Haymana

Haymana

Son dakika haymana haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan haymana ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını haymana haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Haymana

haberleri sayfasında son dakika yaşanan haymana gelişmeleri de dahil olmak üzere 296 haymana haberi bulunmuştur. Tüm haymana haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. Oylarını kullanan vatandaşlar gözlerini şimdi de yerel seçim sonuçlarına çevirdi. Ankara seçim sonuçları da merak ediliyor. Seçimi resmi olmayan sonuçlara göre önde götüren CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Çalışmalarımıza inanan, bizlere güvenen, her zaman yanımızda olan başta Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere önceki dönem başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, partimizin yönetim kademesinden tüm gönüllülerimize kadar herkese, tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum." dedi. Ankara ve ilçe ilçe seçim sonuçları gazetevatan.com'da...
1.04.2024 Gündem
İmam, ayağı kırılan kargayı tedavi etti
İmam, ayağı kırılan kargayı tedavi etti Ankara'nın Haymana ilçesinde vekil imam olarak görev yapan Yusuf Yıldırım, ağaçta mahsur kaldığını fark ettiği ve ayağı kırık olan kargayı alıp tedavi etti.
28.03.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: 31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak
MHP lideri Devlet Bahçeli: 31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'daki törende açıklamalarda bulundu. "İktidara değil Türkiye'ye muhalefet eden partilere meydanın boş olmadığını göstereceğiz." diyen Bahçeli, konuşmasının devamında "31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak. Bugünkü CHP yönetimi PKK'nın eline geçmiştir. " dedi.
11.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı AK Parti'nin Ankara ilçe belediye başkan adayları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tanıtıldı. Erdoğan, ATO konferans salonunda gerçekleşen törende açıklamalarda bulundu. Muhalefete eleştiriler yönelten Erdoğan, "Bol bol şov ve tatil yaptılar. Milletimiz bunun hesabını 31 Mart'ta sandıkta soracaktır. AK Parti kurulduğu günden bu yana milletimizin gönlünde yer etmiştir." dedi.
24.01.2024 Gündem
Plato Nedir, Nasıl Oluşur? Türkiye'deki Platolar, Çeşitleri Ve Özellikleri
Plato Nedir, Nasıl Oluşur? Türkiye'deki Platolar, Çeşitleri Ve Özellikleri Pek çok farklı amaç altında günümüzde kullanılan platolar, özellikle tarımsal açıdan büyük öneme sahiptir. Elbette aynı zamanda değişik amaçlar doğrultusunda değerlendirilen doğal yapılar olduğunu söylemek mümkündür. Plato aynı zamanda yayla olarak da ifade edilir ve kırsal alanlarda çok fazla bulunur. Böylece hayvancılık başta olmak üzere birçok değişik amaç doğrultusunda insanlar tarafından kullanılır. Bu yönüyle Türkiye'nin doğu bölgelerinde çok fazla olması ile beraber, ülkenin dört bir tarafında da yaygın doğal alanlardır.
20.12.2023 Eğitim
Yumurtadan dört ayaklı çıktı! Hayrete düşüren olay
Yumurtadan dört ayaklı çıktı! Hayrete düşüren olay Ankara’da hayrete düşüren olay! Çiftlikte yumurtadan yeni çıkan dört ayaklı civciv görenleri şaşırttı.
13.07.2023 Yaşam
'Ankara Savaşı' tartışması! Profesörler haritayı alıp araziye çıktı
'Ankara Savaşı' tartışması! Profesörler haritayı alıp araziye çıktı Ankara Savaşı’nın Haymana’nın Culuk Mahallesi'nde yaşandığı tezini sunan Çankırı Karatekin Üniversitesi’nden Prof. Dr. Osman Gümüşçü ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nden Doç. Dr. İlker Yiğit, Haymana Belediyesi’nin desteğiyle bölgede saha çalışmalarına girişti.
10.07.2023 Gündem
‘Sağın kalesi’nde fark 20 puan açıldı
‘Sağın kalesi’nde fark 20 puan açıldı İç Anadolu Bölgesi’nin genelinde 14 Mayıs’ta Erdoğan yüzde 55.6 oy oranına ulaşarak kalelerinde gövde gösterisi yapmıştı. Kesin olmayan sonuçlara göre Erdoğan ikinci turda oy oranını yüzde 59.04’e çıkararak yüzde 40.96 oy alan Kılıçdaroğlu’na yaklaşık 20 puan fark attı.
29.05.2023 Gündem
Ankara’da ilçe ilçe seçim sonuçları
Ankara’da ilçe ilçe seçim sonuçları Türkiye ikinci kez cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başına gitti. YSK'nın seçim yasağını kaldırmasının ardından Ankara'dan sonuçlar geldi.
28.05.2023 Gündem
4 No’lu VIP odası cinayeti! Sır perdesi aralanıyor
4 No’lu VIP odası cinayeti! Sır perdesi aralanıyor Ankara’da bir balık restoranının 4 No’lu VIP odasında işlenen akademisyen cinayetine ilişkin dava dosyasına dikkat çeken bir ifade girdi. Tanık olarak dinlenen garson, cinayetten önce sanık Polat Aytaç’ın, ‘havaya ateş etmek için’ lokantanın tentesinin açılması talebinde bulunduğunu söyledi.
21.05.2023 Yaşam
Oy kullandıktan sonra dönüş yolunda hayatını kaybetti
Oy kullandıktan sonra dönüş yolunda hayatını kaybetti Karabük’ün Eflani ilçesinde yaşlı bir kadın, oy kullanmasının ardından dönüş yolunda geçirdiği rahatsızlık sonrası hayatını kaybetti.
15.05.2023 Yaşam
Ankara'da oy sayım işlemleri devam ediyor! İşte ilk sonuçlar
Ankara'da oy sayım işlemleri devam ediyor! İşte ilk sonuçlar Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy verme işlemi saat 17.00 itibariyle sona erdi. Sabah saat 08.00'de başlayan Cumhurbaşkanı seçimi için 3 aday yarıştı. Türkiye'nin, 5 yıl boyunca görev yapacak cumhurbaşkanı ile yeni parlamento üyelerinin belirleneceği seçim için ülke genelinde 973 ilçe, 1094 ilçe seçim kurulunda 191 binden fazla sandık kuruldu. İşte ilçe ilçe ilk sonuçlar...
14.05.2023 Gündem
Kanuna aykırı 315 internet sitesine erişim engellendi
Kanuna aykırı 315 internet sitesine erişim engellendi Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, 14-20 Nisan tarihleri arasında icra edilen sanal devriye faaliyetleri çerçevesinde yasa dışı bahis oynatan ve müstehcen içerikli paylaşım yapan 315 internet sitesine erişim engeli getirildi.
20.04.2023 Gündem
Saadet Partisi Haymana Mutabakatı nedir? Haymana Mutabakatı heyetinde kimler var, haymana heyeti nedir? İşte Haymana Mutabakatı heyeti üyeleri...
Saadet Partisi Haymana Mutabakatı nedir? Haymana Mutabakatı heyetinde kimler var, haymana heyeti nedir? İşte Haymana Mutabakatı heyeti üyeleri... 6'lı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı olarak Kılıçdaroğlu'nu göstermesinin ardından Saadet Partisi'nin içindeki Haymana Mutabakatı Heyeti, bir açıklama yayınladı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını tanımadıklarını belirten bildiride, 'Saadet Partisi yönetiminin davamız, milli görüşçülere ve milletimize güveni kalmamıştır.' ifadeleri kullanıldı. Söz konusu açıklamanın ardından “Saadet Partisi Haymana Mutabakatı” hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Saadet Partisi Haymana Mutabakatı nedir? Haymana mutabakatında kimler var, Saadet Partisi Haymana grubu (heyeti) kimdir?
11.03.2023 Gündem
Saadet Partisi'nde Kılıçdaroğlu çatlağı! Haymana Heyeti: CHP liderinin adaylığını tanımıyoruz
Saadet Partisi'nde Kılıçdaroğlu çatlağı! Haymana Heyeti: CHP liderinin adaylığını tanımıyoruz 6'lı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı olarak Kılıçdaroğlu'nu göstermesinin ardından Saadet Partisi'nin içindeki Haymana Mutabakatı Heyeti, bir açıklama yayınladı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını tanımadıklarını belirten bildiride, 'Saadet Partisi yönetiminin davamız, milli görüşçülere ve milletimize güveni kalmamıştır.' ifadeleri kullanıldı.
9.03.2023 Gündem
Uzman isimden deprem ve göç uyarısı: Ülke örümcek ağı gibi faylarla örülmüş tehlike olmayan santimetrekare yok
Uzman isimden deprem ve göç uyarısı: Ülke örümcek ağı gibi faylarla örülmüş tehlike olmayan santimetrekare yok Kahramanmaraş merkezli depremlerde binlerce ev ya yıkıldı ya da ağır hasar gördü. Asrın afetinden sonra deprem bölgesinden İstanbul ve Ankara başta olmak üzere bir çok ile deprem göçü başladı. Gazi Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Kurucu Başkanı Prof. Dr. Süleyman Pampal göç hareketliliğine dikkat çekerek, "Türkiye'de deprem tehlikesi olmayan santimetrekare yok. Türkiye'nin tamamı yüksek deprem tehlikesi altında" dedi. Pampal, "Haritaya bakıp 'Burası daha az koyu' diyerek, göç etme kararı almasınlar. Türkiye'de sarı, beyaz yer yok; bunu yıllardır konuşuyor, bilimsel platformlarda dile getiriyoruz. Türkiye’nin her tarafı birbirinden tehlikeli" ifadelerini kullandı.
8.03.2023 Gündem
Dünya Bankası’ndan Türkiye’ye 1,78 milyar dolarlık deprem desteği
Dünya Bankası’ndan Türkiye’ye 1,78 milyar dolarlık deprem desteği Dünya Bankası tarafından yapılan yazılı açıklamada, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerden etkilenen Türkiye’ye 1,78 milyar dolarlık destek sağlanacağı duyuruldu.
10.02.2023 Gündem
AFAD: Ankara’nın Haymana ilçesinde 3.5 büyüklüğünde deprem oldu
AFAD: Ankara’nın Haymana ilçesinde 3.5 büyüklüğünde deprem oldu Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Ankara’nın Haymana ilçesinde 3.5 büyüklüğünde deprem olduğunu bildirdi.
9.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 17 bin 674’e yükseldi. Öte yandan deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarından peş peşe mucize haberleri geliyor. İşte haberin detayları...
10.02.2023 Gündem
15 yaşındaki kıza cinsel istismar ve şantaja 111,5 yıl hapis istemi
15 yaşındaki kıza cinsel istismar ve şantaja 111,5 yıl hapis istemi Ankara'da, S.K. (18) adlı kıza 15 yaşındayken cinsel istismarda bulunup, çektiği uygunsuz görüntülerini sosyal medya hesabından yayınladığı suçlamasıyla tutuklu yargılanan Emre Kara (19) için savcı, mütalaasında 111,5 yıl hapis talep etti.
16.01.2023 Gündem
Arkadaşının kız çocuğuna cinsel istismara 26 yıl hapis talebi
Arkadaşının kız çocuğuna cinsel istismara 26 yıl hapis talebi Ankara'da A.A. (46) hakkında, arkadaşının kızı M.O.'ya (14) cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 26 yıl 3 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
13.01.2023 Gündem
TOKİ Ankara Mamak kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Mamak TOKİ sonuçları nasıl sorgulanır, nereden? TOKİ Mamak kura listesi!
TOKİ Ankara Mamak kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Mamak TOKİ sonuçları nasıl sorgulanır, nereden? TOKİ Mamak kura listesi! Mamak TOKİ sonuçları için araştırmalar başladı. TOKİ Mamak kura listesi, canlı yayın üzerinden noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişin ardından netleşecek. Ankara Mamak'ta yapılacak 2+1 ve 3+1 3645 sosyal konutun TOKİ kura çekimi sonuçları merak ediliyor. Mamak’taki TOKİ evlerine başvuruda bulunan vatandaşlar TOKİ Ankara kura sonuçları isim listesini sorguluyor. İşte Ankara Mamak TOKİ kura sonuçları isim listesi sorgulama süreci…
12.01.2023 Ekonomi
Bakan Kurum TOKİ konut müjdesi! Ödemelere yüzde 50 indirim
Bakan Kurum TOKİ konut müjdesi! Ödemelere yüzde 50 indirim Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Gölbaşı Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen "Gölbaşı TOKİ Kura Çekimi"ne katıldı. Bakan Kurum "TOKİ Başkanlığımızdan ev alan kardeşlerimiz bu haberi sabırsızlıkla bekliyor. TOKİ memur maaş zammına göre artış yapıyordu. Bu yıl memur maaş zammı yüzde 30 oldu. TOKİ vade artış oranını yüzde 15.40'ta tuttuk. Vade artış oranında yüzde 50 indirim yapmış olduk' dedi. Öte yandan Bakan Kurum'dan 'ikinci el konuta kampanya' açıklaması geldi. İkinci el konutların da vatandaşların alabilmeleri için çalışma yapılacağını belirten Bakan Kurum "İkinci elle ilgili de destek olmak için çalışmalar yapacağız.' dedi.
10.01.2023 Ekonomi
Vahşeti 'çamurluk' ortaya çıkardı! Tülay'ı dövdü, arabayla ezdi sonrası korkunç
Vahşeti 'çamurluk' ortaya çıkardı! Tülay'ı dövdü, arabayla ezdi sonrası korkunç Ankara'da kan donduran olay. Bir ilçe bu vahşeti konuşuyor. 2 çocuk annesi Tülay 5 ay önce eşinden ayrılmıştı. Yol kenarında korkunç şekilde bulunan Tülay'ın cinayetinde detaylar ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
5.12.2022 Yaşam
Prof. Dr. Ömer Özkan kimdir, nereli, hangi hastanede görevli? Binali Yıldırım’ın ameliyatını yapan Ömer Özkan’ın biyografisi…
Prof. Dr. Ömer Özkan kimdir, nereli, hangi hastanede görevli? Binali Yıldırım’ın ameliyatını yapan Ömer Özkan’ın biyografisi… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte gittiği Azerbaycan'da trafik kazası geçiren AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın ameliyatını Antalya'dan İstanbul'a giden Prof. Dr. Ömer Özkan yaptı. Peki, Prof. Dr. Ömer Özkan kimdir, nereli, hangi hastanede görevli?
24.10.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Haymana ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki haymana haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.