Gazete Vatan Logo

Meteoroloji'den hava durumu açıklaması! (İstanbul'da kar ne zaman başlayacak?)

Meteoroloji'den hava durumu ile ilgili bir açıklama geldi. İstanbul'da kar uyarısından sonra hava durumunda sıcaklık git gide azaldı. Bu sabah lodosun etkisiyle hissedilen sıcaklıklar oldukça düştü. İDO ve BADO seferleri iptal edildi. Kar yağışının başlayacağı ve biteceği tarihler açıklandı. İşte İstanbul'da gün gün hava durumu raporu...

Meteoroloji'den hava durumu açıklaması! (İstanbul'da kar ne zaman başlayacak?)

İstanbul'da kar yağışı bekleniyor. Meteoroloji özellikle havanın çok soğuyacağı konusunda geçtiğimiz haftadan beri uyarıyor. Son gelen açıklamada; Pazar ve Pazartesi günleri İstanbul’da kuvvetli kuzeyli rüzgarlarla birlikte aralıklı olarak hafif karla karışık yağmur ve kar yağışı görüleceği, ancak bu yağışların hayatı olumsuz yönde etkileyecek bir kar örtüsü yapması beklenmiyor" denildi.

İSTANBUL'DA 15 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

Meteoroloji tarafından derlenen 5 günlük hava durumu tahminlerine göre İstanbul'da kar yağışının etkisinin göstermesi beklenen günler belli oldu. Bu akşam saatlerinde başlayacak yağışın Pazartesine gününe kadar belli aralıklarla devam etmesi bekleniyor.

İSTANBUL İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ:

İDO SEFER İPTALLERİ

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerin iptal edildiğini açıkladı.

İptal edilen İDO seferleri şöyle:

-06.30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy-Beşiktaş Deniz Otobüsü

-07.00 Yenikapı-Bandırma Hızlı Feribot

BUDO SEFER İPTALLERİ

Haberin Devamı

Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) seferlerinden bazıları olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. BUDO'nun internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, saat 08.00 Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 08.30 Bursa (Mudanya)-İstanbul (Büyükçekmece) ve İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya), 09.00 Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas), 09.30 Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) seferleri gerçekleştirilemeyecek.

Büyükçekmece'den Mudanya'ya saat 10.30'da, Eminönü/Sirkeci'den Mudanya'ya 10.45'te başlaması gereken seferler de aynı gerekçeyle yapılamayacak.