Hüsamettin Cindoruk

Hüsamettin Cindoruk

Son dakika Hüsamettin Cindoruk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hüsamettin Cindoruk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hüsamettin Cindoruk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hüsamettin Cindoruk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hüsamettin cindoruk gelişmeleri de dahil olmak üzere 329 hüsamettin cindoruk haberi bulunmuştur. Tüm hüsamettin cindoruk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adalet Bakanı Bozdağ: Türkiye eninde sonunda yeni bir anayasa yapacaktır
Adalet Bakanı Bozdağ: Türkiye eninde sonunda yeni bir anayasa yapacaktır Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye’nin eninde sonunda yeni bir anayasa yapacağını belirterek, “Üzüntümüz bunun gecikmesindedir. Gecikmesi hem milletimize hem ülkemize kaybettirmektedir. Unutmamak gerekir ki yeni anayasa olmadan yeni Türkiye de olmaz” dedi.
3.10.2022 Gündem
27 Mayıs darbesi nedir, 27 Mayıs'ta ne oldu, kimler, hangi yıl yaptı? 27 Mayıs darbesi idamları, sonuçları, nedenleri…
27 Mayıs darbesi nedir, 27 Mayıs'ta ne oldu, kimler, hangi yıl yaptı? 27 Mayıs darbesi idamları, sonuçları, nedenleri… 27 Mayıs askeri darbesinin 60. yılında Yassıada ve o günler yeniden gündem oldu. Yassıada’da yapılan yargılamaların ardından eski Cumhurbaşkanı Celal Bayar, eski Başbakan Adnan Menderes, eski Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu, eski Maliye Bakanı Hasan Polatkan hakkında oy birliğiyle idam kararı alındı. Celal Bayar'ın cezası yaş haddi nedeniyle ömür boyu hapse çevrildi. Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan 16 Eylül 1961'de sabaha karşı, Adnan Menderes ise İmralı Adası'nda 17 Eylül 1961'de saat 13.21'de idam edildi. Peki, 27 Mayıs darbesi nedir, 27 Mayıs'ta ne oldu, kimler hangi yıl yaptı? 27 Mayıs darbesi idamları, sonuçları, nedenleri…
27.05.2022 Gündem
Siyasi kulislerde yer yerinden oynuyor! Yeni ittifaklar, yeni adaylar açıklamalar peş peşe geliyor! Gül, İmamoğlu, Yavaş, Akşener...
Siyasi kulislerde yer yerinden oynuyor! Yeni ittifaklar, yeni adaylar açıklamalar peş peşe geliyor! Gül, İmamoğlu, Yavaş, Akşener... Siyasi kulislerde deprem etkisi yaratacak iddialar peş peşe geliyor. Kulislerde yeni ittifakların kurulacağı, siyasi aktörlerin yeni hamleler yapacağı peş peşe açıklanıyor. İşte siyaset gündemini sarsacak çarpıcı iddialar...
29.11.2021 Siyaset
28 Şubat'ta ne oldu? 28 Şubat süreci nasıl başladı? 28 Şubat bildirisinde neler yazıyordu?
28 Şubat'ta ne oldu? 28 Şubat süreci nasıl başladı? 28 Şubat bildirisinde neler yazıyordu? Toplum hafızasında derin izler bırakan 28 Şubat sürecinin üzerinden 24. yıl geçti. Türk siyasi tarihine "postmodern darbe" olarak geçen 28 Şubat süreci pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, 28 Şubat'ta ne oldu? 28 Şubat süreci nasıl başladı? 28 Şubat bildirisinde neler yazıyordu? 28 Şubat sürecinde neler yaşandı? İşte 28 Şubat süreci hakkında merak edilenler...
28.02.2021 Gündem
'Postmodern darbe'nin üzerinden 24 yıl geçti
'Postmodern darbe'nin üzerinden 24 yıl geçti Toplum hafızasında derin izler bırakan 28 Şubat sürecinde, merhum Başbakan Necmettin Erbakan ve arkadaşlarına siyaset yasağı getirildi, Refah Partisinin 14 yıl süren siyasi yaşamı da sona erdi.
28.02.2021 Gündem
İmamoğlu Taksim'de gezdi
İmamoğlu Taksim'de gezdi CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Taksim'de gezdi. İmamoğlu daha sonra Hüsamettin Cindoruk’la görüştü.
21.05.2019 Siyaset
Devlet Bahçeli: Seçimden sonra Meclis'e sunacağız
Devlet Bahçeli: Seçimden sonra Meclis'e sunacağız MHP lideri Devlet Bahçeli canlı yayında yaptığı açıklamada, "Kamuoyu araştırma değil, oluşturma yapıyorlar. Seçim sonrası kamuoyu araştırmaları için yasa teklifi getirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.
30.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ciddi yanılma yaşayacaklar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ciddi yanılma yaşayacaklar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Meydanların diline baktığımızda, bu seçimde çok ciddi bir yanılmayı anket şirketleri yaşayacak. Gerçek anketi pazar akşamı göreceğiz' dedi.
28.03.2019 Siyaset
İnce'den Cindoruk’a Yassıada hediyesi
İnce'den Cindoruk’a Yassıada hediyesi CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, TBMM eski Başkanı Hüsamettin Cindoruk'u Nişantaşı'ndaki evinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında İnce, devlet arşivlerinden alınmış, Yassıada Mahkemeleri'nde yapılan savunmaya ilişkin bir belgeyi Cindoruk çiftine hediye etti.
3.06.2018 Siyaset
FETÖ/PDY’nin elebaşı Gülen’in mesajları ortaya çıktı
FETÖ/PDY’nin elebaşı Gülen’in mesajları ortaya çıktı Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Halil Karakoç’un, Mayıs 2015’te kaçırmaya çalıştığı 25 hard diskin şifreleri 2 yılda çözüldü. Elebaşının FETÖ’ye verdiği 227 talimat; siyaset, ekonomi ve basın ile devlet kurumlarını nasıl ele geçirmek istediğini ortaya koydu.
29.09.2021 Gündem
'Grubun akıl hocası Hüsamettin Cindoruk'tu'
'Grubun akıl hocası Hüsamettin Cindoruk'tu' FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in tutuklu avukatlarından Orhan Erdemli, grubun akıl hocasının Hüsamettin Cindoruk olduğunu iddia ederek, FETÖ/PDY'nin 2000 yılında İstanbul imamı olarak bilinen, Ahmet Kara'nın, Gülen'in DGM’de yargılandığı dönemlerde kendisini Hüsamettin Cindoruk'a gönderdiğini belirtti. Erdemli, "Oradaki konuşmalardan bu grubun akıl hocasının Hüsamettin Cindoruk olduğunu anladım” dedi.
29.09.2021 Gündem
Çiller: BÇG belgelerini Meral Akşener getirdi
Çiller: BÇG belgelerini Meral Akşener getirdi 28 Şubat davasında mağdur tanık sıfatıyla ifade veren dönemin Başbakan Yardımcısı Tansu Çiller BÇG belgelerini İçişleri Bakanı olan Meral Akşener'in getirdiğini söyledi. Çiller, "Eğer bunlar gerçekten devletin bakanlarıyla koordinasyon şeklinde yapıldıysa niye şaşkınlık içinde İçişleri Bakanı bana getirsin? Akşener'in getirdiği belgeler ıslak imzalı belgelerdi" dedi.Çiller, "Milli Güvenlik Kurulunda fiziki ya da psikolojik şiddet gördünüz mü" şeklindeki soruya, bağırarak, "Kimin haddine" diye cevap verdi. BÇG ile ilgili bir soruya yanıt veren sanıklardan dönemin Genelkurmay İkinci Başkanı Çevik Bir de "Batı Çalışma Grubu ismini ben verdim, 'Ülkemizin yönü Batı'ya bakmaktadır' mesajını vermek için ismini 'Batı' verdik. İç Güvenlik Harekat Dairesi bünyesinde çalıştı" dedi.
29.09.2021 Gündem
Son dakika! İsmet Sezgin yoğun bakımda!
Son dakika! İsmet Sezgin yoğun bakımda! Eski İçişleri Bakanı İsmet Sezgin'den son dakika haberi geldi. Eski İçişleri Bakanı İsmet Sezgin, eski GATA'da yoğun bakıma alındı. İşte Sezgin'in sağlık durumuna ilişkin son dakika haberleri...
29.09.2021 Gündem
Süleyman Soylu kimdir?
Süleyman Soylu kimdir? AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım, yeni Bakanlar Kurulu listesininin onaylanmasının ardından Süleyman Soylu'nun kim olduğu merak edilmeye başlandı? 64. Kabinede Çalışma ve Sosyal güvenlik Bakanı olarak görev yapan Süleyman Soylu yeni kabinede Çalışma ve Sosyal güvenlik Bakanı olarak görev yapacak Peki Süleyman Soylu Kimdir? İşte detaylar..
29.09.2021 Gündem
Türkiye'den ABD'ye uzanan iki suikastin öyküsü
Türkiye'den ABD'ye uzanan iki suikastin öyküsü Gazeteci Çağdaş Ulus tarafından kaleme alınıp Tekin Yayınevi tarafından basılan "24 saat" (Türkiye'den ABD'ye uzanan suikastlar zinciri) isimli kitap çıktı. Kitapta, Mumcu suikastının önlenmesi için Türk istihbaratına bilgi sızdırdığı iddia edilen CIA ajanının sır dolu infazını anlatan Ulus, Mumcu'nun arkadaş çevresinde kullandığını söylediği "Şafak" isminin hikayesine değiniyor
7.03.2016 Kültür Sanat
Ufuk Söylemez’den yeni bir siyasi parti sinyali
Ufuk Söylemez’den yeni bir siyasi parti sinyali TBMM eski başkanı Hüsamettin Cindoruk’un başkanlığını yaptığı Milli Merkez oluşumunu anlatan devlet eski bakanı Ufuk Söylemez, ’siyasallaşın, partileşin’ diye müthiş bir baskı gördüklerini söyledi...
29.09.2021 Gündem
Leyla Abla’yı uğurladık
Leyla Abla’yı uğurladık Türk basınının duayeni ‘röportajın kraliçesi’ Leyla Umar, Teşvikiye Camii’ndeki cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Umar’ı son yolculuğuna çalışma arkadaşları, meslektaşları gazeteciler, iş, sanat ve siyaset dünyasından birçok isim uğurladı.
18.11.2015 Yaşam
Gazeteci Leyla Umar son yolculuğuna uğurlandı
Gazeteci Leyla Umar son yolculuğuna uğurlandı Gazeteci Leyla Umar'ın cenazesi, Teşvikiye Camisi'ndeki törenin ardından toprağa verildi.
18.11.2015 Yaşam
‘Çiller bugün tersini söylüyor’
‘Çiller bugün tersini söylüyor’ 28 Şubat Davası’na dün devam edildi...
29.09.2021 Gündem
Cindoruk'tan Erdoğan'a 'partinin başına geç' tavsiyesi
Cindoruk'tan Erdoğan'a 'partinin başına geç' tavsiyesi Türk siyasetinin duayen isimlerinden TBMM 17'nci Dönem Başkanı Hüsamettin Cindoruk, 7 Haziran'daki genel seçimlerle ilgili yaptığı değerlendirmede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a siyasete dönüp, partisinin başına geçmesi tavsiyesinde bulundu.
29.09.2021 Gündem
‘Büyük kulak’ operasyonu!
‘Büyük kulak’ operasyonu! Dinlenmeyen kalmamış
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da sürpriz toplantı!
İstanbul'da sürpriz toplantı! Merkez sağın önemli siyasetçilerinden eski Meclis Başkanı Hüsamettin Cindoruk; merkez sağ ve solda yer alan 30 isimle bugün İstanbul'da düzenlediği siyasi toplantıda buluşacak...
29.09.2021 Gündem
Cindoruk’tan Ak Parti’nin davetine ret
Cindoruk’tan Ak Parti’nin davetine ret Eski TBMM Başkanı, eski DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, Ak Parti’nin eski Meclis başkanlarının başkanlık sistemi dahil iktidarın çalışmalarına ilişkin görüşlerini almak üzere gerçekleştirdiği toplantıya ilişkin davetini kabul etmedi...
29.09.2021 Gündem
CHP'de 3 istifa daha bekleniyor!
CHP'de 3 istifa daha bekleniyor! CHP Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan, “yanlış ve zayıf politikaların parçası olmamak için, büyük umutlarla geldiği” CHP’ den istifa ettiğini açıkladı. Ulusalcı kanatta yer alan milletvekillerinden Süheyl Batum, Birgül Ayman Güler ve Dilek Akagün Yılmaz’ın da Antalya kampından sonra istifa etmeleri bekleniyor.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hüsamettin Cindoruk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hüsamettin cindoruk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.