seferleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İDO seferleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İdo Seferleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ido seferleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 450 ido seferleri haberi bulunmuştur. Tüm ido seferleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yalova'da deniz ile kara birleşti; İDO seferleri iptal
Yalova'da deniz ile kara birleşti; İDO seferleri iptal  Yalova'nın Çınarcık ilçesinde etkili olan şiddetli yağış ve fırtına sonrası taşan deniz, kara ile birleşti. İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) seferleri,nden birçoğu da iptal edildi.
26.11.2023 Gündem
İstanbul'da deniz ulaşımına olumsuz hava engeli
İstanbul'da deniz ulaşımına olumsuz hava engeli İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.
19.12.2022 Gündem
İDO seferleri iptal mi? 24-25 Eylül İDO iptal seferler!
İDO seferleri iptal mi? 24-25 Eylül İDO iptal seferler! İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş'nin (İDO) bazı seferleri iptal edildi. 24-25 Eylül İDO iptal seferler…
24.09.2022 Yaşam
Olumsuz hava koşulları yüzünden İDO ve BUDO seferleri iptal edildi
Olumsuz hava koşulları yüzünden İDO ve BUDO seferleri iptal edildi Marmara Denizi'ndeki olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) bazı seferleri iptal edildi.
21.01.2022 Gündem
BUDO ve İDO seferleri iptal edildi
BUDO ve İDO seferleri iptal edildi Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) ve İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) bazı seferleri, elverişsiz hava şartları sebebiyle iptal edildi.
30.11.2021 Gündem
Tam kapanmada İDO seferleri yapılacak mı? Yasakta İDO çalışacak mı?
Tam kapanmada İDO seferleri yapılacak mı? Yasakta İDO çalışacak mı? DO, koronavirüs salgınına karşı 29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19.00'dan, 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05.00'e kadar sürecek şekilde "tam kapanma” öncesinde bugün ve yarın için ek seferlerle sefer sayısını artırdığını duyurdu. Seferlerde tüm yolcular için HES kodu zorunluluğu devam ederken, terminallerde HES kodunun yolcuya ait olup olmadığı kimliklerle kontrol edilecek.
28.04.2021 Gündem
İDO seferleri devam ediyor mu? Bakanlık açkıladı
İDO seferleri devam ediyor mu? Bakanlık açkıladı İDO seferleriyle ilgili merak edilen açıklama geldi. İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), İçişleri Bakanlığının "Kısmi Kapanma" konulu genelgesi doğrultusunda, hafta içi seferlerine 05.00 ile 19.00 saatleri arasında devam edeceğini duyurdu.
15.04.2021 Gündem
Feribot seferleri iptal mi? İDO BUDO seferleri iptal mi?
Feribot seferleri iptal mi? İDO BUDO seferleri iptal mi? İDO BUDO seferleri iptal mi? İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Şehir Hatları, hava muhalefeti nedeniyle bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu. Bursa Deniz Otobüslerinin de (BUDO) bazı seferleri, elverişsiz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
9.02.2021 Gündem
İDO seferleri başladı mı? İDO seferleri var mı?
İDO seferleri başladı mı? İDO seferleri var mı? İDO seferleri başladı mı? sorusu merak ediliyordu. Korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle kademeli olarak durdurulan deniz seferleri, 1 Haziran itibariyle başladı. İDO ilk aşamada Pendik-Yalova ve Yenikapı-Yalova hatlarında seferlere başlarken, 2 Haziran itibariyle tarife dahilindeki diğer hatlara ait seferler kademeli olarak açıldı. Korona virüs salgını nedeniyle deniz ulaşımında durdurulan seferler, 1 Haziran itibariyle yeniden başladı. Pendik-Yalova ve Yenikapı-Yalova hatlarında seferlere başlayan İDO, 2 Haziran itibariyle kademeli olarak diğer seferleri de başlattı. Korona virüs tedbirleri kapsamında bir dizi önlemlerle gerçekleştirilen seferlerde sosyal mesafe ve maske kurallarına dikkat edildiği gözlendi. İşte İDO seferleri ile ilgili detaylar…
5.06.2020 Gündem
İstanbul'da kar yağacak mı? İstanbul'da okullar tatil mi?
İstanbul'da kar yağacak mı? İstanbul'da okullar tatil mi? Soğuk havalar yurdun büyük kesimini etkisi altına alırken Meteoroloji'den peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. Ankara dahil olmakla birlikte İç Anadolu ve birçok ilde kar yağışı etkili oluyor. İstanbul'da ise sağanak yağışlı ve fırtınalı hava kendisini gösterirken, vatandaşlara "tedbirli olun" çağrısı geldi. Valiliklerden "Okullar tatil edildi" açıklamaları da gelmeye başladı. İBB fırtınanın bilançosunu açıklayarak, "Rüzgar nedeniyle 128 ağaç yıkıldı. 8 araç da hasar gördü." ifadelerini kullandı.
7.01.2020 Yaşam
Deniz ulaşımına fırtına engeli
Deniz ulaşımına fırtına engeli Marmara Denizi'ndeki fırtına nedeniyle İstanbul Şehir Hatları ile İDO ve Bursa Deniz Otobüsleri'nin çok sayıda seferi iptal edildi.
29.11.2019 Gündem
Seferlere fırtına engeli!
Seferlere fırtına engeli! Kuzey Ege'de fırtına deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor. İDO'da bazı seferlerini iptal etmek zorunda kaldı.
4.01.2019 Gündem
İDO seferleri iptal edildi
İDO seferleri iptal edildi İstanbul Deniz Otobüsleri(İDO), Marmara Denizi'ndeki olumsuz hava koşulları nedeniyle bugünkü bazı seferlerini iptal ettiğini duyurdu.
20.12.2018 Gündem
İDO seferleri durdurmaktan vazgeçti
İDO seferleri durdurmaktan vazgeçti İstanbul Deniz Otobüsleri Sanayi ve Ticaret AŞ (İDO), daha önce 1 Aralık'ta durduracağını açıkladığı iç hat seferlerini yolcuların mağdur edilmemesi için sürdürme kararı aldı.
30.11.2018 Ekonomi
Meteorolojiden kritik uyarı! Bugünden itibaren...
Meteorolojiden kritik uyarı! Bugünden itibaren... Marmara ve Batı Karadeniz'de bugün hava sıcaklıklarının hissedilir derecede, kuzey ve batı bölgelerde 2 ila 8 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı bildirildi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı(İBB), önümüzdeki 3 gün boyunca sağanak, yer yer kuvvetli yağmur geçişleri ve kuvvetli fırtınanın yaşanmasının beklendiği uyarısında bulundu.
28.11.2018 Yaşam
Fırtına feribot seferlerini iptal ettirdi
Fırtına feribot seferlerini iptal ettirdi Kuzey Ege'de 4 gündür etkili olan fırtına nedeniyle deniz ulaşımında aksamalar yaşanıyor. Gökçeada'dan Kabatepe'ye ve Kabatepe'den Gökçeada'ya gerçekleştirilmesi planlanan seferler iptal edildi.
28.09.2018 Gündem
Son dakika! Seferler yeniden başladı
Son dakika! Seferler yeniden başladı İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) olumsuz hava koşulları nedeniyle tüm iç hat deniz otobüsü seferlerini iptal etti. İlerleyen saatlerde seferler yeniden başladı.
18.01.2018 Gündem
Deniz ulaşımına lodos engeli devam ediyor
Deniz ulaşımına lodos engeli devam ediyor Marmara Bölgesi'nde lodos fırtınası etkili oluyor. Fırtına nedeniyle nedeniyle İDO ve BUDO feribot seferlerinde de iptaller devam ediyor. İDO 22, BUDO 16 seferini iptal ettiğini duyurdu.
10.12.2017 Yaşam
İDO VE BUDO'dan sefer iptalleri
İDO VE BUDO'dan sefer iptalleri Marmara Bölgesi'ni etkisi altına alan yağışlı hava ve fırtına nedeniyle bazı deniz otobüsü ve feribot seferleri iptal edildi.
29.09.2021 Gündem
İDO ve BUDO'dan sefer iptalleri
İDO ve BUDO'dan sefer iptalleri Hava muhalefeti nedeniyle İDO ve BUDO bazı seferleri iptal etti.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da ido seferleri yapılıyor mu? (18 Temmuz)
İstanbul'da ido seferleri yapılıyor mu? (18 Temmuz) İstanbul'da yaşanan şiddetli yağış vatandaşların ido seferlerini sorgulamasına neden oldu. 18 Temmuz sabahı İstanbulluları etkisi altına alan gök gürültülü, şiddetli yapıl nedeniyle ulaşımda iptaller yaşandı. İşte yoğun yağışa bağlı olarak yapılan iptaller...
29.09.2021 Gündem
İDO seferlerine miting iptali
İDO seferlerine miting iptali Yenikapı'da 8-9 Nisan'da gerçekleştirilecek mitingler dolayısıyla bazı seferler iptal edildi
29.09.2021 Gündem
Meteoroloji'den hava durumu uyarısı! Geliyor...
Meteoroloji'den hava durumu uyarısı! Geliyor... Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun bazı kesimleri için yağış uyarısında bulundu. Yapılan son değerlendirmelere göre İstanbul'da öğle saatlerinden itibaren beklenen yağış hafta sonu boyunca etkili olacak. İşte meteorolojiden hava durumu raporu...
29.09.2021 Gündem
İDO seferleri iptal
İDO seferleri iptal Lodos Marmara'da deniz ulaşımını aksatıyor.
24.02.2017 Yaşam
Meteoroloji'den hava durumu açıklaması! (İstanbul'da kar ne zaman başlayacak?)
Meteoroloji'den hava durumu açıklaması! (İstanbul'da kar ne zaman başlayacak?) Meteoroloji'den hava durumu ile ilgili bir açıklama geldi. İstanbul'da kar uyarısından sonra hava durumunda sıcaklık git gide azaldı. Bu sabah lodosun etkisiyle hissedilen sıcaklıklar oldukça düştü. İDO ve BADO seferleri iptal edildi. Kar yağışının başlayacağı ve biteceği tarihler açıklandı. İşte İstanbul'da gün gün hava durumu raporu...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İdo Seferleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ido seferleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.