MİT’in kilit rolü saha ajanları bir ayda 10 teröristi etkisiz hale getirdi
MİT’in kilit rolü saha ajanları bir ayda 10 teröristi etkisiz hale getirdi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), son bir ay içinde aralarında DEAŞ’ın sözde lideri Ebu Hüseyin El Kureyşi’nin de aralarında bulunduğu 10 teröristi yurt dışında etkisiz hale getirdi. Yurt dışındaki operasyonlarda başarılı işlere imza atılmasında saha ajanları kilit role sahip.
22.05.2023 Gündem
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon! Haydar Demirel etkisiz hale getirildi
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon! Haydar Demirel etkisiz hale getirildi MİT, Suriye'nin kuzeyinde düzenlediği operasyonla PKK/YPG’nin sözde Hol eyaleti genel sorumlusu Haydar Demirel'i etkisiz hale getirdi.
13.05.2023 Gündem
'Dopingi yakalamak çok daha kolay'
'Dopingi yakalamak çok daha kolay' Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, dopingle mücadeleyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Hareketsiz yaşam riskleri beraberinde getiriyor!
Hareketsiz yaşam riskleri beraberinde getiriyor! Aktif Yaşam Derneği Başkanı Prof...
5.06.2012 Sağlık
Sigara daha çabuk bunatıyor
Sigara daha çabuk bunatıyor Yapılan araştırmaya göre; sigara içen erkekler, içmeyenlere oranla daha erken bunuyor
7.02.2012 Sağlık
WADA bastırdı TADA kuruldu
WADA bastırdı TADA kuruldu Uluslararası Anti Doping Ajansı’nın uluslararası müsabakalardan men tehdidi sonuç verdi
20.09.2011 Futbol
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı Yerel seçimlere sayılı günler kala SONAR Araştırma Şirketi kurucusu, kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı 31 Mart anket sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı.
21.03.2024 Gündem
TBMM Başkanı Mustafa Şentop’tan ‘Başkanlık Sistemi’ açıklaması
TBMM Başkanı Mustafa Şentop’tan ‘Başkanlık Sistemi’ açıklaması Sanat, tarih ve kültür konulu Beyoğlu Sohbetleri’nin bu ayki konuğu TBMM Başkanı Mustafa Şentop oldu. Programda, başkanlık sistemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Şentop, “Vesayetçi sistemi tasfiye etmenin yolu, dışarıdan müdahaleyle hükümet kurup, düşürmeyi engellemek, hükümeti doğrudan milletin seçmesini sağlamaktır. İşte bu yeni getirdiğimiz sistemin temel özelliği budur. Bu sistemde müdahale edip, hükümet yıkma veya kurdurtma imkanı yok” dedi.
22.01.2022 Siyaset
Aziz Dizisi nerede çekiliyor? Aziz Dizisi konusu, oyuncuları ve karakterleri
Aziz Dizisi nerede çekiliyor? Aziz Dizisi konusu, oyuncuları ve karakterleri Show TV'nin yeni dizisi 'Aziz' bu akşam saat 20.00'de izleyicilerle buluşuyor. Dizinin 1. bölümünde; Antakya’nın en büyük halı üreticisi Payidar ailesinin büyük oğlu Aziz'in refah ve ışıltı dolu hayatı bir Fransız Teğmeni öldürmesiyle altüst olur. Şehri terk etmek zorunda kalan Aziz, geride ailesini ve büyük aşkı Dilruba'yı bırakır. Öldü sanılan Aziz'in iki yıl sonra şehre dönmesi ise hem Payidar ailesinin hem de şehrin kaderini değiştirecektir. Peki, Aziz Dizisi nerede çekiliyor? Aziz Dizisi konusu, oyuncuları ve karakterleri...
5.11.2021 Gündem
Taksim'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi duyurdu: Bir eserimiz daha yükseliyor
Taksim'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi duyurdu: Bir eserimiz daha yükseliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı ile birlikte açılışı yapılacak olan Taksim Camii'ne geldi. Taksim Camii'nde ilk ezan okundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "Hızla bir eserimiz daha yükseliyor. O da Barbaros Bulvarı üzerinde Barbaros Hayrettin Paşa Camii'ni inşa ediyoruz, onu da kısa zamanda inşa edeceğiz. Orası da adeta bir mabetsiz beldedir. İnşallah orayı da mabetsiz olmaktan çıkarıp, Müslümanların ibadet edebildiği yerleri hazırlayacağız." dedi.
28.05.2021 Gündem
Prof. Aygün Attar: Haydar Aliyev'in vasiyeti gerçekleşti
Prof. Aygün Attar: Haydar Aliyev'in vasiyeti gerçekleşti Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurul Üyesi ve Türkiye Azerbaycan Dostluk, İşbirliği ve Dayanışma Vakfı başkanı Prof. Dr. Aygün Attar, Azerbaycan'ın mimarı Haydar Aliyev doğumunun 98. yılında andı. Attar, “Bugün Azerbaycan’ın dünya siyasetinde söz sahibi olabilmesinin mimarı Haydar Aliyev takdirle anılıyor. Türk halkının önemli liderleri arasına adını yazdıran Aliyev’in politikalarının sadece Azerbaycan’ın değil aynı zaman da Türkiye’nin de önceliklerinin dünya gündeminde tutulmasındaki katkısı unutulamaz. Şuşa’sız Karabağ, Karabağ’sız ise umumiyetle Azerbaycan yoktur’ demişti vasiyeti gerçekleşti” ifadelerini kullandı.
10.05.2021 Siyaset
Son dakika... MHP 402 adayını daha açıkladı
Son dakika... MHP 402 adayını daha açıkladı MHP yerel seçimlerde yer alacak 402 belediye başkan adayını daha açıkladı.
30.12.2018 Siyaset
CANLI! Fenerbahçe - Alanyaspor
CANLI! Fenerbahçe - Alanyaspor Spor Toto Süper Lig'in 12.haftasında 6 maçtır galip gelemeyen Fenerbahçe, son 4 maçını kaybeden Alanyaspor'u Ülker Stadyumu'nda ağırlıyor.
11.11.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin Alanyaspor karşısında muhtemel 11'i
Fenerbahçe'nin Alanyaspor karşısında muhtemel 11'i Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında yarın Aytemiz Alanyaspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.
10.11.2018 Fenerbahçe
Son dakika... Belgelerde çıktı! 'Darbe İstanbullulara hoş bir sürpriz oldu! İş adamları...'
Son dakika... Belgelerde çıktı! 'Darbe İstanbullulara hoş bir sürpriz oldu! İş adamları...' ABD'nin dönemin İstanbul başkonsolosu Robert Houghton, 12 Eylül 1980'deki askeri darbeden iki hafta sonra yolladığı gizli diplomatik notta iş dünyasının birçok üyesinin "terör ve belirsizlik ortamının" geçmiş olmasından dolayı "neredeyse havalara uçtuklarını" yazıyor.
13.09.2018 Dünya
Son dakika... 12 Eylül belgeleri ilk kez ortaya döküldü!
Son dakika... 12 Eylül belgeleri ilk kez ortaya döküldü! BBC, dönemin Ankara Büyükelçisi'nin Türkiye'deki darbeden kısa süre sonra Washington'a gönderdiği notları gün ışığına çıkardı. Gizli belgede, "Mevcut askeri liderlerin tamamını iyi tanıyoruz ve özellikle de NATO üyeliği başta olmak üzere Türkiye'nin güvenlik ya da dış politikasında değişim yaşanacağı yönünde bir endişe taşımamıza da gerek yok" yazıyor.
12.09.2018 Dünya
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı MHP, 24 Haziran'da cumhurbaşkanı seçimiyle beraber yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için milletvekili aday listesini açıkladı.
18.05.2018 Siyaset
Muhammet dede Erdoğan ile buluşacak
Muhammet dede Erdoğan ile buluşacak Afrin'e giden askerlere çay demlemesiyle bilinen 85 yaşındaki Muhammet dede, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir araya gelecek.
16.03.2018 Gündem
İşte vatandaşlıktan çıkarılacak 130 kişi
İşte vatandaşlıktan çıkarılacak 130 kişi 130 kişi hakkındaki "Yurda dön" çağrısında süre doldu. Bu kişilerin vatandaşlıktan çıkarılmaları konusunda haklarında Bakanlar Kurulu kararı ile işlem yapılabilecek.
29.09.2021 Gündem
Son dakika: Bayram tatili 10 gün!
Son dakika: Bayram tatili 10 gün! Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası Bekir Bozdağ açıklama yaptı. Bozdağ, bayram tatilinin 10 gün olacağını açıkladı.
29.09.2021 Gündem
İbrahim Faruk Bayındır kaset kumpasının başı çıktı
İbrahim Faruk Bayındır kaset kumpasının başı çıktı FETÖ’nün kaset mağduru MHP’li Çobanoğlu, "MHP'ye kaset komplosu kuranlar ile 17-25 Aralık darbe girişiminde Erdoğan ve ailesini dinleyenler aynı örgütten. Komplo ortaya çıkınca Bahçeli bir isme işaret etmişti; özel jetle tabut içinde firar eden FETÖ'cü İbrahim Faruk Bayındır. Bayındır'ın bizimle ilgili görüntüleri yayımlayan 2 site ve gazeteye kredi kartıyla 15 kez yüklü ödeme yaptığı belirlendi." açıklamasında bulundu.
29.09.2021 Gündem
Başbakan: Anket sonuçları var ama...
Başbakan: Anket sonuçları var ama... Başbakan Binali Yıldırım, CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Referanduma sayılı günler kala devam eden anket çalışmalarıyla ilgili konuşan Yıldırım, "Anket sonuçları var ama paylaşmayacağım. Vatandaşlarımıza biraz saygısızlık olarak görüyorum." dedi.
1.04.2017 Siyaset
"Cami-cemevi projesi" ile ilgili FETÖ iddianamesi
"Cami-cemevi projesi" ile ilgili FETÖ iddianamesi Turzluçayır'daki cami-cemevi projesi'de FETÖ'nün stratejik amacına hizmet içinmiş
29.09.2021 Gündem
Tunceli'de trafik kazası: 10 yaralı
Tunceli'de trafik kazası: 10 yaralı Tunceli'de özel bir firmaya ait yolcu minibüsü devrildi, 10 kişi yaralandı.
27.01.2017 Yaşam
12 Eylül darbesiyle ilgili zaman aşımından takipsizlik
12 Eylül darbesiyle ilgili zaman aşımından takipsizlik Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 12 Eylül askeri darbesinin sorumluları hakkında açılan soruşturmada "anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme" suçundan takipsizlik kararı verdi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri