Hüseyin Korkmaz

Hüseyin Korkmaz

Son dakika hüseyin korkmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hüseyin korkmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hüseyin korkmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hüseyin Korkmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hüseyin korkmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 422 hüseyin korkmaz haberi bulunmuştur. Tüm hüseyin korkmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 1 asker şehit oldu
Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 1 asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü tarafından açılan taciz ateşi sonucu 1 askerin şehit olduğunu açıkladı.
26.12.2022 Gündem
17-25 Aralık darbe girişiminin detayları ortaya çıktı!
17-25 Aralık darbe girişiminin detayları ortaya çıktı! 15 Temmuz hain darbe girişiminin kilometre taşlarından olan 17-25 Aralık operasyonların detayları ortaya çıktı. Hakan Şükür detayı ise dikkat çekti.
18.12.2020 Gündem
17 Aralık kumpas davasında karar!
17 Aralık kumpas davasında karar! İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 3. Ceza Dairesi, takipsizlikle sonuçlanan "17 Aralık soruşturması"nda kumpas kurup usulsüzlükler yaptıkları gerekçesiyle 61 sanık hakkında verilen hapis cezaları ile beraat hükümlerini yerinde buldu.
11.06.2020 Gündem
İŞKUR KPSS'siz bekçi alımı yapacağını duyurdu! 9 ilde bekçi alımı yapılacak!
İŞKUR KPSS'siz bekçi alımı yapacağını duyurdu! 9 ilde bekçi alımı yapılacak! İŞKUR KPSS’siz en az ilköğretim mezunu bekçi alımı yapacağını duyurdu. KPSS'siz yeni bekçi alımı ilanları Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayınlandı. İŞKUR tarafından yayımlanan bekçi alım ilanlarında başvuru şartları da açıklandı. İşte bekçi alımı hakkında detaylı bilgiler…
15.01.2020 Personel Alımı
İŞKUR bekçi alımı 2020 | İŞKUR bekçi alımı başvuru şartları!
İŞKUR bekçi alımı 2020 | İŞKUR bekçi alımı başvuru şartları! İŞKUR bekçi alımı 2020 başvuruları başladı. En az ilköğretim mezunu adaylar için KPSS’siz bekçi alımı ilanı yayınlandı. İŞKUR üzerinden yayınlanan bekçi alımı ilanında adaylarda aranan başvuru şartları da açıklandı. İşte İŞKUR bekçi alımı başvuları…
18.12.2019 Personel Alımı
FETÖ elebaşının saç tellerini duruşmaya getirmişler
FETÖ elebaşının saç tellerini duruşmaya getirmişler Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) avukatlık yapılanmasına ilişkin iddianamede sanık olarak yer alan firari avukat Bekir Yavuz Tapar'ın Bylock yazışmalarının deşifre edilmesi sonucunda, FETÖ elebaşısının saç tellerinin ABD'den getirilerek, 17-25 Aralık yasa dışı dinleme ve Selam Tevhid'de kumpas davalarından tutuklu eski emniyet personeline verildiği ve sanıklarında da bu saç telleri ile duruşmaya katıldığı ortaya çıktı.
23.03.2019 Gündem
“17 Aralık kumpas” davasında karar!
“17 Aralık kumpas” davasında karar! “17 Aralık kumpas” davasında 15 sanık, "hükümeti ortadan kaldırmaya teşebbüs" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırıldı.
18.03.2019 Gündem
Son dakika... 25 Aralık kumpas davasında karar
Son dakika... 25 Aralık kumpas davasında karar Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) takipsizlikle sonuçlanan 25 Aralık soruşturmasında usulsüzlükler yaptığı ve şüphelilere kumpas kurarak darbeye teşebbüs ettiği iddiasıyla terör örgütü elebaşı firari Fetullah Gülen, ABD'deki Hakan Atilla davasında tanıklık yapan Hüseyin Korkmaz ile eski Emniyet Müdürü Yakub Saygılı'nın da aralarında bulunduğu 13'ü tutuklu 71 sanığın yargılandığı davada karar açıklandı.
24.12.2018 Gündem
Darbeye teşebbüs davasında 59 ağırlaştırılmış müebbet talebi
Darbeye teşebbüs davasında 59 ağırlaştırılmış müebbet talebi '25 Aralık darbeye teşebbüs' davasında savcı, 59 sanığın "hükümeti ortadan kaldırmaya teşebbüs" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsini istedi.
29.11.2018 Gündem
Alanyaspor, turu 3 golle aldı!
Alanyaspor, turu 3 golle aldı! Ziraat Türkiye Kupası 4.turunda Süper Lig temsilcisi Aytemiz Alanyaspor, deplasmanda 3.Lig ekibi Altındağ Belediye Spor'u 3-1 yenerek bir üst tura yükseldi.
31.10.2018 Alanyaspor
Evden yanık kokusu geldi, mutfakta ölü bulundu
Evden yanık kokusu geldi, mutfakta ölü bulundu Bilecik’in Osmaneli ilçesinde yalnız yaşayan 80 yaşındaki kadın evinde ölü bulundu.
21.05.2018 Yaşam
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı MHP, 24 Haziran'da cumhurbaşkanı seçimiyle beraber yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için milletvekili aday listesini açıkladı.
18.05.2018 Siyaset
‘Tanıklık yapacağım ülkeyi terk edin’ demiş
‘Tanıklık yapacağım ülkeyi terk edin’ demiş ABD’deki Hakan Atilla davasına Türkiye’den belge götüren FETÖ şüphelisi eski komiser Hüseyin Korkmaz’ın ABD’den iadesi istendi. Korkmaz, tanıklık yapmaya hazırlanırken ailesini ülkeyi terk etmeleri için uyarmış
9.02.2018 Gündem
Eski polis müdürleri mesleki tecrübe için ABD’ye gitmiş
Eski polis müdürleri mesleki tecrübe için ABD’ye gitmiş ABD ile vize krizi yaşanmasına neden olan ve FETÖ ile bağlantılı olarak ajanlık yaptığı gerekçesiyle halen cezaevinde bulunan Metin Topuz soruşturmasında yeniden sorgulanan eski polis müdürlerinin ifadesi ortaya çıktı
29.01.2018 Gündem
3 kritik isim sorgulanmak üzere emniyette!
3 kritik isim sorgulanmak üzere emniyette! FETÖ soruşturması kapsamında, cezaevindeki eski Mali Şube Müdürü Yakup Saygılı ile yardımcıları Yasin Topçu ve Kazım Aksoy sorgu için İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.
13.01.2018 Gündem
‘Bağlantım yok’ dedi ama  evliliği FETÖ işi
‘Bağlantım yok’ dedi ama evliliği FETÖ işi ABD’de Hakan Atilla davasında ‘Gülen ile hiçbir bağlantım yok’ diyen FETÖ firarisi Hüseyin Korkmaz’ın evliliği de örgüt işi çıktı. Eski polis Korkmaz’ın 2012’de Koreli Su Hyun Kim ile evliliğini örgütün Kore imamı firari Eşref Sağlam organize etmiş
9.01.2018 Gündem
Hüseyin Korkmaz hakkında tutuklama kararı çıkarıldı
Hüseyin Korkmaz hakkında tutuklama kararı çıkarıldı 17 ve 25 Aralık kumpas davalarının sanığı FETÖ'cü Hüseyin Korkmaz hakkında tutuklama kararı verilerek, ABD'den iadesi için talepname hazırlandı
29.09.2021 Gündem
ABD'deki Hakan Atilla davasında kritik gün!
ABD'deki Hakan Atilla davasında kritik gün! New York'ta tutuklu yargılanan Halk Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Atilla'nın "hatalı yargılama" itirazı ikinci kez reddedildi. Atilla'nın yargılandığı davada jüri üyeleri sanığın suçlu olup olmadığına karar vermek için bugün tekrar toplanıyor.
29.09.2021 Gündem
Reuters: Jüriden görüş ayrılığı sinyalleri geliyor
Reuters: Jüriden görüş ayrılığı sinyalleri geliyor Reuters haber ajansı, İran'a yönelik yaptırımların yasa dışı yollarla delinmesiyle ilgili New York'ta görülen davada karar için istişarelere başlayan jürinin görüş ayrılığı yaşadığına yönelik işaretler geldiğini bildirdi.
23.12.2017 Dünya
Hakan Atilla davasında karar çıkmadı
Hakan Atilla davasında karar çıkmadı ABD'nin İran'a yaptırımlarını delmekle suçlanan ve New York'ta tutuklu bulunan Halk Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın yargılandığı davada sanık Atilla'nın suçlu olup olmadığını belirlemek için görüşmeler yürüten jüri üyeleri yine bir karara varamadı ve görüşmelere 3 Ocak'ta devam edilmesine karar verildi.
22.12.2017 Dünya
Aile boyu yakalama
Aile boyu yakalama ABD’deki Halkbank'a kumpas davasında tanıklık eden FETÖ’cü eski polis Hüseyin Korkmaz’ın, ailesi ve avukatı için yakalama kararı çıkarıldı. Ancak onların da kaçtığı anlaşıldı.
29.09.2021 Gündem
ABD'de süren Hakan Atilla davasında flaş gelişme
ABD'de süren Hakan Atilla davasında flaş gelişme ABD'nin İran'a yaptırımlarını delmekle suçlanan ve New York'ta tutuklu bulunan Halk Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın yargılandığı davada sanık Atilla'nın suçlu olup olmadığını belirlemek için görüşmelere başlayan jüri üyeleri bir karara varamadı.
21.12.2017 Dünya
Hakimden jüriye şaşırtan tepki!
Hakimden jüriye şaşırtan tepki! ABD’de Türkiye aleyhine devam eden kumpas davasının hakimi Berman, jurinin müzakerelere başlayacağı akşam kritik bir çıkış yaptı. Berman, dosyaya eklenen bir delilli sırf elde edilme şeklini doğru bulmadıkları için göz ardı edemeyeceğini belirterek şaşkınlığa yol açtı.
20.12.2017 Dünya
FETÖ'nün firari sanığı Korkmaz'ın ailesiyle ilgili yeni gelişme
FETÖ'nün firari sanığı Korkmaz'ın ailesiyle ilgili yeni gelişme ABD'nin İran'a yaptırımlarını delmekle suçlanan ve New York'ta tutuklu bulunan Halk Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın yargılandığı davada tanıklık yapan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) firari sanığı Hüseyin Korkmaz'ın ifadesinde, ''Belgeleri saklaması için anneme verdim.'' demesi üzerine anne-babası hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
29.09.2021 Gündem
Sarraf'ın ifadesini çürüttü! Sürpriz tanık konuştu
Sarraf'ın ifadesini çürüttü! Sürpriz tanık konuştu Rıza Sarraf’ın , 10 Nisan 2013 tarihine Halk Bankası Eski Genel Müdürü Süleyman Aslan’ın Halk Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla’yı yanında aradığı ve talimat verdiği ilişkin ifadesi ilgili olarak bilirkişi Türk Hava Yolları çalışanı Semra İbrahimi Hamza dinlendi. Hamza, Atilla’nın söz konusu tarih ve saatte eşi ve oğluyla birlikte İstanbul - Barcelona uçağında olduğunu söyledi. THY bilirkişisi Hamza’nın açıkladığı uçuş bilgilerinin, Sarraf’ın yalan ifade verdiğinin değerlendirilmesi bakımından önem taşıyor.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hüseyin Korkmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hüseyin korkmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.