Heidi Klum

Heidi Klum

Son dakika Heidi Klum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Heidi Klum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Heidi Klum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Heidi Klum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan heidi klum gelişmeleri de dahil olmak üzere 247 heidi klum haberi bulunmuştur. Tüm heidi klum haberleri aşağıda listelenmiştir.
50 yaşındaki Heidi Klum yıllara meydan okuyor! Kusursuz fiziğin sırrı diyetini paylaştı!
50 yaşındaki Heidi Klum yıllara meydan okuyor! Kusursuz fiziğin sırrı diyetini paylaştı! 2019 yılında kendisinden 17 yaş küçük sevgilisi Tom Kaulitz ile dünyaevine giren Heidi Klum, kusursuz fiziğinin sırrını paylaştı. Ünlü model Heidi Klum, hayranlarından gelen soruları yanıtlarken hem kilosunu hem de uyguladığı diyeti söyledi.
23.08.2023 Magazin
Heidi Klum ile 17 yaş küçük eşi Tom Kaulitz plajda aşk tazeledi!
Heidi Klum ile 17 yaş küçük eşi Tom Kaulitz plajda aşk tazeledi! Heidi Klum, İtalya'da bulunan özel Matsuhisa Plajı'nda tatil yaparken objektiflere yansıdı. 50 yaşındaki dört çocuk annesi, kendisinden 17 yaş küçük olan eşi Tokio Hotel gitaristi Tom Kaulitz ile plajda aşk tazeledi.
12.07.2023 Magazin
Heidi Klum'dan nefes kesen pozlar!
Heidi Klum'dan nefes kesen pozlar! Alman model ve oyuncu Heidi Klum, cesur pozlarıyla tanınıyor. Heidi Klum son olarak üstsüz şezlongda güneşlenirken poz verdi. 50 yaşındaki Klum genç kızlara adeta taş çıkardı.
9.05.2023 Magazin
Heidi Klum'dan çok konuşulan 'beşinci bebek' cevabı! 'Hepsini sekiz ay emzirdim'
Heidi Klum'dan çok konuşulan 'beşinci bebek' cevabı! 'Hepsini sekiz ay emzirdim' Yıllara meydan okuyan güzelliğiyle sık sık adından söz ettiren Alman model Heidi Klum, geçtiğimiz günlerde şarkıcı Jennifer Hudson'ın programına katıldı. Üç kez evlilik yapan, dört çocuk annesi ünlü isim, 'beşinci çocuk' konusunun açılması üzerine yaptığı açıklamayla magazin gündemine oturdu.
4.02.2023 Magazin
Kocasına verdiği hediyeye kimse inanamadı!
Kocasına verdiği hediyeye kimse inanamadı! Heidi Klum, podyumların aranılan isimlerindendi. Podyumlardan indiğinden beri o artık televizyonun en sevilen yüzlerinden. Kariyerindeki başarıları kadar aşk hayatı, evlilikleri ve çocuklarıyla da adından bahsettirdi. Üçüncü kez evlenip yeniden bir yuva kurduğundan beri çok mutlu, bu mutluluğu da her an sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmiyor. Klum, kocasına verdiği hediyeyle herkesi şaşırttı.
27.12.2022 Magazin
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
Heidi Klum'un genç kalmanın sırrını açıkladı! "Kocamın genç kanını emiyorum"
Heidi Klum'un genç kalmanın sırrını açıkladı! "Kocamın genç kanını emiyorum" 49 yaşındaki dünyaca ünlü model Heidi Klum, Tom Kaulitz'le evliliğiyle ilgili konuştu.90’lı yılların ünlü modeli Heidi Klum, gençlik sırrını da açıkladı. Klum, "Kocam Tom Kaulitz'in genç kanını emiyorum. Tıpkı bir vampir gibi!" diyerek espri yaptı.
12.08.2022 Magazin
Heidi Klum’un 18 yaşındaki kızı Leni Klum'un bikinili paylaşımına yorum ve beğeni yağdı
Heidi Klum’un 18 yaşındaki kızı Leni Klum'un bikinili paylaşımına yorum ve beğeni yağdı Dünyaca ünlü Alman manken Heidi Klum’un 18 yaşındaki kızı Leni Klum, Instagram üzerinden paylaştığı fotoğraf ve yaptığı yorum ile büyük beğeni topladı.
27.07.2022 Magazin
Heidi Klum ve 17 yaş küçük eşi Tom Kaulitz plajda aşka geldi!
Heidi Klum ve 17 yaş küçük eşi Tom Kaulitz plajda aşka geldi! Sosyal medyadaki cesur pozlarıyla tanınan Heidi Klum, kendisinden 17 yaş küçük eşi Tom Kaulitz ile Florida'da tatil yaparken objektiflere takıldı. 49 yaşındaki model fit görüntüsüyle dikkat çekerken eşi Tom Kaulitz ile plajda aşka geldi.
20.07.2022 Magazin
Heidi Klum'dan şaşırtan açıklamalar: Biri diğerinden daha pahalı!
Heidi Klum'dan şaşırtan açıklamalar: Biri diğerinden daha pahalı! Yedi yıl önce bacaklarını sigortalatan dünyaca ünlü model Heidi Klum, şaşırtıcı bir açıklamada bulundu. Bir bacağının diğerinden daha pahalı olduğunu söyleyen ünlü isim nedenini de dile getirdi.
17.01.2022 Magazin
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi Pirelli, aralarında Iggy Pop, Cher, Grimes ve Jennifer Hudson'ın da bulunduğu müzik endüstrisinin en büyük isimlerinden bazılarının yer aldığı 2022 takvimi "On the Road"u tanıttı. Şarkıcı Bryan Adams'ın fotoğraflarını çektiği 2022 Pirelli takvimi bu yıl ilginç öğeler taşıyor. Geçen yıl koronavirüs nedeniyle duraklatılan Pirelli Takvimi’nin bu sayısı, Kanadalı şarkıcı-fotoğrafçı Bryan Adams tarafından çekildi ve "müzik dünyasının en büyük yeteneklerine" ithaf edildi. Peki, 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte nefes kesen Pirelli Takvimi’nden kareler…
30.11.2021 Kültür Sanat
Heidi Klum kendinden geçti! Yarım milyon izlendi...
Heidi Klum kendinden geçti! Yarım milyon izlendi... Yarı çıplak paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen 47 yaşındaki model Heidi Klum, evinde geçirdiği eğlenceli anları sosyal medya hesabından paylaştı.
31.03.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Heidi Klum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki heidi klum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.