Hayat Eve Sığar

Hayat Eve Sığar

Son dakika Hayat eve sığar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hayat eve sığar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hayat eve sığar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hayat Eve Sığar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hayat eve sığar gelişmeleri de dahil olmak üzere 283 hayat eve sığar haberi bulunmuştur. Tüm hayat eve sığar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tan Kodu Nedir, Ne İşe Yarar? E Nabız Tan Kodu Nasıl Alınır?
Tan Kodu Nedir, Ne İşe Yarar? E Nabız Tan Kodu Nasıl Alınır? Tan kodu, işlem doğrulama numarası demektir. Tan kodu aynı zamanda sağlık pasaportu olarak da ifade edilebilmektedir. İşlem doğrulama sistemi olarak E-Devlet üzerinden yapılması gereken işlemlerde kullanılan bir güvenlik sistemidir. Elektronik araştırmalarda sıklıkla karşılaşılan tan kodu araştırmalarında işlem doğrulama sistemi olduğu görülmektedir.
4.02.2024 Gündem
Korona virüs vakaları arttı, harita kırmızıya döndü
Korona virüs vakaları arttı, harita kırmızıya döndü Zonguldak’ta korona virüs vakaları artış göstermeye başladı. Vaka yoğunluğu Hayat Eve Sığar uygulamasına da yansıdı.
21.07.2022 Yaşam
Koronavirüs aşısı ile ilgili flaş gelişme! Sinovac ve Biontech...
Koronavirüs aşısı ile ilgili flaş gelişme! Sinovac ve Biontech... Koronavirüs salgınında sona gelindiğine ilişkin açıklamalar art arda gelirken, pandemide hala en güçlü silah olan aşı ile ilgili kritik bir gelişme yaşandı. Sinovac ve Biontech ile ilgili flaş karar! Kahramanmaraş’ta gittiği özel hastanede ikinci doz olarak Sinovac aşısı olmak istediğini söylediği halde kendisine Biontech aşısı yapıldığını öne süren Ö.R. (45), 100 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Ö.R.'nin avukatı Emine Nalçacı, müvekkilinin İngiltere'den iş teklifi aldığını ancak ilk doz ile ikinci doz aşının farklı olmasından dolayı sistemde aşısız gözüktüğü için yurt dışına çıkamayarak işinden olduğunu söyledi.
17.03.2022 Gündem
Bu iş yerinde kimse koronaya yakalanmadı! 'Sırrı kelle paça çorbası'
Bu iş yerinde kimse koronaya yakalanmadı! 'Sırrı kelle paça çorbası' Adana’nın Kozan ilçesinde paça salonu işletmecisi Murat Mercan 2 yıldır kendisi ve çalışanlarının korona virüse yakalanmadığını belirterek bu sırrın kelle paça çorbası olduğunu söyledi.
17.02.2022 Yaşam
HES kodu alma! E-devlet olmadan SMS ile HES kodu nasıl alınır? İşte SMS ile HES kodu alma!
HES kodu alma! E-devlet olmadan SMS ile HES kodu nasıl alınır? İşte SMS ile HES kodu alma! YKS başvuru kılavuzunun açıklanmasıyla HES kodu alma süreci de araştırılmaya başlandı. Sınava girişte HES kodu zorunlu olduğundan adayların, HES kodunu başvurudan önce edinmiş olması gerekiyor. Peki, HES kodu nasıl alınır? İşte SMS ile HES kodu alma…
12.02.2022 Gündem
Vakalar patladı, o kent alarm veriyor! Herkes hastaneye koştu
Vakalar patladı, o kent alarm veriyor! Herkes hastaneye koştu Koronavirüs risk haritasına göre Tokat'ta vaka sayıları patladı. Vaka sayısı 100 binde 390,56'e yükselen ilde alarm verildi. PCR testi yaptırmak isteyenler hastane önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
6.02.2022 Gündem
Haritanın kırmızıya döndüğü ilde vakalar 5 kat arttı, flaş uyarı geldi! Yüzde 60...
Haritanın kırmızıya döndüğü ilde vakalar 5 kat arttı, flaş uyarı geldi! Yüzde 60... Koronavirüsle mücadele devam ediyor, Omicron varyantı ise tüm hızıyla yayılıyor. Yetkililerden flaş uyarılar art arda gelirken, Diyarbakır'da kritik bir gelişme yaşandı. Sağlık Bakanlığı’nın koronavirüs vaka haritasında artışın sürdüğü ilde, Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasındaki haritada kırmızıya döndü. İç Hastalıkları ve Tıbbi Onkoloji Uzmanı Dr. Halis Yerlikaya, "Kentte 5 katlık artışla karşı karşıyayız. Test pozitiflik oranı yüzde 60’lara varmış, günlük hasta sayısı ise 3 binlere yaklaşmış durumda" uyarısında bulundu.
5.02.2022 Gündem
AŞTİ'de 500 polisle denetim; 72 kişiye 52 bin TL ceza
AŞTİ'de 500 polisle denetim; 72 kişiye 52 bin TL ceza Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi'nde (AŞTİ) 500 polisle yapılan denetimde; koronavirüs tedbirlerine uymayan, kapalı alanda sigara içen ve bilet satmak için bağırarak gürültü kirliliğine yol açan 72 kişiye 52 bin 496 TL ceza uygulandı.
4.02.2022 Yaşam
Eskişehir'de vaka sayıları geçen haftaya göre yarı yarıya azaldı
Eskişehir'de vaka sayıları geçen haftaya göre yarı yarıya azaldı Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı koronavirüs risk haritasında geçen hafta ilk sıradaki Eskişehir'de vaka sayıları 1457,50 seviyesinden yarı oranında azalarak 725’e düştü. Vaka sayıları Bilecik’te de düşerken, Kütahya’da artış gösterdi.
31.01.2022 Gündem
Sağlık Bakanlığı resmen duyurdu! Flaş değişiklik, artık HES kodu...
Sağlık Bakanlığı resmen duyurdu! Flaş değişiklik, artık HES kodu... Sağlık Bakanlığı'ndan son dakika kararı! Değiştirildi. Güncelleme yapıldı. Sağlık Bakanlığı 'Temaslı Takibi, Salgın Yönetimi, Evde Hasta İzlemi ve Filyasyon' rehberini güncelledi. Rehberdeki değişikliğe göre; en az iki doz aşısını yaptırmış veya son 6 ay içerisinde Kovid-19 geçirmiş kişiler, pozitif biriyle temas ettiğinde, HES kodu riskli görünmeyecek ancak Vaka Takip Modülü'ne temaslı olarak kaydedilecek.
27.01.2022 Gündem
Eskişehir, Kütahya ve Bilecik'te vakalar arttı
Eskişehir, Kütahya ve Bilecik'te vakalar arttı Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı koronavirüs risk haritasında Eskişehir'in yanı sıra komşu iller Kütahya ve Bilecik'te de vakalar arttı. Eskişehir, Türkiye'de en çok vaka sayısına sahip İstanbul'dan sonra ikinci şehir oldu.
24.01.2022 Gündem
Eskişehir'in artan vaka oranlarında 'yılbaşı' etkisi
Eskişehir'in artan vaka oranlarında 'yılbaşı' etkisi Sağlık Bakanlığı'nın yeni yılın ilk haftasına ilişkin açıkladığı koronavirüs risk haritasında Eskişehir, 100 bin kişide 533,62 artış göstererek 1359,54 vaka sayısına yükseldi. En az iki doz aşı olan kişilerin oranı yüzde 85,6 olan Eskişehir, Türkiye'de en çok vaka oranı artan 3'üncü il oldu. Kentte vaka artışlarının özellikle yılbaşı kutlamaları sırasında kapalı ortamlarda uzun süre kalınmasından kaynaklandığı da belirlendi.
17.01.2022 Gündem
Omicron vakaları artıyor mu? Türkiye'de omicron varyantında son durum ne?
Omicron vakaları artıyor mu? Türkiye'de omicron varyantında son durum ne? Türkiye dünyada endişelere neden olan Omicron varyantına karşı mücadelesini sürdürüyor. İstanbul Omicron varyantında ilk sırada yer alırken tedbirlere uyulmadığı için diğer illerde de vaka sayılarının zirveye ulaşabileceği konusunda uyarılar geliyor. Peki, Omicron vakaları artıyor mu? Türkiye'de omicron varyantında son durum ne? Omicron varyantından nasıl korunulur? İşte detaylar...
8.01.2022 Sağlık
Bir ilde koronavirüs alarmı! Etkinlikler iptal edildi
Bir ilde koronavirüs alarmı! Etkinlikler iptal edildi Eskişehir'de en az iki doz aşı olan kişilerin oranı yüzde 85'e ulaşmasına rağmen artan koronavirüs vakalarının ardından hastanelerde test kuyrukları uzadı. Covid-19 nedeniyle evlerinde tedavi görenlerin sayısı, son 1 haftada 8 bin 678'den 14 bin 485 kişiye yükseldi. Valilik, toplu etkinlikler için maske, mesafe ve hijyen uyarısı yaparken, Büyükşehir Belediyesi ise ocak ayında yapılması planlanan sergi, tiyatro ve konser organizasyonlarının iptal edildiğini duyurdu.
3.01.2022 Yaşam
2021'in en iyi App Store uygulamalarını ve oyunları belli oldu! Apple açıkladı...
2021'in en iyi App Store uygulamalarını ve oyunları belli oldu! Apple açıkladı... Apple, uygulama mağazasında 2021 yılının en iyi uygulamaları listesini paylaştı. Yılın iPhone uygulaması "Toca Life World" oldu. Yılın oyunu ise League of Legends Wild Rift olarak açıklandı. Apple editörleri her cihaz için ayrı ayrı uygulama seçimi yaptı. Apple Türkiye için de listeyi paylaştı. İlk sırada Hayat Eve Sığar uygulaması yer aldı.
3.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Bakan Koca dünyaya duyurdu! Avrupa’nın da önündeyiz
Bakan Koca dünyaya duyurdu! Avrupa’nın da önündeyiz Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Azerbaycan, Filistin, Bosna- Hersek, Kırgızistan, Tacikistan, Namibya ve Nijer sağlık bakanlarının katıldığı toplantıda, Türkiye'nin Kovid-19 sürecinde güçlü bilişim alt yapısıyla çok hızlı aksiyon aldığını anlatarak, dijital hastane açısından HIMSS mükemmeliyet seviyesi olan Seviye 7'ye ulaşmış hastane sayısının tüm Avrupa'da toplam 5 iken, Türkiye'de de Avrupa'nın toplamı kadar Seviye 7 hastane sayısının 5 olduğunu duyurdu.
17.11.2021 Gündem
GSB mülakat sonuçları ne zaman açıklanır, bugün mü açıklanacak? gsb.gov.tr mülakat sonuçları sorgulama
GSB mülakat sonuçları ne zaman açıklanır, bugün mü açıklanacak? gsb.gov.tr mülakat sonuçları sorgulama GSB mülakat sonuçları merakla bekleniyor. GSB mülakat sonuçları 1-12 Kasım 2021 tarihleri aralığında Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri Sınav Kurullarınca gerçekleştirilecek olan sözlü sınavların ardından yapılacak değerlendirmelerin ardından belli olacak. Gözler 4 bin 346 temizlik personeli ve güvenlik görevlisi meslek kollarında sağlanacak Gençlik ve Spor Bakanlığı mülakat değerlendirme sonuçlarıma çevrildi. Peki, GSB sözlü mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak, GSB mülakat sonuçları bugün açıklanır mı? GSB mülakat sonuçları hakkında merak edilenler…
12.11.2021 Memur
GSB mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı? GSB temizlik personeli, güvenlik görevlisi sözlü sınav sonuçları…
GSB mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı? GSB temizlik personeli, güvenlik görevlisi sözlü sınav sonuçları… GSB mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? GSB temizlik ve güvenlik personeli alımı için sözlü sınava giren adaylar mülakat sonuçların açıklanacağı tarihi merak ediliyor. 4 bin 346 temizlik ve güvenlik görevlisi meslek kollarına ilişkin işçi alımı yapacak olan Gençlik ve Spor Bakanlığının mülakat sonuçları bekleniyor.
6.11.2021 Personel Alımı
Ankara Büyükşehir Belediyesi KPSS'den en az 60 puanla 150 memur alacak!
Ankara Büyükşehir Belediyesi KPSS'den en az 60 puanla 150 memur alacak! Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu. Belediye bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS'den en az 60 puanla açıktan atama yoluyla itfaiye eri alınacak. Başvurular 1 Kasım'da başlıyor. Peki, Ankara Büyükşehir Belediyesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Ankara Büyükşehir Belediyesi memur alımı 2021 şartları!
25.10.2021 Personel Alımı
Eskişehir’de vakalar düştü!
Eskişehir’de vakalar düştü! Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı son haftalık koronavirüs risk haritasına göre, Eskişehir’de vakalar düşerken, Bilecik ve Kütahya’da artış gösterdi. Üç şehir de HES risk haritasında 'kırmızı' renkte kaldı.
24.10.2021 Sağlık
Kent çok riskli, hastalık yayılıyor tamamı kıpkırmızı oldu!
Kent çok riskli, hastalık yayılıyor tamamı kıpkırmızı oldu! Koronavirüse karşı aşılama oranı yüzde 73.02'ye ulaşan kentte hastalık hızla yayılıyor. Hayat Eve Sığar uygulamasındaki vaka yoğunluğu haritasında kent kırmızıya döndü. Vaka sayılarının artmasına rağmen vatandaşların maske takmıyor...
16.10.2021 Gündem
Ankara Büyükşehir Belediyesi KPSS'den en az 60 puanla 150 itfaiye eri alacak!
Ankara Büyükşehir Belediyesi KPSS'den en az 60 puanla 150 itfaiye eri alacak! Ankara Büyükşehir Belediyesi memur alacak. Yayımlanan ilana göre, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği hükümlerine göre açıktan atama yoluyla itfaiye eri alınacak. Peki, Ankara Büyükşehir Belediyesi itfaiye eri alımı başvurusu nasıl yapılır? Ankara Büyükşehir Belediyesi memur alımı başvuru şartları!
1.10.2021 Personel Alımı
Aşıyla ilgili son dakika açıklaması: Sistem yıllardır başarıyla işliyor
Aşıyla ilgili son dakika açıklaması: Sistem yıllardır başarıyla işliyor Sağlık Bakanlığı “Aşı Sonrası İstenmeyen Etki (ASİE) İzleme Sistemi"nin olmadığı iddiasına açıklama yaptı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, sistemin yıllardır başarıyla işlediği ve çıkan haberlerin dayanaksız olduğu ifade edildi.
30.09.2021 Gündem
HES uygulamasıyla ilgili flaş karar! Tek tuşla görülebilecek
HES uygulamasıyla ilgili flaş karar! Tek tuşla görülebilecek HES uygulamasıyla ilgili son dakika kararı! Artık güncellendi. Sağlık Bakanlığı, koronavirüs aşılarına dair yeni bir alan ekledi. Uygulamaya bir süre önce "AB Uyumlu Sağlık Pasaportu" butonu eklenmişti. Yeni güncelleme ile "aşı adı" ve "geçerli olduğu ülkeler" başlıklı alanlara da yer verildi.
18.09.2021 Gündem
Karantina ihlaline ağır ceza! 12 bin lira...
Karantina ihlaline ağır ceza! 12 bin lira... Kırıkkale'de yoğurt dağıtmak için karantina ihlali yapan aynı aileden 3 koronavirüs temaslısına 12 bin 150 lira ceza kesildi.
13.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hayat Eve Sığar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hayat eve sığar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.