Hava Harp Okulu

Hava Harp Okulu

Son dakika hava harp okulu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hava harp okulu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hava harp okulu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hava Harp Okulu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hava harp okulu gelişmeleri de dahil olmak üzere 577 hava harp okulu haberi bulunmuştur. Tüm hava harp okulu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı! Depremzede balıkçılara destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı! Depremzede balıkçılara destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu Komutanlığı ile Hava Harp Okulu Komutanlığı'nın diploma ve sancak devir teslim töreninde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhurla cumhuriyeti buluşturan ve kaynaştıran bir yönetim olarak 2023 senesini hak ettiği şekilde idrak etmenin gayretindeyiz" dedi. Erdoğan, "Ordumuz ile halkımızın arasını açmayı hedefleyen 15 Temmuz ihaneti, bu açıdan da başarısız olmuştur. İnşallah bundan sonra da sinsi niyetleri boşa düşürmeye devam edeceğiz" diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Hava Harp Okulu Komutanlığı Diploma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde yaptığı açıklamada, "Kendi savaş uçaklarını geliştiren üretebilen ülke haline geldik." dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beykoz'da 2023-2024 yılı Su Ürünleri Av Sezonu Açılışı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Yarın itibarıyla gemi başına 3 bin 500 ila 60 bin lira arasında desteği depremzede balıkçılarımızın hesaplarına yatırıyoruz." ifadelerini kullandı.
31.08.2023 Gündem
ABD Başkanı Biden sahnede yere düştü (Biden'ın düşme anı)
ABD Başkanı Biden sahnede yere düştü (Biden'ın düşme anı) ABD Başkanı Joe Biden, Colorado eyaletinde katıldığı Hava Harp Okulu'nun mezuniyet töreninde sahneden ayrıldığı sırada dengesini kaybederek yere düştü.
2.06.2023 Dünya
ABD Başkanı Joe Biden yere böyle düştü, işte o anlar
ABD Başkanı Joe Biden yere böyle düştü, işte o anlar ABD Başkanı Joe Biden, Colorado eyaletinde katıldığı Hava Harp Okulu'nun mezuniyet töreninde sahneden ayrıldığı sırada dengesini kaybederek yere düştü.
2.06.2023 Dünya
Biden sahneden ayrıldığı sırada yere düştü
Biden sahneden ayrıldığı sırada yere düştü ABD Başkanı Joe Biden, Colorado eyaletinde katıldığı Hava Harp Okulu'nun mezuniyet töreninde sahneden ayrıldığı sırada dengesini kaybederek yere düştü.
1.06.2023 Gündem
Alper Gezeravcı kimdir? Türkiye'nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravı kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
Alper Gezeravcı kimdir? Türkiye'nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravı kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? TEKNOFEST'e katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin ilk uzay yolcusunun Alper Gezeravcı olduğunu açıkladı. Türkiye'nin ilk uzay yolcusu olacak olan Alper Gezeravcı'nın hayatı hakkında bilgiler merak ediliyor. Peki, Alper Gezeravcı kimdir? Alper Gezeravcı kaç yaşında ve nereli?
29.04.2023 Gündem
Uzaya gidecek Türkler belli oldu! İşte uzay yolcuları Alper Gezeravcı ve Cihangir Atasever
Uzaya gidecek Türkler belli oldu! İşte uzay yolcuları Alper Gezeravcı ve Cihangir Atasever Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen TEKNOFEST'te Türkiye'nin uzay yolcularını açıkladı. İlk uzay yolcuları Tuva Cihangir Atasever ve Alper Gezeravcı oldu.
29.04.2023 Gündem
MSÜ başvuru ücreti ne kadar, MSÜ sınavı ne zaman 2023? MSÜ askeri öğrenci adayı belirleme sınavı başvurusu nasıl yapılır? MSS başvuru ekranı!
MSÜ başvuru ücreti ne kadar, MSÜ sınavı ne zaman 2023? MSÜ askeri öğrenci adayı belirleme sınavı başvurusu nasıl yapılır? MSS başvuru ekranı! Milli Savunma Üniversitesi’nde eğitim almak isteyenler için MSÜ başvuru kılavuzu yayımlandı. MSÜ başvuruları ÖSYM tarafından 13 Ocak 2023 tarihinde başlatıldı. ÖSYM tarafından yayımlanan MSÜ başvuru kılavuzunun yayınlanmasıyla sınava ilişkin detaylar da gündem oldu. 13 Ocak-07 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılacak MSÜ başvuru ücreti ne kadar, MSÜ sınavı ne zaman, MSÜ sınavı başvurusu nasıl yapılır? İşte MSÜ aday belirleme sınavı başvurusu hakkında merak edilen detaylar…
13.01.2023 Eğitim
Bakan Akar:  Deniz ve Hava Kuvvetleri talimatlandırıldı
Bakan Akar: Deniz ve Hava Kuvvetleri talimatlandırıldı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Yunanistan’ın Gayri Askeri Statüdeki Adaları silahlandırmaya 1956’da başladığını hatırlatarak, “1997’deki Kardak milat. Ondan sonra hiçbir şekilde ne arazide, ne masada bir milimetre geri adım atmak yok. Özellikle Deniz ve Hava Kuvvetlerimiz bu konuda açık şekilde talimatlandırıldı” diye konuştu.
5.10.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Tayyip dede' diye seslenen çocuklara hediyeler verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Tayyip dede' diye seslenen çocuklara hediyeler verdi Tuzla'da Milli Savunma Üniversitesi Deniz ve Hava Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisine 'Tayyip dede' diye seslenen Kübra ve Metehan kardeşleri fark ederek aracını durdurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini ellerinde Türk bayraklarıyla yağmurun altında bekleyen çocuklar ile sohbet ederek onlara hediyeler verdi.
31.08.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Silahlarımızla bize düşman olanların korkulu rüyasıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Silahlarımızla bize düşman olanların korkulu rüyasıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Deniz ve Hava Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, " Biz İHA'larımızla, SİHA'larımızla, Akıncı'larımızla varız. Şimdi Gökbeyimizle varız. Şimdi bu silahlarımızla dünyada bize düşman olanların korkulu rüyasıyız." dedi.
31.08.2022 Siyaset
Yaş kararları 2022 atama ve terfi listesi! YAŞ kararları ile emekli edilen albaylar, terfi alanlar ve görev süresi uzatılanlar kimler? TSK YAŞ kararları atama ve terfi listesi!
Yaş kararları 2022 atama ve terfi listesi! YAŞ kararları ile emekli edilen albaylar, terfi alanlar ve görev süresi uzatılanlar kimler? TSK YAŞ kararları atama ve terfi listesi! 2022 Yüksek Askeri Şura (YAŞ), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde toplandı. Yaklaşık 1 saat süren YAŞ toplantısının sona ermesinin ardından atama ve terfi listesi gündem oldu. Peki, YAŞ kararları ile TSK emekliye sevk edilenler, terfi alanlar ve görev süresi uzatılanlar kimler? İşte YAŞ kararları 2022 listesi...
4.08.2022 Gündem
MSÜ tercih yapma ekranı! MSÜ tercihleri nasıl yapılır, MSÜ tercihleri ne zaman? MSÜ e- Devlet tercih süreci…
MSÜ tercih yapma ekranı! MSÜ tercihleri nasıl yapılır, MSÜ tercihleri ne zaman? MSÜ e- Devlet tercih süreci… MSÜ sonuçlarının açıklanmasıyla, gözler MSÜ tercihlerine çevrilmişti. Milli Savunma Bakanlığı bugün yaptığı açıklamada "Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca 27 Mart 2022 tarihinde icra edilen 2022 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'na (2022-MSÜ) katılan ve 2022-YKS başvurusu bulunan adaylar tercih yapabilecektir. Adayların, Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercihlerini 18 Nisan-13 Mayıs 2022 saat 23:59'a kadar yapmaları gerekmektedir. Belirtilen süre içerisinde tercihini yapmayan adaylar, 2'nci seçim aşamalarına çağrılmayacaktır." denildi. Peki, MSÜ tercihleri nasıl yapılır?
18.04.2022 Eğitim
MSÜ taban puanları! 2022 kadın ve erkek astsubay taban puanları açıklandı mı, MSÜ’ye toplam kaç kişi girdi, MSÜ kaç puanla alıyor?
MSÜ taban puanları! 2022 kadın ve erkek astsubay taban puanları açıklandı mı, MSÜ’ye toplam kaç kişi girdi, MSÜ kaç puanla alıyor? MSÜ taban puanları 2022 açıklandı mı? MSÜ sınavı taban puanları, MSÜ sonuçlarının açıklanmasının ardından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Sınava giren adaylar ikinci aşama için olan tercihlerini https://personeltemin.msb.gov.tr adresinden belirleyebilecek. Peki, MSÜ kadın ve erkek astsubay taban puanları açıklandı mı, MSÜ’ye toplam kaç kişi girdi, MSÜ kaç puanla alıyor? İşte MSÜ taban puanları için merak edilenler…
15.04.2022 Eğitim
2022 MSÜ sınavı ne zaman yapılacak? 2022 MSÜ sınavı başvuru tarihi ne, MSÜ 2022 sınavı ve başvuru tarihi?
2022 MSÜ sınavı ne zaman yapılacak? 2022 MSÜ sınavı başvuru tarihi ne, MSÜ 2022 sınavı ve başvuru tarihi? MSÜ sınavı ne zaman 2022, MSÜ 2022 başvuru tarihi ne? Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) 2022 tarihi için sorgulamalar başladı. Sınavla öğrenci alan MSÜ için başvuruda bulunacaklar sınav ve başvuru tarihini merak ediliyor. ÖSYM’nin açıkladığı takvime göre; MSÜ sınav tarihi ve MSÜ başvuru tarihleri belli oldu.
13.12.2021 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Deniz ve Hava Harp Okulu diploma alma ve sancak devir teslim töreninde konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Deniz ve Hava Harp Okulu diploma alma ve sancak devir teslim töreninde konuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Deniz ve Hava Harp Okulu diploma alma ve sancak devir teslim töreninde konuştu
31.08.2021 Haber
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'bunlar bize yetmez' dedi ve müjdeyi verdi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'bunlar bize yetmez' dedi ve müjdeyi verdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Deniz ve Hava Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Artık İHA'larımız, SİHA'larımız, Akıncılarımız var... Artık kapılarda dilenci değiliz, tam aksine şimdi herkes bizden talep ediyor. " ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Her alanda reformları kararlılıkla sürdürerek savunma sanayiimizin derinliğini artırarak, dünyanın en eski geleneğine sahip ordumuzu daha da güçlendireceğiz." sözlerine yer verdi. Erdoğan konuşmasında 'Bunlar bize yetmez. Şimdi Hürkuş'umuzu da yapacağız' müjdesini verdi.
1.09.2021 Siyaset
15 Temmuz gecesi Atatürk Havalimanı'nda neler yaşandı?
15 Temmuz gecesi Atatürk Havalimanı'nda neler yaşandı? 15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uçağının güvenli bir şekilde Atatürk Havalimanı'na inmesini sağlayan kule şefi Enver Yavuz, o gece yaşananları anlattı. Yavuz, "O gece darbeci askerler apronda halka ateş açtı. Çok şehidimiz oldu" dedi.
14.07.2021 Gündem
MSÜ taban puanları açıklandı mı? Sözel sayısal EA Milli Savunma Üniversitesi MSÜ 2021 taban puanları (Kadın erkek hava deniz kara taban puan)
MSÜ taban puanları açıklandı mı? Sözel sayısal EA Milli Savunma Üniversitesi MSÜ 2021 taban puanları (Kadın erkek hava deniz kara taban puan) MSÜ taban puanları açıklandı mı? MSÜ tercih kılavuzu yayımlandı. MSÜ tercih kılavuzunun yayımlanmasıyla adaylar tercih işlemlerine başladı. Tercihler 19 Mayıs'a kadar sürecekken, MSÜ taban puanları merak ediliyor. Milli Savunma Üniversitesi resmi sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre; tercih işlemleri personeltemin.msb.gov.tr adresi üzerinden yapılacak. İşte MSÜ taban puanları hakkındaki detaylar…
30.04.2021 Eğitim
2021 MSÜ taban puanları ne zaman açıklanacak? ÖSYM MSÜ 2021 taban puanları sorgulanıyor!
2021 MSÜ taban puanları ne zaman açıklanacak? ÖSYM MSÜ 2021 taban puanları sorgulanıyor! Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2021-MSÜ) sonuçları açıklandı. Adaylar öncelik sırasına göre okul tercihlerini https://personeltemin.msb.gov.tr adresinden belirleyebilecekler. Peki, MSÜ taban puanları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? MSÜ astsubay 2021 taban puanları hakkında merak edilenler…
22.04.2021 Eğitim
MSÜ taban puanları 2021! Kadın ve erkek adaylar puanları sorguluyor! MSÜ baraj puanı kaç 2021, kaç sılama ile alıyor?
MSÜ taban puanları 2021! Kadın ve erkek adaylar puanları sorguluyor! MSÜ baraj puanı kaç 2021, kaç sılama ile alıyor? ÖSYM tarafından 2021 MSÜ sonuçları açıklandı. Adaylar sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından puan araştırmasına başladı. MSÜ taban puanları merak ediliyor. 4 Nisan’da düzenlenen sınava giren adaylar öncelik sırasına göre okul tercihlerini https://personeltemin.msb.gov.tr adresinden belirleyebilecek. Peki MSÜ taban puanları açıklandı mı? MSÜ baraj puanı kaç 2021, kaç sılama ile alıyor?
22.04.2021 Eğitim
Ortaya çıkan detay yürekleri yaktı! 'Anne bugün gelme'
Ortaya çıkan detay yürekleri yaktı! 'Anne bugün gelme' Konya'da Hava Kuvvetleri Komutanlığı akrobasi timi olan Türk Yıldızları'na ait NF-5 tipi uçağın düşmesi sonucu şehit olan Hava Pilot Yüzbaşı Burak Gençcelep’in (34), kazanın yaşandığı gün annesi Nuray Gençcelep’in kendisini izlemeye gelmesini istemediği ortaya çıktı.
9.04.2021 Gündem
MSÜ puan hesaplama nasıl yapılır? 2021 MSÜ sınavında kaç net, kaç puan? MSÜ puan hesaplama!
MSÜ puan hesaplama nasıl yapılır? 2021 MSÜ sınavında kaç net, kaç puan? MSÜ puan hesaplama! ÖSYM tarafından 2021 MSÜ sınavı 4 Nisan'da gerçekleştirildi. Adaylar sınavın ardından adaylar 2021 MSÜ soruları ve cevaplarını araştırırken doğru ve yanlış sayılarına göre puan hesaplamalarını şimdiden yapmaya başladı. Peki, MSÜ puan hesaplama nasıl yapılır? MSÜ sınavından kaç puan almak gerekir? 2021 MSÜ sınavında kaç net, kaç puan? İşte MSÜ puan hesaplama
4.04.2021 Eğitim
Harp Okulları ile ilgili flaş karar! MSB duyurdu...
Harp Okulları ile ilgili flaş karar! MSB duyurdu... Milli Savunma Bakanlığı Harp Okulları yönetmelik değişikliğiyle ilgili açıklama yaparak, "Yeni düzenleme, yürürlükten kaldırılana göre daha geniş kapsamlı, güncel mevzuata uygun ve daha somut." ifadelerini kullandı.
26.03.2021 Gündem
15 ilde düzenlenen FETÖ operasyonundan şok detaylar!
15 ilde düzenlenen FETÖ operasyonundan şok detaylar! FETÖ'nün Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen ve 56 rütbeli askerden 31'i İstanbul merkezli 15 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda yakalandı. Öte yandan soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. Şüphelilerin, örgüt mensubu olmayan öğrencileri saatlerce güneşin altında yerde süründürdüğü, saatlerce cansız nesnelere selam verdirdiği, saatlerce Çin oturuşu yaptırdığı ve öğrencilere mezun edilmeyeceklerinin kendilerine her fırsatta ifade edilmesi suretiyle okuldan ayrılmalarına neden oldukları iddia edildi.
9.02.2021 Gündem
2021 MSÜ kılavuzuna göre başvuru nasıl yapılır 2021? Milli Savunma Üniversitesi başvuru 2021 şartları neler, ücreti ne kadar?
2021 MSÜ kılavuzuna göre başvuru nasıl yapılır 2021? Milli Savunma Üniversitesi başvuru 2021 şartları neler, ücreti ne kadar? MSÜ başvuru nasıl yapılır 2021? Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde yer alarak TSK’da asker olmak isteyen adayların başvurduğu MSÜ başvuruları 27 Ocak 2021 bugün başladı. Sınav başvuruları 23 Şubat 2021 tarihinde sona erecek. MSÜ başvuru kılavuzunun yayımlanmasıyla başvuru şartları, başvuru ücreti gibi detaylar da netleşti. Öte yandan MSÜ geç başvuru tarihi ise 3 Mart 2021 olarak belirtildi. Peki; MSÜ başvurusu nasıl yapılır, MSÜ başvuru ücreti ne kadar ve şartları neler? İşte MSÜ başvuru kılavuzuna yönelik detaylar...
27.01.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Hava Harp Okulu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hava harp okulu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.