Havaş

Havaş

Son dakika havaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan havaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını havaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Havaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan havaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 127 havaş haberi bulunmuştur. Tüm havaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
14. MIXX Awards Türkiye jürisi belirlendi
14. MIXX Awards Türkiye jürisi belirlendi İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından bu sene 14’üncüsü düzenlenen MIXX Awards Türkiye yarışmasının jüri üyeleri belli oldu. 5 Şubat’a kadar başvuruların yapılabileceği 14. MIXX Awards Türkiye ödülleri, 15 Nisan tarihinde düzenlenecek tören ile sahiplerine verilecek.
1.02.2024 Ekonomi
Oyun dünyası, “Gaming in Advertising” etkinliğinde buluştu
Oyun dünyası, “Gaming in Advertising” etkinliğinde buluştu İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından, 22 Kasım’da gerçekleştirilen Gaming in Advertising etkinliğinde, oyun dünyasının markalar ve pazarlama iletişimi açısından potansiyeli farklı perspektiflerden ele alındı.
27.11.2023 Bilim ve Teknoloji
13'üncü MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu!
13'üncü MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu! İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından bu yıl 13'üncü kez düzenlenen MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu.
27.03.2023 Magazin
32 dev firmaya soruşturma!
32 dev firmaya soruşturma! Rekabet Kurumu, aralarında perakende ve gıda şirketlerinin olduğu 32 teşebbüse, iş gücüne yönelik centilmenlik anlaşmaları nedeniyle soruşturma açtı.
20.04.2021 Gündem
Anormal münasebet! Kocasını terk etti, cinci hocaya gitti
Anormal münasebet! Kocasını terk etti, cinci hocaya gitti İstanbul’da, dört yıllık eşinin sözde bir din hocası tarafından “Sen seçilmiş insansın” diyerek kandırıldığını ve binlerce lira parasını alarak karısının kendisini terk edip hocaya gittiğini iddia eden bir avukat savcılığa suç duyurusunda bulundu.
14.10.2020 Yaşam
Azerbaycan savaş ilan etti!
Azerbaycan savaş ilan etti! Azerbaycan cephe hatlarını ve riskli bölgeleri kapsayan 'savaş hali' ilanında bulundu.
27.09.2020 Gündem
Eski Nissan Üst Yöneticisi Ghosn'un kaçışına ilişkin davanın  sanığından "tehdit" iddiası
Eski Nissan Üst Yöneticisi Ghosn'un kaçışına ilişkin davanın sanığından "tehdit" iddiası Eski Nissan Üst Yöneticisi (CEO) Lübnan asıllı Carlos Ghosn'un, ev hapsinde tutulduğu Japonya'dan Lübnan'a İstanbul üzerinden kaçmasına ilişkin 4 pilot, bir şirket yöneticisi ve 2 hostes olmak üzere toplam 7 sanık hakkında açılan davaya konu iddianamede, kaçış uçaklarını ayarladığı iddiasıyla cezalandırılması talep edilen özel hava yolu şirketi ticaret müdürü Okan Kösemen'in "tehdit edildiğine" yönelik savunması yer aldı.
15.05.2020 Gündem
Tuğçe Işınsu kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir? Hangi okulda okumuştur?
Tuğçe Işınsu kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir? Hangi okulda okumuştur? 'Hiçlikten gelen güç' kitabının yazarı Tuğçe Işınsu sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasına girdi. Kitabını insanlara iş, aşk, sağlık, mucize, tılsım gibi kelimelerle pazarlayan Işınsu’nun Işınsu'nun dolandırıcı mı olup olmadığı tartışılırken, hakkında merak edilenler de arttı. Tuğçe Işınsu kimdir?
17.02.2020 Gündem
Atatürk Havalimanı'nda ilk adım yarın atılıyor!
Atatürk Havalimanı'nda ilk adım yarın atılıyor! "Millet Bahçesi" hazırlıkları kapsamında Atatürk Havalimanı apronunda faaliyetleri sona eren tesislerin ve binaların yıkım ihalesi yarın yapılacak.
9.10.2019 Gündem
Havaş İstanbul Havalimanında iki kat büyüdüğünü açıkladı
Havaş İstanbul Havalimanında iki kat büyüdüğünü açıkladı HAVAŞ, açık ve kapalı alanlarıyla toplam 40 bin metrekareyi bulan istasyon ve geçici depolama yeri binaları, hizmet ofisleri, ekipman bakım atölyesi ve park sahaları ile İstanbul Havalimanındaki yeni tesislerinde hizmet sunduğunu açıkladı.
16.04.2019 Gündem
İstanbul Havalimanı’nda 16 bin kişiye iş fırsatı!
İstanbul Havalimanı’nda 16 bin kişiye iş fırsatı! İstanbul Havalimanı’nda ilk etapta 2 bin 700'ü güvenlik,2 bini yer hizmetlerinde olmak üzere 16 bin kişi istihdam edilecek.
23.02.2019 Ekonomi
Piramitte cinsel ilişkiye soruşturma açıldı!
Piramitte cinsel ilişkiye soruşturma açıldı! Mısırlı yetkililer, bir çiftin Keops Piramidi'nin üzerinde seks yapıp yapmadığını soruşturuyor. Çift, UNESCO Dünya Mirası listesindeki alana zarar vermekten suçlu bulunabilir.
10.12.2018 Dünya
Fransız Bollore Grup'a Senegal'de 2,3 milyon avro ceza
Fransız Bollore Grup'a Senegal'de 2,3 milyon avro ceza Senegal, sözleşme şartlarına uymadığı gerekçesiyle Fransız taşımacılık ve iletişim sektörünün önemli şirketlerinden Bollore Grup'a 2,3 milyon avro ceza kesti.
29.09.2018 Ekonomi
Son dakika: Yeni Havalimanı'na ulaşım ücretleri belli oldu! İşte fiyatlar...
Son dakika: Yeni Havalimanı'na ulaşım ücretleri belli oldu! İşte fiyatlar... Yeni Havalimanı ihalesini İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) şirketi Otobüs AŞ kazandı. İlçe ilçe yolculuk ücretleri belli oldu. Otobüs hatlarından uzaklığına göre 12 ile 30 lira arasında ücret alınacak. İşletmeci 6 yaşına kadar olan çocuklardan ise ücret almayacak. Otobüs AŞ, 29 Ekim’den itibaren hizmet vermeye başlayacak.
28.09.2018 Ekonomi
Son dakika: Dev ihaleyi kazanan belli oldu!
Son dakika: Dev ihaleyi kazanan belli oldu! İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nce yapılan Yeni Havalimanı toplu ulaşım ihalesini Otobüs A.Ş. kazandı. Otobüs A.Ş.'nin 750 milyon liranın üzerinde teklif verdiği öğrenildi.
27.09.2018 Gündem
Bedeli 702 milyon liraya çıktı
Bedeli 702 milyon liraya çıktı Yeni havalimanından İstanbul’un belli noktalarına yapılacak taşımacılık ihalesi 475 milyon TL bedelle sonuçlanmıştı. Yeni ihalede bu bedel 702 milyon TL oldu.
15.09.2018 Ekonomi
702 milyonluk dev ihalenin tarihi belli oldu
702 milyonluk dev ihalenin tarihi belli oldu İstanbul Yeni Havalimanı’na 18 hat üzerinden yapılacak 150 bagajlı otobüsle taşımacılık ihalesi 27 Eylül'de yapılacak. Yeni ihalede tahmin edilen bedel 702 milyon TL'ye çıkarıldı.
15.09.2018 Ekonomi
Yeni Havalimanı taşımacılık ihalesiyle ilgili flaş gelişme!
Yeni Havalimanı taşımacılık ihalesiyle ilgili flaş gelişme! İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nce 4 Eylül Salı günü gerçekleştirilen Yeni Havalimanı toplu ulaşım ihalesi iptal edildi.
13.09.2018 Ekonomi
"Yeni havalimanının adı dünya genelinde yapılacak araştırmalarla  belirlenecek"
"Yeni havalimanının adı dünya genelinde yapılacak araştırmalarla belirlenecek" İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu, İstanbul Yeni Havalimanı’nın adı ile ilgili tartışmalara ilişkin, “İsim konusu, yönetim kurulu üyelerimizin dünya genelinde yaptıkları araştırma çalışmaları ve ilgili mercilerle yapılacak değerlendirmeler sonucu alınacak kararla belirlenecek.” dedi. Üçüncü havalimanında son hali havadan görüntülendi. İşte son fotoğraflar...
12.09.2018 Ekonomi
Biletler internetten de alınabilecek
Biletler internetten de alınabilecek İlk etabı 29 Ekimde açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı ile İstanbuldaki 18 hat arasında düzenlenecek 150 otobüs seferlerinde seyahat edecek yolcuların biletlerini internet üzerinden de alımının önü de açıldı.
6.09.2018 Ekonomi
Son dakika... İdlib'i yeniden vurdular
Son dakika... İdlib'i yeniden vurdular Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, muhalifler saldırıya hazırlandığı sırada, İdlib'e topçu atışı yapıldığını duyurdu.
5.09.2018 Dünya
O taşıyacak
O taşıyacak İstanbul Yeni Havalimanı’na 150 otobüsle 18 hat üzerinden yapılacak seferlerin ihalesini KDV dahil 475 milyon liralık bedelle Abdurrahim Albayrak’ın sahibi olduğu Altur ile konsorsiyumun diğer ortakları olan Havaş ve Free Turizm kazandı. Hattı 10 yıl süreyle bu konsorsiyum işletecek
4.09.2018 Ekonomi
Son dakika: Dev ihalenin kazananı belli oldu
Son dakika: Dev ihalenin kazananı belli oldu İlk etabı 29 Ekim'de açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'na 150 otobüsle 18 hat üzerinden yapılacak seferleri hangi işletmenin alacağıyla ilgili bugün düzenlenen ihaleye Altur Turizm, Havaş ve Platform Turizm teklif verdi. İstanbul Yeni Havalimanı yolcu taşıma ihalesini Altur Havaş Free Turizm konsorsiyumu KDV dahil 475 milyon 488 bin TL bedelle kazandı.
4.09.2018 Ekonomi
Devler bu ihale için yarışıyor! 14.00'te...
Devler bu ihale için yarışıyor! 14.00'te... İlk etabı 29 Ekim’de açılacak İstanbul Yeni Havalimanı’na 150 otobüsle 18 hat üzerinden yapılacak seferleri hangi işletmenin alacağıyla ilgili bugün önemli bir ihale düzenlenecek. İhalede tahmini bedel KDV dahil 468 milyon TL.
4.09.2018 Ekonomi
Tüm dünyaya duyuruldu! İdam edildi
Tüm dünyaya duyuruldu! İdam edildi Suudi Arabistan'da uyuşturucu kaçakçılığıyla suçlanan Suriye uyruklu bir kişinin idam edildiği bildirildi.
3.04.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Havaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki havaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.