Hüseyin Kaya

Hüseyin Kaya

Son dakika hüseyin kaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hüseyin kaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hüseyin kaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hüseyin Kaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hüseyin kaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.123 hüseyin kaya haberi bulunmuştur. Tüm hüseyin kaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dilan Polat özlediği zaman çoraplarını kokluyordu! Ünlü popçu: Ergin dövüyordu benden yardım istemişti
Dilan Polat özlediği zaman çoraplarını kokluyordu! Ünlü popçu: Ergin dövüyordu benden yardım istemişti Dilan Polat ve Engin Polat çiftine ilişkin yeni detaylar ortaya çıkıyor. Demet Akalın, hakkında vergi kaçırma iddiasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Engin Polat'ın, bir dönem eşi Dilan Polat'a şiddet uyguladığını iddia etmişti. Çiftin avukatı Hüseyin Kaya'dan bu iddialara cevap gelirken, konu '2.Sayfa'da konuşuldu. Programın sunucularından Müge Dağıstanlı, Dilan Polat'ın çocukluk arkadaşının anlattığı bir olayı bir kez daha gündeme getirdi.
14.12.2023 Gündem
Dilan ve Engin Polat çifti cezaevinde öpüşmenin yolunu buldu! Şok eden detay
Dilan ve Engin Polat çifti cezaevinde öpüşmenin yolunu buldu! Şok eden detay Hakkında vergi kaçırma iddiasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Dilan Polat ile Engin Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya, fenomen çiftin cezaevindeki ilginç 'buluşma' yöntemini anlattı. '2.Sayfa' sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel, canlı yayında 'cezaevi romantizmi'ni masaya yatırdı.
7.12.2023 Gündem
Bursa'da minibüs, midibüse ve bariyerlere çarpıp devrildi
Bursa'da minibüs, midibüse ve bariyerlere çarpıp devrildi Bursa'da, minibüs önce işçi taşıyan midibüse ardından da bariyerlere çarpıp devrildi. Metrelerce sürüklenen minibüsün sürücüsü yaralandı.
29.05.2023 Gündem
Jessica May'in ehliyet isyanı! Sosyal medyada paylaştı
Jessica May'in ehliyet isyanı! Sosyal medyada paylaştı 2018’de fotoğrafçı Hüseyin Kaya ile evlenen, 2022 yılında Türk vatandaşı olan Jessica May yaşadığı ehliyet sorununu sosyal medyada paylaştı.
15.04.2023 Magazin
Kamyonette dehşet! 2 kuzen silahla vurulmuş halde bulundu
Kamyonette dehşet! 2 kuzen silahla vurulmuş halde bulundu Şırnak'ın İdil ilçesinde, park halindeki kamyonette Ömer Kaya (42) ve kuzeni Hüseyin Kaya (40), silahla vurulmuş olarak ölü bulundu.
4.05.2022 Yaşam
Kaya Çilingiroğlu'nun paylaşımına Hülya Avşar kayıtsız kalamadı!
Kaya Çilingiroğlu'nun paylaşımına Hülya Avşar kayıtsız kalamadı! Kaya Çilingiroğlu, 24 yaşındaki kızı Zehra Çilingiroğlu ve 16 yaşındaki oğlu Hüseyin Kaya Çilingiroğlu'nun sarıldığı anı Instagram hesabından yayınladı, 2005 yılında boşandığı Hülya Avşar'dan paylaşıma yorum geldi.
19.02.2022 Magazin
İstanbul emniyetinde atamalar! istanbul emniyeti yeni atamalar listesi (İl emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, ilçe müdürleri)
İstanbul emniyetinde atamalar! istanbul emniyeti yeni atamalar listesi (İl emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, ilçe müdürleri) İstanbul Valiliği, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki görev değişimlerini açıkladı. Yapılan açıklamada; 13 il emniyet müdür yardımcısı, 19 şube müdürü, 18 ilçe emniyet müdürünün görevlerinin değiştiği bildirildi. İşte İstanbul emniyetinde atamalar…
2.09.2021 Gündem
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde il içi atamalar yapıldı
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde il içi atamalar yapıldı İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde il içi atamalar belli olurken, 13 şube ve ilçe emniyet müdürü, il emniyet müdür yardımcısı olarak görevlendirdi, 19 şube müdürlüğü ile 18 ilçe emniyet müdürlüğünde ise değişiklik yapıldı.
1.09.2021 Gündem
Evlat nöbetindeki anne: Aklınız başına gelsin, teslim olun
Evlat nöbetindeki anne: Aklınız başına gelsin, teslim olun Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen ailelerin HDP binası önündeki oturma eylemi, 533'üncü günde de sürüyor. Aileler, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde PKK'lı teröristlerin şehit ettiği 13 kişinin yasını tutarken, 2015 yılında Diyarbakır'da 14 yaşındayken kaçırılan kızı Songül için evlat nöbetine devam eden Fatma Akkuş, "Bu çocukları neden öldürdüler? Neden anne ve baba burada beklerken onlara bu haberi verdiler? Bu acıdan daha büyük bir acı yoktur. Yeter artık. Asker ve polisleri neden öldürdünüz? Kızım, seni kime karşı kullandırıyorlar? Aklınız başınıza gelsin. Gelin, güvenlik güçlerine teslim olun" dedi.
16.02.2021 Gündem
Diyarbakır'da evlat nöbetindeki aileler: Devletimizin her zaman arkasındayız
Diyarbakır'da evlat nöbetindeki aileler: Devletimizin her zaman arkasındayız Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen ailelerin HDP binası önündeki oturma eylemi, 532'nci günde de sürüyor. Eylem çadırındaki aileler, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde PKK'lı teröristlerce şehit edilen 13 kişi için yas tuttu. Bazı annelerin ağıt yaktığı, bazılarının da zaman zaman baygınlık geçirdiği çadırda, taziye ziyaretleri yapıldı. Aileler adına açıklama yapan, 2 yıl önce kaçırılan oğlu Mustafa için eşi Rauf Biçer ile birlikte oturma eylemini sürdüren kanser hastası Ayşegül Biçer, terör örgütü PKK'nın bir kere daha alçak yüzünü gösterdiğini ifade ederek, "13 masum vatandaşımız şehit oldu. Bu yapılan saldırı, tüm insanlığa yapılmıştır. Biz anne ve babalar olarak devletimizin her zaman arkasındayız" dedi.
15.02.2021 Gündem
Aylardır bekliyorlar! 'Zafer bizim olacak'
Aylardır bekliyorlar! 'Zafer bizim olacak' Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 196 aile, eylemlerini 517'nci günde, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle kaldıkları otelde sürdürdü. 2014 yılında 17 yaşındayken Kocaeli'nin Gebze ilçesinde kaçırılan oğlu için Eren Yalçın için evlat nöbetinde olan Fadime Aksu, "Salgına rağmen, kısıtlamaya rağmen hiç vazgeçmeyeceğiz. PKK'lı teröristler bizi yıldıramaz. Oğlumuzu almadan gitmeyeceğiz. Zafer bizim olacak" dedi.
31.01.2021 Yaşam
Evlat nöbetindeki babadan Demirtaş'ın annesine: Gel, çocuğunu PKK'dan iste
Evlat nöbetindeki babadan Demirtaş'ın annesine: Gel, çocuğunu PKK'dan iste Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 196 aile, eylemlerini 516'ncı günde, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle kaldıkları otelde sürdürdü. Diyarbakır'ın Hani ilçesinde, 2015'te 17 yaşındayken, kaçırılan oğlu Fatih için evlat nöbetinde olan Abdullah Demir, HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın annesi Sadiye Demirtaş'a seslendi. Terör örgütünde yer alan oğlu Nurettin Demirtaş'ı PKK'dan istemesi için eyleme katılması çağrısında bulunan Demir, "Selahattin Demirtaş'ın yatağı, yemeği, her şeyi var. Annesi onun serbest bırakılmasını istiyor ama dağdaki oğlunu istemiyor. Gelsin, bu ailelere katılsın. Sen annesin, gel çocuğunu PKK'dan iste" dedi.
30.01.2021 Gündem
PKK’nın kirli planı uygulamada: İstihbarat 1 yıl önce tespit etmişti
PKK’nın kirli planı uygulamada: İstihbarat 1 yıl önce tespit etmişti Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 148 aile, HDP il binası önündeki oturma eylemini 406'ncı günde de sürdürürken terör örgütü, aylardır planladığı kirli oyununu sahneye koydu. Geçtiğimiz yıl eylül ayında ortaya çıkan hain planını uygulayan örgüt, Diyarbakır'da 2 yıl önce 18 yaşındayken kaçırılan Mustafa Biçer’in videosunu PKK’ya yakın bir haber sitesinde yayınladı.
12.10.2020 Gündem
Hülya Avşar: Zevkliyim
Hülya Avşar: Zevkliyim Sanatçı Hülya Avşar, geçtiğimiz gün eski eşi Kaya Çilingiroğlu ve Feraye Tanyolaç'tan olan oğlu, Hüseyin Kaya Çilingiroğlu ile yemek yedi.
15.03.2020 Magazin
HDP önünde eylemde 7'nci kavuşma; kızına sarılan anne bayıldı
HDP önünde eylemde 7'nci kavuşma; kızına sarılan anne bayıldı Diyarbakır'da HDP il binası önünde oturma eylemi yapan ailelerden Gevriye Ayhan'ın terör örgütün PKK tarafından kaçırılan kızı Pelda (21), güvenlik güçlerine teslim oldu. 6 yıl aradan sonra kızına kavuşan anne Gevriye Ayhan, kızına sarılırken, baygınlık geçirdi. Pelda'nın teslim olmasıyla birlikte evlatlarına kavuşan aile sayısı 7'ye çıktı.
17.02.2020 Yaşam
"Evlilik yok!"
"Evlilik yok!" Futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, önceki gün oğlu ve annesiyle beraber Etiler’de alışverişten çıkarken görüntüledi.
2.02.2020 Magazin
HDP önündeki eylemde 123'üncü gün
HDP önündeki eylemde 123'üncü gün Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 64 aile, HDP binası önündeki oturma eylemini 123'üncü günde de sürdürdü. PKK'lı teröristlerce kaçırılan oğlu Vedat için oturma eylemi yapan Şeyhmus Kaya, HDP'li milletvekillerinin maaşının kesilmesini istedi.
3.01.2020 Gündem
HDP önündeki eylemde 121'inci gün
HDP önündeki eylemde 121'inci gün Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 64 aile, HDP il binası önündeki oturma eylemini 121'inci günde de sürdürdü. Kızı Hayal (17) için 3 yaşındaki kızı Asmin ile birlikte oturma eylemini sürdüren Süheyla Demir, "Kızım, Asmin'i daha görmemiş. Kızım çok duygusaldır. Hep bir kardeşi olsun isterdi. Kardeşini görürse onun hatrı için gelir, güvenlik güçlerine teslim olur. Ailesine ve evine döner" dedi.
1.01.2020 Gündem
Emine Erdoğan’dan evlat nöbetindeki 'Diyarbakır Anneleri'ne ziyaret!
Emine Erdoğan’dan evlat nöbetindeki 'Diyarbakır Anneleri'ne ziyaret! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Diyarbakır'da 4 aydır HDP il binası önünde oturma eylemi yapan ailelere sürpriz ziyarette bulundu.
31.12.2019 Gündem
HDP önündeki eylemde 4 ay geride kaldı
HDP önündeki eylemde 4 ay geride kaldı Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 62 aile, HDP il binası önündeki oturma eylemini 120'nci günde de sürdürdü. Aileler, çocuklarına kavuşmak için yeni yıldan umutlu olduklarını söyledi.
31.12.2019 Gündem
Evlat nöbetindeki baba: Oğlum 3 kişi teslim oldu, çabuk gel!
Evlat nöbetindeki baba: Oğlum 3 kişi teslim oldu, çabuk gel! Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 62 aile, HDP il binası önündeki oturma eylemini 117'nci günde de sürdürüyor. Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde 4 yıl önce çobanlık yaparken PKK'lı teröristlerce kaçırıldığı iddia ettiği oğlu Vahit (19) için oturma eylemini sürdüren Bedirhan Çur, oğluna teslim olması için çağrıda bulunarak, "Bak 3 kişi gelmiş teslim olmuş. Çabuk gel durma" dedi.
28.12.2019 Gündem
Diyarbakır'da nöbet tutan bir anne daha kızına kavuştu!
Diyarbakır'da nöbet tutan bir anne daha kızına kavuştu! Diyarbakır'da uğruna HDP il binası önünde oturma eylemi yaptığı, 14 yaşında dağa kaçırılan kızı kızı Mekiye Kaya'ya kavuşan anne Hüsniye ile baba Hüseyin Kaya, 5 yıllık hasretin ardından evlatlarıyla kucaklaştı.
26.12.2019 Gündem
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
Kaya Çilingiroğlu ve Seda Sevin ayrıldı
Kaya Çilingiroğlu ve Seda Sevin ayrıldı Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu (55), moda danışmanı ve oyuncu Seda Evin (38) ile uzun zamandır aşk yaşıyordu. Kanal D'deki '2. Sayfa'nın haberine göre ikili ayrıldı
10.07.2019 Magazin
Son dakika: CHP'de toplantı sona erdi! İşte aday olan 140 isim
Son dakika: CHP'de toplantı sona erdi! İşte aday olan 140 isim CHP Parti Meclisi sona erdi. CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın oldu. Yalova, Burdur ve Giresun'un da mevcut başkanları yeniden aday gösterildi. CHP, bugünkü Parti Meclisi toplantısında 140 adayı daha belirledi.
14.11.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Hüseyin Kaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hüseyin kaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.