Budo

Budo

Son dakika budo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan budo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını budo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Budo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan budo gelişmeleri de dahil olmak üzere 311 budo haberi bulunmuştur. Tüm budo haberleri aşağıda listelenmiştir.
BUDO’nun 12 seferi iptal edildi
BUDO’nun 12 seferi iptal edildi Bursa Deniz Otobüsleri’nin (BUDO), 11 seferi olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
10.01.2024 Gündem
İDO, BUDO ve Şehir Hatları'nda seferler iptal: 9 Ocak iptal edilen vapur seferleri listesi...
İDO, BUDO ve Şehir Hatları'nda seferler iptal: 9 Ocak iptal edilen vapur seferleri listesi... 9 Ocak 2024 Salı günü yurt genelinde yaşanan kuvvetli fırtına ve yağış sonrası vapur seferlerinde iptale neden oldu. İDO, BUDO ve Şehir Hatları'nda çok sayıda sefer iptal edildi. İşte İDO, BUDO iptal olan seferler listesi...
9.01.2024 Gündem
İstanbul Valiliği: Fırtınada 1 kişi öldü
İstanbul Valiliği: Fırtınada 1 kişi öldü İstanbul Valiliği, etkili olan fırtına ve yağışlar sırasında 1 kişinin öldüğünü açıkladı.
22.12.2023 Gündem
Vapurlar çalışıyor mu? 5 Aralık Vapur seferleri iptal mi oldu?
Vapurlar çalışıyor mu? 5 Aralık Vapur seferleri iptal mi oldu? Vapurlar çalışıyor mu sorusunun yanıtı merak ediliyor. 5 Aralık Salı günü işe ve okula gidecek milyonlarca insan, Şehir Hatlarının internet sitesine akın etti. İstanbul'daki olumsuz hava koşulları sonrası bazı vapur seferler iptal oldu. İDO ve BUDO feribot seferleri de araştırma konusu oldu. Peki 5 Aralık Vapur seferleri iptal mi oldu?
4.12.2023 Gündem
BUDO'ya olumsuz hava engeli! Tüm seferler iptal edildi
BUDO'ya olumsuz hava engeli! Tüm seferler iptal edildi Marmara Bölgesini etkisi altına alan elverişsiz hava şartları sebebiyle BUDO, bugün yapacakları tüm seferlerin iptal edildiğini duyurdu.
18.11.2023 Gündem
BUDO hattında 6 sefer iptal edildi
BUDO hattında 6 sefer iptal edildi Bursa Büyükşehir Belediyesince işletilen Bursa Deniz Otobüsü (BUDO) seferlerinden bazıları, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.
11.11.2023 Yaşam
BUDO'nun bazı seferleri iptal edildi
BUDO'nun bazı seferleri iptal edildi Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Marmara Bölgesini etkisi altına alan elverişsiz hava şartları sebebiyle BUDO, bugün yapacakları bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.
29.03.2023 Yaşam
Kar yağışı Türkiye'yi vuracak! Sıcaklık 20 derece düşüyor, günlerce sürecek
Kar yağışı Türkiye'yi vuracak! Sıcaklık 20 derece düşüyor, günlerce sürecek Kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Kar yağışı Türkiye'nin büyük bir kesimini etkileyecek. Hava sıcaklıkları 20 dereceye kadar düşecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü`nün hava tahmin raporuna göre, ayın son haftasında yurt genelinde yağışlı havanın etkili olması bekleniyor. 54 il için sarı kodlu uyarı verilirken yarın bazı bölgelerde kar yağışının olacağı tahmin ediliyor. Yeni hava durumu raporuna göre bugün beklenen yağışların Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Adana'nın kuzey ve doğusu, Osmaniye, Hatay, Kahramanmaraş, Eskişehir, Ankara'nın kuzey ve batısı, Düzce, Zonguldak, Bolu, Karabük, Kırşehir, Nevşehir, Sivas ve Tokat çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Olumsuz hava şartları nedeniyle BUDO seferlerinden bazıları iptal edildi. İşte 28 Mart salı günü hava durumu raporu...
28.03.2023 Gündem
BUDO'nun bazı seferleri iptal edildi
BUDO'nun bazı seferleri iptal edildi Meteoroloji Genel Müdürlüğünün bildirmesiyle beraber, Marmara Bölgesini etkisi altına alan elverişsiz hava şartları sebebiyle BUDO, bugün yapacakları bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.
28.03.2023 Gündem
BUDO seferleri iptal mi? İptal edilen 10 BUDO seferi hangisi, 11 Mart BUDO seferleri neden iptal edildi? İptal edilen 10 BUDO seferi ve saatleri!
BUDO seferleri iptal mi? İptal edilen 10 BUDO seferi hangisi, 11 Mart BUDO seferleri neden iptal edildi? İptal edilen 10 BUDO seferi ve saatleri! BUDO seferleri iptal mi? 11 Mart BUDO seferleri neden iptal edildi? Sorularına yanıt aranıyor. Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO), Bursa-İstanbul arasındaki 10 seferi olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak. Peki, hangi BUDO seferleri iptal edildi?
11.03.2023 Gündem
İDO, BUDO ve Şehir Hatları'nın bazı seferi iptal edildi
İDO, BUDO ve Şehir Hatları'nın bazı seferi iptal edildi Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) ve İstanbul Deniz Otobüslerinin (İDO) seferlerinden bazılarının, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği duyuruldu. Kent genelinde etkili olan lodos nedeniyle bazı vapur seferleri de yapılamıyor.
11.03.2023 Gündem
BUDO'nun seferleri iptal edildi
BUDO'nun seferleri iptal edildi Meteoroloji Genel Müdürlüğünün, Marmara Bölgesini etkisi altına alan elverişsiz hava şartları sebebiyle BUDO, bugün yapacağı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.
8.02.2023 Gündem
İDO ve BUDO seferlerine fırtına engeli
İDO ve BUDO seferlerine fırtına engeli Bursa Büyükşehir Belediyesince işletilen Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) tüm seferleri, İstanbul Deniz Otobüslerinin (İDO) ise bazı seferleri fırtına nedeniyle yapılamayacak.
5.02.2023 Gündem
Lodos fırtınası nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada’ya tüm feribot seferleri iptal edildi
Lodos fırtınası nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada’ya tüm feribot seferleri iptal edildi Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yapılması planlanan tarifeli feribot seferleri lodos fırtınası nedeniyle iptal edildi.
18.01.2023 Gündem
BUDO'nun bazı seferleri iptal edildi
BUDO'nun bazı seferleri iptal edildi Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Marmara Bölgesini etkisi altına alan elverişsiz hava şartları sebebiyle BUDO, bugün yapacakları bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.
17.01.2023 Gündem
BUDO'nun bazı seferleri iptal edildi
BUDO'nun bazı seferleri iptal edildi Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Marmara Bölgesini etkisi altına alan elverişsiz hava şartları sebebiyle BUDO, bugün yapacakları bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.
11.12.2022 Gündem
BUDO'nun bazı seferleri iptal edildi
BUDO'nun bazı seferleri iptal edildi Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi (BUDO) Marmara Bölgesini etkisi altına alan elverişsiz hava şartları sebebiyle bugün yapacakları bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.
23.11.2022 Yaşam
İstanbul'da yağmur çilesi! Trafik kilitlendi, yoğunluk yüzde 76'lara çıktı
İstanbul'da yağmur çilesi! Trafik kilitlendi, yoğunluk yüzde 76'lara çıktı Kentte gece saatlerinden itibaren başlayan yağış yer yer etkili olmaya devam ederken birçok noktada trafik yoğunluğu yaşanıyor. Deniz ulaşımında da fırtına sebebiyle aksamalar yaşanırken, Şehir Hatları ve BUDO'da bazı seferler iptal edildi.
22.11.2022 Gündem
Bursa ve Bandırma'dan İstanbul'a yolcu taşıyan İDO arabalı vapur seferlerini iptal etti
Bursa ve Bandırma'dan İstanbul'a yolcu taşıyan İDO arabalı vapur seferlerini iptal etti Bursa'nın Mudanya ve Balıkesir’in Bandırma ilçesinde arabalı vapur seferlerini yürüten İstanbul Deniz Otobüsü arabalı seferlerini iptal etti.
13.06.2022 Gündem
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İndirim geliyor
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İndirim geliyor Arabası olan milyonları yakından ilgilendiriyor. Uzun süredir akaryakıt fiyatlarına yapılan zamlar gündemdeydi. Ancak yeni gelen habere göre akaryakıt fiyatlarına zam geliyor. Yarından itibaren motorine 1 lira 4 kuruş indirim bekleniyor. 11 Nisan 2022 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu?
11.04.2022 Ekonomi
BUDO'nun bazı seferleri iptal edildi
BUDO'nun bazı seferleri iptal edildi Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Marmara Bölgesini etkisi altına alan elverişsiz hava şartları sebebiyle BUDO, bugün yapacakları bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.
11.04.2022 Gündem
BUDO seferleri iptal mi, devam ediyor mu? Bursa ile İstanbul arası deniz otobüsü seferleri!
BUDO seferleri iptal mi, devam ediyor mu? Bursa ile İstanbul arası deniz otobüsü seferleri! BUDO seferleri iptal mi? Bursa ile İstanbul arasında Bursa Büyükşehir Belediyesince karşılıklı işletilen deniz otobüsü seferlerinden bazıları olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.
11.04.2022 Yaşam
İstanbul'da kar küreme ve tuzlama çalışmaları aralıksız sürdü
İstanbul'da kar küreme ve tuzlama çalışmaları aralıksız sürdü İstanbul'da gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle belediye ekipleri aralıksız çalıştı. Ekipler, yolların kapanmaması için büyük mücadele verdi.
13.03.2022 Gündem
ABD'nin Erbil konsolosluğuna füze saldırısı!
ABD'nin Erbil konsolosluğuna füze saldırısı! Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) Erbil kenti Valisi Ümit Hoşnav, Erbil kentine çok sayıda roket düştüğünü belirterek, roketlerin Erbil'de yer alan ABD Konsolosluğu binası yakınlarına düştüğünü duyurdu.
13.03.2022 Dünya
Fiyatlar uçuşa geçti! Uçakla seyahat daha avantajlı hale geldi
Fiyatlar uçuşa geçti! Uçakla seyahat daha avantajlı hale geldi Pandemide normalleşme süreci ile birlikte baharın da yaklaşmasıyla özellikle şehirlerarası seyahatler artacak. Ancak otobüs biletlerine gelen zamlardan vatandaşlar şikayetçi. Bazı lokasyonlar arası seyahatlerde otobüs bilet fiyatları uçağın da üzerine çıktı. Örneğin 14 Mart tarihinde İstanbul’dan Sivas’a seyahat etmek isteyen bir yolcu, uçak ile gitmeyi tercih ederse 420-485 lira arasında bilet parası ödüyor. Aynı güzergâhı otobüs ile giderse, fiyat 450 lira oluyor. TOFED Başkanı Birol Özcan “Taşımacılık yapan şirketler için mazotta KDV indirimi istiyoruz. Uçak biletlerine de taban fiyat uygulanmalı” dedi.
13.03.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Budo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki budo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.