Hızlı Kilo Verme

Hızlı Kilo Verme

Son dakika hızlı kilo verme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hızlı kilo verme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hızlı kilo verme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hızlı Kilo Verme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hızlı kilo verme gelişmeleri de dahil olmak üzere 222 hızlı kilo verme haberi bulunmuştur. Tüm hızlı kilo verme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şulemsi kimdir, mal varlığı ne? Şule Kayatürk kaç yaşında, nereli, ne iş yapar?
Şulemsi kimdir, mal varlığı ne? Şule Kayatürk kaç yaşında, nereli, ne iş yapar? Şulemsi olarak bilinen Şule Türk isimli fenomen, Dilan Polat olayı sonrası sosyal medyada konuşulan isimlerden biri oldu. Eşi Yasin Türk ile birlikte bir süredir sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Şulemsi lakaplı Şule Kayatürk’ün kariyeri, ne iş yaptığı, nereli ve kaç yaşında olduğu merak ediliyor. Peki, Şulemsi kimdir, nereli, ne iş yapıyor? İşte, Şulemsi (Şule Türk) ve eşi Yasin Türk hakkında merak edilenler…
9.11.2023 Gündem
Yaz için yapılan şok diyetler ölüme götürebilir: Kesinlikle tavsiye etmiyoruz
Yaz için yapılan şok diyetler ölüme götürebilir: Kesinlikle tavsiye etmiyoruz Yaz tatillerinde fit görünmek isteyen vatandaşların şok diyetlere başvurduğu ifade edilirken uzmanlar uyarıyor. Diyetisyen Dr. Volkan Çiçeklidağ, “Yaz aylarına girdiğimizde insanlar hızlı kilo verme noktasında onaylamadığımız durumlar içerisine girebiliyor. Şok diyetler olarak adlandırılan çok düşük kalorili beslenme modelleri, kesinlikle önermiyoruz. Çünkü ciddi hayati riskler doğurabiliyor, kilo vereceğiz diye sağlığımızı kaybetmemeliyiz. Herkesin uyguladığı diyet herkeste aynı etki oluşturmaz. Bir hastam değerlendirmeden arkadaşının kullandığı form çayını tüketti, gece acile koşa koşa zor yetiştirdiler, bu konunun ciddi tehlikesi var” dedi.
1.06.2023 Vatan TV
Nurgül Yeşilçay nasıl zayıfladı? İşte Nurgül Yeşilçay’ın diyeti!
Nurgül Yeşilçay nasıl zayıfladı? İşte Nurgül Yeşilçay’ın diyeti! Nurgül Yeşilçay’ın zayıfladıktan sonra yaz tatilinde yaptığı paylaşımlar sosyal medyada gündem olmuştu. Ünlü oyuncunun nasıl zayıfladığı merak edilirken Nurgül Yeşilçay kilo vermesinin sırrını açıkladı. Peki, Nurgül Yeşilçay nasıl zayıfladı? İşte Nurgül Yeşilçay’ın diyeti!
Mevsim geçisinde beslenme nasıl olmalı? Hızlı kilo verme için yapılan diyetler zararlı mı?
Mevsim geçisinde beslenme nasıl olmalı? Hızlı kilo verme için yapılan diyetler zararlı mı? Kış boyunca vücutta oluşan depolama ihtiyacının artmasıyla birlikte metabolizmanın yavaşlaması ve depresif ruh hali ile birlikte aldığımız kilolardan kurtulup, ideal vücut dengemize kavuşmak için ideal dönemdeyiz. Hızlı kilo vermek için yapılan diyetlerin kalıcı hasar bırakabileceğini dikkat çeken Diyetisyen Benan Koç, beslenme ve diyet konusunda uyarılarda bulundu.
27.05.2022 Sağlık
Kısa sürede kilo verdiriyor, iştahı bıçak gibi kesiyor, metabolizmayı hızlandırıyor! Vücuttaki yağları 1 ayda yok ediyor...
Kısa sürede kilo verdiriyor, iştahı bıçak gibi kesiyor, metabolizmayı hızlandırıyor! Vücuttaki yağları 1 ayda yok ediyor... Kısa sürede hızla zayıflatıyor, metabolizmayı hızlandırıyor, iştahı bıçak gibi kesiyor. Etkileri kanıtlandı. Vücutta depolanan fazla yağlar zamanla kronik hastalıklara zemin hazırlıyor. Düzensiz beslenme, genetik faktörler, az sıvı tüketimi ve hareketsizlik gibi nedenlerden dolayı ortaya çıkan fazla kilolar verilmediği takdirde kalıcı yağlanmaya sebep olabiliyor. Yapılan araştırmalara göre, bazı besinler günlük beslenme düzenine dahil edildiğinde ve günde en az yarım saat yürüyüş yapıldığında bir ay gibi kısa bir sürede kilo vermenin başlayacağını ve vücuttaki sağlıksız yağların atılabileceğini gösteriyor. Kısa sürede zayıflatan besinler hangileri? Hangi besinler iştah kesiyor ve hızla kilo verdiriyor? İşte o yiyecekler...
25.04.2022 Sağlık
Pandemi kilolarıyla vedalaşma zamanı! Baharda fit ve zinde olmanın 10 yolu
Pandemi kilolarıyla vedalaşma zamanı! Baharda fit ve zinde olmanın 10 yolu Pandemide alınan kilolardan kurtulmanın tam zamanı! Ancak uzmanlar uyarıyor: “Bilinçsizce yapılan şok diyetlerden uzak durun!”. Şok diyetlerin sağlığı ciddi şekilde tehdit ettiğini dikkat çeken Beslenme ve Diyet Uzmanı Dilan Eker, her diyetin kişiye özel olması gerektiğini belirtiyor. Diyetisyen Dilan Eker, baharda fazla kilolardan kurtularak fit ve zinde olmanın 10 püf noktasını anlattı.
22.03.2022 Sağlık
Kilo verirken bu hataları yapmayın! Sağlıklı bir diyet için kritik 10 adım
Kilo verirken bu hataları yapmayın! Sağlıklı bir diyet için kritik 10 adım  Diyetisyen Tuğba Küçük, hızlı kilo vermek isterken yapılan birçok yanlışın olduğunu söyledi. Beslenmeye hayat boyu dikkat edilmesi gerektiğini ifade eden Küçük, “Ama ara sıra kendinizi de ödüllendirmek motivasyonunuzu tetikleyecektir. Yeterli ve dengeli beslenmeyi öğrendikten sonra en sevdiklerinizden de diyet döneminde tüketebilirsiniz. Daha sonra ise, yeterli miktarda su içmeyi ihmal etmemektir. Su besinlerin sindirilmesi, metabolik atıkların atılması, metabolizmanın hızlanması ve dolayısıyla kilo kaybı için elzemdir” dedi.
6.02.2022 Sağlık
Yumurta diyeti nedir, nasıl yapılır? Hızlı kilo verdiren yumurta diyeti listesi...
Yumurta diyeti nedir, nasıl yapılır? Hızlı kilo verdiren yumurta diyeti listesi... Yumurta diyeti; protein açısından oldukça yüksek, kalori ve karbonhidrat değerleri açısından düşük bir diyet türüdür. İki hafta yapıldığı takdirde 11 kilo verilmesini sağlıyor. Kas yapmak için gerekli proteinden ödün vermeyerek, hızlıca kilo vermek için sıklıkla uygulanıyor. Peki yumurta diyeti nedir, nasıl yapılır? Yumurta diyet listesinde neler var? İşte tüm detayları ile hızlı kilo verdiren yumurta listesi!
11.01.2022 Sağlık
Karaciğeri yağlandırıyor, ilaç kadar etkili! Zayıflamak isterken...
Karaciğeri yağlandırıyor, ilaç kadar etkili! Zayıflamak isterken... Diyet yapanlar dikkat! Zayıflamak isterken sağlığınız tehlikeye girebilir. Şok diyetlerin de şişmanlık kadar sağlık için tehdit olduğu ortaya çıktı. Sağlıklı beslenme ve düzenli egzersizle verilen kilolar karaciğer yağlanmasını ciddi oranda geriletiyor ama Hızlı kilo alıp vermek çok riskli olabiliyor. Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Oya Yönal, yüzde 10’dan fazla kilo kaybının karaciğerdeki sertliği neredeyse yarı yarıya azalttığına dikkati çekere, bu durumun tersine dönmemesi için kritik tavsiyelerde bulundu.
16.11.2021 Sağlık
Metabolizmayı hızlandırıyor, yağları atıyor! İşte hemen zayıflatan mucize besinler
Metabolizmayı hızlandırıyor, yağları atıyor! İşte hemen zayıflatan mucize besinler Zayıflamak isteyen pek çok kişi, aldığı kilolardan sağlıklım bir şekilde kurtulmanın yollarını arıyor. Hareketsiz ve dikkatsiz beslenme ile gelen kilolar, metabolizmanın yavaşlamasına neden oluyor. Peki metabolizmayı hızlandırmanın yolları nelerdir? Hangi gıdalar metabolizmanın hızlanmasını sağlar? Diyetisyen Dilara Demirkan Erkek metabolizmanın hızlanmasını sağlayan besinleri sıralayarak önemli uyarılarda bulundu.
12.11.2021 Sağlık
Su diyeti nedir, nasıl yapılır? Su diyeti listesinde neler var?
Su diyeti nedir, nasıl yapılır? Su diyeti listesinde neler var? Ünlüler fazla kilolarından kurtulmak için pek çok popüler diyeti deniyor. Bir dönem meşhur olan su diyeti de bunlardan biri. Su diyetini uygulayanların inanılmaz değişimi hızlı kilo verdiren bu diyet ile ilgili araştırmaları da arttırdı. Peki, Su diyeti ile nasıl zayıflanır? Su diyeti nedir? Su diyeti nasıl yapılır? Su diyeti listesinde neler bulunur? Hızlı zayıflamada su diyeti etkili mi? İşte su diyeti ile ilgili bilmeniz gerekenler...
13.09.2022 Sağlık
Tatil kilolarının yağa dönüşmesine izin vermeyin!
Tatil kilolarının yağa dönüşmesine izin vermeyin! Uzun bir yaz tatili sonrasında alınan kilolar için vakit kaybetmeden dengeli beslenmeye geçilmesi önemli. Tatilde alınan kiloların kalıcı yağlara dönüşmeden erken dönemde önlem almanın önemli olduğunu belirtten Uzman Diyetisyen Dilara İsmailoğlu, fazla kilolardan kurtulmak için alınması gereken önlemleri anlattı.
26.07.2021 Sağlık
Diyet hakkında az bilinen 7 gerçek!
Diyet hakkında az bilinen 7 gerçek! Yazın gelmesiyle birlikte pek çok kişi kilo vermenin yollarını araştırıyor. Fazla kilolardan hemen kurtulma isteği bazılarını şok diyetlere yönlendirirken arkadaş çevresi ya da internetten uygulanan bilinçsiz diyetlerde sağlığı tehdit ediyor. Diyet ile ilgili uyarılarda bulunan Beslenme ve Diyet Uzmanı Ezgi Hazal Çelik diyet hakkında az bilinen 7 noktayı açıkladı.
12.07.2021 Sağlık
Yaz aylarında inatçı kilolardan kurtaracak detoks önerileri!
Yaz aylarında inatçı kilolardan kurtaracak detoks önerileri! Detokslar son yıllarda oldukça popüler. Kanı temizleyen ve vücudunuzdaki zararlı toksinleri arıdıran detokslar özellikle yaz yaklaşırken sosyal medya ve yakın çevrede sıkça yapılan diyet çözümlerinden biri. Beslenme ve Diyet Uzmanı İrem Aksoy, yaz aylarında vücudunuzu rahatlatacak detoks önerileri hakkında merak edilenleri açıkladı.
11.07.2021 Sağlık
Kilo veremiyorsanız dikkat! Nedeni polikistik over olabilir!
Kilo veremiyorsanız dikkat! Nedeni polikistik over olabilir! Diyetisyen Gül Uygun, hormonel bir hastalık olan Polikistik Over Sendromu'nun kadınlarda karın bölgesinde yağlanma, insülin direnci ve karbonhidrat tüketme eğilimine neden olduğunu söyledi. Uygun, kilo veremeyen kadınlarda polikistik over sendromunun araştırılması gerektiğini söyledi.
9.05.2021 Sağlık
Sosyal medyada dolaşan diyet listelerine dikkat!
Sosyal medyada dolaşan diyet listelerine dikkat! Yaz aylarının gelmesiyle birlikte, eve kapanma dönemlerinde alınan kiloları vermek isteyenler sosyal medyadan edindikleri diyet listelerine yöneldi. Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Funda Elmacıoğlu, sosyal medyadan edinilen bilgilerle yapılan diyetlerin sağlığa zararlı olabileceği konusunda uyarılarda bulundu. Diyet listelerinin kişiye özel uygulanması gerektiğini belirten Elmacıoğlu, Ramazan ayında iftar ve sahurda uzak durulması gerekenlerle ilgili de öneriler verdi.
4.05.2021 Sağlık
"Safra kesesi taşı, mide ağrısıyla karıştırılabilir"
"Safra kesesi taşı, mide ağrısıyla karıştırılabilir" Genellikle sinsi seyreden safra kesesi taşının mide ağrısıyla karıştırılabildiğini belirten Doç. Dr. Bülent Yaşar “Safra kesesi taşı oluşumunda kadınlar daha fazla risk altındadır. Hastalar çoğunlukla ağrıyı ‘mide ağrısı’ olarak ifade eder. Karnın üst orta ve sağ tarafında yemek sonrası başlayan, sırta ve sağ omuza vurabilen, şiddetli hatta kıvrandırıcı, birkaç saat süren ağrılardır. Mide ağrısı sandığınız safra kesesi taşı olabilir” dedi.
24.04.2021 Sağlık
Akdeniz tipi beslenme kanserden koruyor!
Akdeniz tipi beslenme kanserden koruyor! Yapılan araştırmalara göre obeziteye iten basit şeker ve trans yağlı besinlerle oluşan kötü beslenme alışkanlığıyla, rafine, işlenmiş besinlerdeki katkı maddelerinin kanser oluşumunda etkisi büyük. Çalışmalar, Akdeniz tipi beslenmenin; kalp, diyabet, yüksek kolesterol ve depresyon gibi yaşam tarzı hastalıkları ile kansere karşı koruyucu etkisinin olduğunu ortaya koyuyor.
17.02.2021 Sağlık
Çiftler için 8 adımda kilo vermenin yolları!
Çiftler için 8 adımda kilo vermenin yolları! Tek başınıza verdiğiniz radikal kararları gerçekleştirmek her zaman zordur. Ancak aldığınız kararı uygulamak için yanınızda bir destekçinizin olması işinizi kolaylaştırabilir. Araştırmalar sağlıklı yaşam tarzları uygulayan çiftlerin kilo verme olasılığının daha yüksek olduğunu gösteriyor. Peki, Partnerinizle nasıl kilo verirsiniz? Eşiniz veya partnerinizle birlikte kilo verebileceğiniz sekiz adımı Uzman Diyetisyen Ecem Ocak anlattı.
4.02.2021 Sağlık
Obezite ameliyatları hakkında merak edilenler
Obezite ameliyatları hakkında merak edilenler Obezite ameliyatının mide-bağırsak sisteminin yeniden düzenlenmesini içerdiği için ciddi ve önemli bir cerrahi operasyon olduğuna dikkat çeken Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Köksal Bilgen, “Obezite cerrahisi iki çeşit olarak uygulanır. En sık tercih edilen yöntem bariatrik cerrahi olarak da bilinen kısıtlayıcı ameliyatlardır. Burada amaç, gıda alımını belli bir noktada sınırlamaya zorlayan anatomik bir yapı elde etmektir Diğer yöntem ise besinlerin emilimini azaltan ameliyatlardır. Bu sayede kalorisi yüksek gıdaların vücut tarafından emilimi engellenerek kilo alımı azaltılır.” dedi.
25.09.2020 Sağlık
Sağlıklı kilo vermek isteyenlere: 'Tabak modeli'
Sağlıklı kilo vermek isteyenlere: 'Tabak modeli' Beslenme ve diyetetik uzmanları Dr. Ülkü Demirci ile Arş. Gör. Kübra Şahin, sağlıklı kilo vermek isteyenler için önemli tüyolar verdi. ''Aç kalmayın, öğüt atlamayın'' önerisinde bulunan Dr. Demirci, sağlıklı kilo vermek isteyenlere, ''Tabak Modeli''ni önerdi.
29.07.2020 Sağlık
Karpuz ve kiraz detoksu nasıl yapılır? Kiraz detoksuyla 3 günde kilo verin!
Karpuz ve kiraz detoksu nasıl yapılır? Kiraz detoksuyla 3 günde kilo verin! Kirazın faydaları saymakla bitmez. İdrar söktürücü özelliğiyle böbreklerin dostu olan kiraz, hem vücudu zehirli maddelerden temizliyor, hem de vücuttaki suyu atarak zayıflamaya yardımcı oluyor. Peki, Kiraz detoksu nasıl yapılır? Kiraz detoksuyla kilo verilir mi? Karpuz detoksu nasıl yapılır? İşte Kiraz diyeti ve detoks ile hızlı kilo vermenin yolları...
14.08.2020 Sağlık
Karantina günlerinde kilo almanızı engelleyecek 9 yol
Karantina günlerinde kilo almanızı engelleyecek 9 yol Corona virüs (COVİD 19), enfeksiyonu nedeniyle çoğu kişi evde izolasyon sürecini yaşıyor. Evde geçirilen boş zamanları değerlendirmek ve olumsuz duygularla başa çıkmak gibi birçok etken çoğu kişiyi yemeğe yönlendiriyor. Uzman Klinik Psikolog, Uzman Diyetisyen Merve Öz evde karantina sürecinde bize yemek yediren gücün “açlık” olmadığına dikkat çekiyor. Merve Öz olumsuz duyguyu yok ederek ihtiyacımız olmadığı halde yemek yemeği önleyecek önerilerde bulundu. İşte Karantina günlerinde kilo almanızı engelleyecek 9 yol...
2.04.2020 Sağlık
Zatürre tüm ölüm nedenleri arasında 4. sırada
Zatürre tüm ölüm nedenleri arasında 4. sırada Sağlık Bilimleri Üniversitesi Öğretim Üyesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Nesrin Öcal, zatürrenin, Dünya Sağlık Örgütü'nün 2019 raporuna göre tüm dünyada ölüm sebepleri arasında 4. sırada, enfeksiyon kaynaklı ölümler içinde ise birinci sırada yer aldığını söyledi.
11.11.2019 Sağlık
Zayıflamak için cildinizden ödün vermeyin
Zayıflamak için cildinizden ödün vermeyin Dr. Fulya Tezel, zayıflamak için ciltten ödün verilmemesi gerektiğini söyledi.
18.12.2018 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Hızlı Kilo Verme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hızlı kilo verme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.