Heiko Maas

Heiko Maas

Son dakika Heiko Maas haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Heiko Maas ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Heiko Maas haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Heiko Maas

haberleri sayfasında son dakika yaşanan heiko maas gelişmeleri de dahil olmak üzere 172 heiko maas haberi bulunmuştur. Tüm heiko maas haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Çavuşoğlu, Alman mevkidaşı Maas ile görüştü
Bakan Çavuşoğlu, Alman mevkidaşı Maas ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas ile telefonda görüştü.
14.10.2021 Siyaset
NATO'dan son dakika Afganistan açıklaması!
NATO'dan son dakika Afganistan açıklaması! NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, ABD ve Almanya tarafından düzenlenen Afganistan konulu toplantıda Taliban'ın taahhütlerini yerine getirmesi gerektiğini söyledi.
8.09.2021 Dünya
Almanya Dışişleri Bakanı Maas Türkiye'ye geliyor
Almanya Dışişleri Bakanı Maas Türkiye'ye geliyor Dışişleri Bakanlığı, Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas'ın yarın Türkiye'ye geleceğini açıkladı.
28.08.2021 Gündem
Almanya'dan flaş Türkiye adımı! Bugün başladı
Almanya'dan flaş Türkiye adımı! Bugün başladı Almanya, 11 Haziran'da Türkiye dahil 80 ülkeye genel seyahat uyarısını kaldıracağını duyurmuştu. Karar bugün uygulanmaya başladı.
1.07.2021 Dünya
Libya ile ilgili sıcak gelişme! Dikkat çeken Türkiye detayı
Libya ile ilgili sıcak gelişme! Dikkat çeken Türkiye detayı Libya'daki siyasi süreç, 24 Aralık seçimleri ve ülkedeki güvenlik sorunlarının ele alındığı, Birleşmiş Milletler (BM) ve Almanya himayesinde düzenlenen İkinci Berlin Konferansı'nın yayımlanan sonuç bildirgesinde seçimlerin, öngörülen şekilde yapılması gerektiği bildirildi.
23.06.2021 Dünya
Libya konulu İkinci Berlin Konferansı başladı
Libya konulu İkinci Berlin Konferansı başladı Libya'daki siyasi süreç ve 24 Aralık seçimlerinin ele alınacağı İkinci Berlin Konferansı, Birleşmiş Milletler (BM) ve Almanya himayesinde, Türkiye'nin de dahil olduğu uluslararası aktörlerin katılımıyla başladı.
23.06.2021 Dünya
Almanya'dan flaş Türkiye kararı! Yeni dönem 1 Temmuz'da başlıyor
Almanya'dan flaş Türkiye kararı! Yeni dönem 1 Temmuz'da başlıyor Son dakika haberine göre; Almanya seyahat uyarısını 1 Temmuz'da kaldırıyor! Almanya'ya 'karantinasız' uçuş Türkiye'deki rezervasyonları artırdı. SunExpress Üst Yöneticisi Max Kownatzki, 'Bu tabloda Türk hükümetinin aldığı çok doğru ve cesur kararlarla ve her iki tarafta da seyahat kısıtlamalarının gevşetmesiyle seyahat etmeninin önündeki engellerin aşılabileceğine inanıyoruz. Şu anda aldığımız rezervasyonlarımız da bunu kanıtlıyor.' dedi.
11.06.2021 Ekonomi
Netanyahu, düşürdükleri SİHA'nın İran'a ait olduğunu iddia etti
Netanyahu, düşürdükleri SİHA'nın İran'a ait olduğunu iddia etti İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İran'ın ülkesine silahlı insansız hava aracı gönderdiğini ve İsrail ordusunun bunu düşürdüğünü öne sürdü.
20.05.2021 Dünya
Aşı patentinde flaş gelişme! Resmen harekete geçildi
Aşı patentinde flaş gelişme! Resmen harekete geçildi Dünya Ticaret Örgütü (DTÖ) üyesi ülkeler, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşılarında fikri mülkiyet haklarının kaldırılması için müzakerelere başlanılmasına yeşil ışık yaktı.
6.05.2021 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan AB ile yaşanan protokol krizine ilişkin açıklama
Bakan Çavuşoğlu'ndan AB ile yaşanan protokol krizine ilişkin açıklama Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Almanya'da mevkidaşı ile ortak basın toplantısı düzenliyor. AB ile yaşanan protokol krizine ilişkin açıklama yapan Çavuşoğlu, "Burada azınlık toplantısına komisyonun protokol ekibi katılmadı, konsey ekibi katıldı. Konsey ekibi nasıl olmasını söylediler biz de ona göre düzen aldık. Ben de gördüğümde şaşırdım fakat teyit ettiler. Orada iki kurum arasındaki rekabet ve kavgayı görmekten biz üzüntü duyduk. Kadının siyasette, iş hayatında toplumda bizde önemi büyüktür. Kendi aralarındaki kavga ve çekişmeyi Türkiye'ye yansıtmasınlar. Umarım AB için de bu tekerrür etmez."
6.05.2021 Dünya
Bakan Çavuşoğlu, Alman mevkidaşı Maas ile görüştü
Bakan Çavuşoğlu, Alman mevkidaşı Maas ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas ile görüştü.
6.05.2021 Dünya
Çavuşoğlu'ndan AB'ye flaş mesaj!
Çavuşoğlu'ndan AB'ye flaş mesaj! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye-AB ilişkileri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bakan Çavuşoğlu, "AB'nin yükümlülüklerini yerine getirmediğini biliyoruz. Üyelik süreci müzakerelerinin öldürülmemesi gerekiyor" şeklinde konuştu.
22.01.2021 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'dan Avrupa Birliği ve vize açıklaması
Bakan Çavuşoğlu'dan Avrupa Birliği ve vize açıklaması Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Türkiye ile AB ilişkileri hakkında konuşarak, "AB ile ilişiklerde son dönemde olumlu atmosfer var. Vize serbestisi hayata geçebilir, bu bir sözdür." ifadelerini kullandı.
18.01.2021 Gündem
Almanya Dışişleri Bakanı Maas, Türkiye'ye geliyor
Almanya Dışişleri Bakanı Maas, Türkiye'ye geliyor Dışişleri Bakanlığı, Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas'ın, 18 Ocak'ta Türkiye'ye çalışma ziyareti gerçekleştireceğini duyurdu.
16.01.2021 Dünya
AB Zirvesi ne zaman? AB Liderler Zirvesi'nde gündem Türkiye!
AB Zirvesi ne zaman? AB Liderler Zirvesi'nde gündem Türkiye! AB liderler zirvesi öncesinde AB dışişleri bakanları dün Brüksel’de toplandı. Avrupa Birliği ile Türkiye arasındaki ilişkilerin görüşüldüğü toplantıda tüm gelişmeler dışişleri bakanları düzeyinde ele alındı. Pek çok kişi de AB Liderler Zirvesi'ni araştırıyor. Peki, AB Zirvesi ne zaman? İşte AB Liderler Zirvesi ile ilgili detaylar...
8.12.2020 Gündem
Almanya Dışişleri Bakanı: Türkiye ile diyaloğ sürdürülmeli
Almanya Dışişleri Bakanı: Türkiye ile diyaloğ sürdürülmeli Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, Avrupa Birliği'nin (AB) Türkiye ile diyaloğu sürdürmesi gerektiğini düşündüklerini söyledi.
7.12.2020 Dünya
Alman Bakan Heiko Maas ikinci kez karantinada
Alman Bakan Heiko Maas ikinci kez karantinada Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas’ın daha önce temasta olduğu yabancı ülke delegasyonunda bulunan bir üyenin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıkması nedeniyle karantinaya girdiği bildirildi.
4.11.2020 Dünya
Bakan Çavuşoğlu: Bu meseleyi kökünden çözmek istiyoruz!
Bakan Çavuşoğlu: Bu meseleyi kökünden çözmek istiyoruz! Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş Azerbaycan'ın Ankara Büyükelçisi Hazar İbrahim’i büyükelçilik binasında ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu. Bakan Çavuşoğlu, "Sahada ve masada Azerbaycan'ın yanındayız. Bu meseleyi kökünden çözmek istiyoruz. Sorunun tek bir çözümü var; Ermenistan, Azerbaycan topraklarından çekilecek. Bu olmadığı sürece sorun çözülmez." dedi.
29.09.2020 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu, Alman mevkidaşı Maas ile telefonda görüştü
Bakan Çavuşoğlu, Alman mevkidaşı Maas ile telefonda görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas ile telefonda görüştü.
29.09.2020 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu, Alman mevkidaşı Maas ile görüştü
Bakan Çavuşoğlu, Alman mevkidaşı Maas ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas ile görüştü.
17.09.2020 Dünya
AB Komisyonu, Fransa ve Almanya'dan peş peşe Doğu Akdeniz açıklamaları
AB Komisyonu, Fransa ve Almanya'dan peş peşe Doğu Akdeniz açıklamaları AB Komisyonu Sözcüsü, Avrupa Birliği'nin Doğu Akdeniz konusunda endişeli olduğunu, Türkiye'den barışçıl ve ılımlı bir çözüm beklediklerini dile getirdi. Öte yandan, Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian ve Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, Doğu Akdeniz konusunda AB'nin diyaloğa hazır olduğunu belirtti. Le Drian, "Ankara ile daha yapıcı diyaloğun şartlarını oluşturmak için tüm diplomatik yolları harekete geçirdik. Bu konuda Almanya ve Fransa hemfikir." ifadelerini kullandı
31.08.2020 Dünya
AB'den flaş Doğu Akdeniz açıklaması!
AB'den flaş Doğu Akdeniz açıklaması! Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Doğu Akdeniz'deki durumun çözüme kavuşturulması için Türkiye ile diyaloğa şans vermek istediklerini söyledi.
28.08.2020 Dünya
Bakan Çavuşoğlu'ndan sert tepki: Bu şımarıklıktan vazgeçin
Bakan Çavuşoğlu'ndan sert tepki: Bu şımarıklıktan vazgeçin Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanyalı mevkidaşıyla ortak açıklama yaptı. Yunanistan'ın şımarıklıklarına tepki gösteren Çavuşoğlu, "Hele hele bazı ülkelerin dolduruşuna gelerek kendinizi riske atmayın. Yok işte hakkımızı savunacağız, tatbikat yapacağız gibi açıklamalarda bulunursanız bu sefer elimizden bir kaza çıkmaz, gereği neyse onu tereddütsüz bir şekilde yaparız" ifadelerini kullandı.
25.08.2020 Gündem
Almanya Dışişleri Bakanı Maas: Doğu Akdeniz'de tek kıvılcım  felakete yol açabilir"
Almanya Dışişleri Bakanı Maas: Doğu Akdeniz'de tek kıvılcım felakete yol açabilir" Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, Doğu Akdeniz'deki gerilimde "Türkiye'nin diyalogdan yana olduğunu" söyleyerek, bölgede "Tek bir kıvılcımın felakete yol açabileceği" uyarısında bulundu.
25.08.2020 Dünya
Almanya Dışişleri Bakanı Maas, Türkiye'ye geliyor
Almanya Dışişleri Bakanı Maas, Türkiye'ye geliyor Dışişleri Bakanlığı, Almanya Federal Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Heiko Maas'ın yarın Türkiye'ye çalışma ziyareti gerçekleştireceğini açıkladı.
24.08.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Heiko Maas ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki heiko maas haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.