İcra Müdürü

İcra Müdürü

Son dakika icra müdürü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan icra müdürü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını icra müdürü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İcra Müdürü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan icra müdürü gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.095 icra müdürü haberi bulunmuştur. Tüm icra müdürü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Otelinin tahliye davasını kaybeden avukatını ve emekli icra müdürünü başlarından vurarak öldürdü!
Otelinin tahliye davasını kaybeden avukatını ve emekli icra müdürünü başlarından vurarak öldürdü! Muğla'da meydana gelen korkunç cinayetin detayları ortaya çıktı. Bodrum'da, araçta tartıştığı avukatı Mehmet Erdal Çam (73) ve emekli icra müdürü Özcan Çavdar'ı (57) tabancayla öldüren Galip Ö. (63) ile ona yardım ettiği belirlenen Osman K, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Galip Ö., 2 kişiyi işlettiği otelin tahliye davasının kaybedilmesinden sorumlu tuttuğu için öldürdüğünü söyledi.
22.09.2023 Gündem
Resmen değişti! 2 bin TL’yi aşmayan icra dosyaları kapanıyor
Resmen değişti! 2 bin TL’yi aşmayan icra dosyaları kapanıyor Hazine ve Maliye Bakanlığı, geçtiğimiz Kasım ayında 7420 sayılı torba yasayla düzenlenen icra takibindeki 2 bin TL’ye kadar alacakların tasfiyesine ilişkin idari esasları belirledi.
26.01.2023 Ekonomi
Kredilerle ilgili flaş detay! Uyarı yapıldı, böyle dolandırılıyor
Kredilerle ilgili flaş detay! Uyarı yapıldı, böyle dolandırılıyor Kredi çekmek isteyen herkes ilgilendiriyor. Kredilerle ilgili flaş dolandırıcılık uyarısı geldi. Kocaeli'de, emekli icra müdürü Yusuf Aydın (66) banka işlemleri için '0850' hatlı numarayı arayınca, hesabında 100 bin lira kredi bulunduğu belirtildi. Kendisinin çekmediğini belirttiği krediyi 'sesli yanıt' seçeneğiyle iptal ettiren Aydın, yaklaşık 1 ay sonra gelen borcu öğrenince, adına kredi çekilip, Denizhan T.'nin hesabına havale edildiğini öğrendi. Dolandırıldığını anlayan Aydın, savcılığa şikayette bulundu.
29.10.2022 Ekonomi
İcralık olanlar malını satabilir mi? Borçlunun hacizli malı satması mümkün mü? Haczedilen malların satışı talebi için süre nedir?
İcralık olanlar malını satabilir mi? Borçlunun hacizli malı satması mümkün mü? Haczedilen malların satışı talebi için süre nedir? Borçlunun hacizli malı satışı ile ilgili yeni yönetmelik yürürlüğe girdi. İcralık olanlara satış yetkisi veriliyor. İcra ve İflas Kanunu'nu düzenleyen yönetmelik Resmî Gazete'de yayımlandı. Yürürlüğe giren yeni yönetmeliğe göre borçlu, icralık olan malını satabilecek. Peki, İcralık olanlar malını satabilir mi? Borçlunun hacizli malı satması mümkün mü? Haczedilen malların satışı talep edilebilir mi? Haczedilen malların satışı talebi nereye yapılır? İşte detaylar…
30.05.2022 Ekonomi
Borcu olana kötü haber! Resmen değişti, 15 gün süresi var
Borcu olana kötü haber! Resmen değişti, 15 gün süresi var Borcu olanları yakından ilgilendiren bir karar yürürlüğe girdi. Borçluya 15 gün süre tanınıyor. İcra ve İflas Kanunu Uyarınca Borçluya Satış Yetkisi Verilmesine Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı. Haczedilen malın borçlu tarafından rızaen satışına ilişkin hususları düzenleyen yönetmelik yürürlüğe girdi. Buna göre, borçlu, kıymet takdirinin tebliğinden itibaren 7 gün içinde icra dairesine müracaat ederek malın satışı için kendisine yetki verilmesini talep edebilecek.
29.05.2022 Ekonomi
4 ilde 'rüşvet' operasyonu: 22 gözaltı
4 ilde 'rüşvet' operasyonu: 22 gözaltı Şanlıurfa merkezli 4 ilde, polis ekiplerince icra kurumlarında düzenlenen rüşvet operasyonunda, icra müdürü ve müdür yardımcılarının da olduğu 22 şüpheli gözaltına alındı.
27.05.2022 Yaşam
Tapuda yeni dönem! 4000 lira sınırı ve...
Tapuda yeni dönem! 4000 lira sınırı ve... Tapu işlemleriyle ilgili son dakika gelişmesi! Ev, arsa alacak milyonları ilgilendiriyor. Sistem değişiyor. Görev tanımları değiştirilerek, tapu işlemlerinin noterlerden yapılmasına olanak sağlandı. Buna göre noterlerin taşınmaz satış vaadi sözleşmesi yapmak, bu sözleşmeyi taraflardan birinin talep etmesi, harç ve giderleri ödemesi halinde elektronik ortamda tapu siciline şerh koymak, ayrıca taşınmaz satış sözleşmesi yapma yetkisi olacak. Bu işlemler karşılığında noter ücreti dışında herhangi bir ücret alınmayacak. Noter ücreti taşınmazın değerine göre 500 Türk Lirası’ndan az ve 4 bin Türk Lirası’ndan fazla olamayacak.
26.05.2022 Ekonomi
Araba almak isteyenlerin yeni yöntemi! Artık çok kolay, piyasanın yarı fiyatı...
Araba almak isteyenlerin yeni yöntemi! Artık çok kolay, piyasanın yarı fiyatı... Araba almak isteyenler kritik uyarı! Arabalar piyasanın yarı fiyatına satılıyor. Hafta içi 09.00 -16.00 saatleri arasında gerçekleşiyor, artık çok kolay bir hale geldi. İkinci el araba almaktan daha avantajlı, satış şartnamesinde yazanın haricinde bir durum varsa satış iptal ediliyor. Yüzde 20’lik teminat bekletiliyor, hapis cezasına kadar uzanan ağır cezalar var. İkinci el araç piyasasındaki artışlar sonrasında, vatandaşların araç sahibi olabilmek için yöneldiği icra ihalelerine yöneldi. Uzman isim ucuz araba almanın detaylarını anlattı.
28.01.2022 Otomobil
Emekliler için flaş gelişme! Yeniden başladı, maaşlarda yüzde 25'e kadar...
Emekliler için flaş gelişme! Yeniden başladı, maaşlarda yüzde 25'e kadar... Emekliler için son dakika gelişmesi. Yeniden başladı. Emekli maaşından en fazla yüzde 25’i kadar yapılabiliyor. Koronavirüs sürecinin ardından icra müdürlükleri hizmet vermeye çalışmaya başladı. İcra Uzmanı Caner Çakı, emekli maaşlarına gelen hacizlerin kaldırılabileceğine dikkat çekerek, “Emekli maaşınıza haciz gelirse icra müdürlüğüne itirazda bulunarak kaldırın” dedi.
21.01.2022 Emekli
İcra Müdürlüğü sınavı 2022 ne zaman? 550 icra müdür ve müdür yardımcısı sınavı başvuru şartları ve tarihi…
İcra Müdürlüğü sınavı 2022 ne zaman? 550 icra müdür ve müdür yardımcısı sınavı başvuru şartları ve tarihi… İcra Müdürlüğü sınavı ne zaman 2022, İcra Müdürlüğü sınavı şartları nelerdir? 550 icra müdür ve müdür yardımcısı alınacak. Resmi Gazetede bugün yayımlanan ilanın detayları Adalet Bakanlığı İcra İşleri Dairesi Başkanlığı internet sitesi üzerinden yayınlandı. İlana göre Adalet Bakanlığı, 410’u açıktan 140’ı naklen olmak üzere 550 icra müdür ve müdür yardımcısı alacak. İşte İcra Müdürlüğü sınavı tarihi, başvuru şartları hakkındaki detaylar…
28.12.2021 Personel Alımı
5'inci Yargı Paketi'ni içeren kanun teklifi, Komisyon'da kabul edildi
5'inci Yargı Paketi'ni içeren kanun teklifi, Komisyon'da kabul edildi Borçluya hacizli malını satma imkanı veren ve icrayla çocuk teslimini ortadan kaldıran 5'inci Yargı Paketi, TBMM Adalet Komisyonu'nda kabul edildi.
5.11.2021 Gündem
İlave tazminat ödenecek! Meclis'e sunuldu, flaş adım
İlave tazminat ödenecek! Meclis'e sunuldu, flaş adım ilave adalet hizmetleri tazminatı ödemesi ile ilgili önemli bir adım atıldı. Kanun teklifi TBMM'ye sunuldu. Ak Parti milletvekillerinin Meclis'e sunduğu 5. yargı paketinde, Bakanlık personelinin özlük haklarında düzenlemeler yapılması da öngörüldü. İcra başmüdürlerine ilave adalet hizmetleri tazminatı ödenecek. Keşif ve icra işlemine bağlı olmaksızın hakim ya da cumhuriyet savcısının görevlendirmesiyle araştırma, inceleme ve rapor işlemleri için daire dışına çıkan sosyal çalışmacı, psikolog ve pedagoglar yol tazminatı alacak.
4.11.2021 Siyaset
Ak Parti'den 54 maddelik kanun teklifi! Meclis'e sunuldu
Ak Parti'den 54 maddelik kanun teklifi! Meclis'e sunuldu AK Parti milletvekilleri, 5'inci Yargı Paketi'ni içeren kanun teklifini, TBMM Başkanlığına sundu. AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, “54 maddelik teklifimizi Meclis Başkanlığı'na sunuyoruz. Teklifte icra iflas kanunu ve çocuk teslimi ile ilgili değişiklikler var" dedi.
2.11.2021 Siyaset
Yargıda dijital dönüşüm çalışmalarına 'UYAP Mobil' uygulaması da eklendi
Yargıda dijital dönüşüm çalışmalarına 'UYAP Mobil' uygulaması da eklendi Yargı Reformu Stratejisi kapsamında yargılamaların hızlandırılması ve adalete erişimin kolaylaştırılmasını sağlayan yargıda dijital dönüşüm çalışmalarına Ulusal Yargı Ağı Bilişim Sistemi (UYAP) Mobil uygulaması da eklendi.
21.10.2021 Gündem
Markette skandal! 150 liralık ürün için 20 bin lira aldı
Markette skandal! 150 liralık ürün için 20 bin lira aldı Karabük’te yaşayan İsmail Gül (76), alışveriş sonrası bazı ürünlerin ödemesini yapmayı unutunca market sahibinin tehdit ve şantajı ile 20 bin TL’lik senedi imzalamak zorunda kaldığı iddiasıyla polise şikayetçi oldu. Market sahibi Hayrullah Telli ise "Amca, 1,5 yıldan bu yana aldığı malların ücretlerini ödemeden çıktığını, bana söyledi. ‘Size 20 bin lira vereyim, helalleşelim’ diyerek 20 bin lira verdi" dedi.
17.07.2021 Yaşam
Adalet Bakanlığı 1100 icra müdür ve icra müdür yardımcısı alımı yapacak! 1100 icra müdür ve icra müdür yardımcısı alımı sınavı ne zaman, şartları nelerdir?
Adalet Bakanlığı 1100 icra müdür ve icra müdür yardımcısı alımı yapacak! 1100 icra müdür ve icra müdür yardımcısı alımı sınavı ne zaman, şartları nelerdir? Adalet Bakanlığı 1100 icra müdür ve icra müdür yardımcı alacağını duyurdu. İcra müdürü ve icra müdür yardımcısı kadrolarına yapılacak alımlar için yazılı ve sözlü sınav yapılacak. Sınav başvuruları 29 Eylül-6 Ekim tarihleri arasında yapılacak. İcra müdür ve icra müdür yardımcılığı sınavı ne zaman?
20.09.2020 Personel Alımı
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.
1200 hakim savcı alımı şartları nelerdir? Hakim ve savcı alımı ne zaman, yazılı sınav ne zaman yapılacak?
1200 hakim savcı alımı şartları nelerdir? Hakim ve savcı alımı ne zaman, yazılı sınav ne zaman yapılacak? Adalet Bakanı Abdulhamid Gül sosyal medya hesabı üzerinden hakim ve savcı alımı yapılacağını açıklamasının ardından, hakim savcı alımı şartları nelerdir? Hakim ve savcı alımı ne zaman, yazılı sınav ne zaman yapılacak? Soruları arttı. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün “Bayram öncesi iki güzel haber vermek istiyorum. 100 idari hakim, 100’ü avukatlık mesleğinden bin 100 adli hakim ve savcı olmak üzere bin 200 hakim ve savcı alımı için 21-22 Kasım tarihlerinde yazılı sınav yapacağız” ifadelerini kullandı, 1200 hakim ve savcı alımı şartları araştırılmaya başlandı. İşte detaylar…
22.09.2020 Personel Alımı
Emekli maaşına haciz gelir mi? Borcu olan emekliler dikkat!
Emekli maaşına haciz gelir mi? Borcu olan emekliler dikkat! Tüketici kredisi ve kredi kartlarına sarılan emeklilerin son günlerde merak ettiği konuların başında emekli maaşına haciz gelir mi sorusu yer alıyor. Peki, Emekli maaşına haciz gelir mi? Maaşına haciz gelen emekli ne yapmalı? Borcu olan emekliler nelere dikkat etmeli? İcra Uzmanı Caner Çakı, milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren ‘maaşa haciz’ konusunda uyarıda bulundu.
3.08.2020 Emekli
İcra Müdürlüğü sınavı ne zaman? 1100 icra müdürü ve icra müdür yardımcısı alınacak! (İcra müdürlüğü alımı 2020)
İcra Müdürlüğü sınavı ne zaman? 1100 icra müdürü ve icra müdür yardımcısı alınacak! (İcra müdürlüğü alımı 2020) Adalet Bakanı yaptığı açıklamada, 1200 hakim ve savcı, 1110 de icra müdürü ve icra müdür yardımcısı alımı yapılacağını duyurdu. Adalet Bakanı Gül 1100 adli, 100 idari toplam 1200 hakim ve savcı alımı için 21-22 Kasım'da yazılı sınav yapılacağını, 100'ü avukatlık mesleğinden 1100 adli, 100 idari olmak üzere toplam 1200 hakim ve savcı alımı için 21-22 Kasım'da yazılı sınav yapılacağını duyurdu. Adalet Bakanı ayrıca icra müdürlüğü alımı hakkında da bilgi verdi. Peki, İcra Müdürlüğü sınavı ne zaman? İcra müdürlüğü alımı 2020 ne zaman? İcra müdür yardımcılığı sınavı 2020 ne zaman? İşte icra müdürlüğü ile icra müdür yardımcılığı alımı ve sınavı hakkında merak edilenler…
30.07.2020 Personel Alımı
Hakim savcı alımı 2020 | Adalet Bakanı açıkladı: 1200 hakim savcı alınacak! Hakim ve savcı olma şartları nelerdir, sınavı ne zaman ? (1200 hakim savcı alımı)
Hakim savcı alımı 2020 | Adalet Bakanı açıkladı: 1200 hakim savcı alınacak! Hakim ve savcı olma şartları nelerdir, sınavı ne zaman ? (1200 hakim savcı alımı) Adalet Bakanı 1200 hakim ve savcı alımı yapılacağını duyurdu. Adalet Bakanı Gül, 1100 adli, 100 idari toplam 1200 hakim ve savcı alımı için 21-22 Kasım'da yazılı sınav yapılacağını bildirdi. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, 100'ü avukatlık mesleğinden 1100 adli, 100 idari olmak üzere toplam 1200 hakim ve savcı alımı için 21-22 Kasım'da yazılı sınav yapılacağını duyurdu. Hakim ve savcı olma şartları nelerdir? 1200 hakim ve savcı alımı başvuları nasıl yapılır? İşte, 1200 hakim savcı alımı...
30.07.2020 Personel Alımı
Adalet Bakanı Gül duyurdu! Hakim ve savcı alımı için sınav tarihleri belli oldu
Adalet Bakanı Gül duyurdu! Hakim ve savcı alımı için sınav tarihleri belli oldu Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, 2 müjdeli haberi art arda sıraladı. Gül, 1100 adli, 100 idari toplam 1200 hakim ve savcı alımı için 21-22 Kasım'da yazılı sınav yapılacağını bildirdi. Ayrıca açıktan ve naklen atama yoluyla 1100 icra müdürü ve icra müdür yardımcısı alınacak, yazılı sınavı da 22 Kasım'da yapılacak.
30.07.2020 Gündem
Borcu olan emekliler dikkat! ‘Haciz’ uyarısı...
Borcu olan emekliler dikkat! ‘Haciz’ uyarısı... Maaşlarına haciz gelen emeklilere hayati nitelikte bir uyarıda bulunan icra uzmanı Caner Çakı, “Emekli maaşınıza haciz gelirse icra müdürlüğüne itirazda bulunarak haczi kaldırın” dedi.
21.06.2020 Emekli
FETÖ'nün adliye yapılanmasına yönelik operasyon
FETÖ'nün adliye yapılanmasına yönelik operasyon Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) adliye ve ceza infaz kurumlarındaki yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında, Balıkesir merkezli 14 ilde gözaltına alınan 23 şüpheli adliyeye sevk edildi.
20.12.2019 Gündem
İcra müdürü zimmetine 6 milyon lira geçirdi! Savcılığı suçladı...
İcra müdürü zimmetine 6 milyon lira geçirdi! Savcılığı suçladı... Eskişehir 6'ncı İcra Dairesi Müdürlüğü'nün emanet kasa ve banka hesaplarından toplam 6 milyon 162 bin 398 lirayı zimmetine geçirdiği iddiasıyla kardeşiyle birlikte tutuklu yargılanan eski müdür Sedat Dilber (44), ‘zimmet ve resmi belgede sahtecilik’ suçundan 32 yıl 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Dilber, mahkemede, savcılığın denetimlerini eleştirip, “Savcılık tarafından sağlıklı bir şekilde denetim yapılsaydı olay ortaya çıkardı” dedi.
30.11.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İcra Müdürü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki icra müdürü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.