Hayati Ve Diğerleri

Hayati Ve Diğerleri

Son dakika Hayati ve Diğerleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hayati ve Diğerleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hayati ve Diğerleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hayati Ve Diğerleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hayati ve diğerleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 285 hayati ve diğerleri haberi bulunmuştur. Tüm hayati ve diğerleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer kimdir? İşte ünlü oyuncunun Atlas Karan Tumluer olduktan sonraki yeni hali ve biyografisi!
Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer kimdir? İşte ünlü oyuncunun Atlas Karan Tumluer olduktan sonraki yeni hali ve biyografisi! Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer’in Atlas Karan Tumluer olduktan sonraki fotoğrafları gündem oldu. 2017'de cinsiyet değiştiren, İlişki Durumu Karışık dizisindeki rolüyle tanınan Aybike Esin Tumluer, adını Atlas Karan Tumluer olarak değiştirmişti. Ünlü oyuncunun son hali sosyal medyada konuşuluyor. Peki, Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer kimdir? Atlas Karan Tumluer kimdir? Aybike Esin Tumluer’in çocuğu var mı? İşte Aybike Esin Tumluer’in yeni hali ve oynadığı diziler!
16.10.2022 Ünlüler Dünyası
Arka Sokaklar'ın Dilek'i Cansu Dağdelen kimdir?
Arka Sokaklar'ın Dilek'i Cansu Dağdelen kimdir? Kanal D’de Zafer Ergin, Özgür Çoban ve Şevket Çoruh’un başrolde olduğu, 14 yıllık efsane dizi Arka Sokaklara Cansu Dağdelen hakkında merak edilenler arttı. Peki, Cansu Dağdelen kimdir?
22.11.2019 Yaşam
Serdar Ortaç ve eşi Chloe, Çeşme'de
Serdar Ortaç ve eşi Chloe, Çeşme'de ŞARKICI Serdar Ortaç, eşi Chloe ve ünlü oyuncu Celil Nalçakan, bir kripto paranın tanıtımı için İzmir'in Çeşme ilçesinde düzenlenen programa katıldı. Ortaç, muhabirlere eşinin kick boks yaptığını belirterek "koydu mu oturtur" diyerek takıldı.
26.07.2018 Magazin
Hayati ve Diğerleri 6. bölümüyle bu akşam final yapacak!
Hayati ve Diğerleri 6. bölümüyle bu akşam final yapacak! Hayati ve Diğerleri 6. bölümüyle bu akşam son kez ekrana gelecek. Final yapmaya hazırlanan Hayati ve Diğerleri dizisinde nasıl bir son yaşanacağı merak ediliyor. İşte Hayati ve Diğerleri 6. bölüm fragmanı...
17.07.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 10 Temmuz Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 10 Temmuz Salı 10 Temmuz Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlıyor. Ekranları renkli ve heyecanlı kılan dizi ile güzel bir sabaha başlangıç yapabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Mandıra Filozofu” adlı yerli sinema filmi hayranlarını karşılıyor. Salı akşamını Kanal D ekranları karşısında geçirecekseniz bu yerli sinema filmini seyretmeyi düşünebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
10.07.2018 Gündem
Hayati ve Diğerleri 4. yeni bölümde Hayati yeni bir maceraya atılıyor!
Hayati ve Diğerleri 4. yeni bölümde Hayati yeni bir maceraya atılıyor! Hayati ve Diğerleri 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin eğlenceli dizisi Hayati ve Diğerleri bu akşam izleyicileriyle buluşacak. Hayati birden bire kendini yeni bir maceranın içinde bulacak. İşte yaşanacaklar...
3.07.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 3 Temmuz Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 3 Temmuz Salı 3 Temmuz Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Ekranların sevilen dizisi ile sabahınızı çok daha eğlenceli ve keyifli kılabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Hayati ve Diğerleri” adlı dizinin yepyeni bölümü ile yayın kaldığı yerden devam ediyor. Akşam herhangi bir planınız yoksa, bu sürükleyici dizi ile evinizi mükemmel bir ortama dönüştürebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
3.07.2018 Gündem
Hayati ve Diğerleri 3. yeni bölümde Hayati, ailesini kurtarabilecek mi?
Hayati ve Diğerleri 3. yeni bölümde Hayati, ailesini kurtarabilecek mi? Hayati ve Diğerleri 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin eğlenceli dizisi Hayati ve Diğerleri'nde neler yaşanacak? Bu akşam ekrana gelecek olan Hayati ve Diğerleri dizisine dair merak edilenler haberimizde yer alıyor.
26.06.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 26 Haziran Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 26 Haziran Salı 26 Haziran Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlara dahil olacak. Sevilen renkli dizinin tekrar bölümünü, Kanal D ekranları karşısından izleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Hayati ve Diğerleri” adlı dizi sevilen dizinin yeni bölümü yayına geçecek. Sevilen yerli dizinin bu yeni bölümü ile güzel bir akşam keyfi yapabileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
26.06.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 24 Haziran Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 24 Haziran Pazar 24 Haziran Pazar gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saatlerinde “Hayati ve Diğerleri” adlı dizinin tekrarı ile güne başlayacak. Komedi dolu sahneleri ile öne çıakn renkli dizi ile güzel bir hafta sonu açılışı yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 17:00’da başlayacak olan “Seçim Ortak Yayını” ekranlara gelecek. “Seçim 2018” ile hangi partinin kazanabileceğini an an ekranlarınızdan takip edebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.
24.06.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 22 Haziran Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 22 Haziran Cuma 22 Haziran Cuma gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saatlerinde “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Eski dizinin tekrar bölümlerini hafta içi her gün Kanal D ekranlarınız karşısından seyrederek güzel vakitler geçirebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin sezon finali ekranlara geçiyor. Polisiye kesitleri ile ekranları renklendiren diziyi sevdiklerinizle birlikte seyredebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
22.06.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 19 Haziran Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 19 Haziran Salı 19 Haziran Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saatlerinde “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlıyor. Kanal D ekranlarının bu sevilen renkli dizisi ile her sabah mükemmel bir dizi keyfine ortak olabilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Hayati ve Diğerleri” adlı dizinin yeni bölümü ekranlar karşısına çıkacak. Aksiyon, macera ve komedi dolu kesitler sunan bu sürükleyici dizi ile salı akşamınız çok daha güzel geçecek. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
19.06.2018 Gündem
Hayati ve Diğerleri 2. yeni bölümünde eğlence dolu anlar!
Hayati ve Diğerleri 2. yeni bölümünde eğlence dolu anlar! Hayati ve Diğerleri 2. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Kanal D'nin yeni dizisi Hayati ve Diğerleri'nde bu hafta neler yaşanacağı merak konusu oldu. İşte Hayati ve Diğerleri dizisi hakkında merak edilenler...
19.06.2018 Gündem
Tarihe geçen karar! Final yapmadan...
Tarihe geçen karar! Final yapmadan... Kanal D ekranlarına sadece bir bölümü yayınlanan 'Hayati ve Diğerleri' dizisinin yayınına ara verildi.
30.11.2017 Televizyon
Kafa karıştıran yayın akışı! Finali ne zaman?
Kafa karıştıran yayın akışı! Finali ne zaman? Kanal D'nin yayın akışı kafaları karıştırmaya devam ediyor...
24.11.2017 Televizyon
Çocuklar Duymasın'da bomba gelişme! Yayın akışından çıkarıldı; ancak...
Çocuklar Duymasın'da bomba gelişme! Yayın akışından çıkarıldı; ancak... Kanal D'de yayın akışından çıkartılan Çocuklar Duymasın'ın çekimlerinin devam etmesini yorumlayan ünlü televizyoncu Mesut Yar, "Bir ilk yaşanıyor" ifadesini kullandı.
23.11.2017 Televizyon
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 19 Kasım Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 19 Kasım Pazar 19 Kasım Pazar günü Kanal D yayın akışı, 06:45’de “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı çocukların hayran duyduğu, ebeveynlerin severek izlediği bir program ile ekranlarınıza dahil oluyor. Güzel ve samimi vakitlerin geçtiği program ile sizlerde ekranlarınız başındayken hafta sonu sabahınızı daha renkli ve eğlenceli hale dönüştürebilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Hayati ve Diğerleri” adlı yeni dizi yepyeni ilk bölümü ile ekranlara giriş yapıyor. Pazar akşamlarınızı renklendirecek güzel bir dizi için mutlaka seyretmeyi unutmayın. Kanala dair yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Çok güldürecekler
Çok güldürecekler Kanal D’nin, yapımcılığını 1441 Prodüksiyon’un üstlendiği, başrollerinde Celil Nalçakan, Günay Karacaoğlu ve Levent Ülgen’in yer aldığı yeni dizisi “Hayati ve Diğerleri” 19 Kasım akşamı izleyicisi ile buluşacak.
11.11.2017 Magazin
'Zülfikar' bakın hangi diziyle dönüyor?
'Zülfikar' bakın hangi diziyle dönüyor? Poyraz Karayel dizisinde hayat verdiği Zülfikar karakteriyle fenomen olan Celil Nalçakan'ın yeni projesi belli oldu.
27.07.2017 Televizyon
49-55 yaş arasına erken emeklilik şansı sunan yol: İmzalar atıldı, EYT'li olmayana tablo yeniden çizildi! 2000-2012 SGK'lılar...
49-55 yaş arasına erken emeklilik şansı sunan yol: İmzalar atıldı, EYT'li olmayana tablo yeniden çizildi! 2000-2012 SGK'lılar... Neredeye hayatı boyunca çalışmış milyonlarca çalışan, emekli olup dinlenme fırsatı kovalıyor. Ancak emeklilik için gereken yaş ve prim günü şartı herkes için aynı netlikte olmuyor. Bazıları için erken emeklilik mümkünken diğerleri bunun mücadelesini veriyor. 3600 ve 5400 prim günüyle emeklilik şansı sunan yolları araştırdık.
22.02.2024 Çalışma Hayatı
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Necip Fazıl Ödülleri programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Süper Kupa maçının iptaline ilişkin, “Hangi sebeple olursa olsun, sporun günlük siyasi rekabetin mezesi haline getirilmesi yanlıştır, hatalıdır, sporumuza hiçbir faydası yoktur. Dün geceden itibaren muhalefet partilerinin yaptığı açıklamaları istismar siyasetinin yeni örnekleri olarak görüyoruz. Cumhuriyet 85 milyonun ortak değeridir. Gazi Mustafa Kemal bu ülkenin banisidir. Daha düne kadar, affınıza sığınarak söylüyorum siz Atatürk’ün askeri değil, itlerisiniz diyenlerle el ele kol kola yürüyenlerin bugün söylediklerinin bizim nazarımızda hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur" dedi.
30.12.2023 Gündem
Numan Kurtulmuş: Kendilerini üstün diğerlerini köle olarak görüyorlar
Numan Kurtulmuş: Kendilerini üstün diğerlerini köle olarak görüyorlar TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "İslam düşmanlığı yapan ya da Avrupa'nın dünyanın herhangi bir yerinde yabancı düşmanlığı yapan faşistler, ırkçılar onlar sadece bir ideolojinin zehirlediği insanlar olarak değil, aslında kendilerini üstün diğerlerini ise aşağıda köle olarak gördüğü için bu tavırların içine giriyorlar. Bakın İsrail-Filistin arasındaki çatışma zamanında maalesef insanlık tarihinin duyduğu en ağır gayriinsani lafı söyleten zihniyeti keşfetmeden sorunları çözemeyiz. Adam ne dedi? Hem de koskoca İsrail’in Savunma Bakanı. ‘Biz insansı bazı hayvanlarla savaşıyoruz’ dedi. Çünkü beyler, kendileri üstün seçilmiş millet, dünyanın geri kalanları onlar da insan bile değil, onları hayvan olarak görüyorlar" dedi.
19.10.2023 Gündem
Çanakkale'yi 30 yıllık ahşap elektrik direği yaktı! Yangın kontrol altına alındı
Çanakkale'yi 30 yıllık ahşap elektrik direği yaktı! Yangın kontrol altına alındı Salı günü başlayan yangın Çanakkale'de 1500 hektardan fazla ormanlık alanı küle çevirdi. Damyeri köyünde başlayan yangında alevlerin etrafı çevrildi. Damyeri köyü sakini ve ilk ihbarı yapan kişi Ali Güçlü elektrik direğindeki kablolardan düşen kıvılcımların otları tutuşturmasıyla yangının çıktığını söyledi. Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale orman yangını kontrol altına alındığını bildirdi. Yaklaşık, 4 bin 80 hektar alan yangından etkilendi.
24.08.2023 Gündem
Havuzda 45 dakikalık dehşet! Katil balina eğitmenini yüzlerce kişinin önünde katletti
Havuzda 45 dakikalık dehşet! Katil balina eğitmenini yüzlerce kişinin önünde katletti Okyanuslarda yaşayan ve Orka adıyla bilinen katil balinalar yunus ailesinin en iri üyeleridir. Tilikum isimli katil balina, İzlanda kıyılarında başlayan hayatını ABD'de akvaryumlarda esaret altında geçirdi ve pek çok kişinin korku filmlerinde izlediği sahneleri yüzlerce kişiye yaşattı. Yıllarca bağ kurduğu eğitmenini bile 45 dakika boyunca vahşice öldüren Tilikum'un hikayesi ise tüm ülkenin kanını dondurdu.
14.06.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siz olsanız da olmasanız da devletimiz kardeşlerimizin yanında
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siz olsanız da olmasanız da devletimiz kardeşlerimizin yanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da konteyner ziyaretinde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "'Oy yoksa hizmet yok' diyen insanları kutuplaştıran, mahalle baskılarıyla gençlerimizi bastıran kendileridir. Milletimiz bunları kaç defa sandığa gömerse gömsün bu kibirli ve kaba tavırlarından asla vazgeçmiyorlar" dedi. Erdoğan, "Daha düne kadar önüne gelene kalp yapmaktan parmakları nasır tutacaktı. Bugün ise masa yumruklamaktan neredeyse bileği kırılacak. Kılıçdaroğlu'nun demokrasi maskesi düştü" ifadelerini kullandı.
20.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hayati Ve Diğerleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hayati ve diğerleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.