Hudut Kartalları

Hudut Kartalları

Son dakika hudut kartalları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hudut kartalları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hudut kartalları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hudut Kartalları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hudut kartalları gelişmeleri de dahil olmak üzere 69 hudut kartalları haberi bulunmuştur. Tüm hudut kartalları haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSB duyurdu: Hudut Kartalları 17 teröristi yakaladı
MSB duyurdu: Hudut Kartalları 17 teröristi yakaladı Yasa dışı yollarla Yunanistan'dan ülkeye girmeye çalışan 17 şahıs hudut birliklerimiz tarafından yakalandı. Milli Savunma Bakanlığı, yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 11’inin FETÖ terör örgütü mensubu olduğunu bildirdi.
26.09.2023 Gündem
Yunanistan sınırında 13'ü FETÖ mensubu 18 kişiyi yakaladı
Yunanistan sınırında 13'ü FETÖ mensubu 18 kişiyi yakaladı Hudut Kartalları, Türkiye'den Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 18 şahsı yakaladı.
2.09.2023 Gündem
Sınırlardan yasa dışı geçiş yapmaya çalışan 13 kişi yakalandı
Sınırlardan yasa dışı geçiş yapmaya çalışan 13 kişi yakalandı Milli Savunma Bakanlığı, Suriye ve İran’dan ülkemize, ülkemizden de Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 13 kişiyi yakaladı.
22.11.2022 Gündem
Bakan Akar'dan terörle mücadele açıklaması
Bakan Akar'dan terörle mücadele açıklaması Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Komşularımızın toprak bütünlüğüne saygılıyız, tek hedefimiz teröristler. Onlara fırsat vermeden mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
9.07.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor! Gündem sığınmacılar ve ekonomik gelişmeler
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor! Gündem sığınmacılar ve ekonomik gelişmeler Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanıyor. Toplantının gündeminde sığınmacılarla ilgili tartışmalar ve ekonomik gelişmeler var.
8.05.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan “hudut kartalları”na seslendi! “Tarih boyunca unutulmayacaktır"
Cumhurbaşkanı Erdoğan “hudut kartalları”na seslendi! “Tarih boyunca unutulmayacaktır" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hudut hattında inceleme ve denetlemelerde bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile telefonda görüştü. Hudut kartallarına da seslenen Erdoğan, “Ordumuz, şu ana kadar hudut boylarında en ufak bir yanlışa fırsat vermedi. Ordumuzun siz değerli mensuplarını şahsım, milletim adına alkışlıyorum. Bu gayretleriniz tarih boyunca unutulmayacaktır” dedi.
8.05.2022 Siyaset
Yurt dışına kaçmaya çalışan FETÖ'cüler yakalandı! MSB duyurdu
Yurt dışına kaçmaya çalışan FETÖ'cüler yakalandı! MSB duyurdu Milli Savunma Bakanlığı, ülkemizden Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 4 kişinin yakalandığını duyurdu. Şahısların FETÖ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.
19.03.2022 Gündem
Türkiye'ye sızmaya çalışan teröristler yakalandı
Türkiye'ye sızmaya çalışan teröristler yakalandı Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı, yasa dışı yollarla Suriye'den Türkiye'ye geçmeye çalışan 3 DEAŞ ile 2 PKK üyesinin yakalandığını açıkladı.
25.11.2021 Gündem
Termal kamera ve akustik sistemler 'Hudut Kartalları'nın gözü kulağı
Termal kamera ve akustik sistemler 'Hudut Kartalları'nın gözü kulağı Türkiye-İran sınırında nöbet tutan Mehmetçik, hudut hattına kurulan termal kameralar ile elektronik, elektromanyetik ve akustik sistemler sayesinde terörist ve kaçakçılara göz açtırmıyor.
15.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hudut kartallarına güven mesajı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hudut kartallarına güven mesajı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hudut kartallarına hitap ederek, "Sancak bizim kutsallarımız arasında en önemli yeri tutan bir değerimizdir. Sancağınıza nasıl sahip çıkacağınızı biliyorum" dedi.
7.11.2021 Siyaset
Bölgede kuş uçurtmuyorlar! Böyle görüntülendi
Bölgede kuş uçurtmuyorlar! Böyle görüntülendi Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, Türkiye-İran sınır hattında bulunan yaklaşık 3 bin rakımlı Ünal Kırkçimenlik Hudut Karakolu'nda görevli 'Hudut Kartalları', bölgede kuş uçurtmuyor. Mehmetçik, terörle mücadele, yasa dışı geçişler ve kaçakçılığın önlenmesine yönelik yerli ve milli keşif, gözetleme ve silah sistemleriyle donatılan modüler üs bölgesinde 24 saat nöbet tutuyor.
6.10.2021 Gündem
TSK'dan FETÖ ile yoğun mücadele: 5 bin 587 personel ihraç edildi
TSK'dan FETÖ ile yoğun mücadele: 5 bin 587 personel ihraç edildi FETÖ/PDY'ye yönelik sürdürülen mücadele kapsamında, OHAL'in kaldırılmasından bugüne kadar bakan onayıyla Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) 5 bin 587 personel ihraç edildi, 1512 emekli askerin rütbeleri geri alındı. Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı hudut birlikleri de son 2 yılda 196 örgüt mensubunu yurt dışına kaçmaya çalışırken, sınır hattında yakaladı.
19.11.2020 Gündem
Yunanistan sınırında FETÖ üyesi 13 kişi ve 1 PKK'lı terörist yakalandı!
Yunanistan sınırında FETÖ üyesi 13 kişi ve 1 PKK'lı terörist yakalandı! Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı hudut unsurları, yurt dışına yasa dışı yollarla kaçmaya çalışan FETÖ üyesi 13 kişi ile PKK üyesi bir teröristi Yunanistan sınırında yakaladı.
27.10.2020 Gündem
Ercan Bayat kıskıvrak yakalanmıştı! Operasyonun ayrıntıları ortaya çıktı
Ercan Bayat kıskıvrak yakalanmıştı! Operasyonun ayrıntıları ortaya çıktı Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, 11 Mayıs 2013'te meydana gelen saldırının sorumlularından Ercan Bayat'ın yakalanmasında, Türk Silahlı Kuvvetleri hudut birliklerinin kararlı çalışmasının rol oynadığı öğrenildi. Hudut hattında saatlerce pusu atarak gizlenen, bölgeyi mini İHA'larla sürekli izleyen Hudut Kartalları, yurda kaçak yollarla girmeye çalışan teröristi kıskıvrak yakaladı.
9.09.2020 Gündem
PKK şüphelisi Yunanistan'a kaçmak isterken yakalandı
PKK şüphelisi Yunanistan'a kaçmak isterken yakalandı Edirne'de 'terör örgütü PKK/KCK'ya üye olma' suçundan aranan G.A., sahte kimlikle yasa dışı yollardan Yunanistan'a geçmeye çalışırken, askerler tarafından yakalandı.
10.12.2019 Gündem
Yunanistan’a kaçtı! Fotoğraf çektirip bakın neler yazdı…
Yunanistan’a kaçtı! Fotoğraf çektirip bakın neler yazdı… Yasa dışı yollarla Yunanistan'a kaçan bir FETÖ üyesinin, Türkiye'deki örgüt üyelerine yurt dışına kaçış için ‘davranış talimatı’ gönderdiği belirlendi. Örgütün ‘polis imamı’ olduğu ve sınırı geçince Yunan bayrağı ile fotoğraf çektirdiği tespit edilen M.A.Ö'nün, kendisi gibi Yunanistan'a kaçmak isteyen örgüt üyelerine ne yapmaları gerektiğini anlatan notlar gönderdiği ortaya çıktı.
18.09.2019 Gündem
Mehmetçik, bayramda da görev başında
Mehmetçik, bayramda da görev başında Türkiye-Suriye sınırında bulunan Gaziantep'in İslahiye ilçesinin sıfır noktasında görev yapan askerler, Ramazan Bayramı'na da elleri tetikte, görev başında girdi. Ailelerinden uzakta vatani görevlerini yaptıkları sınır hattını canları pahasına koruyan askerler, hudut karakolunda birbirleriyle ve komutanlarıyla bayramlaştı.
4.06.2019 Gündem
3 yıl önce kuruldu! İlk defa bu sene...
3 yıl önce kuruldu! İlk defa bu sene... Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin yüksek dağlarla çevrili İran sınırında bulunan 3 bin 200 rakımlı Aslankaraş üs bölgesinde hudut kartalları 7 gün 24 saat nöbet tutuyor. Yaklaşık 3 yıl önce kurulan ve ilk defa bu yıl kışın da askerin nöbet tuttuğu bölgede Mehmetçik, hem sınırdan gelebilecek terör saldırılarına hem de kaçakçılık olaylarına karşı vatan savunması yapıyor.
27.05.2019 Gündem
Yunanistan soyarak ölüme gönderdi
Yunanistan soyarak ölüme gönderdi Ülkelerindeki iç savaş, siyasi baskı ya da zulümden kaçarak yeni bir hayatın peşine düşen mülteciler, yine de acıdan kurtulamıyor. Edirne Meriç’e bağlı 2 köyde, Yunanistan polisince geri gönderilen göçmenlerden 3’ünün cesedi bulundu. Yunan polisinin kıyafetlerini alıp Meriç’in kıyısına şort ve atletle bıraktığı göçmenlerin donarak öldüğü anlaşıldı.
5.12.2018 Dünya
Edirne'de donarak ölen 3 kişinin cesedi bulundu
Edirne'de donarak ölen 3 kişinin cesedi bulundu Edirne'de üç ayrı sınır köyünde donarak öldükleri belirlenen 3 düzensiz göçmenin cesedi bulundu.
4.12.2018 Yaşam
PKK şüphelileri, Yunanistan'a kaçarken yakalandı
PKK şüphelileri, Yunanistan'a kaçarken yakalandı EDİRNE'nin Uzunköprü ilçesine bağlı Gemici köyünde, yasa dışı yollardan Yunanistan'a kaçmak isteyen 4 PKK şüphelisi, jandarma ekiplerince yakalanarak, gözaltına alındı.
8.11.2018 Gündem
'Türk Seddi' bitiyor! Tam 144 kilometre...
'Türk Seddi' bitiyor! Tam 144 kilometre... İran-Türkiye sınırında yapımı devam eden 144 kilometrelik duvarın 88 kilometrelik kısmı tamamlandı. Dünyanın en uzun üçüncü duvarı olan 'Türk Seddi'nin yüksekliği yer yer 3 metreyi bulacak.
2.10.2018 Gündem
Son dakika... Öcalan'ın akrabası kaçarken yakalandı
Son dakika... Öcalan'ın akrabası kaçarken yakalandı Terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın akrabası, Yunanistan'a kaçarken sınırda yakalandı.
24.09.2018 Gündem
FETÖ şüphelileri Yunanistan'a kaçarken yakalandı
FETÖ şüphelileri Yunanistan'a kaçarken yakalandı Edirne'de, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) şüphelisi 5 kişi, yasa dışı yollardan Yunanistan'a gitmek isterken sınırda yakalandı.
11.09.2018 Gündem
DHKP/C şüphelisi kaçarken yakalandı
DHKP/C şüphelisi kaçarken yakalandı Edirne'de yasa dışı yollardan Yunanistan'a kaçarken yakalanan DHKP/C şüphelisi U.B. gözaltına alındı.
30.08.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hudut Kartalları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hudut kartalları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.