Hüsnü Çoban

Hüsnü Çoban

Son dakika hüsnü çoban haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hüsnü çoban ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hüsnü çoban haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hüsnü Çoban

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hüsnü çoban gelişmeleri de dahil olmak üzere 116 hüsnü çoban haberi bulunmuştur. Tüm hüsnü çoban haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arka Sokaklar yeni bölümü ile ekranlara bağlayacak! Efe'yi hayata bağlayacak anlaşma gerçekleşecek mi?
Arka Sokaklar yeni bölümü ile ekranlara bağlayacak! Efe'yi hayata bağlayacak anlaşma gerçekleşecek mi? Kanal D’nin, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan Arka Sokaklar, yeni bölümleri ile her cuma akşamı ekrana gelmeye devam ediyor.
18.10.2023 Magazin
Özgür Ozan’ın Hüsnü Çoban anısı güldürdü! Hayranlarından gelen en ilginç tepki…
Özgür Ozan’ın Hüsnü Çoban anısı güldürdü! Hayranlarından gelen en ilginç tepki… Kanal D’nin 18 yıldır ekrana gelen fenomen dizisi “Arka Sokaklar”da Hüsnü Çoban’a hayat veren Özgür Ozan, izleyicinin artık onu karakteriyle özdeşleştirdiğini söylerken hayranlarının verdiği ilginç tepki ise güldürdü.
13.10.2023 Magazin
Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız: Çay içmeye bekliyorum Rıza Baba
Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız: Çay içmeye bekliyorum Rıza Baba Kanal D’nin, fenomen dizisi olan Arka Sokaklar 18’inci sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizinin resmi Twitter hesabından müjdeli haber paylaşıldı, haberi gören Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız "En yakın zamanda tüm ekibi Beyoğlu'na çay içmeye bekliyorum Rıza Baba" dedi.
11.08.2023 Magazin
Yüsra Geyik cesur tarzıyla dikkat çekti!
Yüsra Geyik cesur tarzıyla dikkat çekti! Aile dizisinde Yağmur karakterini canlandıran Yüsra Geyik ünlü bir marka için kamera karşısına geçti. Marka için iddialı pozları veren Geyik sütyensiz tarzıyla yine adından söz ettirdi. Yüsra Geyik geçtiğimiz günlerde Bozkır dizisi için üstsüz pozlar vererek gündeme gelmişti.
24.04.2023 Magazin
Özgür Ozan'dan duygusal paylaşım: İnsan, babası ölünce büyürmüş!
Özgür Ozan'dan duygusal paylaşım: İnsan, babası ölünce büyürmüş! Kanal D'nin fenomen dizisi 'Arka Sokaklar'da 'Komiser Hüsnü Çoban' karakterini canlandıran Özgür Ozan'ın babası hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Ozan, "İnsan, babası ölünce büyürmüş!" ifadelerini kullandı.
14.08.2022 Magazin
Özgür Ozan: 'Selami' karakterinden sonra çok korktum, endişelendim!
Özgür Ozan: 'Selami' karakterinden sonra çok korktum, endişelendim! TRT 2'de Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programın bu haftaki konuğu, ünlü oyuncu Özgür Ozan oldu. Kanal D'de 16'ncı sezonuyla ekranda olan 'Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı, bir döneme damga vuran 'Çocuklar Duymasın'ın Selami'si Özgür Ozan, fenomen olan iki karakter hakkında konuştu.
30.10.2021 Magazin
Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan yeni tarzıyla çok beğenildi!
Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan yeni tarzıyla çok beğenildi! Kanal D ekranın sevilen dizisi Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban'ı canlandıran Özgür Ozan değişimiyle herkesi şaşırttı. Sakal uzatıp, saçlarını toplayan oyuncunun yeni tarzını gören hayranları "çok yakışıklı olmuşsunuz" yorumunu yaptı.
26.08.2021 Magazin
Fikrini değiştirdi! Arka Sokaklar dizisine geri dönüyor
Fikrini değiştirdi! Arka Sokaklar dizisine geri dönüyor Kanal D’nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'da yaprak dökümü yaşanmıştı. Peş peşe gelen ayrılık haberleri, dizinin hayranlarını çok üzmüştü. Yakın zamanda yeni sezon için sete çıkmaya hazırlanan Arka Sokaklar dizisi bu sefer bir ayrılık haberiyle değil diziye geri dönen bir oyuncuyla gündemde.
12.08.2021 Magazin
Hüsnü nasıl Başkomiser oldu?
Hüsnü nasıl Başkomiser oldu? Arka Sokaklar'ın en eğlenceli karakteri olan Hüsnü Çoban (Özgür Ozan), Başkomiser olma hikayesi ile herkesin gözlerinin dolmasına neden olmuş, ekip arkadaşlarının da büyük takdirini toplamıştı. İşte o anlar...
27.07.2021 Televizyon
Yüsra Geyik, Survivor Mert ile dalga geçti!
Yüsra Geyik, Survivor Mert ile dalga geçti! Arka Sokaklar'daki Zeliş rolüyle ünlenen Yüsra Geyik, Survivor Mert Öcal'ın Instagram paylaşımına yaptığı yorumla olay yarattı. Güzel oyuncu Öcal'ın paylaşımıyla dalga geçti.
27.12.2020 Magazin
Arka Sokaklar yeni bölümünde neler olacak? Hüsnü Çoban corona virüse mi yakalandı? İşte Arka Sokaklar 552. bölüm fragmanı!
Arka Sokaklar yeni bölümünde neler olacak? Hüsnü Çoban corona virüse mi yakalandı? İşte Arka Sokaklar 552. bölüm fragmanı! Ekranların en uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Ekip bu sefer corona virüs mesaisinde. Peki, Hüsnü Çoban corona virüse mi yakalandı? İşte Arka Sokaklar 522. bölüm fragmanı...
15.05.2020 Gündem
Hüsnü Çoban corona virüse mi yakalandı!
Hüsnü Çoban corona virüse mi yakalandı! 14 sezondur yayınlanan “Arka Sokaklar”, yeni bölümü ile yine çok konuşulacak.
13.05.2020 Televizyon
Arka Sokaklar 539. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Hüsnü Çoban bir seçim yapmak zorunda kalıyor!
Arka Sokaklar 539. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Hüsnü Çoban bir seçim yapmak zorunda kalıyor! Kanal D'nin uzun yıllardır ekranlardan olan dizisi Arka Sokaklar, 17 Ocak Cuma akşamı 538. son bölümüyle ekrana geldi. Arka Sokaklar’ın son bölümünde Hüsnü kaçırılıyor? Kuryenin kaçırdığı Hünsü kurtulabilecek mi? Arka Sokaklar'ın 539. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Arka Sokaklar yeni bölümde, Rıza Baba ve ekibinin peşinde olduğu Kurye, Hüsnü’yü bir seçim yapmak zorunda bırakıyor. Peki Hüsnü Çoban kurtulacak mı? İşte Arka Sokaklar 539. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar.
18.01.2020 Gündem
Hüsnü Çoban 'yok artık' dedirtti! Gidi ve Bella Hadid...
Hüsnü Çoban 'yok artık' dedirtti! Gidi ve Bella Hadid... İki top model Bella ve Gigi Hadid'in babası Mohamed Hadid ile Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban'ı canlandıran Özgür Ozan'ın benzerliği olay oldu.
29.11.2019 Magazin
Ozan Güven ile Yüsra Geyik el ele görüntülendi
Ozan Güven ile Yüsra Geyik el ele görüntülendi Oyuncu Ozan Güven'in "Arka Sokaklar" dizisinde 'Hüsnü Çoban'ın kızı 'Zeliş' olarak tanınan Yüsra Geyik ile aşk yaşadıkları ortaya çıktı.
10.09.2019 Magazin
Arka Sokaklar dizisinden bir oyuncu daha ayrıldı!
Arka Sokaklar dizisinden bir oyuncu daha ayrıldı! Kanal D'nin efsane dizisi 'Arka Sokaklar'dan Furkan Göksel'den sonra İpek Yaylacıoğlu da ayrıldı.
19.08.2019 Televizyon
Hüsnü'nün yeni aşkı
Hüsnü'nün yeni aşkı Kanal D’nin fenomen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam 2019’un ilk yeni bölümüyle ekranda...
25.01.2019 Televizyon
Arka Sokaklar 500. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Arka Sokaklar 500. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar 499. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Hüsnü Çoban'ın başı mahalleye yeni taşınan Meryem ile belaya girdi. Peki Arka Sokaklar 500. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
14.12.2018 Televizyon
Arka Sokaklar’ın Hüsnü Çoban’ı dönüyor!
Arka Sokaklar’ın Hüsnü Çoban’ı dönüyor! Ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar yeni sezon çekimlerine başladı. Son sezonda diziden ayrıldığı iddia edilen Hüsnü Çoban karakterini canlandıran Özgür Ozan dizide yer almaya devam edeceğini duyurdu.
7.08.2018 Televizyon
Hüsnü Çoban Arka Sokaklar dizisinden ayrılıyor mu?
Hüsnü Çoban Arka Sokaklar dizisinden ayrılıyor mu? Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar'ın, gelecek sezon yayınlanacağı kesinleşti. Daha önce Hüsnü Çoban'ın diziye ayrılacağı iddia edilmişti. O iddiayı güçlendiren bir paylaşım geldi
29.06.2018 Televizyon
Selami geri mi dönüyor? Bomba iddia!
Selami geri mi dönüyor? Bomba iddia! Çocuklar Duymasın'ın yeni bölüm fragmanında Tuna ile Gönül karakterinin Özgür Ozan'ın oynadığı Selami karakteri için tartışmaları, Selami "Diziye geri mi dönüyor" sorusunu akıllara getirdi.
28.05.2018 Televizyon
Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban depremi!
Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban depremi! Kanal D'nin ilgiyle izlenen yapımlarından Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban'a tiroid kanseri teşhisi konuldu.
12.05.2018 Televizyon
Kanal D Arka Sokaklar'ı pat diye yayından kaldırdı bu akşam yok!
Kanal D Arka Sokaklar'ı pat diye yayından kaldırdı bu akşam yok! Kanal D 13 Nisan Cuma Arka Sokaklar 477.yeni bölüm neden yok? Kanal D Arka Sokaklar'ın yeni bölümünü yayın akışından çıkardı.
13.04.2018 Televizyon
Türk TV tarihinin en talihsiz karakteri
Türk TV tarihinin en talihsiz karakteri Mesut Yar bugün postadaki köşesinde “Arka Sokaklar”ın (Kanal D) Hüsnü Çoban komiserinin talihsizliğini yazdı.
11.04.2018 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Hüsnü Çoban ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hüsnü çoban haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.