Hüsnü

Hüsnü

Son dakika hüsnü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hüsnü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hüsnü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hüsnü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hüsnü gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.203 hüsnü haberi bulunmuştur. Tüm hüsnü haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Sinem Dedetaş CHP seçim sonuçları: 2024 Üsküdar seçim sonuçlarına göre kim önde? Sinem Dedetaş yerel seçim sonuçları
Sinem Dedetaş CHP seçim sonuçları: 2024 Üsküdar seçim sonuçlarına göre kim önde? Sinem Dedetaş yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Sinem Dedetaş seçim sonuçları gazetevatan seçim sayfasında. Türkiye yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına gitti. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçları ve hangi partinin önde olduğu bilgisi ve tüm gelişmeler canlı olarak buradan takip edilecek. İstanbul'un Üsküdar ilçesinde CHP adayı Sinem Dedetaş'nun aldığı oy oranı da merak edilen detaylardan birisi oldu. Peki Üsküdar'ta kim önde? İşte anlık yerel seçim sonuçları 2024
31.03.2024 Gündem
İstanbul seçim sonuçları! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu?
İstanbul seçim sonuçları! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu? Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. İstanbul'da da sonuçlar merak ediliyor. İstanbul’un oy oranları, hangi partinin ne kadar oy aldığı, ilçe ilçe seçim sonuçları Gazetevatan.com'da....
1.04.2024 Gündem
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak Türkiye yarın yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları gazetevatan.com'da olacak...
30.03.2024 Gündem
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart 2024 AK Parti, CHP, İYİ Parti adayları kimler? İşte YSK aday listesi
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart 2024 AK Parti, CHP, İYİ Parti adayları kimler? İşte YSK aday listesi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçlarına göre belirleniyor. gazetevatan'da canlı olarak takip edilebilecek mahalli idareler seçimlerinde Hatay Büyükşehir Belediyhe Başkan adayları da izlenecek. AK Parti'den Mehmet Öntürk, CHP'den Lütfü Savaş, İYİ Parti'den Nüsret Cömert'in aday olduğu Hatay'da alınan oy oranları seçim akşamı haberimizde olacak. Peki Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden?
24.03.2024 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde sorumlusunu etkisiz hale getirdi
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde sorumlusunu etkisiz hale getirdi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK'nın sözde Süleymaniye/Kelar sorumlusu Hüsnü Kümek'i, Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye'de gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirdi.
6.03.2024 Gündem
İstanbul'da kim önde? İşte son ankette Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu arasındaki fark
İstanbul'da kim önde? İşte son ankette Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu arasındaki fark Yerel seçime 32 gün kala gözler rekabetin en yüksek seviyeye çıktığı İstanbul'da... Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında Optimar'ın 21-24 Şubat tarihleri arasında 3 bin kişi üzerinde yaptığı İstanbul anketinden çıkan çarpıcı sonuçlara yer verdi.
29.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Muhalefet özellikle mülteci meselesini gündeme getiriyor. Bunların hiçbirinden onlara ekmek çıkmaz, boşuna uğraşıyorlar. 31 Mart kesinlikle bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğimiz gün olacaktır.' dedi. Erzincan'daki heyelanla ilgili soruşturmaların sürdüğünü belirten Erdoğan, 'Bu aşamada önceliğimiz madencilerimize ulaşabilmek.' ifadelerini kullandı.
15.02.2024 Gündem
Mısır ile yeni dönem! Erdoğan: Ticaret hacmini 15 milyar dolara çıkarmak için mutabık kaldık
Mısır ile yeni dönem! Erdoğan: Ticaret hacmini 15 milyar dolara çıkarmak için mutabık kaldık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunmak üzere Birleşik Arap Emirliklerinden (BAE) özel uçak ile Mısır'a gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 12 yıl sonra gerçekleştirdiği ziyarette, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi tarafından resmi törenle karşılandı. Erdoğan, Sisi ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrası iki lider basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında "Ticaret hacmimizi 15 milyar dolara çıkartacağız" dedi. Sisi ise açıklamasında Türkiye'yi ziyaret edeceğini belirtti.
14.02.2024 Gündem
Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, Bandırma Füze Kulübü filmi nerede çekildi?
Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, Bandırma Füze Kulübü filmi nerede çekildi? Bandırma Füze Kulübü nerede çekildi, Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü filmi beyaz perdenin ardından televizyon izleyicisiyle buluşuyor. Filmi ilk kez izleyenler, Bandırma Füze Kulübü 'nün çekim yerlerini ve hikayesinin gerçek olup olmadığını araştırıyor. Peki, Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, oyuncuları kimler?
8.02.2024 Magazin
Yapma Destan Ne Demek? Dünyada Yapma Destan Örnekleri Ve Özellikleri Nelerdir?
Yapma Destan Ne Demek? Dünyada Yapma Destan Örnekleri Ve Özellikleri Nelerdir? Toplumu etkileyen bir olayı şairin gerek destanlara benzetilerek söylemesi ile oluşan destan türü yapma destan olarak açıklanmaktadır. Destan türlerinden olan yapma destanın yazarı belli olmaktadır. Yapma destan türü yakın zamanı içermekte ve diğer destan türlerine göre olağanüstü durumlar daha az olmaktadır. Dünya edebiyatına bakıldığında pek çok yapma destan örneği görmek mümkündür.
5.02.2024 Gündem
Saf Şiir Nedir, Özellikleri Nelerdir? Saf Şiirin Temsilcileri Ve Örnekleri Nelerdir?
Saf Şiir Nedir, Özellikleri Nelerdir? Saf Şiirin Temsilcileri Ve Örnekleri Nelerdir? Edebiyatta yer alan birçok farklı şiir türü bulunmaktadır. Saf şiirde edebiyatta oldukça önemli bir yere sahiptir. Öz şiir olarak da bilinmekte olan saf şiirde estetik planların son derece ön planda tutulduğunun söylenmesi mümkün olmaktadır. Saf şiir türlerinde ahenk ve üslup oldukça önemli bir yer tutmaktadır. Saf şiir, özellikle milli edebiyat döneminin şiir anlayışında önemli bir yere sahiptir. 
1.02.2024 Gündem
Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama geldi
Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama geldi Beyin damarlarında oluşan anevrizma kanaması nedeniyle 2 kez ameliyat olan sanatçı Settar Tanrıöğen’in sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü hastaneden açıklama yapıldı.
1.02.2024 Magazin
Fenomenlerin el konulan lüks araçları Arka Sokaklar’a geldi! Hüsnü Komiser’in selfisi olay oldu: Öf öf yağ gibi akıyor yağ
Fenomenlerin el konulan lüks araçları Arka Sokaklar’a geldi! Hüsnü Komiser’in selfisi olay oldu: Öf öf yağ gibi akıyor yağ Yasadışı bahis ve kara para aklama iddiasıyla açılan soruşturmalar sonrası İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kullanılamaya başlanan fenomenlere ait lüks araçlar, bu kez Arka Sokaklar dizinde kullanıldı.
1.02.2024 Magazin
Destan Nedir, Özellikleri Nelerdir? En Bilinen Destan Örnekleri Nelerdir?
Destan Nedir, Özellikleri Nelerdir? En Bilinen Destan Örnekleri Nelerdir? Destan, edebiyatta yer alan bir yazım terimi olarak bilinmektedir. Destanların nazım şekilleri ve türü hem aşık edebiyatında hem de halk edebiyatında yer almaktadır. Milletlerin yaşadıkları tarihi olayları, efsanevi ve mitolojik bir şekilde anlatmalarına bağlı olarak meydana gelen bir türdür. Destanlar sözlü destanlar ve yazılı destanlar olmak üzere iki farklı alanda incelenebilmektedir. Destan, milli karakterler taşıyan ve uzun manzum eserler olarak da bilinmektedir. 
18.01.2024 Gündem
Reklam tabelası asarken vincin zinciri koptu: 2 işçi öldü
Reklam tabelası asarken vincin zinciri koptu: 2 işçi öldü İzmir'in Bayraklı ilçesinde, reklam tabelası asmak için plazanın 10'uncu katına çıkan 2 işçi, vincin zincirinin kopması sonucu düşerek ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan 2 işçi yaşamını yitirdi.
18.01.2024 Gündem
Otomobil durağa daldı: Evli çift hayatını kaybetti
Otomobil durağa daldı: Evli çift hayatını kaybetti Antalya’da kontrolden çıkan otomobilin otobüs durağına dalması sonucu yaşanan kazada metrelerce savrulan evli çift olay yerinde yaşamını yitirirken, yine durakta bekleyen 1 kişi ile otomobildeki 2 kişi yaralandı. Kaza anıysa güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
5.01.2024 Gündem
Rehine takası için Türkiye devrede! Erdoğan: Katar'la temastayız, beklentimiz olumlu sonuç almak
Rehine takası için Türkiye devrede! Erdoğan: Katar'la temastayız, beklentimiz olumlu sonuç almak Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi ziyaret kapsamında gittiği Cezayir'de açıklamada bulundu. Erdoğan rehine takası ile ilgili olarak, "Katar ile de temastayız, temennimiz odur ki bir an önce bu rehinelerin takasında neticeyi alırız. Sürekli görüşme halindeyiz ve beklentilerimiz buralardan olumlu neticeler almak." dedi.
21.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze mesajı: Bizim derdimiz barış, BM'de çalışma başlatacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze mesajı: Bizim derdimiz barış, BM'de çalışma başlatacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 16'ncı Zirvesi'ne katıldı. Zirvede önemli mesajlar veren Erdoğan Türkiye'ye dönüşte gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Dışişleri Bakanı Blinken'ın Türkiye ziyaretine ilişkin, "En büyük hatası en başta oldu, İsrail'e gittiğinde 'Yahudi olarak geldim' dersen bir karşılığı olur" dedi. 'Netanyahu'nun bugünü yarına göre iyi günleridir' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batı'nın da artık somut adımlar atması gerektiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'AYM, Yargıtay'ın attığı adımı hafife alamaz' ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki genel başkanlık değişimi hakkında ise şu sözleri söyledi: Bunların birbirinden farkı yok. Al birini vur öbürüne. Biri Demirtaş'a selam gönderiyor. Biri Kavala'ya selam gönderiyor. Aynı şekilde diğeri de onlara selam veriyor.
10.11.2023 Gündem
Erdoğan’dan Gazze’de katliamı durduracak çıkış: Biz hazırız
Erdoğan’dan Gazze’de katliamı durduracak çıkış: Biz hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatına (TDT) üye ve gözlemci ülke liderleri "Türk Devri" sloganıyla Kazakistan'ın başkenti Astana'da bir araya geldi. Kritik zirve sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli mesajlar verdi. Kritik zirvede ülke liderleriyle görüşmeler yapan Erdoğan'ın ana gündem maddesi Gazze'de yaşananlar oldu. Zirve sonrası Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı. İşte detaylar...
4.11.2023 Gündem
Arka Sokaklar yeni bölümü ile ekranlara bağlayacak! Efe'yi hayata bağlayacak anlaşma gerçekleşecek mi?
Arka Sokaklar yeni bölümü ile ekranlara bağlayacak! Efe'yi hayata bağlayacak anlaşma gerçekleşecek mi? Kanal D’nin, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan Arka Sokaklar, yeni bölümleri ile her cuma akşamı ekrana gelmeye devam ediyor.
18.10.2023 Magazin
Özgür Ozan’ın Hüsnü Çoban anısı güldürdü! Hayranlarından gelen en ilginç tepki…
Özgür Ozan’ın Hüsnü Çoban anısı güldürdü! Hayranlarından gelen en ilginç tepki… Kanal D’nin 18 yıldır ekrana gelen fenomen dizisi “Arka Sokaklar”da Hüsnü Çoban’a hayat veren Özgür Ozan, izleyicinin artık onu karakteriyle özdeşleştirdiğini söylerken hayranlarının verdiği ilginç tepki ise güldürdü.
13.10.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonla mücadelemize güç aktaracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonla mücadelemize güç aktaracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in daveti üzerine Nahçıvan’a günübirlik çalışma ziyaretinde bulundu. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile baş başa görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Kritik ziyaret sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
26.09.2023 Gündem
Fiba Yenilebilir Enerji hisse adı ve kodu nedir? Fiba Enerji borsada var mı, Fiba Enerji kimin? Fiba Yenilenebilir Enerji borsa kodu ve ismi ile Fiba Enerji hisse fiyatı
Fiba Yenilebilir Enerji hisse adı ve kodu nedir? Fiba Enerji borsada var mı, Fiba Enerji kimin? Fiba Yenilenebilir Enerji borsa kodu ve ismi ile Fiba Enerji hisse fiyatı Fiba Yenilenebilir Enerji şirketinden hisse alımlarına yönelik detaylar ile Fiba Enerji’nin kim olduğuna dair ayrıntılar merak ediliyor. Türkiye’de, elektrik enerjisinin ikili anlaşmalar yoluyla alım satımı, yurt içi, sınır ötesi ticareti ve serbest tüketicilere ilk elden perakende satış faaliyetlerini yürütmektedir. Peki, Fiba Enerji kimin, Fiba Yenilenebilir Enerji kime ait? Fiba Yenilenebilir enerji hisse fiyatı ve kodu nedir?
14.09.2023 Ekonomi
Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız: Çay içmeye bekliyorum Rıza Baba
Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız: Çay içmeye bekliyorum Rıza Baba Kanal D’nin, fenomen dizisi olan Arka Sokaklar 18’inci sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizinin resmi Twitter hesabından müjdeli haber paylaşıldı, haberi gören Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız "En yakın zamanda tüm ekibi Beyoğlu'na çay içmeye bekliyorum Rıza Baba" dedi.
11.08.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hüsnü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hüsnü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.