Havan Topu

Havan Topu

Son dakika Havan topu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Havan topu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Havan topu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Havan Topu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan havan topu gelişmeleri de dahil olmak üzere 581 havan topu haberi bulunmuştur. Tüm havan topu haberleri aşağıda listelenmiştir.
CNN Türk canlı yayınında gazetecilerin yakınına roket atıldı
CNN Türk canlı yayınında gazetecilerin yakınına roket atıldı İsrail’in Gazze’ye düzenlediği hava saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısı 3 bin 785’e yükselirken, saldırılarda 600 çocuğun enkaz altında kaldığı açıklandı. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, İsrail'de Gazze sınırında son durumu aktarırken gazetecilerin bulunduğu yakın bir noktaya roket atıldı. Fulya Öztürk o anları anlatırken, 'Bölgede tansiyon çok yükseldi. Havan veya roket atıldığını düşünüyoruz. Çok şiddetli bir patlama oldu. Biz hemen daha korunaklı menzile eğildik.' dedi.
19.10.2023 Gündem
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker...
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker... Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı Operasyonu' Ortadoğu'yu kaosa sürüklerken tüm dünyanın gözü bölgedeki gelişmelerde. Hamas'a savaş ilan eden İsrail Gazze'ye bomba yağdırmaya devam ederken ölenlerin sayısı 950'ye yükseldi. İsrail basını jetlerin Aksa Tufanı'nın arkasındaki isim olan Deif'in babasının evini vurarak yakınlarını öldürdüğünü yazdı. Ordu sözcüsü ise Gazze sınırında 300 bin askerin hükümetten gelecek emri beklediğini duyurdu. İsrail Lübnan'daki Hizbullah militanlarıyla üçüncü gününe giren çatışmalarda bir yarbayın öldüğünü doğruladı. Doğu sınırındaki patlama sesleri ise, üçüncü bir ülkeyle ilk temas niteliği taşıyor.
11.10.2023 Dünya
İsrail-Filistin arasında çatışma başladı! Hamas 'Aksa Tufanı' operasyonunu dünyaya duyurdu
İsrail-Filistin arasında çatışma başladı! Hamas 'Aksa Tufanı' operasyonunu dünyaya duyurdu Hamas'ın silahlı kanadı Izzeddin Kassam, İsrail'e karşı 'Aksa Tufanı' isimli bir operasyon başlattığını duyurdu. Son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Operasyonun ilk aşamasında 5 bin roket ve havan topu fırlatıldı. Dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yapan bu gelişmenin ardından İsrail Başbakanı Netanyahu 'savaştayız' dedi. Karşılıklı operasyonların ardından kanlı bilanço ortaya çıktı. İsrail ve Filistin'den kayıplara dair peş peşe açıklamalar geldi.
7.10.2023 Gündem
Karabağ'da operasyon! Ermeniler ayrılıkçılar Azerbaycan'ın şartlarını kabul etti silah bıraktı
Karabağ'da operasyon! Ermeniler ayrılıkçılar Azerbaycan'ın şartlarını kabul etti silah bıraktı Azerbaycan'ın dün Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonu başarılı bir şekilde devam ediyor. Şuşa şehrini ateş altına alan Ermeni Silahlı Kuvvetleri sivil yerleşim yerlerine çekilerek, sivilleri çatışmalara çekmeye çalıştığı belirtildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, "Yasa dışı Ermeni silahlı gruplarına ait mermilerle dolu 6 'Ural' markalı kamyon ve 4 adet havan topu Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından ele geçirildi." açıklamasını yaparken Karabağ'daki Ermeni ayrılıkçıların silah bıraktığı ve Azerbaycan'ın şartlarını kabul ettiği bildirildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan unsurlarının silahlarını bıraktığını ve silahsızlandırıldığını duyurdu. Kremlin Sözcüsü Peskov “Azerbaycan hukuken kendi topraklarında operasyon yapıyor" dedi.
20.09.2023 Dünya
MSB: Pençe-Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
MSB: Pençe-Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde, teröristlere ait çok sayıda silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildiğini açıkladı.
23.06.2023 Gündem
Rusya, Ukrayna'ya ait İHA üretim tesislerini vurdu
Rusya, Ukrayna'ya ait İHA üretim tesislerini vurdu Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Ukrayna'ya ait insansız hava aracı (İHA) üretim tesislerini vurduklarını duyurdu.
1.01.2023 Dünya
Rusya Savunma Bakanlığı: Ukrayna'nın askeri yönetim, haberleşme ve enerji sistemlerinin bulunduğu tesislere yoğun atışlar yapıldı”
Rusya Savunma Bakanlığı: Ukrayna'nın askeri yönetim, haberleşme ve enerji sistemlerinin bulunduğu tesislere yoğun atışlar yapıldı” Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Rus ordusunun bugün Ukrayna'ya yaptığı geniş çaplı füze saldırılarında belirlenen tüm hedeflerin vurulduğunu açıkladı.
10.10.2022 Dünya
Kırgız-Tacik Sınır Çatışmaları: 24 Kırgız hayatını kaybetti, 121 yaralı
Kırgız-Tacik Sınır Çatışmaları: 24 Kırgız hayatını kaybetti, 121 yaralı Kırgızistan hükümeti tarafından 14 Eylül’de Batken bölgesinde başlayan çatışmaların gidişatına dair kronolojik bir açıklama yapıldı. Öte yandan Kırgızistan Sağlık Bakanlığı, dün itibariyle 24 Kırgız’ın hayatını kaybettiğini ve 121 kişinin yaralandığını duyurdu.
17.09.2022 Dünya
Mukteda Sadr kimdir, Sadr hareketi nedir? Irak’ta ne oluyor, Sadr ne demek?
Mukteda Sadr kimdir, Sadr hareketi nedir? Irak’ta ne oluyor, Sadr ne demek? Irak’ta Sadr Grubu lideri Mukteda Sadr’ın siyaseti bırakma kararının üzerinden birkaç saat geçmeden, Sadr Grubu destekçileri Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı bastı. Başkent Bağdat’ta sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Söz konusu gelişmenin ardından Mukteda Sadr kimdir, Sadr hareketi nedir? Irak’ta ne oluyor, Sadr ne demek?
30.08.2022 Dünya
Irak'ta durumlar giderek kötüleşiyor! Sokağa çıkma yasağı geldi
Irak'ta durumlar giderek kötüleşiyor! Sokağa çıkma yasağı geldi Irak’ta Sadr Grubu lideri Mukteda Sadr’ın siyaseti bırakma kararının ardından patlak veren protestolar sonrası gözler bölgede. Başkent Bağdat’taki Yeşil Bölge’de bulunan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı basan Sadr destekçileri ise güvenlik güçleri tarafından saraydan çıkarıldı.
29.08.2022 Dünya
TBMM Başkanı Şentop: Teröristlerin yapma ihtimali yüksek bir eylem olarak gözüküyor
TBMM Başkanı Şentop: Teröristlerin yapma ihtimali yüksek bir eylem olarak gözüküyor TBMM Başkanı Mustafa Şentop Türkiye sınırındaki Zaho'da bulunan bir turistlik tesise yönelik gerçekleştirilen saldırı ile ilgili, " Türkiye'nin bölgede teröristlere karşı gerçekleştirmiş olduğu, uluslararası hukuk çerçevesinde gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlere  gölge düşürmek için terör örgütünün, teröristlerin yapma ihtimali yüksek bir eylem olarak gözüküyor bu" dedi.
21.07.2022 Siyaset
Norveç, Ukrayna ordusuna 22 adet M109 obüs bağışladı
Norveç, Ukrayna ordusuna 22 adet M109 obüs bağışladı Norveç Savunma Bakanlığı dün açıklama yaparak Ukrayna ordusuna 22 adet M109 obüs bağışladığını duyurdu. Norveç Savunma Bakanı Bjørn Arild Gram, bu tür silahların Ukrayna tarafından talep edildiğini ve gelişmelerin daha ağır silah bağışını gerektirdiğini ifade etti.
8.06.2022 Dünya
Rusya Savunma Bakanlığı: Donetsk bölgesinde Ukrayna’ya ait bir MİG-29 savaş uçağı düşürdük
Rusya Savunma Bakanlığı: Donetsk bölgesinde Ukrayna’ya ait bir MİG-29 savaş uçağı düşürdük Rusya Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Ukrayna’nın Donetsk bölgesinde bir MİG-29 savaş uçağının düşürüldüğü duyuruldu.
19.04.2022 Dünya
Rusya: Mariupol’de bin 26 Ukrayna askeri teslim oldu
Rusya: Mariupol’de bin 26 Ukrayna askeri teslim oldu Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Mariupol’de bin 26 Ukrayna askerinin silah bırakarak teslim olduğunu öne sürdü.
13.04.2022 Dünya
Rusya: Hmelnitski ve Kiev yüksek hassasiyetli füzelerle vuruldu
Rusya: Hmelnitski ve Kiev yüksek hassasiyetli füzelerle vuruldu Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Ukrayna ordusuna ait Hmelnitski bölgesindeki bir mühimmat deposu ve hangar ile Kiev'deki bir mühimmat deposunun yüksek hassasiyetli füzelerle imha edildiğini açıkladı.
12.04.2022 Dünya
Rusya: Bir Avrupa ülkesinin Ukrayna'ya verdiği S-300 hava savunma sistemi imha edildi
Rusya: Bir Avrupa ülkesinin Ukrayna'ya verdiği S-300 hava savunma sistemi imha edildi Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Rus ordusunun bir Avrupa ülkesi tarafından Ukrayna'ya tedarik edilen S-300 hava savunma füze sistemini imha ettiğini açıkladı.
11.04.2022 Dünya
Rusya: Mikolayiv, Zaporijya, Harkov ve Chuhuiv'de 4 yakıt üssü vuruldu
Rusya: Mikolayiv, Zaporijya, Harkov ve Chuhuiv'de 4 yakıt üssü vuruldu Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, "Mikolayiv, Zaporijya, Harkov ve Chuhuiv'de 4 adet yakıt üssü imha edildi" dedi.
7.04.2022 Dünya
Ukrayna: Rusya, 17 bin 200 askeri personelini kaybetti
Ukrayna: Rusya, 17 bin 200 askeri personelini kaybetti Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, “Son 24 saatte Ukrayna’ya ait 68 askeri üs yok edildi” açıklamasında bulunurken, Ukrayna Savunma Bakanlığı da Rusya'nın 17 bin 200 askeri personelini kaybettiğini duyurdu.
29.03.2022 Dünya
Rusya Savunma Bakanlığı: Sumi'deki amonyak sızıntısı aşırı milliyetçilerin provokasyonu
Rusya Savunma Bakanlığı: Sumi'deki amonyak sızıntısı aşırı milliyetçilerin provokasyonu Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Ukrayna'nın Sumi kentindeki bir kimya fabrikasında amonyak sızıntısı meydana geldiğini duyurarak, “Sumi'deki amonyak sızıntısı aşırı milliyetçilerin provokasyonu” dedi.
21.03.2022 Dünya
Rusya'dan bomba iddia: Kiev ABD tesislerine saldırı planlıyor
Rusya'dan bomba iddia: Kiev ABD tesislerine saldırı planlıyor Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırı devam ederken, Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov önemli açıklamalarda bulundu. Konaşenkov, “Kiev milliyetçi rejimi, ABD ve Batı'nın diplomatik tesislerine yönelik saldırıları ‘Rus silahlı kuvvetlerinin hedefli saldırısı’ olarak sunmayı planlıyor” dedi.
19.03.2022 Dünya
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika haberleri... İngiltere Savunma Bakanlığı duyurdu: Rus ordusunun ilerleyişi durdu...
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika haberleri... İngiltere Savunma Bakanlığı duyurdu: Rus ordusunun ilerleyişi durdu... Ukrayna ile Rusya arasındaki kanlı savaşta 23. güne girildi. Rusya'nın Harkiv kentindeki Barabashovo pazarın saatler sonra bir kez daha hedef aldığı açıklandı.İngiltere Savunma Bakanlığı, Rus güçlerinin Ukrayna’daki saldırı gücünü korumakta zorlandığını açıkladı. Rusya'ya karşı bir dizi yaptırım kararı alan ABD Başkanı Biden bugün Çinli mevkidaşı ile kritik bir görüşme gerçekleştirecek. ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Biden'ın yarınki görüşmede Çin Devlet Başkanı Şi'ye "Rusya'ya askeri destek vermesi durumunda bunun karşılığı olacağı" uyarısında bulunacağını söyledi.
19.03.2022 Dünya
Kanuni Sultan Süleyman camii nerede, haritadaki konumu? Mariupol'deki 116 Türk tahliye edildi mi, son durum ne?
Kanuni Sultan Süleyman camii nerede, haritadaki konumu? Mariupol'deki 116 Türk tahliye edildi mi, son durum ne? Mariupol'deki Kanuni Sultan Süleyman Camii'nde mahsur kalan Türklerin sayısı dün 30'dan 116'ya çıktı. Camide tahliye edilmeyi bekleyenleri almak için bölgeye giden otobüsler şehrin 70 kilometre uzağında bekletiliyor. Konvoy, Ruslar sürekli ateş açtığı için ilerleyemiyor. Cami Dernek Başkanı İsmail Hacıoğlu camiye gelişlerin devam ettiğini söyledi, “Şehirde bulunan vatandaşların adresleri tespit ediliyor. Herkesi camide toplamaya çalışıyoruz.” dedi. Peki, Kanuni Sultan Süleyman camii nerede?
14.03.2022 Dünya
Rusya Ukrayna savaşı son durum! Harita üzerinden Rusya nerelere girdi, Rusya Ukrayna savaşında kaç kişi öldü?
Rusya Ukrayna savaşı son durum! Harita üzerinden Rusya nerelere girdi, Rusya Ukrayna savaşında kaç kişi öldü? RUSYA-Ukrayna savaşı 12. Gününde devam ederken, Ukrayna, 'kıtlık' endişesiyle gıda ürünlerinin ihracatını askıya aldı. Buğday, et, yulaf ve şeker dahil gıda ürünleri ihraç edilmeyecek. Rusya, saat 10:00 itibariyle ateşkes ilan etti, birçok kentten tahliyeler gerçekleştirilecek. Peki, Harita üzerinden Rusya nerelere girdi, Rusya Ukrayna savaşında kaç kişi öldü? Rusya Ukrayna savaşı son durum….
7.03.2022 Dünya
Kiev’de son durum! Rusya Kiev’e girdi mi, Kiev’i aldı mı?
Kiev’de son durum! Rusya Kiev’e girdi mi, Kiev’i aldı mı? Kiev düştü mü? Rusya'nın Ukrayna işgali devam ediyor. Rus hava birlikleri Ukrayna'nın en büyük ikinci şehri olan Harkov'a indi, Herson’ı ise kontrolüne geçirdi. ABD hava sahası tüm Rus uçaklarına kapatırken, iki ülke arasındaki müzakerelerin ikinci turu bu akşam yapılacak. Peki, Rusya Kiev’e girdi mi, Kiev’i aldı mı? Kiev’de son durum…
2.03.2022 Dünya
Şehit babası tabut başında oğlundan helallik istedi
Şehit babası tabut başında oğlundan helallik istedi Şırnak’ın Cizre ilçesindeki hudut karakoluna teröristlerin düzenlediği havan saldırısında, terhisine 20 gün kala şehit olan Piyade Er Tarık Tarcan, memleketi Eskişehir’de son yolculuğuna uğurlandı. Acılı baba Hilmi Tarcan, şehidin tabutu başında, “Hakkını helal et oğlum” diyerek oğlundan son kez helallik istedi.
3.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Havan Topu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki havan topu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.