Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar yeni bölümünde neler olacak? Hüsnü Çoban corona virüse mi yakalandı? İşte Arka Sokaklar 552. bölüm fragmanı!

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Ekip bu sefer corona virüs mesaisinde. Peki, Hüsnü Çoban corona virüse mi yakalandı? İşte Arka Sokaklar 522. bölüm fragmanı...

Arka Sokaklar yeni bölümünde neler olacak? Hüsnü Çoban corona virüse mi yakalandı? İşte Arka Sokaklar 552. bölüm fragmanı!

Arka Sokaklar 552. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Kanal D'nin sevilen dizisinde corona virüs ile mücadele ekranlara geliyor. Corona virüs mesaisinde olan ekip Hüsnü'nün sağlık durumu nedeniyle perişan halde. Hüsnü'nün durumu hem Çoban Ailesini, hem de ekibi korkutuyor! Peki, Hüsnü Çoban corona virüse mi yakalandı? İşte Arka Sokaklar 552. bölüm fragmanı!

ARKA SOKAKLARDA NELER OLACAK?

Kanal D'nin en çok izlenen dizilerinden Arka Sokaklar'da corona virüs paniği yaşanıyor. Kanal D’nin adını “klasiklere” yazdıran dizisinin yeni bölümünde haberlere de konu olan olaylar yaşanacak. Cuma günü 552’nci ekrana gelecek Arka Sokaklar’da, sağlık personeli olduğu için ev sahibi tarafından istenmeyen bir hemşirenin yaşadıkları, halkın sağlığı için hayatlarını tehlikeye atan sağlık personeline yapılan saldırılar ve Covid şüphesiyle hastaneye Hüsnü Çoban’ın hikayesine değinilecek.

HÜSNÜ ÇOBAN CORONA VİRÜSE Mİ YAKALANDI?

Hüsnü'nün sağlık durumu çok kötüdür. Kötü bir şekilde öksürüp, halsiz durumdadır. Çoban Ailesi onun bu durumundan dolayı perişan bir haldedeir. Koronavirüs salgınından dolayı Hüsnü'nün bu hastalığa yakalandığı düşünülür. Ekip de onun bu halinden dolayı üzgündür. Hüsnü, koronavirüse mi yakalandı?

Haberin Devamı

14 sezondur yayınlanan Arka Sokaklar yeni bölümüyle bugün 20.15'te Kanal D'de.