Hümeyra

Hümeyra

Son dakika hümeyra haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hümeyra ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hümeyra haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hümeyra

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hümeyra gelişmeleri de dahil olmak üzere 292 hümeyra haberi bulunmuştur. Tüm hümeyra haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da 300 çeşit ürün üreten bisküvi şirketini alacaklar
İstanbul'da 300 çeşit ürün üreten bisküvi şirketini alacaklar Agrotech, merkezi İstanbul'da bulunan, gıda ve bebe bisküvisi ile 300 çeşit ürün üretimi yapan 50 bin adet satış noktasında ağı bulunan bir firmanın yüzde 70'ini almak için görüşmelere başlandığını duyurdu.
8.02.2024 Ekonomi
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
15 Temmuz Şehitler Makamı'na ziyaretçi akını
15 Temmuz Şehitler Makamı'na ziyaretçi akını 15 Temmuz darbe girişiminin 7. yıldönümünde 15 Temmuz Şehitler Anıtı sabah saatlerinden itibaren ziyaretçi akınına uğradı. 34 vatandaşın şehit olduğu 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün Anadolu yakasında bulunan anıtta şehitler için dualar edildi, selalar okundu. Anıtı ziyaret eden vatandaşlardan Gülay Orhan "Onlarla gurur duyuyorum. O gece ben de şehit olmak isterdim" dedi.
15.07.2023 Gündem
Fuat Oktay, Ankara'da oyunu kullandı
Fuat Oktay, Ankara'da oyunu kullandı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara'da oyunu kullandı.
28.05.2023 Gündem
Fuat Oktay, Ankara'da oyunu kullandı
Fuat Oktay, Ankara'da oyunu kullandı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile eşi Hümeyra Şahin Oktay, Yenimahalle Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde, 1203 numaralı sandıkta oylarını kullandı.
14.05.2023 Gündem
Yüz Yıllık Mucize hangi konakta çekiliyor? Yüz Yıllık Mucize'nin çekildiği konak nerede?
Yüz Yıllık Mucize hangi konakta çekiliyor? Yüz Yıllık Mucize'nin çekildiği konak nerede? Yüz Yıllık Mucize hangi konakta çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Ebru Şahin, Birkan Sokullu ve Zerrin Tekindor'un yer aldığı Yüz Yıllık Mucize'nin çekildiği konak nerede?
27.04.2023 Televizyon
Yüz Yıllık Mucize Müzeyyen kimdir? Hümeyra kaç yaşında?
Yüz Yıllık Mucize Müzeyyen kimdir? Hümeyra kaç yaşında? Yüz Yıllık Mucize Müzeyyen kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Star Tv'de ekrana gelen ve farklı hikayesiyle dikkat çeken Yüz Yıllık Mucize dizisinde Müzeyyen karakterini oynayan usta oyuncu Hümeyra hakkında araştırmalar da başladı. Hümeyra kimdir, kaç yaşında?
30.03.2023 Televizyon
Yüz Yıllık Mucize hangi kanalda? Yüz Yıllık Mucize hangi günler yayınlanıyor?
Yüz Yıllık Mucize hangi kanalda? Yüz Yıllık Mucize hangi günler yayınlanıyor? Yüz Yıllık Mucize hangi kanalda sorusunun yanıtı merak ediliyor. Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'in başrolünde olduğu dizinin ilk bölümü bu akşam ekrana geliyor. Asıl mesleği avukatlık olan Harika aynı zamanda roman da yazmaktadır. Öte yandan Ali Tahir kurtuluş savaşında şehit olur. Ancak defnedilirken bir mucizeyle hayatta kalır. Necip Memill, Zerrin Tekindor gibi ustaların da yer aldığı Yüz Yıllık Mucize hangi günler yayınlanıyor?
30.03.2023 Televizyon
Lavanta Konağı dizisi konusu ne? Lavanta Konağı oyuncuları kimler? Ne zaman başlıyor?
Lavanta Konağı dizisi konusu ne? Lavanta Konağı oyuncuları kimler? Ne zaman başlıyor? Lavanta Konağı dizisinin konusu ve oyuncuları hakkında merak sürüyor. Ebru Şahin ve Birkan Sokullu'nun başrollerinde olduğu ismi önce Ab-ı Hayat daha sonra Lavanta Konağı olarak değiştirilen dizinin çekimleri başladı. Hilal Saral'ın yönetmenliğini yaptığı Lavanta Konağı, Kuvayi Milliye'den beri hep 30 yaşında görünen bir adamın hikâyesini ekranlara taşıyor. Peki Lavanta Konağı dizisi konusu nedir? Lavanta Konağı oyuncuları kimler, ne zaman başlıyor?
1.02.2023 Televizyon
Babam ve Oğlum'un Deniz'i Ege Tanman şimdilerde ne yapıyor?
Babam ve Oğlum'un Deniz'i Ege Tanman şimdilerde ne yapıyor? Biz onu 'Babam ve Oğlum' filminin Deniz'i olarak tanıdık. Ege Tanman, 2000’li yılların yıldız çocuk oyuncularından biriydi. Tanman, canlandırdığı rollerle seyirciyi ağlatıp güldürüyordu. “Babam ve Oğlum” filminin hayatının dönüm noktası olduğunu söyleyen oyuncu samimi açıklamalarda bulundu.
29.01.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin zengin kültür iklimini tek tipleştiren mahalle baskısını reddediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin zengin kültür iklimini tek tipleştiren mahalle baskısını reddediyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kültür Bakanlığı Özel Ödülleri töreninde yaptığı açıklamada, "Uzun yıllar boyunca kültür sanat camiamızı esir alan, Türkiye'nin zengin kültür iklimini tek tipleştiren mahalle baskısını reddediyoruz." ifadelerini kullandı.
24.01.2023 Gündem
‘Babam ve Oğlum’un Deniz’i Ege Tanman büyüdü! İşte son hali...
‘Babam ve Oğlum’un Deniz’i Ege Tanman büyüdü! İşte son hali... Çetin Tekindor, Fikret Kuşkan ve Hümeyra'nın rol aldığı, 2005 yapımı 'Babam ve Oğlum' filminde hayat verdiği 'Deniz' karakteriyle hafızalara kazınan Ege Tanman, şimdi büyüdü ve 24 yaşında yakışıklı bir delikanlı oldu. Çocuk oyuncu olarak tanınan Tanman'ın değişimi herkesi şaşırttı.
17.01.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan hac kontenjanları hakkında açıklama
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan hac kontenjanları hakkında açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “9 Ocak’ta Cidde’de düzenlenecek Hac Konferansı’nda, yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın hac talepleri dahil, milletimizin kutsal topraklara teveccühünün kontenjanlara yansıması için gerekli irade ortaya konacaktır” dedi.
3.01.2023 Gündem
Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci hangi şarkıyı söyledi?
Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci hangi şarkıyı söyledi? O Ses Türkiye Yılbaşı programına konuk olan isimlerden biri de Selin Şekerci oldu. 2006 yılında "Sağır Oda" dizisinde oynayarak dizi hayatına başladı. 2007 yılında "Kavak Yelleri" birkaç bölümünde rol aldı. 2008 yılında da Selin Şekerci, "Melekler Korusun" dizisinde Özge Özpirinçci, Rojda Demirer, Hümeyra, Avni Yalçın ile birlikte rol aldı. O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci’nin programa çıkmasının ardından Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında ve nereli sorularının yanıtı sorgulanmaya başlandı.
31.12.2022 Televizyon
Bakan Varank gençlerle buluştu: İnovatif metotlarla yazılımcı kapasitesini arttırmak istiyoruz
Bakan Varank gençlerle buluştu: İnovatif metotlarla yazılımcı kapasitesini arttırmak istiyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yazılım öğrenen gençleri çat kapı ziyaret etti. Vadi İstanbul’da bulunan 42 İstanbul’a sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Bakan Varank, “Burası, katılımcı arkadaşlarımıza hiçbir eğitmen olmadan tamamen oyunlaştırma ve proje modeliyle yazılım öğreten bir okul. Bu tip inovatif eğitim metotlarıyla Türkiye’deki yazılımcı kapasitesini arttırmak istiyoruz.” dedi. Bakan Varank ziyarette gençlere Masterchef yarışmasının İtalyan jüri üyesi Danilo Zanna’nın özel tarifi ile yapılan tiramisu ikram etti.
12.09.2022 Bilim ve Teknoloji
Hümeyra Şahin kimdir? Hümeyra Şahin kaç yaşında ve nereli? Hümeyra Şahin’in biyografisi
Hümeyra Şahin kimdir? Hümeyra Şahin kaç yaşında ve nereli? Hümeyra Şahin’in biyografisi Cumhurbaşkanı Danışmanı Hümeyra Şahin, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile evlendi. Düğün töreni ile birlikte Hümeyra Şahin’in biyografisi merak ediliyor. Peki, Hümeyra Şahin kimdir, kaç yaşında ve nereli? Hümeyra Şahin’in biyografisi…
23.07.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Hümeyra Şahin ile evlendi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Hümeyra Şahin ile evlendi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Cumhurbaşkanlığı Kültür-Sanat Politikaları Kurulu Üyesi ve Cumhurbaşkanı Danışmanı Hümeyra Şahin dünya evine girdi.
22.07.2022 Siyaset
Hümeyra Şahin kimdir, kaç yaşında, nereli? Cumhurbaşkanı Danışmanı Hümeyra Şahin, Fuat Oktay'la mı evleniyor?
Hümeyra Şahin kimdir, kaç yaşında, nereli? Cumhurbaşkanı Danışmanı Hümeyra Şahin, Fuat Oktay'la mı evleniyor? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Cumhurbaşkanlığı Kültür-Sanat Politikaları Kurulu Üyesi ve Cumhurbaşkanı Danışmanı Hümeyra Şahin hayatlarını birleştirecek. Peki, Hümeyra Şahin kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Hümeyra Şahin'in doğum tarihi, yeri ve hayatıyla ilgili diğer merak edilenler...
12.07.2022 Gündem
YKS'de Alan Yeterlilik ve Yabancı Dil sınavı sona erdi! Öğrencilerden yorumlar...
YKS'de Alan Yeterlilik ve Yabancı Dil sınavı sona erdi! Öğrencilerden yorumlar... YKS maratonunda ikinci gün Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) ile devam ediyor. AYT, saat 10:15’te başladı ancak sınav merkezlerinin kapısı 10.00’da kapandı. Sınava 10.00’dan sonra gelen adaylar içeri alınmadı. AYT ve YDT ile ilgili tüm gelişmeleri dakika dakika aktarmaya devam ediyoruz. Sınav öncesini, sınavı ve sınav sonrasını Beyazıt Şenbük İstanbul Üniversitesi Beyazıt Yerleşkesi İletişim Fakültesi’nde, Melike Çalkap ise İstanbul Bahçelievler Anadolu Lisesi’nde izliyor.
19.06.2022 Gündem
Öğrencilerin 'takdir' hediyesi lahmacun
Öğrencilerin 'takdir' hediyesi lahmacun Antalya'da bir restoranda takdir belgesi alan öğrencilere bedava lahmacun dağıtıldı. 14 yıldır yapılan bir haftalık uygulamanın ilk günü 1000 öğrenciye lahmacun ikram edildi.
18.06.2022 Yaşam
Dereye düşen at 3 gün sonra kurtarıldı
Dereye düşen at 3 gün sonra kurtarıldı Samsun'da düştüğü derede 3 gün mahsur kalan at, ekiplerin saatler süren çalışması sonucu kurtarıldı.
15.06.2022 Yaşam
Samsun'da denizde üniversite öğrencisi kızın cesedi bulundu!
Samsun'da denizde üniversite öğrencisi kızın cesedi bulundu! Samsun'da denizde bulunan cesedin üniversite öğrencisi bir genç kıza ait olduğu belirlendi.
31.05.2022 Yaşam
Meyra: Yaşım 40'ın üzerinde ama estetiğe karşıyım
Meyra: Yaşım 40'ın üzerinde ama estetiğe karşıyım Gerçek adı Hümeyra Toparlak olan şarkıcı Meyra (44), İpek Açar’ın sunumuyla TRT Müzik’te bu akşam ekranklara gelecek 'İpek Yolu' programına konuk oldu.
14.04.2022 Magazin
Bankacı Funda hesapları boşalttı! 'Zamanaşımı' köstebekleri...
Bankacı Funda hesapları boşalttı! 'Zamanaşımı' köstebekleri... Bankacı Funda Y. yaşlı veya yabancı uyruklu kişilerin hesaplarında bekleyen yüklü miktardaki mevduatı sahte evraklarla boşalttı. Aralarında bir banka çalışanının da olduğu üç kişinin, bankalarda unutulan paraları, sahte bir dizi evrakla hesaplarına geçirdiği iddia edildi. Özel bir bankanın şikâyeti üzerine savcılık soruşturma başlattı. 26 kişinin hesaplarını mercek altına alan şebeke, özellikle yabancı uyruklu kişilerin hesaplarını takibe aldı.
8.02.2024 Gündem
2021 İlim Yayma Ödülleri sahiplerini buldu
2021 İlim Yayma Ödülleri sahiplerini buldu İlim Yayma Vakfı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 2021 İlim Yayma Ödülleri, Dolmabahçe sarayında düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
19.12.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hümeyra ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hümeyra haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.