Hazal

Hazal

Son dakika hazal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hazal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hazal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hazal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hazal gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.651 hazal haberi bulunmuştur. Tüm hazal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yalan dizisi ne zaman başlayacak? Kanal D’nin yeni dizisi Yalan’ın konusu ve oyuncu kadrosu
Yalan dizisi ne zaman başlayacak? Kanal D’nin yeni dizisi Yalan’ın konusu ve oyuncu kadrosu KANAL D ekranlarında yaz sezonunda yayınlanacak olan Yalan dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu sorgulanıyor. Peki, Yalan dizisi ne zaman yayınlanacak, uyarlama mı, gerçek hayat hikayesi mi?
27.04.2024 Magazin
Merakla beklenen Yalan’ın ilk tanıtımı yayınlandı! En korkunç yalan, anneye söylenen yalandır
Merakla beklenen Yalan’ın ilk tanıtımı yayınlandı! En korkunç yalan, anneye söylenen yalandır İnci Taneleri ve Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu gibi kaliteli yapımları izleyici ile buluşturan Kanal D, projelerine bir yenisini daha ekledi. Yakında seyirci ile buluşmaya hazırlanan yeni dizi Yalan’ın ilk tanıtım filmi izleyici ile buluştu.
26.04.2024 Magazin
Hazal Subaşı'nun uzun ilişki taktiği şaşırttı!
Hazal Subaşı'nun uzun ilişki taktiği şaşırttı! Hazal Subaşı, geçmiş birlikteliklerine dair dikkat çeken bir itirafta bulundu. Oyuncu, uzun ilişki taktiği şaşırttı.
22.04.2024 Magazin
Hazal Kaya imaj değiştirdi! Radikal kararı çok beğenildi
Hazal Kaya imaj değiştirdi! Radikal kararı çok beğenildi Kendisi gibi oyunca Ali Atay ile mutlu evliliklerini sürdüren güzel oyuncu Hazal Kaya imajında değişikliğe gitti. Saçlarını kısacık kestiren oyuncunun son hali çok beğenildi.
1.04.2024 Magazin
Hazal Kaya'dan hayranlarını ikiye bölecek yeni imaj!
Hazal Kaya'dan hayranlarını ikiye bölecek yeni imaj! Oyuncu ve yönetmen Ali Atay ile 2019'da dünyaevine giren, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına alan, Şubat 2023'te ikinci kez anne olma mutluluğu yaşayan Hazal Kaya, imaj değiştirdi. Ünlü ismin yeni tarzı, sosyal medyada gündem oldu.
31.03.2024 Magazin
Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş'a 4 yıl hapis cezası!
Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş'a 4 yıl hapis cezası! Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş ile yeğeni Emre Akkuş, bir alışverişte karşılıksız çek verdikleri iddiasıyla yargılandıkları davada hapis ve para cezasına çarptırıldı.
28.03.2024 Magazin
Hazal Ergüçlü, "Dilber Dansı" sorusuna kahkaha attı! 'İnci Taneleri harika bir proje'
Hazal Ergüçlü, "Dilber Dansı" sorusuna kahkaha attı! 'İnci Taneleri harika bir proje' Kanal D'nin Perşembe akşamlarına damga vuran dizisi İnci Taneleri reyting rekorları kırıyor. Dilber karakterini oynayan Hazar Ergüçlü, Caddebostan'da objektiflere takıldı. Ünlü isim, muhabirlerin kendisine yönelttiği soruları yanıtlarken, dizinin başarısı karşısında da çok gururlandığını söyledi.
28.03.2024 Magazin
Hazal Kaya kızı Leyla Süreyya'nın yüzünü ilk kez 1. yaş gününde gösterdi
Hazal Kaya kızı Leyla Süreyya'nın yüzünü ilk kez 1. yaş gününde gösterdi Ünlü oyuncu Hazal Kaya'nın hayranları minik kızının yüzünü ilk kez gördü.
13.02.2024 Magazin
Hazal Kaya ve Ali Atay çifti çocuklarıyla alışveriş turundaydı... 'Kardeşler arasında sorun yok'
Hazal Kaya ve Ali Atay çifti çocuklarıyla alışveriş turundaydı... 'Kardeşler arasında sorun yok' Hazal Kaya ve Ali Atay çifti çocukları Fikret Ali ve Leyla ile önceki gün İstinyePark’ta görüntülendi.
2.02.2024 Magazin
Hazal Subaşı: Şöhretli bir hayatım yok, kendimi ünlü gibi hissetmiyorum!
Hazal Subaşı: Şöhretli bir hayatım yok, kendimi ünlü gibi hissetmiyorum! Kanal D'de yayınlanan Dilek Taşı dizisine Figen karakterini canlandıran Hazal Subaşı, "Ünlü olduktan sonra hayatında hiçbir şeyin değişmediğini açıkladı: “Tanındıktan sonra hayatımda çok farklılık olmadı, öyle şöhretli bir hayatım yok. Kendimi ünlü bir oyuncu gibi de hissetmiyorum.” dedi.
28.01.2024 Magazin
Dilek Taşı neden final yaptı? Dilek Taşı dizisi niye bitti?
Dilek Taşı neden final yaptı? Dilek Taşı dizisi niye bitti? Dilek Taşı dizisi neden final yapıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Yapımını Pastel Film yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı Dilek Taşı'nın 23 Ocak Çarşamba akşamı final yapıyor. 20. bölümüyle ekranlara veda edecek Dilek Taşı dizisi neden final yapıyor?
25.01.2024 Televizyon
Nevşehir'de iki otomobil çarpıştı! Ölü ve yaralılar var
Nevşehir'de iki otomobil çarpıştı! Ölü ve yaralılar var Nevşehir'in Avanos ilçesinde, iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı.
19.01.2024 Gündem
Figen’in annesi yıllar sonra döndü! Dedesi sanıyordu babası çıktı...
Figen’in annesi yıllar sonra döndü! Dedesi sanıyordu babası çıktı... Kanal D’nin, yapımını Pastel Film yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı Dilek Taşı 17. bölümü ile ekranlara geldi.
4.01.2024 Televizyon
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı?
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 bilet fiyatları için araştırmalar yoğunlaştı. TV8’in O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı bu yıl da renkli görüntülere sahne ve birbirinden güzel performanslara sahne olacak. Bu yıl jüri koltuğunda oturacak olan isimler de sahne alacak isimler de netleşti. Programa seyirci olarak katılmak isteyen vatandaşlar ise O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, 2024 O Ses Türkiye yılbaşı başvuruları başladı mı? Sorularına yanıt arıyor. İşte O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 ve diğer detaylara ilişkin merak edilenler…
19.12.2023 Televizyon
Tazminat ile ilgili milyonlarca çalışanı ilgilendiren detay
Tazminat ile ilgili milyonlarca çalışanı ilgilendiren detay Çalışanın ücreti, çalışma süresi, izni, sosyal hakları iş sözleşmeleriyle düzenlenirken, hem çalışan hem de işveren hakları İş Kanunu ile koruma altında bulunuyor. Geçerli mazeret olmadan işe geç kalınması, devamsızlık iş sözleşmesinin feshine imkân tanırken, İstanbul gibi büyükşehirlerde yaşanan trafik sorunu nedeniyle geç kalınması Yüksek yargı tarafından bu kapsamda değerlendirilmiyor. İşyerinde çalışanın dedikodu yapması haklı fesih nedeni kabul ediliyor.
11.12.2023 Ekonomi
Beşiktaş'ta büyük gün! Seçim heyecanı
Beşiktaş'ta büyük gün! Seçim heyecanı Siyah-Beyazlı kulüp, bugün yeni başkanını seçecek. Serdal Adalı ve Hasan Arat, Beşiktaş’ın 35. başkanı olabilmek için yarışıyor. BJK Akatlar Emlakjet Spor Salonu’nda saat 10.00’da başlayan kongrede 21 bin 219 üye oy kullanabilecek.
3.12.2023 Şampiy10
Kızıl Goncalar dizisi konusu ve oyuncuları || Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak?
Kızıl Goncalar dizisi konusu ve oyuncuları || Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak? Kızıl Goncalar dizisinden ilk görüntüler paylaşıldı. Tanıtım fragmanı da yayınlandı. Kızıl Goncalar dizisinin kadrosu ve konusu fragmanın yayınlanmasının ardından merak konusu oldu. Peki, Kızıl Goncalar dizisinin konusu ne, Kızıl Goncalar dizisinin oyuncuları kimler? Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak, Kızıl Goncalar dizisi ne zaman başlıyor?
29.11.2023 Televizyon
Hazal Kaya'dan duygulandıran veda! "Ağlıyorum"
Hazal Kaya'dan duygulandıran veda! "Ağlıyorum" Hazal Kaya 12 yıllık kedisi Leyla'yı kaybetti. Kedisinin kaybetmenin acısını duygusal sözlerle paylaşan Hazal Kaya takipçilerini de duygulandırdı.
21.11.2023 Magazin
Boğaz'da 90'lar rüzgarı! Efsane isimler sahne aldı
Boğaz'da 90'lar rüzgarı! Efsane isimler sahne aldı Kuruçeşme Açıkhava sahnesi Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel coşkulu bir konsere ev sahipliği yaptı. 90’ların unutulmaz isimlerinin sahneye çıktığı gecede Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirildi.
31.10.2023 Magazin
Dilek Taşı dizisi gün değiştirdi! Dilek Taşı hangi gün yayınlanıyor?
Dilek Taşı dizisi gün değiştirdi! Dilek Taşı hangi gün yayınlanıyor? Dilek Taşı dizisi gün değiştirdi. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı, Perihan Savaş'ın yer aldığı dizi Perşembe akşamları ekrana geliyordu. Ancak alınan son karar sonrası dizinin yayın günü değişti. Peki Dilek Taşı hangi gün? İşte detaylar...
23.10.2023 Televizyon
'Dilek Taşı'nın Figen'i Hazal Subaşı dizide en çok etkilendiği sahneyi açıkladı
'Dilek Taşı'nın Figen'i Hazal Subaşı dizide en çok etkilendiği sahneyi açıkladı Oyuncu Hazal Subaşı, Salih Bademci ve Ozan Dolunay ile başrolü paylaştığı Kanal D dizisi 'Dilek Taşı' hakkında konuştu. İzmir’den İstanbul’a gelip Miss Turkey 2015 yarışmasında üçüncü seçilen Subaşı "Bir insanda sizi neler etkiler?" sorusunu cevaplarken aşkın da tanımını yaptı.
20.10.2023 Magazin
Dilek Taşı hangi gün? 19 Ekim Dilek Taşı yeni bölüm var mı? İşte Kanal D yayın akışı
Dilek Taşı hangi gün? 19 Ekim Dilek Taşı yeni bölüm var mı? İşte Kanal D yayın akışı Dilek Taşı hangi gün sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı, Perihan Savaş'ın yer aldığı dizinin bu akşam ekrana gelip gelmeyeceği araştırma konusu oldu. 80'li yılları anlatan dönem dizisi ilk bölümleriyle büyük dikkat çekmişti. Ancak Türkiye'de 3 günlük milli yas ilan edilmesiyle birçok dizi yeni bölümü ertelendi. Peki Dilek Taşı bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...
19.10.2023 Televizyon
Ağrı'da yakalanan teröristleri Yeşil Sol Parti milletvekili getirmiş
Ağrı'da yakalanan teröristleri Yeşil Sol Parti milletvekili getirmiş Ağrı'da sınır ötesine kaçmaya çalışan 1 terörist ve terör örgütüne katılacağı değerlendirilen 1 şahıs yakalanarak tutuklandı. Bu şahısları Ağrı’ya getiren aracın ise Halkların Demokratik Partisi (HDP) adına tescilli, Ağrı Yeşil Sol Parti Milletvekili H.B. adına tahsisli olduğu tespit edildi.
14.10.2023 Gündem
'Lohusa'nın çekimleri başladı! İşte setten ilk kareler
'Lohusa'nın çekimleri başladı! İşte setten ilk kareler Gupse Özay’ın yeni filmi 'Lohusa' sete çıktı. Renkli anların yaşandığı sette lohusa şerbeti içildi, tüm oyuncular ve set ekibi lohusa tacı taktı. Setin ilk gününde yönetmen Kıvanç Baruönü’nün doğum günü de kutlandı.
12.10.2023 Magazin
Hazal Kaya ve Ali Atay'a teklif yağıyor!
Hazal Kaya ve Ali Atay'a teklif yağıyor! Kendi gibi oyuncu Ali Atay ile evliliklerini sürdüren Hazal Kaya, geçtiğimiz şubat ayında kızını kucağına almıştı. 1 Ekim'de 33 yaşına basan ünlü isim, doğum gününü geçtiğimiz akşam kutlayabildi. Önceki akşam da tek başına görüntülenen Ali Atay ayaküstü muhabirlerle sohbet etti.
6.10.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hazal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hazal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.