Hugo Chavez

Hugo Chavez

Son dakika Hugo Chavez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hugo Chavez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hugo Chavez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hugo Chavez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hugo chavez gelişmeleri de dahil olmak üzere 332 hugo chavez haberi bulunmuştur. Tüm hugo chavez haberleri aşağıda listelenmiştir.
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş? 6 Aralık ne günü diye araştırmalar başladı. Tarihte hangi önemli olayların yaşandığı, kimlerin öldüğü ve doğduğu merak ediliyor. Peki, 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik zirve öncesi canlı yayında dünyaya duyurdu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik zirve öncesi canlı yayında dünyaya duyurdu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dört yıl aradan sonra Beştepe'de Venezuela Cumhurbaşkanı Nicolas Maduro'yu ağırlıyor. Liderlerin ikili görüşmesinin ardından Türkiye ve Venezuela arasında anlaşmalar imzalandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ortak basın toplantısında Venezuela ile ticarette yeni hedefin 3 milyar dolar olduğunu duyurdu. Erdoğan, "NATO teröre çanak tutan bir örgüt değildir. İsveç PKK PYD-YPG gibi tüm terör örgütlerinin cirit attığı bir ülke konumunda" açıklamasında bulundu. Erdoğan, Yunanistan'da kurulan ABD üslerine ilişkin ise, "9 ABD üssü Yunanistan'da kuruldu. Bu üsler kime karşı kuruluyor? Rusya'ya karşı kuruldu diyorlar, bunu yemezler kusura bakmasınlar." açıklamasında bulundu.
8.06.2022 Siyaset
ABD'nin "en çok arananlar listesi"nde bulunan eski general yakalandı
ABD'nin "en çok arananlar listesi"nde bulunan eski general yakalandı Uyuşturucu kaçakçılığı suçlamasıyla ABD'nin "en çok arananlar listesi"nde yer alan Venezuelalı eski General Hugo Armando Carvajal Barriso, İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlenen operasyonda yakalandı.
11.09.2021 Dünya
Venezuela'dan 'Türkiye' çağrısı
Venezuela'dan 'Türkiye' çağrısı Venezuela Devlet Başkanı Yardımcısı Aristobulo Isturiz, Türkiye'nin kendilerine karşı yürütülen ambargodan korkmayarak zor zamanlarında yanlarında durduğunu belirterek "Biz ülkemizdeki krizi çözmek istiyoruz ve Türkiye de bizim yanımızda olduğunu gösterdi. Bu nedenle Türkiye de Venezuela'daki barış için Oslo sürecine dahil olmalı." dedi.
17.06.2019 Dünya
"Venezuela'da Türkiye'nin ara buluculuğundan memnun oluruz"
"Venezuela'da Türkiye'nin ara buluculuğundan memnun oluruz" Venezuela'nın Ankara Büyükelçisi Jose Bracho Reyes, Türkiye ile aralarında "muhteşem" ilişkiler olduğunu belirterek ülkesindeki siyasi kriz konusunda Türkiye'nin ara buluculuk yapmasından memnuniyet duyacaklarını söyledi. Büyükelçi Reyes, Venezuela'daki siyasi kriz ve son gelişmelere ilişkin, AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu.
7.03.2019 Dünya
Venezuela'da hükümet taraftarları da 9 Mart'ta sokakta
Venezuela'da hükümet taraftarları da 9 Mart'ta sokakta Venezuela'da 9 Mart'ta muhalifler gibi hükümet taraftarları da sokakta olacak.
6.03.2019 Dünya
Ve Maduro tarih verdi! Bu yıl yapılacak
Ve Maduro tarih verdi! Bu yıl yapılacak Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, bu yıl içerisinde yeni bir Kurucu Meclis için parlamento seçimlerinin düzenleneceğini açıkladı.
3.02.2019 Dünya
ABD çemberi daraltıyor, Maduro direniyor
ABD çemberi daraltıyor, Maduro direniyor Venezuela'da Maduro'ya muhalif Guaido'ya açık desteğini açıklayan ABD, "en kısa sürede" Maduro'dan kurtulmak için başta ekonomik olmak üzere bazı yöntemlere başvuruyor.
30.01.2019 Dünya
Guaido İsrail'e teşekkür etti
Guaido İsrail'e teşekkür etti Venezuela'da muhalefetin elindeki Ulusal Meclis'in Başkanı Juan Guaido, ilan ettiği geçici devlet başkanlığını tanıyan İsrail'e ve Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya teşekkür etti.
29.01.2019 Dünya
Dünyanın konuştuğu röportaj ilk kez CNN Türk'te...
Dünyanın konuştuğu röportaj ilk kez CNN Türk'te... 5N1K programının yapımcısı Gazeteci Cüneyt Özdemir, uluslararası bir gazetecilik başarısına imza attı. Dünyanın konuştuğu kişi Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Özdemir'in sorularını yanıtladı.
27.01.2019 Gündem
Son dakika... Avrupa ülkelerinden Maduro'ya tehdit!
Son dakika... Avrupa ülkelerinden Maduro'ya tehdit! Almanya, Fransa ve İspanya, Venezuela'da yeni bir seçime gidilmezse, bu ülkedeki Maduro yönetimini tanımayacaklarını belirtti.
26.01.2019 Dünya
Juan Guaido, umudunu ABD ve ordu darbesine bağladı!
Juan Guaido, umudunu ABD ve ordu darbesine bağladı! Kendini tek taraflı olarak devlet başkanı ilan eden ve ABD'nin desteğini alan Venezuelalı muhalif lider Guaido'nun ABD'deki eğitim kariyeri, hızlı yükselişi ve genç yaşı dikkati çekiyor .
24.01.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Talepte bulundum Maduro'da uygun buldu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Talepte bulundum Maduro'da uygun buldu! Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sayın Maduro İsrail'in Kudüs'e ve Filistinli kardeşlerimize yönelik saldırıları karşısında İslam İşbirliği Teşkilatı Dönem Başkanı olarak düzenlediğimiz zirvelere Bağlantısızlar Dönem Başkanı olarak katılmış ve orada bizim de düşüncelerimizi aynen paylaşmıştır. Venezuela'nın bu asil tavrının belli ülkeleri, işgal ve sömürüden beslenen çevreleri rahatsız ettiğini de çok iyi biliyorum." dedi Erdoğan; "Caracas'ta bir cami inşaatı için yer talebinde bulundum. Kendisi de bunu uygun buldu." açıklamasında bulundu
4.12.2018 Siyaset
Venezuela'yı 2,3 milyon kişi terk etti
Venezuela'yı 2,3 milyon kişi terk etti Enflasyonun yüzde 1 milyonu bulması beklenen ülkeden kaçanlar, sınırı geçip Kolombiya, Peru ve Ekvador'a yöneliyor.
24.08.2018 Dünya
Venezuela parasından 5 sıfır atacak
Venezuela parasından 5 sıfır atacak Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ülkede kontrolden çıkan enflasyonla mücadale amacıyla para birimi Bolivar'dan 5 sıfır atma kararı aldıklarını duyurdu.
26.07.2018 Dünya
Maaşları 1,85 dolar oldu!
Maaşları 1,85 dolar oldu! Hiperenflasyonun pençesinde kıvranan ülkede bu yıl dördüncü kez asgari ücret artırıldı ancak 1 dolar halihazırda 2,5 milyon bolivardan yüksek...
21.06.2018 Dünya
Maradona Venezuela'da futbol yorumculuğu yapacak
Maradona Venezuela'da futbol yorumculuğu yapacak Arjantinli efsanevi futbol yıldızı Diego Maradona, Venezuela Devlet Televizyonu Telesur'da yorumculuk yapmak üzere sözleşme imzaladı.
8.11.2017 Spor Magazin
ABD'nin devirmek istediği lider Ankara'da!
ABD'nin devirmek istediği lider Ankara'da! Venezuela lideri iki günlük bir ziyaret için Ankara'ya geldi.
6.10.2017 Dünya
Maradona: "Asker üniformasını giyer, emperyalizme karşı savaşırım"
Maradona: "Asker üniformasını giyer, emperyalizme karşı savaşırım" Dünya futbolunun efsane isimlerinden Arjantinli Maradona, Venezuela Devlet Başkanı Maduro'ya destek çıkarak, "gerekirse emperyalizme karşı savaşacağını" söyledi.
8.08.2017 Futbol
Venezuela'da darbe girişimi! Askerler ayaklandı...
Venezuela'da darbe girişimi! Askerler ayaklandı... Venezuela'nın Valencia kentinde bir grup askerin Devlet Başkanı Nicolas Maduro'ya karşı ayaklandığı iddia ediliyor. Hükümet tarafından "terörist saldırı" olarak nitelenen olaylar kontrol altına alındı.
6.08.2017 Dünya
Venezuela'da katılım oranıyla oynandı!
Venezuela'da katılım oranıyla oynandı! Ülkede kurucu meclis temsilcilerinin belirlenmesi için pazar günü yapılan seçime katılım oranlarıyla oynandığı iddia edildi
2.08.2017 Dünya
‘Kanlı zafer’
‘Kanlı zafer’ Beş aydır protestocuların sokakları bırakmadığı Venezuela’da seçimler sonrası Başkan Maduro zaferini ilan etti. Protestolarda hayatını kaybeden en az 14 kişiyle birlikte sokak gösterilerinde ölenlerin sayısı 120’yi aştı
31.07.2017 Dünya
Venezuela'da asgari ücrete yüzde 50 zam
Venezuela'da asgari ücrete yüzde 50 zam Venezuela'da hükümet giderek derinleşen politik ve ekonomik krize karşı mücadele etmeye çalışıyor. Devlet Başkanı Nicolas Maduro asgari ücrete yüzde 50 zam yapıldığını açıkladı.
3.07.2017 Dünya
Benzin döküp yaktılar!
Benzin döküp yaktılar! Venezuela'da hükümet karşıtı gösterilerin 50'nci gününde şiddet olayları arttı. Cumartesi günkü eylemlerde bir kişi üzerine benzin dökülerek yakıldı, bir üniversite öğrencisi öldü. Başkent Caracas'taki gösterilerde üzerine benzin dökülen 21 yaşındaki Orlando Jose Figuera'nın vücudunun yüzde 80'inin yandığı bildirildi.
22.05.2017 Dünya
Geri adım atmıyorlar
Geri adım atmıyorlar Venezuela’da hapisteki muhalefet liderlerinin serbest bırakılması ve erken seçime gidilmesi talepleriyle düzenlenen protesto gösterilerinde biri asker 3 kişi daha yaşamını yitirdi
20.04.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hugo Chavez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hugo chavez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.