Hülya Sancaklı

Hülya Sancaklı

Son dakika hülya sancaklı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hülya sancaklı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hülya sancaklı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hülya Sancaklı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hülya sancaklı gelişmeleri de dahil olmak üzere 16 hülya sancaklı haberi bulunmuştur. Tüm hülya sancaklı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sancaklı eşinin ölümünden sonra ilk kez Meclis'te
Sancaklı eşinin ölümünden sonra ilk kez Meclis'te Eşi Hülya Sancaklı'nın ölümüyle zor günler geçiren Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, bugün partisinin grup toplantısına katıldı.
21.02.2017 Siyaset
MHP'li Saffet Sancaklı’nın eşi son yolculuğuna uğurlandı!
MHP'li Saffet Sancaklı’nın eşi son yolculuğuna uğurlandı! MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın hayatını kaybeden eşi Hülya Sancaklı için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'dan Saffet Sancaklı'ya taziye telefonu
Erdoğan'dan Saffet Sancaklı'ya taziye telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşini kaybeden MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'yı dün telefonla arayarak taziyelerini iletti.
29.09.2021 Gündem
Hülya Sancaklı hayatını kaybetti
Hülya Sancaklı hayatını kaybetti Saffet Sancaklı'nın eşi Hülya Sancaklı, bu sabah 07:35'te tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti
29.09.2021 Gündem
Saffet Sancaklı: Bir mucize bekliyoruz
Saffet Sancaklı: Bir mucize bekliyoruz MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Meclis kürsüsünde yaptığı konuşmada intihar girişiminde bulunan eşi Hülya Sancaklı için dua istedi. Sancaklı, "Bu olay çok ağır geldi bana. Allah kimseye vermesin. 6 günü geçtik, 7'nci güne girdik. Allah'ın dualarıyla bugüne kadar geldi, bir mucize bekliyoruz Allah'tan" dedi.
29.09.2021 Gündem
Hülya Sancaklı'yı kimse durduramamış! Güvenlik görevlisinin son dakika açıklaması
Hülya Sancaklı'yı kimse durduramamış! Güvenlik görevlisinin son dakika açıklaması MHP’li Saffet Sancaklı’nın, intihar girişiminde bulunan eşi Hülya Sancaklı’nın tedavisi sürüyor. İntihar girişimi öncesi çocuklarına hitaben Hülya Sancaklı bir not bırakmış. İşte Hülya Sancaklı'nın sağlık durumuna dair son dakika gelişmeleri ve güvenlik görevlisinin ifadesinde yer alan o anlar
16.01.2017 Yaşam
Hülya sancaklı'nın durumuyla ilgili açıklama!
Hülya sancaklı'nın durumuyla ilgili açıklama! Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın eşi Hülya Sancaklı'nın sağlık durumu ile ilgili Beylikdüzü Medicana Hastanesi Nöroşirurji Kliniği Başkanı, Beyin Sinir Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Hidayet Akdemir açıklama yaptı.
29.09.2021 Gündem
MHP'li Saffet Sancaklı'nın eşi intihara teşebbüs etti
MHP'li Saffet Sancaklı'nın eşi intihara teşebbüs etti Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın eşi Hülya Sancaklı'nın intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi. Ameliyattan çıkan Hülya Sancaklı'nın doktoru bir açıklama yaptı.
29.09.2021 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Katliam dünyaya duyurulacak...  Ünlüler aynı anda paylaşacak!
Katliam dünyaya duyurulacak... Ünlüler aynı anda paylaşacak! Hocalı katliamının 27. yıldönümünde, katliamı dünyaya duyurmak amacıyla uluslararası sosyal medya kampanyası düzenledi. Katliamı sosyal medya ağlarıyla duyurmayı hedefleyen toplantıya iş, spor, sanat ve siyaset camiasından çok sayıda kişi katıldı.
26.02.2019 Gündem
1 Kasım 2015 seçimleri 26.Dönem milletvekilleri tam liste!
1 Kasım 2015 seçimleri 26.Dönem milletvekilleri tam liste! AK Parti, CHP, MHP ve HDP'nin il il milletvekili listeleri belli oldu. AK Parti, CHP, HDP, MHP milletvekili adaylarının hangileri milletvekili olmayı başardı?
29.09.2021 Gündem
İlk türbanlı başkan adayı MHP’den!
İlk türbanlı başkan adayı MHP’den! Bahçeli belediye başkan adaylarının 252’sini açıkladı. Kilimli’den yarışa türbanlı aday girerken, eski futbolcu Sancaklı, Kocaeli için ‘sahada’
29.09.2021 Gündem
4 büyük ilde kıran kırana yarış
4 büyük ilde kıran kırana yarış AKP ve CHP liderleri, adaylık için seçmen sayısı bakımından da en büyük il olan İstanbul’u tercih etti
12.04.2011 Siyaset
İşte MHP'nin adayları
İşte MHP'nin adayları Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın aday olduğu İstanbul 1. bölgeden Ergenekon davasının tutuklu sanığı emekli Korgeneral Engin Alan'ı 1. sıradan koydu
11.04.2011 Siyaset
Milletvekili geçici aday listeleri   YENİ
Milletvekili geçici aday listeleri YENİ Geçici aday listelerine göre, Ankara 2...
29.09.2021 Gündem
Genç Parti'nin   TAM ADAY LİSTESİ
Genç Parti'nin TAM ADAY LİSTESİ Genç Parti'nin, 22 Temmuzda yapılacak milletvekili seçimine ilişkin Yüksek Seçim Kuruluna verdiği aday listesi belli oldu...
21.02.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hülya Sancaklı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hülya sancaklı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.